Nokia Lumia 720, Το φέρνει η WIND με τιμή 399 ευρώ

Ένα από τα smartphones που είχαμε ξεχωρίσει στην έκθεση MWC 2013 το περασμένο Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη ήταν το Nokia Lumia 720 (TechblogTV). Μας άρεσε η ποιότητα κατασκευής, ο σχεδιασμός του και η οθόνη του 4.3 ιντσών ClearBlack LCD. Αν δεν σας απασχολεί ότι έχει 512MB μνήμη RAM και θέλετε μια ποιοτική Windows Phone 8 συσκευή θα χαρείτε μαθαίνοντας ότι θα το φέρει η WIND με τιμή 399 ευρώ.

Nokia Lumia 720 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 720 WIND τιμή, Nokia Lumia 720, Το φέρνει η WIND με τιμή 399 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
amanitis

Το δοκίμασα και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Θεωρώ ότι η συσκευή τα αξίζει τα λεφτά της.

Night Train

Στα ιδια περιπου χρηματα που καποιος αγοραζει το Nexus 4, δηλαδη. Και περιμενουν πως θα το αγορασει κοσμος…

Metaladis

Να το κρατήσει για την πάρτη της!Είναι πολύ καλή συσκευή αλλά είχε ανακοινωθεί στα 249€. Δηλ. οι φόροι κλπ είναι 150€;
306 έπρεπε να χει άντε και 4€ μεταφορικά, άντεεε και κανα 30€ κέρδος 340€ το πολύ!

karafoul

Προτιμω το ativ s της samsung.

gian

τα λεφτά είναι πάρα πολλά κατά την γνώμη μου. το ψήνω πολύ για windows αλλά όχι σε αυτές τις τιμές με αυτά τα χαρακτηριστηκά

GiannisMix

Καλο! Πολυ καλο! WP! Τα μοναδικά που δε μετανιώνεις για τα λεφτα που εδωσες!! Και που δε βαριεσαι ποτε! Ακομα και μετα απο 2 χρόνια!!

@Κώστας Βλαχάκης
γραφεις: «Αν δεν σας απασχολεί ότι έχει 512MB μνήμη RAM…»
Νομίζω με τη παραπάνω φράση δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις οτι τα WP χρειάζονται μεγαλύτερη ram και γενικα τεχνικα χαρακτηριστικα..
Φιλικα

Panagiotis G

όντως το ativ s το βρίσκεις με 280 και έχει και μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη ανάλυση η οθόνη και καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη. δεν βλέπω τον λόγο να δώσει κάποιος 340(τόσο κάνει εκτός τον απατεώνων ) να το αγοράσει αυτό.

Panides

Περιμενω να κυκλοφορησει το 925 και το τσιμπαω αμεσως!!!

iceman

με 420 ευρω, σε καταστηματα κινητων-ανταλαγων-πωλησεων στο κεντρο της αθηνας,(πλατεια ομονοιας), βρισκεις με αμεση παραδοση το nokia 920.

PiXel

Απαράδεκτη τιμή. Στα €320 βρίσκεις από Ελλάδα το 820, που είναι σε όλα τα στοιχεία καλύτερο του 720. Καταλαβαίνω πως επειδή είναι καινούργιο θα έχει τσιμπημένη τιμή, αλλά αυτό παραείναι εκνευριστικό. Μυαλό σ’ αυτά τα καταστήματα δε βάζουν; Μετά παραπονιούνται πως δε ψωνίζει ο κόσμος…

Υ.Γ.: Συγγνώμη για το ύφος, αλλά αρκετά με αυτές τιμές!

bill

Giannismix έχω την εντύπωση πως παιχνιδια τύπου asphalt 7 και κάποια αποκλειστικά της νοκια χρειάζονται 1gb ram. Οπότε ειναι πρόβλημα για κάποιους

GiannisMix

@bill
Δε ξερω αν χρειάζεται για συγκεκριμένα παιχνίδια αλλα για να εκτελέσει εργασίες σίγουρα δε το χρειάζεται αν κρίνω απο το καημένο LG Optimus 7 και το lumia 800. Ωστοσο, απ’ οτι κοιταξα στο youtube υπαρχουν βιντεακια με lumia 720 να τρεχουν πολυ ομαλα και το asphalt 7.

AngelsVenom

Θα μπορούσε κάποιος να μας πει με αποδείξεις αν το samsung ativ s είναι καλύτερο ή όχι έναντι του nokia lumia 720;

left

Ακριβό αρκετά.

