Nokia Lumia 800 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 800 με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7.5 Mango και οθόνη AMOLED 3.7 ιντσών ClearBlack. Μετά το unboxing στους Δελφούς το Techblog επανέρχεται με το hands-on. Το μοντέλο που είχαμε στα χέρια μας είναι από τη Vodafone και μετά από έλεγχο που κάναμε για το πρόβλημα σχετικά με τη μπαταρία, το δικό μας δεν είχε. Δείτε το βίντεο.

Ίσως και μέσα στο μήνα η Nokia θα δώσει ένα update που θα διορθώνει το πρόβλημα.
Το Nokia Lumia 800 αναμένεται άμεσα με τιμή 539 ευρώ.

Nokia Lumia 800
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8255 1.4GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, 800×480 pixels, AMOLED, Clear Black
Κάμερα: 8 Megapixel, Carl Zeiss, LED flash, video HD 1280×720 pixels 30fps
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1450 mAh
Διαστάσεις: 116.5×61.2×12.1 χλστ.
Βάρος: 142 γρ.

, Nokia Lumia 800 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia Lumia 800 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia Lumia 800 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia Lumia 800 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

117 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jim

Ωραίο κινητό αλλά σε αυτή την τιμή και χωρίς μπροστινή κάμερα δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα παραπάνω από το optimus 7 που έχω τώρα και που το πήρα με λιγοτερα από τα μισά λεφτά.

Nick Z.

Καλό το LUMIA 800 και από πλευράς χαρακτηριστικών αλλά και εξωτερικής εμφάνισης!!

fotis

Ωραία παρουσίαση!
Γεμίσαμε πληροφορίες!

Γιωργος

πολυ καλη συσκευη. ανυπομονω να ερθει σε γαλαζιο χρωμα, καθω τος μαυρο αδικει το lumia 800. οσο για την τιμη τα 540 ειναι παρα πολλα αλλα με μια μικρη αναζητηση στο skroutz θα δειτε πολυ καλυτερες τιμες!

Αχιλλέας

πήραν το ”σασί” του Ν9,του βάλαν windows λειτουργικό και το ονομάσαν lumia 800…
οστόσο με μικρότερη οθόνη,μικρότερη μνήμη ram,δίχως μπροστινή κάμερα…..
τα συμπεράσματα δικά σας..

Γιωργος

εσυ τι συμπερασμα βγαζεις? το οτι εβαλαν καλυτερο επεξεργαστη γιατι δεν το αναφερεις?

O gadgetakias

Nokia: θες Lumia χωρίς μπροστινή κάμερα η Ν9 χωρίς μέλλον το λειτουργικό?
διαλέγεις και παίρνεις(αν θες)

costas

539 ευρο και χωρις δευτερη καμερα ΑΚΥΡΟ!!!!!!!

Αχιλλέας

Είναι μεγαλύτερος σε συχνότητα,αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερος.Το lumia 800 έχει windows και τα windows χρειάζονται μεγαλύτερη ισχύ επεξεργαστή για να ”τρέξουν” πιό ομαλά και να μην κολλάνε.Το Ν9 έχει Meego(linux) και το 1GHz είναι αρκετό για να ”τρέχει” το λειτουργικό δίχως προβλήματα.
Υπάρχουν και άλλες διαφορές μεταξύ των δύο κινητών τις οποίες δεν θα αναλύσω περαιτέρω,όποιος ενδιαφέρεται ερευνά στο διαδίκτυο.
Το Meego επίσημα έχει πεθάνει αλλά ανεπίσημα και όσο θα υπάρχουν εθελοντές να το στηρίζουν θα ζεί,πολύ απλά επειδή είναι ανοιχτό λογισμικό.

Δεν είμαι κάτοχος κανενός εκ των δύο ,απλά εκφέρω άποψη,ευχαριστώ

Γιωργος

παντως αχιλλεα αν το δοκιμασεις θα δεις οτι το κινητο δε ζοριζεται πουθενα.. δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα με τα specs του.. και μεγαλυτερη ram δε χρειαζεται μιας και οπως το ios δεν υποστηριζει proper multitasking.

