Nokia Lumia 800, Η τιμή του στην Ελλάδα διαμορφώνεται στα 539 ευρώ

To Nokia Lumia 800 αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας μέσα στον Ιανουάριο και μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να είχατε την ευκαιρία να το δείτε στα καταστήματα της Vodafone όμως από ότι μαθαίνουμε δεν θα υπάρχει κάποιου είδους αποκλειστικότητα. Σήμερα το συναντήσαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Κωτσόβολου για προπαραγγελία με 539 ευρώ και για τα τρία χρώματα.

Δείτε το Nokia Lumia 800 στον Κωτσόβολο εδώ.
Σκέφτεστε να το τσιμπήσετε ή λέτε να περιμένετε το μεγάλο Nokia Lumia 900;

, Nokia Lumia 800, Η τιμή του στην Ελλάδα διαμορφώνεται στα 539 ευρώ

, Nokia Lumia 800, Η τιμή του στην Ελλάδα διαμορφώνεται στα 539 ευρώ

Nokia Lumia 800
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8255 1.4GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, 800×480 pixels, AMOLED, Clear Black
Κάμερα: 8 Megapixel, Carl Zeiss, LED flash, video HD 1280×720 pixels 30fps
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1450 mAh
Διαστάσεις: 116.5×61.2×12.1 χλστ.
Βάρος: 142 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

εγώ αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα το τσίμπαγα άνετα, δεν θα περίμενα το 900… μ αρέσουν πολύ τα WP, και στο NOKIA απλά είναι τρέλααα…. αλλά μάλλον θα περιμένω αναγκαστικά….
γιατί όσο super κι αν είναι 500+ euro είναι πολλά… 😉

p.s. το cyan θα επέλεγα… ¨)

gian

τους δίνω 350 και μια τσάντα πορτοκάλια!
Αλλιώς περιμένω λιγο να πάει 350 και κρατάω και τα πορτοκάλια!

το πιάσατε ε?

Giannis

Όχι γιατί από τα πορτοκάλια πέταξες την κοτσάνα

gian

ε το χάλασες τώρα

Μιχάλης Φ.

Πολύ όμορφο, αλλά δεν αξίζει αυτά τα λεφτά, θα έπρεπε να κοστίζει περίπου 100 ευρώ ποιο κάτω!

Γιωργος

δεν πειραζει.. online ηδη το βρισκεις σχεδον 100 ευρω κατω

Christos K.

Η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται ακριβή συσκευή, αλλά με έχει ξετρελάνει τόσο που τα λεφτά θα τα έδινα εδώ και τώρα (τα μάζευα από την στιγμή που πρώτο ανακοινώθηκε), αλλά περιμένω λίγο να δω στα σίγουρα τι θα γίνει με το θέμα της μπαταρίας και της κυανής συσκευής, μιας και αυτήν έχω βάλει στο μάτι….

Marios

Περιμένω να μου έρθει ήδη ένα. Προσωπικά νομίζω ότι και το 710 είναι φοβερό κινητό, είναι υποτίθεται το μικρό της σειράς αλλά οι διαφορές δεν είναι σε ουσιώδη πράγματα για μένα, μιας και έχει ίδιο επεξεργαστή και RAM αλλά και ίδια τεχνολογία οθόνης. Το προτείνω σε όλο τον κόσμο αντί για φτηνά Android που πάνε και αγοράζουν και μετά σέρνονται όλη μέρα. Ελπίζω να δωθεί αυτό σε χαμηλές τιμές με συμβόλαια, €50 ή και τζάμπα, για να προχωρήσουν τα Windows Phone γιατί το αξίζουν.
Ά, και για να μην ξεχνιόμαστε, όσοι πάρετε είτε το 710 είτε το 800, πρώτες αγορές MonsterUp και πρώτο δωρεάν Galaxium έτσι; Άντε να υποστηρίξουμε λίγο και τους Έλληνες developers:)