σακης

Καλό δε λέω, χωρίς τα προβλήματα του android στην εμπειρία χρήσης λόγω μικρής μνήμης, άλλα τα 512MB μήπως θα είναι ένας λόγος να μην πάρει αναβαθμίσεις, λόγω της ενδεχόμενης αύξησης των απαιτήσεων από τη microsoft στις νέες εκδόσεις του λειτουργικού της;

GiannisMix

@AngelsVenom
Ψαξτο φιλος ευκολο είναι μη βαριεσαι. Αλλωστε η ερωτηση σου είναι υποκειμενικη! Καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα το samsung αλλα το lumia εχει καλουδια καμερας + ωραιο φακο + υποστηριξη ΝΟΚΙΑ Microsoft… οποτε κοιτα το μονος σου αν ενδιαφερεσε για να εισαι σιγουρος 😉

Nickolas

@AngelsVenom
Το ativ s είναι στην ουσία ένα galaxy s3 με wp που το βρίσκεις στα 280 ευρώ στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Νομίζω πολύ καλή ευκαιρία. Αν δε σε ενδιαφέρουν οι εφαρμογές της Nokia και η καλύτερη υποστήριξη, για παράδειγμα σε λίγο καιρό η Nokia στα lumia θα δώσει tap to unlock, always on clock και άλλα πολλά, τότε το ativ είναι καλύτερο κινητό. Παίρνεις μεγαλύτερη οθόνη HD ανάλυσης, 16GB μνήμης, 1GB Ram, γρηγορότερο επεξεργαστή και εγγραφή βίντεο στα 1080p.

chris

Aπαραδεκτη τιμη! Με επισημη τιμη στα 250 ευρω, νομιζω οτι τα 399 απευθυνονται μονο σε κοροιδα! Και μετα απορουν ολοι γιατι ο κοσμος προτιμαει να αγοραζει απο ξενα ηλεκτρονικα καταστηματα και e-bay!

iceman

@ Nickolas, το “ρολόι” , που εμφανιζεται παντοτε στην οθονη , οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο, οπως στο symbian και στο meego ειναι μια εφαρμογη της nokia που, -απο οτι γνωριζω- “τρεχει” μονο σε amoled οθονες, π.χ., nokia 925, 928,. οι οθονες των αλλων lumia ειναι lcd ips, οποτε μαλλον δεν θα “τρεχουν” την συγκεκριμενη εφαρμογη. γνωριζεις κατι διαφορετικο; παρακαλω ενημερωσε!

Gvirginia

@PiXel Εγώ γιατί το βλέπω 519€ το 820? ( https://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=478 )
Μάλλον επειδή συγκρίνω τα 2 κινητά στο ίδιο κατάστημα για να δω διαφορά…Έπρεπε “κανονικά” να κάνω ότι και οι υπόλοιποι “Γιατί να πάρω το Ν4 όταν έχει 469€ ενώ το Xperia Z έχει 479,38€?” (ανεξάρτητα αν στο ίδιο κατάστημα έχουν διαφορά 70-130€).
Όταν βγει στο skroutz και στις πλατείες τότε να συγκρίνετε τιμές και να διαφημίσετε μαγαζιά, μέχρις στιγμής τα δεδομένα είναι 720=339€ και 820=519€. Υπάρχουν και άνθρωποι που παίρνουν κινητά μόνο από επιδότηση και είναι κρίμα να μπαίνουν σε τεχνολογικό site και να παραπληροφορούνται στα σχόλια.
Εγώ για 10€ διαφορά πήρα το Nokia 112 από skroutzoμάγαζο.Αποτέλεσμα να έχω φορτιστή Αγγλίας και να μου έχουν μαζί και αντάπτορα (από 5εκ πχ ο φορτιστής πήγε στα 10εκ) και μου το στείλανε σε κουτί ξυριστικής Philips. Δε λέω, θα αγόραζα πάλι από skroutz αλλά να λέμε και τα κακά της υπόθεσης.
(Για να προλάβω μερικούς, όχι δε δουλεύω σε μεγάλη εταιρεία…και εμένα δε μου αρέσει καθόλου η υπερτιμολόγηση.)

iceman

μιλαμε για καταστηματα που “αγοραζουν” απο την ιδια πηγη, οπως και οι μεγαλες αλυσιδες ή τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας και οχι “τυχαια” ιντερνετομαγαζα. απλα οι ανθρωποι αυτοι πανε να βγαλουν ενα λογικο κερδος ή αν θες ενα καλο μεροκαματο, και οχι να μας -συγνωμη για την εκφραση- “ποιασουν το κωλο”, βαζοντας καπελο 150% και 200% πανω απο την αξια της συσκευης. ουτε διαφημιση “παιζει”, ουτε κατι αλλο “πονηρο”. να ανοιξουμε τα ματια του κοσμου προσπαθουμε, για να μην τους “μαδανε”, ή να βλεπουν τα “εξυπνα κινητα” μονο στις βιτρινες. επισης σημαντικο, πολλα απο αυτα τα μαγαζια, πλεον προσφερουν και αναβαθμισεις, δινοντας ακομα φθηνοτερα τη συσκευη!!!