Alex

@Αχιλλεας

Απο που το συμπερανες οτι ειναι βαρυ λειτουργικοτα WP7 (παιζει να ειναι το πιο καλοσχεδιασμενο λειτουργικο για κινητα οσον αφορα την διαχριση πορων και την αποδοση); Βασικα τα Windows Phone τρεχουν ανετοτατα σε hardware του 2009 (HTC HD2, adreno 200, 1Ghz κλπ). Καλο το meego αλλα τι να το κανεις οταν δεν προκειται να δεις τπτ νεο…

vaskor

Η δεύτερη κάμερα είναι απαραίτητη και έχει αργήσει να “μπει” στο WP7,5.
LG Optimus 7 + Trophy με επουσιώδεις διαφορές κοστίζουν τα μισά λεφτά και κάνεις την ίδια δουλειά.
Είναι τραγικό να πιστεύει η Νόκια πως με φτηνά κόλπα θα πάρει σε τέτοιους καιρούς τα λεφτά από την τσέπη του κοσμάκη..

Δημητρης

NFC τεχνολογία υπάρχει στο lumia?από ότι άκουσα το ν9 έχει…είμαι ανάμεσα στα δύο… 😉

vaskor

Ωραίο το Λουμια 800 όμως είναι ακριβό . Όσον αφορά στο ότι είναι γιουνιμπόντι δε νομίζετε ότι είναι μειονέκτημα? Δηλαδή ύστερα από ένα έτος χρήσης, η μπαταρία δε θα έχει πέσει αρκετά σε απόδοση και θα πρέπει να αλλαχτεί? Πως θα γίνει αυτό? Άντε μετά να το πουλήσεις για μεταχειρισμένο….Θα έχει χάσει πολύ σε αξία.

Getzov

Τελικά στο ερώτημα nokia lumia 800 ή htc titan, τι ψηφίζετε?

Εγώ θα προτιμήσω titan! (δαγκωτό!)

vaskor

Τιτάνα 2!

Αχιλλέας

@Γιωργος φάνηκα λίγο αρνητικός προς το lumia 800 ενώ απλά προσπάθησα να δείξω κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο κινητών.και τα δύο κινητά είναι εξίσου καλά
@Alex δεν είπα ότι είναι βαρύ,βαρύτερο του Meego είπα.
και για να μην ξεφεύγω από τη συζήτηση το ίδιο θα πώ και σε εσένα όπως και στον άλλο φίλο,και τα δύο κινητά είναι εξίσου καλά,οι προτιμήσεις του καθενός διαφέρουν.
@omnia7user Το android είναι linux based λειτουργικό αλλά όχι ελεύθερο και τόσο παραμετροποιήσημο.

Tony Cool

Εαν με καλυπτε το wp 7.5 σαν λογισμικο θα το επαιρνα 100% (η θα περιμενα το 900 γιατι ομολογουμενως εχει ελλειψεις και ειναι τσιμπημενο στα 540 ευρω).Η nokia λειπει για πολυ καιρο απο την κορυφη και μου ψιλοελλειψε.Καλη και η samsung,και η htc και οι υπολοιπες αλλα η ποιοτητα κατασκευης της nokia δεν υπαρχει.

Alexandros

Κώστα, κάπου είχα διαβάσει ότι το πρόβλημα με την μπαταρία εντοπίζεται μόνο στα cyan μοντέλα :/

@Getzov είχα και εγώ το ίδιο δίλημμα και έχω καταλήξει στον τιτάνα! σε λίγες μέρες το παίρνω!

md03582

Πανέμορφο αλλα και πανάκριβο!! το lumia 900 δηλαδή πόσο θα έχει??

Doxakis

Πολύ ωραία παρουσίαση Κώστα! 😉

ACE79GR

χωρις μπροστινη καμερα ,3.7 ιντσες και χωρις tv-out?ευχαριστω δεν θα παρω

Arismac

ΜΑ καλα ΕΝΑΣ δε θα πει ότι το scrolling και η touch αίσθηση είναι αντάξια του iPhone και απλά έτη φωτός μακριά απο οτιδήποτε android???

