Nokia Lumia 800, Κυκλοφόρησε στο Expansys με 550 ευρώ

Όσοι δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Ιανουάριο που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας το Nokia Lumia 800 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango, το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys το διαθέτει με 550 ευρώ (συν μεταφορικά 14.64 ευρώ). Συγκεκριμένα πρόκειται για μοντέλο της T-Mobile (SIM free, GSM, λειτουργεί Ελλάδα) σε μαύρο χρώμα.

Σε σημείωση του καταστήματος Expansys αναφέρεται: “Note: Sim-Free handset, no logo on the box, no logo on the device, T-mobile welcome message”. Δεν γνωρίζω αν η συσκευή είναι χρησιμοποιημένη και το κουτί σφραγισμένο, θα πρέπει να ρωτήσετε με κάποιο email. Είναι πάντως μοντέλο για τους πολύ βιαστικούς. Είστε ένας από αυτούς; Δείτε τη συσκευή εδώ.

, Nokia Lumia 800, Κυκλοφόρησε στο Expansys με 550 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Riddle

Πανέμορφο windows phone…αλλά είναι πολλά τα λεφτά!!! (+ το οτι δεν εχει και 2η κάμερα)

o gadgetakias

Παρε Ν9 τοτε που εχει καμερα μπροστα και ειναι κ το ιδιο..!
Και βασικα το Meego μ αρεσε ποιο πολυ απο τα 7,5

Nickolas

Ακριβό το βρίσκω συν του οτι βάλε και τα μεταφορικά και πάει ακόμη παραπάνω. Στο skroutz σε ελληνικό online κατάστημα το βρήκα στα 540 και όσο περνάει ο καιρός και κυκλοφορήσει κανονικά θα πέφτει και άλλο η τιμή.

Grigoris

Πολλά τα λεφτά , ας μείνουμε με αυτό που έχουμε γιατί περνάμε δύσκολες στιγμές!!!!!!!!!!!!!!

giannis

Παιδια και στο e-shop κυκλοφορει, αντε χαρα στους εχοντες που θα το αγορασουνε…Mr Vlachakis κανε σε παρακαλω οταν το παρεις ενα review.Εχω κολλησει ασχημα με το optimus 7 και πραγματικα το βλεπω για πιθανο upgrade καποια στιγμη….Ευχαριστώ προκαταβολικα!

dimitris

Ειμαι ο μονος που πιστευει οτι ειναι μαυρα χαλια ΓΕΝΙΚΑ τα νεα κινητα της ΝΟΚΙΑ?? υπερκοστολογημενα και μετριοτητα στο hardware.

b21models

Μαύρα χάλια ΔΕΝ είναι.

Α.Α

@dimitris
Και εγώ πιστευω οτι η κοστολογιση τους δε θα τα βοηθησει να γινουν ανταγωνιστηκα.
Απο την αλλη πρεπει να εισαι πλεον ανιδεος για να κρινεις το hardware μιας συσκευης χωρις να λαμβανεις υποψιν το λειτουργικο της. Εχει αναφερθει τοσες και τοσες φορες. Τα w7 δεν ειναι αντροιντ. Ειναι υπεραρκετο το χαρντγουερ.
Υπερκοστολογημενα ναι αν λαβουμε υποψιν οτι ειναι καινουρια στην αγορα και δεν ειναι τιμη γνωριμιας τα 500-600 ευρω. Χαλια, οσο υποκειμενισμο και να βαλεις δεν ειναι.

glimnidis

Στο Crazy Sundays του e-shop το εχει 489 ευρω

Γρηγόρης Θανάσουλας

Κυκλοφόρησε και στο e-shop και το έχει 489 ευρώ!

vaskor

Το πολύ 300 ευρώ πρέπει να κοστίζει αυτό. Τα υπόλοιπα είναι το κόστος του ονόματος ΝΟΚΙΑ. Ακούς εκεί 540….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.