Marios

Η φράση κλειδί σε αυτό που έγραψα ήταν το “για μένα”. Προτιμάς έναν χρήστη να παίρνει ένα φτηνό Android με 600Mhz επεξεργαστή και 320×480 οθόνες ή ένα Windows Phone με 1.4Ghz και 800×480 (με _εγγυημένα_ καλή απόδοση λόγω minimum requirements). Δεν το σύγκρινα με το 800 τόσο, αλλά με την αγορά των φτηνών Android. Προσωπικά, έχω δει τόση δυσαρέσκεια από μικρά και φτηνά Android που έχουν κατακλύσει την αγορά, που θα ήθελα να εξαφανιστούν όλα και να μείνει μόνο το 710 στη θέση τους, παρόλα τα μειονεκτήματά του (flash μνήμη, lcd οθόνη – παρότι ClearBlack) γιατί η πλατφόρμα ειδικά σε αυτή την κατηγορία είναι πολύ μπροστά.

Dimitris

Το είδα από κοντά κ το χειρίστηκα για ώρα είναι απλά ερωτευσιμα τέτοιου είδους κινητά σε σημείο που να μην σκέφτεσαι τι επεξεργαστή φοράει τι το ένα τι το άλλο!όμως θα περιμένω το 900 αφού θα προτιμούσα μπροστά κάμερα κ δίπλο led flash στην κάμερα.επίσης κακα τα ψέματα οι 3.7 μου φάνηκαν λίγο.παμε για 4.3 κ για lumia 900

Marios

Καλά προφανώς δεν το συζητάμε αυτό, αν έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα στα 3 μοντέλα, πας για το μεγαλύτερο που μπορείς. Δεν κρύβει κανείς ότι 710<<800<900.

@Manos Τα δυο παιχνιδια του Μαριου Καραγιαννη που ανεφερες ειναι πραγματι εξαιρετικα (αλλωστε εχουν κερδισει και διαγωνισμους). Εγω ομως θα ζητησω και στηριξη ενος μεχρι στιγμης αφανους app του I.D.O.S. (ή IDOS). Εχει καμια δεκαρια miniapps/minigames μεσα αλλα θα βαλω ΠΟΛΛΑ ακομη. Εχει μελλον το app και κανει μονο 99 λεπτα. Ευχαριστω 🙂

Υ.Γ. Ουπς Εισαι ο ιδιος ο Μαριος?! (νομιζα Manos ελεγε) 🙂

Marios

Χαχα, ναι εγώ είμαι:)

Nickolas

Μου αρέσει τρομερα ειδικά σε μπλέ χρώμα, αλλά θα συμφωνήσω με το φίλο παραπάνω που λέει για 100 ευρώ λιγότερα. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να διακαιολογήσω αυτά τα χρήματα είναι με την προσφορά που έχει η Vodafone στο site και μαζί με την αγορά της συσκευής σου δίνει δώρο και ένα Bluetooth ακουστικό Nokia Luna, το οποίο από μόνο του κοστίζει καμία 60αρια ευρώ.

enigma

@marios πόσο θα έχει τιμή εκκίνησης το 710; Αν έχει 350 που εικάζεται τότε ο ανταγωνισμός σε επίπεδο android δεν έχει 600άρηδες επεξεργαστές και οθόνες ανάλυσης 320*480….

Marios

Το ανέφερα και εγώ αυτό. Ελπίζω αν όχι από την αρχή, τουλάχιστον σε λίγο καιρό να είναι δωρέαν ή σε τιμή ως €50 με συμβόλαιο, και σε τιμή €300 ξεκλείδωτο. Εκεί νομίζω ότι θα πουλάει σαν τρελλό. Πάντως σήμερα στην Ελβετία μου ήρθαν διαφημιστικά από 2 μεγάλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ( που είχαν πρωτοσέλιδο το Lumia 800, και το δίνουν και οι δύο με σύνδεση 2 χρόνων με πάγιο γύρω στα 40€ δωρεάν.

Timotheos

Το τηλέφωνο δεν χωράει καμία αμφιβολία οτι είναι όμορφο. Αλλα σε καμία περίπτωση με αυτή την τιμή. Είναι ακριβό. Βέβαια θα έπαιρνα το 900 υπό την προϋπόθεση οτι θα είνα 2 πύρινο θα είναι στα 32 Gb μνήμης, NFC, και θα εχει απο την αρχή το Apollo.