WP7DF

Καλα το σχολια για μπροστινη καμερα ειναι ψιλο fail
Ποσοι πραγματικα την χρειαζονται και την χρησιμοποιουν? Εγω προσωπικα τοσα χρονια ζητημα να την εχω χρησιμοποιησει 2/3 φορες.

WP7DF

@Arismac σωστος το scrolling η ταχυτητα και η ομαλοτητα των wp7.5 δεν εχουν αντιπαλο
καλυτερα ακομη και απο iphone
για ανδροιδ ας μην μιλησουμε καλυτερα lol

petros nikolopoulos

Από ποιότητα κατασκευης τα σπάει…αλλά γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα Mango ρε παιδιά;;;;Πιστεύω είναι πολύ πίσω από ios & Android…

papi

Ομορφο τηλ, αλλα θα γινοταν καλυτερο με android leitourgiko…

enigma

Από τις λίγες συσκευές που μπορεί να μην έβαζα θήκη προκειμένου να το χαίρομαι…

Μάριος

Το scrolling και η touch αίσθηση μπορεί να είναι πολύ καλά και εφάμιλα του iphone, αλλά αφενός μεν είναι δευτερεύουσας σημασίας ειδηκά αν λάβουμε υπόψη ότι και οι high end συσκευές android είναι ἒπίσης super smooth, αφετέρου δε το αντίτιμο είναι ΠΟΛΥ υψηλό γιατί όχι μόνο είναι πανάκριβο, όχι μόνο δεν έχει χαρακτηριστικά όπως μπροστά κάμερα, αλλά επιπλέον έρχεται και με το περιορισμένων δυνατοτήτων windows λειτουργικό το οποίο δεν έχει ούτε το 1/10 των εφαρμογών των android και ios, αλλά ακόμα και αυτές που έχει είναι μετριότατες προς κακές μια και η microsoft κρατάει το λειτουργικό κλειδωμένο και δεν βοηθάει ιδιαίτερα τους developers.

Κάποιος είπε ότι και κινητά όπως το galaxay s2, atrix, sensation etc, ήταν πολύ ακριβά όταν βγήκαν. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά είναι ότι αυτές οι συσκευές ήταν και ακόμα είναι κορυφαίες αντίθετα με το Lumia, που τη στιγμή που κυκλοφορεί είναι ένα μετριότατο κινητό με μόνο πραγματικά δυνατό σημείο το σχέδιο και την ποιότητά του.

Arismac

συμφωνω για την τιμη του οτι ειναι απαγορευτικη ειδικα για μονοπυρηνο χωρισ μπροστινη καμερα (ΑΣΧΕΤΑ αν δεν τη χρησιμοποιει κανεις πραγματικα). Αλλά δεν εχω πιασει android στα χερια μου, που να εχει την αισθηση του iPhone, εκτος απ το lumia οταν το ειχε φερει η voda τον Δεκεμβρη στα μαγαζια. δε ξερω στο συνολο τι λεει σα λειτουργικο, απλα μου εκανε τρομερη εντυπωση το scrolling.

Ανδρέας Μ.

Τι ακριβώς είναι η pentile οθόνη;

WP7DF

οσο για την τιμη μια βολτα στο skroutz και το βρισκεις στα 440 euro

johnny

το lumia800:

1)δεν εχει μπροστινη καμερα: δεν χρησιμοποιω μπροστινη καμερα
2)δεν εχει τοσες εφαρμογες οσο αλλα λειτουργικα: εχω iphone 4 και χρησιμοποιω καθημερινα 1 εφαρμογη γιατι αυτη μου χρειαζεται οι υπολυπες 500,000 ειναι χασιμο χρονου!
3) η καμερα του ειναι αψογη την στιγμη που εγω εδωσα κοντα στα 800 ευρω για 5mp στο iphone 4!
4) και εγω ημουν καχυποπτος για τ μανγκο μεχρι που τ δωκιμασα στην vodafone. ειναι εκπληκτικο και γερος αντιπαλος και αυτο θα φανει.

