Nokia Lumia 730, το selfie teaser της Microsoft για το νέο selfie phone

Το trend των selfies δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστους τους κατασκευαστές που κυκλοφορούν συσκευές αφιερωμένες στο αγαπημένο “σπορ” των ημερών. Από τα μεγάλα ονόματα η Sony έχει παρουσιάσει τη δική της πρόταση με το Sony Xperia C3 και η Microsoft ετοιμάζεται να πάρει σειρά στην IFA 2014.

Η δική της συσκευή είναι το Nokia Lumia 730 στο οποίο έχει δοθεί μεγάλη βάση στην μπροστινή κάμερα. Ακόμη και η πρόσκληση είναι teaser για sefie phone που θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Ωστόσο, ήδη έχει διαρρεύσει ότι το Nokia Lumia 730 θα έχει και μια δεύτερη έκδοση το Nokia Lumia 735 που θα έχει LTE συνδεσιμότητα ενώ το κανονικό θα είναι δίκαρτο. Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει 4.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 720 x 1280 pixels, Qualcomm Snapdragon 400 επεξεργαστή, 1 GB RAM, 8 GB ενσωματωμένη μνήμη, 5 MP μπροστινή κάμερα και Windows Phone 8.1.

Πέρα από τα Nokia Lumia 735/730, ίσως δούμε τη Microsoft να ανακοινώνει στην IFA και το Nokia Lumia 830. Το Techblog θα βρίσκεται στο Βερολίνο για να σας παρουσιάσει πρώτο όλες τις νέες συσκευές.
nokia lumia 730, Nokia Lumia 730, το selfie teaser της Microsoft για το νέο selfie phone

nokia lumia 730, Nokia Lumia 730, το selfie teaser της Microsoft για το νέο selfie phone

nokia lumia 730, Nokia Lumia 730, το selfie teaser της Microsoft για το νέο selfie phone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Αυτά τα Nokia ολα ίδια είναι. Και το software της Microsoft πολύ ασχημο.

tech21man

Αγορασε ενα (οχι δανεισου η παιξε στο mediamarkt) και δουλεψε το για καποιο καιρο και μετα ελα να μου πεις αν συμφωνεις με τα λεγομενα σου.

Επισης, θα ελεγα οτι ειδικα στο design (που πες μου πραγματικα, ποσο να διαφοροποιηθουν οι εταιρειες απο τη στιγμη που ολα κοντευουν να γινουν ιδια και ουσιαστικα μια μεγαλη οθονη) πως μπορεις να το λες αυτο? Αλλα nokia εχουν ημιδιαφανες πλαισιο με τετραγωνο format και στρογγυλεμενες ακρες, glossy πλαστικο, ματ πλαστικο, το 635 μοιαζει να ειναι ενα κομματι ολο το κινητο, το 930 με μεταλλο. Οχι ρε φιλε, με το συμπαθειο αλλα λες μπιπ.

9gag

Samsung… Ολα τα μοντελα ειναι ιδια
Αpple… Ολα τα μοντελα ειναι ιδια
Sony… Ολα τα μοντελα ειναι ιδια
ΗTC… Ολα τα μοντελα ειναι ιδια

αστο φιλε…αραξε εκει που εισαι…αλλιως τραβα παρε κανα CAT phone ετσι για την διαφορετικοτητα!

i love rihanna

Το lumia 730 είναι ακριβώς αυτό που ελειπε απο τη σειρα lumia! Και το πιστευω αυτό γιατί κάποιος γνωστός μου ηθελε να παρει και τα χαρακτηριστηκα που ηθελε δεν το εβρησκε πουθενα! Το lumia 730 ηταν αυτό που ήθελε!

Chris

Παιδιά ηρεμήστε λιγάκι ούτε τη μάνα να σας έθιξα. Στο παρελθόν ήμουν κάτοχος Nokia (οπότε tech21man μη μιλάς χωρίς να ξερεις) και το λογισμικό δεν μου άρεσε. Καμία σχεση με android ή ios (νυν κάτοχος G3 και Ιpad). Όσον αφορά την εμφάνιση κάθε ένα μοντέλο έχει μικρές διαφοροποιήσεις αλλά στο σύνολο τους είναι σχεδόν ίδια όπως τα βλέπει κανείς. Όπως το ίδιο συμβαίνει και με τα sony. Κάθε ένας έχει τις απόψεις του. 9gag φίλε ωραία επιχειρήματα, θα πας μπροστά!

Φώτης

Δεν ξερω τι λέτε η αν ειναι ολα ιδια τα κινητά αλλα Εγω ενα εχω ερωτευτεί..ειναι το μονο που σκέφτομαι να παρω αν δεν τσιμπησω note 4..lumia 930 αυτο ειναι!!!

Genesis

chris

σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι δεν σε κατήγορο και προφανώς τα παιδιά απλά το παρεξήγησαν λίγο 🙂

πάντως θα διαφωνήσω με το ότι τα ΝΟΚΙΑ έχουν το ίδιο design είναι η μόνη εταιρία που έχει τόσα διαφορετικά design.