Zeus

θα πάρω το 900 σε μπλέ χρώμα, το 800 δε μου αρέσει, βαρέθηκα να βλέπω παντού μηλόφωνα και μάκμπουκ,τι έχουν πάθει; 🙂

Μάριος

Είδα την τιμή του Lumia και σκεφτόμουν ότι είναι πολύ υψηλή για τα όσα προσφέρει. Οπότε κάθισα και έκανα μια μικρή έρευνα στο skroutz. Παρακάτω τα αποτελέσματα : 303 ευρώ το LG optimus 2x 350 το LG optimus 3D 360 το Motorola Atrix 399 το HTC Evo 3D 420 to HTC Sensation 437 το Samsung galaxy s2 452 το lumia 506 το iphone 4 Πως βλέπω εγώ αυτά τα αποτελέσματα : Όλα τα κινητά που είναι σε αυτή την λίστα είναι πολύ ανώτερα του Lumia από κάθε άποψη. Όλα τα κινητά της λίστας εκτός του iphone είναι φτηνότερα του Lumia και το iphone (το οποίο για μένα προσωπικά είναι εντελώς ασύμφορο οικονομικά αυτή τη στιγμή χωρίς συμβόλαιο) είναι μόλις 54 ευρώ ακριβότερο. Το Lumia είναι το μόνο windows phone κινητό ανάμεσα σε όλα αυτά. (για μένα προσωπικά τεράστιο μειονέκτημα) Συμπέρασμα: Κανένας λογικός αγοραστής δεν θα έδινε τα ευρουλάκια του για αυτή τη συσκευή εκτός και αν για κάποιο λόγο ένα windows phone είναι μονόδρομος. Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για κινητό “lifestyle” θα ήταν τρελός να μην δώσει +50 για το iphone. Γιατί γράφω όλα αυτά? Γιατί πραγματικά είναι μυστήριο για μένα η λογική και ο τρόπος σκέψης… Συνέχεια »

iwanis

μαριε…επρεπε να γραψεις και το arc s που εχει τα ιδια specs και ειναι στα 340…(και το αρκ ς ειναι ψηλα γενικα σε τιμολογηση αλλα το lumia 800 ειναι ΠΟΛΥ ψηλα…στα λεφτα που το πουλανε τωρα +65 ευρω εδινες και επερνες s2 παλια

Χρηστος Κ.

Μάλλον θα περιμένω την κυκλοφορία του Νokia Lumia 900 στην Ελλάδα…!!!

spiros

παιδια το lumia 900 θα βγει ελλαδα?ειναι LTE ακουσα οτι θα ειναι μονο για αμερικη αποκλειστικα στην AT&T

Doxakis

Hands On για το συγκεκριμένο μοντέλο να περιμένουμε;;

Doxakis

Πολύ Ωραία! 😀

tolken

Ελεγα να το αγορασω το 800 αλλα μαλλον θα περιμενω το 900 καλυτερα, Πολυ καλο κινητο συμφωνω για το 800. Το design απλα τελειο σε κυανο κιολας. Κατα την αποψη μου επρεπε να κανει λιγο λιγοτερο. Για μενα καλυτερα περιμενετε το Lumia 900.

Marios

Φίλε Μάριε, το θέμα με το iPhone είναι ότι η τιμή του μένει πάντα εκεί που είναι μέχρι να βγει το επόμενο μοντέλο. Τα Android που αναφέρεις όταν βγήκαν δεν είχαν αυτές τις τιμές και, όπως και το Lumia, πέφτουν όσο περνάει ο καιρός. Δεν θα συμφωνήσω ότι όλα τα μοντέλα είναι ανώτερα του Lumia. Για πολλούς μέσους χρήστες, το Android αποτελεί ένα τεράστιο μπέρδεμα ενώ τα Windows Phone έχουν πλέον το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης και το χαμηλότερο ποσοστό επιστροφών όπου και να πουλήθηκαν. Δεν μιλάω για power χρήστες, αλλά για τον μέσο χρήστη που θέλει να κάνει τη δουλειά του εύκολα και γρήγορα και δεν ξέρει τί είναι το dual core. Θέλει αν μπορεί να παίρνει email, να σερφάρει, να βγάζει φωτογραφίες, να κάνει update το facebook και αν στέλνει μηνύματα. Σε αυτά νομίζω ότι τα Windows Phone είναι πολλές κατηγορίες πάνω σε ευχρηστία, ομαλότητα, ταχύτητα και σταθερότητα από οτιδήποτε άλλο (και βάζω και το iPhone σε αυτό). Ας δώσουμε λίγο χρόνο να στρώσουν οι τιμές ΚΑΙ σε αυτά τα μοντέλα, όπως έγινε και με τα προηγούμενα (εδώ που είμαι μπορώ να βρω ξεκλείδωτο καινούριο LG E-900 π.χ. με 200Ε) και ας δώσουμε και χρόνο στους χρήστες να κρίνουν… Συνέχεια »