αψογο κινητο αλλα το iphoneδεν το αλλαζω γτ ειμαι κολλημενος ! 🙂

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Quoting Mαριος: -“Το scrolling και η touch αίσθηση μπορεί να είναι πολύ καλά και εφάμιλα του iphone, αλλά αφενός μεν είναι δευτερεύουσας σημασίας ειδηκά αν λάβουμε υπόψη ότι και οι high end συσκευές android είναι ἒπίσης super smooth, αφετέρου δε το αντίτιμο είναι ΠΟΛΥ υψηλό γιατί όχι μόνο είναι πανάκριβο, όχι μόνο δεν έχει χαρακτηριστικά όπως μπροστά κάμερα, αλλά επιπλέον έρχεται και με το περιορισμένων δυνατοτήτων windows λειτουργικό -Γιατι θεωρεις πως το Windows Phone ειναι λειτουργικο περιορισμενων δυνατοτητων?!! Επειδη δεν εχει task manager και file manager? Επειδη δεν εχει παραλληλο multitasking? Δεν εχει διδαξει η ιστορια των mobile OSes οτι αυτα ειναι κακες επιλογες? Δεν εγκατελειψε η Microsoft τα Windows Mobile και τωρα το Android κανει τα ιδια λαθη? -“το οποίο δεν έχει ούτε το 1/10 των εφαρμογών των android και ios, αλλά ακόμα και αυτές που έχει είναι μετριότατες προς κακές μια και η microsoft κρατάει το λειτουργικό κλειδωμένο και δεν βοηθάει ιδιαίτερα τους developers.” -Το Windows Phone εχει λιγοτερα apps οχι λογω ελειψης ενδιαφεροντος απο τους developers αλλα γιατι ειναι πιο καινουργιο. Ο ρυθμος αυξησης του ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ απο αυτους του ios και android. Οι εφαρμογες του κακες?!!! Καθε αλλο, η ποιοτητα τους ειναι πολλα κλικς πιο πανω… Συνέχεια »

Getzov

@Alexandros εγώ ήδη το έχω στα χέρια μου και το χαίρομαι! Πραγματικά αξίζει το htc Titan!

Κώστας

Λατρεύω Lumia 800!!! Αν είχα τα χρήματα θα το αγόραζα…καλά που έχουμε και τον Κώστα να κάνει τους διαγωνισμούς μπας και είμαστε τυχεροί και πάρουμε κανένα. 🙂

Γιώργος Μ.

Γειά σας παιδιά Γειά σου Κώστα βλαχάκη, έχω να σου κάνω μία ερώτηση σχετικά με την χωρητικότητα της μνήμης γιατί είναι τόσο λίγη τόσο σε αποθηκευτικό χώρο αλλά τόσο και στη RAM;
Εμπειρικά θυμάμαι πως όσο περισσότερο “φορτώνεις” ένα κινητο σε εφαρμογές μουσική κτλ ειδικά και αν τα φορτώνεις σε SDcard πχ 1GB καθυστερεί να αναπαράγει ένα τραγουδι μήπως τελικά δεν βάζουν μεγάλη μνήμη μήπως και επιβραδύνει η συσκευη σε ταχύτητα; συνήθως σε πιά χωρητικότητα και πάνω (ανάλογα το κινητό βέβαια λογισμικό , κτλ) βλέπουμε επιβράδυνση της συσκευής;
Εμπειρικά αν γνωρίζεις κάτι και θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας…
Ευχαριστώ.

