Nokia Lumia 720 στη WIND με τιμή 399 ευρώ

Πρώτοι εδώ στο Techblog σας είχαμε ενημερώσει από τον περασμένο Μάιο ότι η WIND θα φέρει το Nokia Lumia 720 στην Ελλάδα με τιμή 399 ευρώ και νωρίτερα σήμερα λάβαμε και την επίσημη ενημέρωση. Το Lumia 720 έρχεται με οθόνη 4.3 ίντσες LCD με ανάλυση 800×480 pixels και Gorila Glass 2, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 6.7 Megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss.

Nokia Lumia 720 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 720 στη WIND με τιμή 399 ευρώ, Nokia Lumia 720 στη WIND με τιμή 399 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lazaros

Οπως εγραψε κ καποιος αλλος σε αλλο θεμα “καληνυχτα nokia καληνυχτα wind”.
Οταν με 399 παιρνεις oppo find 5 θα παρεις lumia????

Teo

@lazaros
Ποσο δίκιο έχεις φιλε μου !!!
(αυτό πήγα να γράψω κι εγώ αλλα με πρόλαβες)
Βεβαια θα σου πουν τώρα από κάτω ότι άλλο το WP και άλλο το Android.

Κώστας Μ

Teo με 290 σε σκρουτζομάγαζα βρίσκεις lumia 820 και στο public με 460 τώρα γιάτι να προτιμήσεις αυτό στα 400 μόνο η wind και η nokia ξέρουν.

Apostolis Vlv

@Teo φυσικά άλλο android κ άλλο wp, οσο ακριβό κ να είναι ένα Adroid smartphone κάποια στιγμή θα κολλήσει (το είδα στο samsung s4) εγώ δεν έχω δει κανένα wp να κολλάει (ακόμη και το πιο οικονομικά) για εμένα το wp ειναι εργαλείο το android είναι για να περνάς την ώρα σου! Θα πεις όμως σιγά τις εφαρμογές που έχει το marketplace…… Πιστεύω ότι οι πιο χρήσιμες υπάρχουν όπως κ επίσης οτι δεν υπάρχει σαβούρα όμως, περίμενε να δεις τι θα γίνει τους επόμενους μήνες!

Ζαφειρης

Με 270 ευρω πλεον βρισκεις τα ativ και 8x ενω αν θες ντε και καλα νοκια βρισκεις το 920 με 387 ευρω.
Το συγκεκριμενο κινητακι βλεπω να το παιρνει μονο κανενας που θα εχει την ατυχια να μπει σε καταστημα της wind και του το πασαρουν με το ζορι.Γελαει ο κοσμος..

Πέτρος Π

Ρε παιδιά έλεος πάλι με τα σχόλια αυτά…. Συγκρίνετε τιμές κινητών που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και 6 μήνες , και μάλιστα σε σκρουτζομάγαζα, με το κινητό αυτό που τώρα μολις κυκλοφορεί, με επίσημη τιμή λιανικής.. Και είμαστε και σε site τεχνολογίας… Δηλαδή αυτή η λογική ούτε σε πεντάχρονα… Ο άλλος λέει βρίσκεις το 920 με 387 €, εντάξει εγώ νομίζω οτι το βρίσκεις και τσάμπα, να μη σου πω οτι σε πληρώνουν κιόλας από πανω…

Ζαφειρης

@ Πετρος
Τον τελικο αγοραστη δεν τον αφορα ποτε κυκλοφορησε τι αλλα τι μπορει να παρει αυτη τη στιγμη με τα χρηματα που διαθετει.Και δεν καταλαβα.Τι εχουν τα σκρουτζομαγαζα?Επειδη δηλαδη δεχονται μερικοι το νταβατζιλικι τον μεγαλοκαταστηματων πρεπει να χαιρομαστε και απο πανω με τις υπερτιμολογησεις των κινητων?Μια σοβαρη τιμη για αυτο το κινητο ειναι τα 300 μαξιμουμ.Οχι δηλαδη να μας πιανουν και κωτσους και να λεμε και ευχαριστω.Δεν μπορεις να προσφερεις σε υψηλοτερη τιμη υποδεεστερο προϊον.Η τιμη πρεπει να διαμορφωνεται σωστα βασει ανταγωνισμου.

Darth

τετετεεεεεεεεετρακοσια ???????? χχχχχχαχα και δεν παίρνω το Oopo find 5 λέω εγώ?

Teo

@Apostolis Vlv ..
Εσένα μάλλον σου πλασάρουν κινέζικες απομιμήσεις και σου λένε ότι είναι Galaxy S4..Δεν εξηγείται αλλιώς.
Κολλάνε τα τετραπυρινα android???
Τι να πω..
Μπράβο σου πάντως.Μείνε με τα WP που δεν κολλάνε με τίποτα ακόμα και τα κινητά τον 150 ευρώ.
Sent from Galaxy Note II(που δεν κολαει)

Πέτρος Π

@Ζαφείρης : Εγώ αυτό που λέω είναι οτι δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πατάτες… Το να συγκρίνεις τη χαμηλότερη τιμή ενός προιόντος που υπαρχει από σκρουτζομάγαζο με την υψηλότερη τιμή λιανικής που υπάρχει σε κατάστημα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα… Ούτε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα έτσι για το πόσο ακριβό ή φτηνό είναι ένα κινητό… Εξάλλου είναι γνωστό σε όλους οτι μόλις κυκλοφορεί μια συσκευή είναι λογικό να είναι ακριβότερη από μια που υπάρχει εδώ και ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο.. Και αυτό μετά από λίγο καιρό στα σκρουτζομάγαζα 200 € θα έχει…
Απλά εδώ έχω παρατηρήσει οτι κάθε φορά ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του όσον αφορά τις τιμές για να βγάζει όποια συμπεράσματα θέλει…

Darth

@Teo και όμως……….. το s4 κολλάει είχα s4 με το one για καμία δύο βδομάδες (για φίλο στην ρωσικα επέλεγα ποιο θα στύλο) κατέληξα να του στείλω το one το s4 στιγμές στιγμές είχε lag……..

