Nokia Lumia 800, Τα προβλήματα με τη μπαταρία θα λυθούν με updates

Το πρόβλημα με τη γρήγορη κατανάλωση της ενέργειας της μπαταρίας των κινητών μας πρέπει να λυθεί άμεσα με κάποια νέα τεχνολογία για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τις συσκευές μας χωρίς άγχος και για πάνω από 1 ημέρες! Η Nokia παραδέχεται ότι υπάρχουν προβλήματα με την φόρτιση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Nokia Lumia 800 και θα τα διορθώσει με δύο updates το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Σας θυμίζει ακριβώς την ίδια περίπτωση πρόσφατα με το iPhone 4S;

“We understand that some people have expressed concerns about battery life on the Nokia Lumia 800. Early investigations show that the majority of people are enjoying the full Nokia Lumia experience without any problems. A software update in early December will include improvements to power efficiency, while a second update in early January introduces further enhancements to battery life and battery charging. Both are planned updates and will be made available via Zune. We recommend that anyone who still has concerns contact local Nokia care representatives at their earliest convenience.”

, Nokia Lumia 800, Τα προβλήματα με τη μπαταρία θα λυθούν με updates

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kokour

Καλημέρα!!!Εγω παντως στο Samsung Wave θυμάμαι οτι μετά την αναβαθμιση σε 1.2 η μπαταρία απο 1 μέρα μετα μου κράταγε 4.Αρα τα updates κάνουν δουλειά…

george

Σχετικό πρόβλημα υπήρχε και στο δικό μου SGS2, αλλά τελικά με τις οδηγίες στο μενού του τηλεφώνου διορθώθηκε, σε όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κρατήσει πατημένο για περίπου 8″ το κουμπί της συσκευής που βρίσκεται πλάγια, πάνω δεξιά, ύστερα το κινητό θα κάνει ένα Bootαρισμα και κατόπιν όλα θα είναι ok, τουλάχιστον με νορμαλ χρήση το δικό μου το φορτίζω κάθε 3 μέρες.

Manos

Δηλαδη φιλε george το προβλημα σου στο SGS2 λυνεται με ενα reboot? Πανω δεξια ειναι το κουμπι του power…
Στο θεμα με τις μπαταριες τωρα…τεχνολογιες υπαρχουν και αναπτυσονται καθημερινα (οπως αυτο : https://techblog.gr/gadgets/hi-tech-battery-0952/ ). Το θεμα για μενα ειναι να σταματησουν οι εταιριες να σκεφτονται την μεγιστοποιηση των κερδων τους με τις υπαρχουσες μπαταριες και να δωσουν κανα φραγκο παραπανω για την βελτιωση τους.
Καλα ειναι τα software updates, καλυτερα ομως θα ηταν τα παραπανω mA…

sokel

τοσοι αισθητηρες οθονες καμερες ατιμο πραγμα το ρευμα χειαζονται μπαταριες που να φωρτονουν
γρηγορα 5λεπτα το πολυ και να κρατανε 10μερες και αυτο με την υπαρχουσα τεχνολογια ειναι
αδυνατο μια και οι ιδιες οι μπαταριες εχουν εσωτερικη καταναλωση
τωρα ολα τα συνχρονα λειτουργικα σπαταλανε ενεργεια χωρις να χρειαζεται με να κρατανε πχ συνεχεια το 3g ενω ειναι συνδεμενες με wi-fi ή το gps να ειναι συνεχεια ανοικτο
για αυτο τον λογο τα updates αναβαθμισεις βοηθανε

george

Ναι Manos, κοίταξε λίγο το κινητό σου στο task manager, στην επιλογή βοήθεια, εκεί θα σου πει ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, είναι η περίπτωση 5 όπως αναφέρεται, στο μενού για αύξηση της διάρκειας της ζωής της μπαταρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.