Nokia Lumia 720, Στην Ιταλία με τιμή 350 ευρώ

Ένα από τα smartphone που μας έκανε εντύπωση τον Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη ήταν σίγουρα και το Nokia Lumia 720 (TechblogTV) με κομψή σχεδιαστική γραμμή, compact μέγεθος με οθόνη 4.3 ιντσών LCD IPS ClearBlack Display και κάμερα 6.7 Megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss. Το Lumia 720 ξεκίνησε την καριέρα του στην ιταλική αγορά με τιμή 350 ευρώ, το περιμένουμε και απο τα μέρη μας.

Nokia Lumia 720 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 720 τιμή, Nokia Lumia 720, Στην Ιταλία με τιμή 350 ευρώ

Nokia Lumia 720 τιμή, Nokia Lumia 720, Στην Ιταλία με τιμή 350 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sisufos

Βαζεις άλλα 25 και παίρνεις το 820 με 1g ram και 1.5mhz cpu

panos13

Προτειμω το 720. Καμερα, μπαταρια, σχεδιασμος, οθονη

π.α

κι αν περιμένουμε λίγο ακόμα, στο σκρούτζ το βρίσκουμε πολύ φθηνότερα

makis88

Κώστε πότε πιστεύεις οτι θα σκάσει μύτη στο skroutz?

Apostolis Vlv

Η οθόνη δεν είναι AMOLED αλλά απλή LCD IPS όμως είναι Clearblack!

GiannisMix

Πολυ καλο κινητο value4money… Μαρεσει…

Lucky Luke

Συγκρίνονται τις τιμές το κόβω να πηγαίνει 400 + for sure …. αρκετά όμορφο πάντως!!!

δημητρησ

sisufos το 820 εχει 380 περιπου στα ιντερνετομαγαζα(τιμη λιανικησ ειναι 489)οποτε το 720 που η λιανικη τιμη του ειναι 350 θα πεσει κι αλλο στα ιντερνετομαγαζα μετα απο κανα δυο μηνεσ

Panagiotis G

για εμένα τα WP8 είναι πολύ καλά και ένα κινητό σε αυτή την τιμή ξεπερνάει κάθε android σε χαμηλή τιμή που κολάει και μένει από μνήμη όλη την ώρα. Ακόμα και το Xperia S που έχω με 1.5 dual core και 1GB μνήμης είναι απλά δράμα με 2-3 εφαρμογές ανοιχτές

SiriusKim

Πολύ καλό κινητό και αρκετά ελπιδοφόρο μέχρι στιγμής το WP8…Tώρα για την IPS LCD σε σχέση με την AMOLED της αμέσως ακριβότερης συσκευής δεν ξέρω..; Πάντως ο Κώστας έχει πει πολλάκις ότι WP με AMOLED πάνε full…!

Μαινόμενος

360 στα μεγάλα καταστήματα πιστεύω και 320 για αρχή στα ηλεκτρονικά μαγαζιά! Καλα θα είναι!

SiriusKim

Αυτό που δεν εχω καταλαβει με το κινητο ειναι :1) το σασί είναι unibody και τα καπάκια που αλλάζει είναι μόνο για την ασύρματη φόρτιση ή είναι κανονικά καπάκια αυτά που βγάινουν;
και 2) τελικά τα 512 MB RAM είναι ένα θέμα γι αυτό το κινητό ή όχι; (βέβαια αν ήταν τόσο πασιφανές το θέμα του lag δεν θα το ενέκρινε η microsoft λογικά..)

GiannisMix

@SiriusKim
1) τα καπακια ειναι μονο για την ασυρματη φορτιση και το κινητο ειναι unibody και,
2) τα 512 ΜΒ RAM στο Optimus 7 μου με WP7, WP7.5, WP7.8 δεν ηταν ποτε προβλημα! αντιθετως ειναι πραγματικα γρηγορο και δε κολλαει Π Ο Υ Θ Ε Ν Α !!
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι πολυ καλο valueformoney αυτο το κινητο… και ειδικα στο cyan ειναι κουκλι!!

SiriusKim

@GiannisMin thx 😉
Κώστα θα θέλαμε κάποιο hands on μόλις κυκλοφορήσει και Ελλάδα, τα mid προς high end κινητά έιναι ένα μεγάλο ποσοστό της αγοράς και θα θέλαμε να υπάρχουν περισσότερα εμπεριστατομένα reviews σ’αυτήν την κατηγορία..(ήλπιζα και κάτι πιο διεξοδικό για το htc 8s αλλά έχει γίνει λίγο αρχαίο πλέον !!) Ευχαριστώ

SiriusKim

Είδα στο ελληνικό site της microsoft πως θα κυκλοφορήσει το 720 κατα τον ιούλιο και το 520 περίπου τέλη μαιου, επιβεβαιώνεται αυτο ??

SiriusKim

Ευχαριστώ! Πάντως για να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που λέμε διάβασα το σχετικό άρθρο αναφέρει ότι τις συσκευές θα φέρει πρώτη η vodafone… Η αλήθεια έιναι πως με τις τιμές στα περσινά μοντέλα να πέφτουν ,δεν πιστεύω ότι αυτη η καθυστέρηση βοηθάει κ πολυ τη νοκια,τα λέγαμε κ για την htc με το one παλι…

Apostolis Vlv

Παιδιά πήγα ρώτησα σε ένα κατάστημα Nokia Care, το τηλέφωνο θα έρθει μέχρι της 15 Ιουνίου κ η τιμή του δε θα ξεπερνάει τα 330€!

athanasios

επειδη ειμαι αναμεσα σε Νοκια 720 και 820 θα περιμενω ενα αναλυτικο τσεκαρισμα πως συμπεριφερεται το Νοκια 720 μου αρεσει πολυ απο σχεδιο και μπαταρια το διλλημα μου ειναι σε ραμ για μελλοντικες αναβαθμισεις και απεικονιση φωτογραφιας σε πραγματικες δοκιμες…..αν ειχε 1 γιγα ραμ θαταν τελειο……νοκια ριξε τις τιμες για να ανεβεις……………..

Lucky Luke

@athanasios Και εμένα η ραμ με προβληματίζει αρκετά αν και απ ότι έχω ακούσει για wp είναι μια χαρά αν είχε όμως 1 γιγα ραμ θα έσπαγε ταμεία άσε π δεν θα αγόραζε κανείς το 920 btw δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα σε μελλοντική αναβάθμιση από πλευράς σκαλώματος το ίδιο σφαίρα θα πηγαίνει ίσως να υπάρξει πρόβλημα σε διάφορες εφαρμογές…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.