εγώ είχα android αλλά με τα windows έχω βολευτεί πάρα πολύ και δεν ξαναπάω σε android, εντάξει το android ανώτερο λειτουργικό ποιο πλούσιο store αλλά προσωπικά εμένα τα windows έχουν ότι χρειάζομαι.

όσο για το 730-735 κουκλιά και με 1gb ram πολύ καλό και όμορφο λογικά η τιμή θα είναι από 180-250.

eleonora

Παιδια,χαλαρωστε…Η νοκια απο το 2011 και το lumia 800/nokia n9,το ιδιο design language εχει..Monoblock σχεδιασμο και ενα μαυρο frame μπροστα με την οθονη/μπροστινη καμερα/etc.Στις μερες του symbian o σχεδιασμος ειχε μεγαλυτερη ποικιλια.Τωρα οσο αναφορα τα συγκεκριμενα μοντελα,δεν αποτελουν τιποτα το ιδιαιτερο απο αποψη χαρακτηριστικων,πραγμα που με κανει να αναρωτιεμαι αν η Microsoft προτιθεται να ανακοινωσει πιο high-end τηλεφωνα φετος.Με το android να γινεται 64-bit,με τις οθονες των high-end android να αποκτουν αναλυση 2k,και την apple να πηγαινει στις 4.7/5.5 ιντσες τα windows phones αρχιζουν να μοιαζουν λιγο outdated.

Mauro

Μετα απο 1 μηνα χρησης των Windows Phone με ενα Lumia 625 των 125€ μπορω να πω με σιγουρια οτι δε μου λειπει καθολου ουτε το Android ουτε το IOS. Λειπουν καποια πραγματα απο το store οπως ενας καλος browser ή καποιες βασικες εφαρμογες οπως το youtube (παιχνιδια δε παιζω ουτε χρησιμοποιω εφαρμογες περαν μονο των αυτων που μου ειναι απαραιτητες για επαγγελματικους σκοπους, και υπαρχουν ολες) αλλα το κινητο παει σφαιρα (125€ ξαναλεω) και δε με νοιαζει που εχει 2core αντι για 8core. Γενικα πολυ καλες εντυπωσεις και ειδικα με τις εφαρμογες της νοκια (χαρτες, επεξεργασιας φωτο κλπ).

Nio

Nokia 720. σπουδαια τα λαχανα το update 8.1 H Nokia εξαιρετικη αλλα η Microsoft και το λειτουργικο της δεν μου αρεσουν καθολου. Και το περιμενα πως και πως το update. Android δεν γινεται με τιποτα δυστυχως. Για low range συσκευες καλα ειναι ομως. Η Nokia πρεπει να ερθει στο android.

tech21man

Η “nokia” με το νεωτεριστικο παλαιο στυλ της απλα δεν υπαρχει ποια, οποτε μην κανετε ονειρα. Εχει ενσωματωθει σε μια εταιρεια που απο καθε συσκευη android που πωλειται παιρνει εσοδα και ειναι η microsoft. Android δεν προβλεπεται με την κλασσικη εννοια, αυτο δειχνει και το προσφατο flirt με το cyanogen. Τη microsoft φαινεται να την ενδιαφερει περισσοτερο να επεκταθει στο θεμα λογισμικου (με τη cyanogen θα μπορουσε απλα να σουταρει τα g apps και να βαλει τα δικα της+ nokia, το ιδιο ειχε προσπαθησει και με τη σειρα X).

Ναι ενω ειχες ενα nokia παλια και σε ταλαιπωρησε ξαφνικα αραξες στο g3 chris ενω με το να μπεις και να ριξεις αρνητισμο ξαφνικα φουσκωσες ηλεκτρονικα απο e-περηφανεια. Το 3310 ειχες? Π@#%@#%@%α.

billy

ασε μας ρε νιο με το g2 σου…

οσο οτι δεν αρεσει σε σενα γουστο σου,μας το χιλιοπες. Υπαρχει κοσμος που δε γουσταρει αλλο αντροιντ κ εκτιμα τα wp με τα πλην κ τα συν τους.

Demis

Είναι μια εναλλακτική πρόταση. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι ρε παιδιά. Μην φορτίζετε τη συζήτηση με χαρακτηρισμούς. Κανείς σας δεν το θέλει αυτό.

Δεν είχα Lumia ποτέ. Είμαι οπαδός του android λειτουργικού. Όμως ο λόγος σχέσης ποιότητας, τιμής και υπηρεσιών τηλεφώνου και λειτουργικού θα με έβαζαν στο πειρασμό να δοκιμάσω. Αυτός είναι και ο στόχος των εταιριών.

Και για να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα .. φίλε tech21 εγώ είχα διαδοχικά το 3110 και το 6110 μετά 🙂 🙂

Nio

billy σιγουρα θα γουσταρουν καποιοι τα WP. Γουστα ειναι αυτα. Ουτε υπερτιμημενα, ουτε τιποτα. Μια χαρα κανουν την δουλεια τους. Απλα για μενα κατι λειπει. Μαλλον εχω συνηθησει πολυ το λειτουργικο του G2. 😛
Κακια συνηθεια. Για να αλλαξω κινητο τωρα πρεπει να παω στο G3. 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.