Nokia Lumia 720 και Lumia 520, Οι τιμές τους στη Γερμανία

Πολλοί μας ρωτάτε πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τα νέα Nokia Lumia 520 και Nokia Lumia 720 με Windows Phone 8 και πόσο θα κοστίζουν. Οι επίσημες τιμές που έδωσε η Nokia είναι 140 ευρώ και 249 ευρώ αντίστοιχα χωρίς φόρους. Από την Γερμανία μαθαίνουμε σήμερα τις πρώτες τιμές λιανικής.

Εκεί το Nokia Lumia 520 θα κοστίζει 199 ευρώ και το Nokia Lumia 720 θα κοστίζει 379 ευρώ με τους φόρους της Γερμανίας. Κάντε τους υπολογισμού σας για την χώρα μας.

Nokia Lumia 520 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Nokia Lumia 720 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Στη φωτογραφία είναι το Lumia 720 από την πρόσφατη έκθεση MWC 2013 στη Βαρκελώνη. Δείτε εδώ την πρώτη επαφή hands-on που είχαμε μαζί του.

Nokia Lumia 720 τιμή, Nokia Lumia 720 και Lumia 520, Οι τιμές τους στη Γερμανία

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Johnny 13

Στο Ελλαδιστάν όπως πάντα θα κοστίζουν παραπάνω!!!!

Darth

δλδ 230/235 και 420/430 Ελλάδα…….. ακριβούτσικα…….

Ανδρέας

@Κωστα έχουμε κανένα νέο για νέα ναυαρχίδα της νοκια (νέο λουμια δλδ) Δηλ. Ποτε θα κυκλοφορήσει και specs? 😉 συγγνώμη για το κάπως off topic σχόλιο!

panos

H τιμη προπαραγγελιας στο expansys ειναι 359. Αρα ενα 50αρι κατω. Δεν νομιζω πως ειναι ασχημα.

nikmour

Δηλαδή όταν κυκλοφορήσει το 720 θα είναι πιο ακριβό από το 820 το οποίο έχει καλύτερα specs. Κουφό ή ιδέα μου. Μάλλον η nokia κάτι δεν κάνει καλά!

Θανάσης

42% για το Lumia 520 και 52% για το Lumia 720!!!!
πολλούς φόρους έχει εκεί στη Γερμανία ή κάποια μας δουλεύει 😉

nikmour

βέβαια στο handtec το δίνει για 288Ε
https://www.handtec.co.uk/nokia-lumia-826.html

panos13

Τετοια θεματα διστυχως δινουν τροφη για αρνητικα σχολια. Γιατι να αναφερθουμε στα γερμανικα καταστηματα και οχι στην τιμη που υπαρχει στο expansys και που ολοι γνωριζουμε οτι δεν εχει και τις καλυτερες τιμες. Δεν υπαρχει περιπτωση εφοσον ειναι σε τιμη προπαραγγελιας 359 να κοστιζει πανω απο 320. Σε ενα 2μηνο μετα την κυκλοφορια του θα κοστιζει γυρω στα 270. Αυτο εχει συμβει στο 99% των προιοντων και το Lumia 720 δεν θα αποτελεσει εξαιρεση.

makis88

Είναι νωρίς ακόμα. Μόλις κυκλοφορήσουν οι τιμές θα πέσουν αρκετά γρήγορα.

sotiris

@nikmour το 820 κανει 519 ευρω .. και το 720 γυρω στα 400 ευρω… εσυ πως συμπερανες οτι το 720 ειναι πιο ακριβο απο το 820?

tech21man

Ολο το ζορι για το 520 ειναι οτι υπαρχει το Huawei w1 στα ιδια πανω κατω λεφτα. Το οποιο εχει πιο υψηλα χρονισμενο CPU και μπροστινη καμερα καλυτερη οθονη κτλ. Και χαμηλοτερο SAR…

panos13

Εγω μιλαω για τιμες απο ηλεκτρονικα καταστηματα. Αν μιλαμε για τιμες απο δικτυα κινητης τηλεφωνιας συμφωνω. Ασχετα με τον αν ελαχιστοι ψωνιζουν απο εκει….

Gvirginia

@sotiris Δεν έχεις καταλάβει ότι όταν κάνουν σύγκριση παίρνουν τη φθηνότερη τιμή στο skroutz (~394€ το 820) και τη συγκρίνουν με την ακριβότερη τιμή που βλέπουν (~400€ το 720), Κανονικά ισχύει αυτό που λες (~519€ το 820), αλλά δε το κοιτάει κανείς…

PiXel

€390 το Lumia 720;;; Μα με €5 παραπάνω παίρνω το αρκετά καλύτερο Lumia 820 από Ελλάδα!!! Τους αναγνωρίζω βέβαια πως το 720 βγαίνει τώρα, αλλά και πάλι €400 για mid-range είναι κάπως πολλά…

PiXel

Σόρι για το λάθος, €380 το 720 και με €15 επιπλέον παίρνεις το 820 από Ελλάδα (€395).

giokok

ρε παιδες σορρυ αλλα 249€ προ φόρων, αρα με φπα 310€, εκτος και αν έχουμε κανενα αλλο φορο….παντως το κινητο τα σπαει και ψηνομαι….αν εχω καπου λαθος να με διορθωσει καποιος

Gvirginia

@giokok Η λογική αυτό λέει. Άμα προσέξεις τη διαφορά της προτεινόμενης τιμής με αυτή με το Γερμανικούς φόρους θα δεις ότι βγαίνει μια αύξηση ~42% για το 520 και ~52% για το 720. Δε ξέρω τι άλλους φόρους έχει η Γερμανία αλλά δε νομίζω να έχει 42% ή 52% ΦΠΑ.