ASDF

Εαν αυτή τη στιγμή μου έδιναν δωρεάν όποιο κινητό ήθελα θα ήμουν ανάμεσα στο Galaxy Nexus και το Lumia 800.

Όμως παρόλο που μου αρέσει τόσο πολύ το Lumia ώστε να το έχω στα 2 τοπ κινητά προτίμησης μου, η τιμή είναι τραγική. Πραγματικά είναι λες και θέλουν να μας πιάσουν κορόιδα.

Οπότε θα περιμένω να πέσουν οι τιμές. Στο ενδιάμεσο θα έχουμε μάθει και πιο πολλα για το 900 και θα είναι πιο καθαρη η επιλογή.

Αχιλλέας

Υπάρχει και σε άλλα καταστήματα πολύ ποιό φτηνά!
Χωρίς να θέλω να διαφημίσω κάποιο κατάστημα μπείτε στο skroutz και δείτε..

ASDF

Ναι, αυτό όμως απλά δείχνει πόσο κακή τιμολόγηση έκαναν οι “μεγάλοι”, που οκ, λογικά το κάνουν για να σου δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι κερδίζεις κάτι αν το πάρεις με επιδότηση και να αντισταθμιστεί το ποσό που θα γλύτωνες.

Κατα τη γνώμη μου κακώς, γιατί για παράδειγμα εγώ που είμαι ακόμα με ένα Sony Ericsson W810i (μη γελάτε ρε :p) αν είχε πιο ρεαλιστική τιμή θα ήμουν διατεθειμένος να κάνω μια υπέρβαση, να αλλάξω δίκτυο και να κάνω και κάποιο συμβόλαιο με τη vodafone για να έχω και κάποια MB δωρεάν (ε smartphone είναι, τα θες), και θα έβγαιναν κερδισμένοι.
Ενώ τώρα αναγκαστικά θα κάτσω όπως είμαι με το 810 μου και βλέπουμε πως θα πάει τους επόμενους μήνες.

Να σου πω Κώστα, όταν τελειώσεις με το review, αν δε θες τη συσκευή, δεν τη στέλνεις κατα ‘δω; 😛

md03582

το nokia lumia 800 ειναι πανεμορφο και κατα την γνωμη μου καλυτερο απο ολα τα μοντελα που αναφερει ο μαριος. τα windows phone κατα την γνωμη μου ειναι το καλυτερο λειτουργικο που κυκλοφορει και το nokia lumia 800 αναμεσα στους καλυτερους εκπροσωπους του

Marios

Btw, εδώ που είμαι βλέπω τώρα ότι η φτηνότερη τιμή για ξεκλείδωτο καινούριο μαύρο 800άρι είναι 410Ε.
Δέχομαι παραγγελίες:)

Marios

@cVlachakis
Ναι, ήμουν στο Escape το καλοκαίρι, καλά θυμάσαι. Θυμάσαι που σου έλεγε ότι το Meego δεν θα έχει μέλλον; Κάτι ήξερα:)
Παρεπιπτόντως, αν και προσωπικά δεν έχω δει το 710, το 100% των χρηστώ στην T-Mobile Αμερικής μιλάει με τα καλύτερα λόγια αν και μόλις βγήκε.
https://www.t-mobile.com/shop/Phones/cell-phone-detail.aspx?cell-phone=Nokia-Lumia-710-Black

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.