Gvirginia

Θα ξεφύγει η συζήτηση αλλά τέλος πάντων…Συμφωνώ να ανοίξουν τα μάτια αλλά είναι κάτι πολύ δύσκολο. Όταν έχει μάθει ο άλλος να πηγαίνει κάθε 12 μήνες στο Γερμανό και να παίρνει κινητό με “εγγύηση” δε τον νοιάζει να το πάρει ~100€ παραπάνω.
Γνώμη μου είναι (επειδή δεν είδα κάτι στους Όρους Χρήσης) όταν αναφέρονται τιμές για κινητά και γίνονται συγκρίσεις, να μπαίνει και το λινκ. Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνω τιμή καταστήματος δίπλα στο σπίτι μου, με τιμή καταστήματος στην Κίνα (πχ τελωνεία,μεταφορικά) και να μην αναφέρω τις πηγές.
Το κινητό αυτό πιστεύω θα γίνει best seller για τα WP από Σεπτέμβρη (να έχει πέσει και η τιμή του σε νορμάλ επίπεδα ~300€),άλλωστε όταν παρουσιάσουν τα νέα Lumia, θα τα κυκλοφορήσουν κανένα 5μηνο μετά.

Nickolas

@Iceman
Έχεις απόλυτο δίκιο δε θυμόμουν οτι το 720 έχει lcd οθόνη. Ωστόσο επειδή στο 701 που είχα η αντίστοιχη εφαρμογή το sleeping screen λειτουργούσε κανονικά αν και είχε και αυτό οθόνη lcd θέλω να ελπίζω οτι θα δώσει την εφαρμογή σε ολόκληρη τη σειρά lumia.

Apostolis Vlv

Κώστα εγώ που ρώτησα στη Nokia μου είπαν 329€ κ επίσης δεν είναι λογικό να υπάρξει τόση μικρή διαφορά με το 820 κ τόσο μεγάλη με το 620!

Πέτρος Π

Πραγματικά πολύ καλό κινητό… Γενικά όλη η σειρά των Lumia (920, 820, 720, 620) είναι πολύ καλή, με το κάθε κινητό να αποτελεί αξιόλογη πρόταση με δυνατά στοιχεία… Τα έβλεπα και από κοντά στο Media Markt, και φαίνεται οτι έχουν ξεφύγει από τον ανταγωνισμό… Προσωπικά τα βλέπω πολύ πιο φρέσκα και λειτουργικά σε σύγκριση με τις κλασικές android συσκευές (βλ. Galaxy S4, Xperia Z κλπ)… Εντωμεταξύ η οθόνη των 920 και 820 πραγματικά δεν υπάρχει…. Ούτε full HD, ούτε 10.000 Χ 20.000 pixels ούτε τπτ, αρκεί κάποιος να δει τις προεγκατεστημένες φώτο στο 920 και θα καταλάβει…
Όσο για το συγκεκριμένο, το 720, η κάμερά του λένε οτι είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν σε κινητό γενικότερα, έχει πολύ μεγάλη μπαταρία, είναι λεπτό, ελαφρύ και πανέμορφο… ποιο Nexus 4 λέει κάποιος φίλος απο πάνω… βαριέμαι και μόνο που το σκέφτομαι 🙂

Junkermann

Το Lumia 720 έχει μπαταρία με 2000 mAh, όπως έχει και όλη η σειρά 92x (920, 928, 928).

Επίσης έχει κάμερα με φακό f/1.9

_Junkermann

Metaladis

Γνώμη μου το 720 καλύτερο απ το 820..γιατί είναι πιο ισορροπημένο!

Stathis

Παιδια η υπερτιμολογηση συσκευων στα συγκεκριμενα μαγαζια προφανως και γινεται λογω “επιδοτησης συσκευης” αρα ασφαλης τιμη για ασφαλες κερδος ακομα και με επιδοτηση.
Αρα?? στις πιο πολλες περιπτωσεις μια που οι εταιριες δε δινουν πια μεγαλες επιδοτησεις (συνηθως μικροτρες απο την αντιστοιχη διαφορα τιμης της επιθυμητης συσκευης σε σχεση με ιντερνομαγαζα) συμφερει η επιδοτηση να περναει σαν “εκπτωση παγιου” και αγορα συσκευης απο “αλλου”
Παντως το 720 ειναι πολυ ομορφο κινητο…περιμεντε λιγο και ξαναμιλαμε για την τιμη του ; )

Gregory

Κωστα κανε οπωσδηποτε hands on.Τελικα 820 η 720 ρε παιδια;Πως θα αποφασισουμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.