Apostolis Vlv

Μέχρι να έρθει Ελλάδα, και ας μην ξεχνάμε το skroutz…………
.

sisufos

Δεν δικαιολογεί την διαφορά τιμής με το 620. Στο σκρουτζ 8α έρθει κοντά στα 380 ( πλ κοντά στο 820)

marios

καλημερα,

Καλα ρε παιδια τι φορους εχει η γερμανια?

Κωνσταντίνα Δορλή

Ακριβούτσικα μου φαίνονται στη Γερμανία, αλλά ας περιμένουμε να δούμε σε τι τιμή θα έρθουν στην Ελλάδα. Ενίοτε αξίζει μια δίμηνη αναμονή από την κυκλοφορία ενός κινητού για την ενδεχόμενη αναπροσαρμογή της τιμής του. Πάντως όμορφη σειρά η Lumia και τολμώ να πω ότι αν είχα λεφτά, σε Lumia ή iPhone θα κατέληγα. Μου φαίνονται ευκολότερα τα λογισμικά τους συγκριτικά με το Android.

Κωνσταντινος

Έχω βαρεθεί μετά από κάθε άρθρο με αναφορά σε τιμολόγηση συσκευών, το πρώτο σχόλιο να είναι “εδώ στο Ελλαδιστάν…”
Έχω διαβάσει αυτή τη λέξη δεκάδες φορές, σχεδόν σε κάθε άρθρο. Δεν γνωρίζω αν σχολιάζουν 13χρονα που υιοθέτησαν κάποια νέα λεκτική μόδα ή αν είναι τέτοια η έλλειψη παιδείας του εκάστοτε σχολιαστή, αλλά εμένα προσωπικά με εξοργίζει αυτό. Σαν να μην αρκεί η όλη καθημερινή αίσθηση κατήφειας λόγω της κρίσης, έχουμε και τον κάθε απαίδευτο να λέει ανοησίες με αφορμή ειδήσεις τεχνολογίας. Αν κάποιοι έχουν κάποιο πρόβλημα με την Ελλαδίτσα μας επειδή ένα κινητό κοστίζει 20 ευρώ περισσότερο, υπάρχουν αεροπλάνα να τους στείλουν στο Μόναχο να πλύνουν κάνα πιάτο. Αρκετά με τους εξυπνάκηδες.

giokok

καθομουν και εβλεπα βιντεακια στο ιντερνετ για το lumia 720…αυτο που ειδα ειναι οτι παρα την χρηση lcd οθωνης, παρα τα 512mb ram ολοι μα ολοι οι ξενοι εκπροσωποι ηταν εξτασιασμενοι με το κινητο, για την ακριβια του, την αναλυση της οθωνης, την καταπληκτηκη καμερα οπως ελεγαν και την αμεσοτητα του στις εντολες…. πραγματικα πιστευω πως ειναι ενα κινητο με απιστευτες δυνατοτητες που θα πουλησει σαν τρελο….και θα κοστιζει 300-320 ευρω…αποψη μου ειναι πως τα androit βγαινουν στις νεες σειρες τουμπανα λογο επιβαρυνσης απο το λογισμικο…και παλι κολλανε, δν εχω ακουσει καποιον να πει οτι κολλαει το το παλιο htc radar ή τα αλλα wp!!! ακομα και τα πιο μεγαλα androit smartphon κολλανε στη χρηση δουλειας…..και μην ξεχναμε την ολοκληρωμενη σουιτα office και navy που προσφερουν!!!!!!!!!!!!!

Γιώργος

@Κωνσταντινος
Δεν θα μπορούσα να το έχω πει καλύτερα! Μπράβο!

sisufos

@Κωνσταντινος
Σου αρέσει ο 23% φπα ? Σου αρέσει που στο Πακισταν και στα Εμιράτα παίρνουν το λούμια 620 190ε, στην Αγγλία 230ε και εδω το παίρνουμε 300 ? Μην συνδέεις το Ελλαδισταν με το Εθνος..σε ένα τεχνολογικό σάιτ προφανώς αναφέρεται με μια κάπως πιο μεταφορική έννοια.. Εμένα δεν με νοιάζει, αγοράζω σωστά. Αλλά όλοι οι άλλοι πάνε και τα σκάνε και θρέφουν την αισχροκέρδεια αυτών που μας κοροιδεύουν και δέν μιλάω μόνο για την φορολογία αλλά και για την πολιτική των επιχειρήσεων. Οκ. έχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο τις τιμές των συσκευών αλλά δεν βλάπτει να αναφέρουμε το προφανές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.