(οκ δεν ήταν μόνο αυτό σαν κριτήριο επιλογής βεβαία έπαιξαν και άλλοι παράγοντες πάντως εγώ αναφέρω το lag αφού ειπώθηκε…… το One δεν είχε καν……… πρώτη φορά πέτυχα τόσο smooth ανδροιδ)

sotiris

σταματηστε να κραζετε την νοκια ελεος.. η νοκια οταν το ανακοινωσε ειχε πει 249 ευρω οτι θα κοστιζει. για τα 399 ευθυνεται το φπα και η wind

Marcus

Εγώ πάντως που το έχω εδώ και 2 εβδομάδες στα χέρια μου έχω να πω ότι είναι εξαιρετικό.
πέρα από τις τιμές (στα σκρουτζομαγαζα ξεκίνησε στα 340 ευρώ), δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε κινητά μόνο με βαση τα specs, υπάρχει και η ποιότητα κατασκευής, και στην τελική είναι διαφορετικά λειτουργικά – όποιος θέλει Android ας προσπεράσει, εγώ από εκεί ήρθα και όχι ευχαριστώ, δε θα πάρω…

nikolas

Mαμαει το κινητο, με την καμια πισω παλι σε αντροιντ κινητο! Windows Phone for ever!!! 521 ram και φυσανε!!! Κατι που σε αντροιντ κολλανε του θανατα!

JohnWave

@Πέτρο Π :
->Αν ένα Χ κινητό είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά σε όλους τους τομείς από το Υ και λόγω παρέλευσης λίγων μηνών η τιμή του Χ έχει πέσει λόγω marketing τότε θεωρώ πολύ κουτό κάποιος να πάρει το Υ επειδή είναι απλά νεότερο σε κυκλοφορία.
->Έχεις δίκιο μόνο στο θέμα σύγκρισης τιμών.Η σύγκριση πρέπει να γίνεται με βάση τον ίδιο τύπο καταστήματος.Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι πάροχοι και τα γνωστά μεγάλα καταστήματα πουλάνε το ίδιο ακριβώς προϊόν σε τιμές πολύ ακριβότερες σε σχέση με τα internetika .

Κατά τη γνώμη μου το 720 θα είναι καλή αγορά για κάποιον που θέλει windows 8 κινητό μόνο αν το αγοράσει από internetoμάγαζο και σε τιμή κάτω από αυτή που έχει το HTC 8X στα ιντερνετομάγαζα δλδ σε τιμή κάτω των 280 ευρώ.Μπορεί το 8Χ να μην έχει το ίδιο brand name,να μην έχει carl zeiss,να μην έχει adreno 305 και επεκτάσιμη μνήμη ΑΛΛΑ έχει σαφώς ανώτερη οθόνη σε ανάλυση και ppi, διπλάσια Ram,διπλάσια εσωτερική μνήμη και Krait 1,5GHz.

Tέλος να πω ότι τα όποια lags έχετε δει κάποιοι σε ναυαρχίδες android είναι πολύ πιθανό να οφείλονται στο στήσιμο του τηλεφώνου.

Apostolis Vlv

@Teo εσύ με το κόλλησε τι φανταστικές; κανένα κόλλημα που το κινητό θέλει hard reset! lag το 10 δευτερολέπτων ήταν! Μπορεί να έτυχε…. Αλλά πιστεύω ότι το s4 δεν αξίζει τα λεφτά, δεν ειν κάτι το τρομερό! πολύ καλό τηλέφωνο αλλά με λιγότερα χρήματα αγοράζεις ένα κινητό που κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα!

Junkermann

Κώστα, αυτό το γραφικό, αυτή την φωτογραφία την πήρες από την Wind, από την (νέα) αντιπροσωπεία της Nokia, ή είναι δικό σου;

Το συγκεκριμένο logo είναι είναι από την παλιά γενιά (WP 7.x).

Ήδη από το φθινόπωρο του 2012 έχει αλλάξει με το νέο logo της νέας γενιάς (WP 8.x). Το 720 δε, είναι μοντέλο του 2013!

(πάνω αριστερά)
https://www.windowsphone.com/el-gr
https://www.windowsphone.com/en-us

https://press.nokia.com/media/609/photo/list/984/nokia-lumia-720/
https://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/Lumia_720/

Χρηστος

το κινιτο το το πιρα απο τη wind δωρεαν με επιδοτιση πολυ καλο δεν κολαει ποτε πανο απο 5 δευτερολεπτα (καλισε 2 φορες για περιπου 5 δευτερα στο φβ. Παντου αναγραφεται το nfs αλλα η σισκευασια δεν περιεχει τα nfs tags, μιπος ξερει καποιος που μπορω νατα προμιθευτω και την τιμη τους?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.