Nokia Lumia 800 Windows Phone, Στο eshop με 489 ευρώ

Από σήμερα και για μια ολόκληρη εβδομάδα θα μπορείτε να αποκτήσετε το Nokia Lumia 800, το πρώτο Nokia Windows Phone κινητό (μαζί με το Lumia 710) από το ηλεκτρονικό κατάστημα eshop στην τιμή των 489 ευρώ και δωρεάν τα μεταφορικά. Η τιμή είναι καλή για ένα smartphone που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας τον Ιανουάριο και τιμή που εκτιμάται στα 530 ευρώ (όχι 600 όπως γράφει το eshop!).

TechDeals, νέα κατηγορία στο Techblog. Παρακολουθούμε την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά τεχνολογίας και ανακαλύπτουμε τις καλύτερες προσφορές και τιμές σε smartphones και tablets.
Κατηγορία TechDeals
TechDeals RSS

Δείτε το Nokia Lumia 800 στο eshop, εδώ.

, Nokia Lumia 800 Windows Phone, Στο eshop με 489 ευρώ

Nokia Lumia 800
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8255 1.4GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, 800×480 pixels, AMOLED, Clear Black
Κάμερα: 8 Megapixel, Carl Zeiss, LED flash, video HD 1280×720 pixels 30fps
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1450 mAh
Διαστάσεις: 116.5×61.2×12.1 χλστ.
Βάρος: 142 γρ.

Kudos σε όλα τα παιδιά που με ενημέρωσαν!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
WebRev.gr

Καλορίζικη η νέα στήλη!

gian

πολλά πολλά πολλά

dimitris7

κλασικο e-shop.ανεβαζει την αρχικη τιμη καμια εκατοσταρια ευρω και μετα σου λεει 20% εκπτωση. γιαυτο δεν αγοραζει πλεον κανεις απο εκει και παει για φουντο

eleonora

Oπως και να εχει, ειναι ο πιο φθηνος τροπος να αγορασεις το lumia 800, απο Ελλαδα.. Κριμα, παντως που δεν εχει και τα αλλα χρωματα.

to eshop δεν θα έκλεινε;από πότε φέρνει νέα προϊόντα ;

Panagiotis.R

Παιδια αν μπορειτε να αποφυγετε το e-shop να το κανετε

radiohead

μακριά απο e-shop. Ειχα κάνει το λάθος να αγοράσω ενα λαποπ απο εκει, και εκτός απο το οτι έκανε 1 μήνα να έρθει, οταν στο σαιτ εγραφε 2-3 εργάσιμες, ειχε και καμένο πίξελ στην οθόνη και αρνήθηκαν να μου κάνουν αντικατάσταση. Τα άτομα ειναι απατεώνες.

Panagiotis Gr.

τα πράγματα είναι απλά. το αγοράζεις αντικαταβολή και εάν δεις ότι δεν είναι στην ώρα του όπως σου λέει το κατάστημα απλά τους ρίχνεις άκυρο. μην σκάτε. πάντως άτιμη Nokia με χάλασες που δεν έβαλες μπροστινή κάμερα

Christos K.

Αν είχε το μπλε, το είχα πάρει εδώ και τώρα….τώρα μετά τις γιορτές και βλέπουμε….

johnjohn

ρε παιδιά έχω αγοράσει desktop 2 laptop και ένα netbook, όλα άψογα και σε πολύ καλή τιμη και με εγγύηση αντικατάστασης. Το ένα laptop χάλασε και σε 3 μέρες μου φέρναε καινούριο και μάλιστα καλύτερο μοντέλο διότι είχαν περάσει και 6 μληνες απο την αγορά και στον επιτραπέζιο που είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών μου κάνανε επι τόπου αντικατάσταση. Ίσως ήμουν τυχερός…..

Alex

μακριά απο e-shop

iceman

λιγο ασχετο με το θεμα μας, αλλα μηπως μπορει καποιος κατοχος νοκια να μου πει τις ρυθμισεις του email στο nokia n8 ειδικα στα πεδια “τομεας” και “διακομηστης”;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Black Friday Black Friday 2018 deals

Black Friday στην Ελλάδα: Παροξυσμός για το τίποτα;

Τα email φτάνουν να είναι εκατοντάδες, τα ενοχλητικά pop ups και διαφημιστικές καμπάνιες σε internet και τηλεόραση κατακλύζουν τους καταναλωτές και την αγορά να τρέχει σε ρυθμούς «εκπτώσεων». Η Black Friday είναι εδώ και μας απογοητεύει για ακόμα μία φορά.

Smartphones Nokia Nokia Lumia 735 Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 830 με τιμή 399 ευρώ και Lumia 735 με 299 ευρώ

Κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά τα νέα Nokia Lumia 830 και Nokia Lumia 735 με τιμή 399 ευρώ και 299 ευρώ αντίστοιχα. Τα δύο νέα Windows Phone 8.1 smartphones έρχονται με το πιο πρόσφατο “Denim Update” και η διαφορά τους έγκειται τόσο στο μέγεθος και την τεχνολογία της οθόνης όσο και στην κάμερα.

Reviews Hands-on Nokia Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 930 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB (όχι micro SD), κάμερα 20 Megapixel Pure View με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και μπαταρία 2420 mAh. Δείτε […]

Reviews Hands-on Nokia Nokia Lumia

Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 530 το πιο οικονομικό smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 (Cyan Update) και τιμή 109 ευρώ. Το Lumia 530 έρχεται με οθόνη αφής 4 ιντσών LCD ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200 1.2GHz, μνήμη RAM 512 MB, κάμερα 5 Megapixel και αποσπώμενη […]