Κostas

Το ειδα σημερα στην Vodafone σε μπλε…Πολυ ομορφο κινητο,οθονη μικρη αλλα καταπληκτικη,η ποιοτητα κατασκευης του πολυ καλη και το scrolling του κινητου εφαμιλο με ΙPhone και τις high end android συσκευες..Θεωρω παντος την τιμη του απογοητευτικη..Το μονο που δεν μ αρεσε (εκτος απο την τιμη) ειναι το UI του που οκ μπορει να ειναι κατι διαφορετικο απο IOS και Android αλλα δεν βρηκα κατι ιδιαιτερο σ αυτο..

Γιωργος

παιδια αν δε σεταρετε το κινητο με τους λογαριασμους σας για να δειτε πώς ενημερωνονται τα live tiles και πώς λειτουργουν τα hubs ειναι λογικο να μη σας αρεσει. θα σας φανει απλα αλλο ενα os με μεγαλα εικονιδια… αν δειτε ομως ενα wp κινητο σεταρισμενο θα παθετε πλακα

Γιώργος Κουτσούρης

Λοιπόν, δε μας τα λες καλά κυραNokia, εδώ και πολύ καιρό…

Ξεκίνησα διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά και πήρα την 1η κρυάδα…
Μετά άνοιξα το βίντεο και με το που άκουσα τα πρώτα σχόλια του Κώστα, το σταμάτησα αμέσως, για να γράψω την απάντησή μου.

Μονομπλόκ και δεν βγαίνει η μπαταρία και δεν δέχεται microsd card?????????????????

Που πας ρε Καραμήτροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο????????????????????????

Όσο για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά:

Η σχεδίαση είναι φοβερή, αλλά ως εκεί!

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά θυμίζουν smartphone στα τέλη του 2010.

Δε χρειάζονται περαιτέρω σχόλια……………………………………………

kostasid

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι απλά τέλειο.Εμένα προσωπικα μου αρέσει το σχέδιο της συσκευής και το λειτουργικό της! Είναι απ τα ελάχιστα τηλέφωνα που μου έχουν κάνει το κλικ εδώ και καιρό. Είχα WP τηλέφωνο και ήμουν υπέρευχαριστημένος. Πόσο μάλλον αυτό που είναι ΝΟΚΙΑ.
όσο για τα τεχνικά χαρακτιριστικά, δεν χρειάζεται μεγαλύτερα. Τρέχει το ίδιο καλά σε όλα, όπως τηλέφωνα με τα 2πλά χαρακτηριστικά!

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Για τους φιλους που παραπονιουνται οτι δεν βγαινει η μπαταρια να πουμε οτι αν μια μερα χρειαστει αντικατασταση μπορει να γινει σε εξουσιοδοτημενο service (πχ vodafone)

Μάριος

@Anastasios-Antonios Toulkeridis O file manager και το παράλληλο multitasking είναι άσχημα? και για αυτό σταμάτησαν τα windows mobile? Τι ιστορία ακριβώς διαβάζεις….? Όσο για τις εφαρμογές ας μην πάμε πολύ μακριά. Ας συγκρίνουμε απλά την σουίτα office των mango η οποία είναι περισσότερο ένα καλοφτιαγμένο notepad, με αυτή του android η οποία έχει πραγματικά ουσιαστικό βάθος και δυνατότητες. Αλήθεια τι χρειάζονται τα dual cores, τα gb μνήμης κλπ? 1) Αναπαραγωγή flash από browser. Kαλό το html 5 αλλά προς το παρόν το flash κυριαρχεί. Η δυνατότητα αναπαραγωγής του είναι κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη 2) Αναπαραγωγή και επεξεργασία multimedia hd, αρχείων MKV κλπ, προβολή μέσω hdmi 720p και 1080p. 3) Λήψη και αναπαραγωγή περιεχομένου 3d. Κάτι το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον με δεδομένη την αύξηση και πτώση των τιμών των 3d τηλεοράσεων. Δυνατότητα την οποία έχουν κινητά όπως το HTC EVO και LG Optimus 3D με τιμές κάτω των 400 ευρώ. Θα μπορούσα να κάτσω να γράψω πολλά ακόμα για τις ατέλειες των WP , την ΠΟΛΥ υψηλή τιμή του Lumia κλπ. αλλά στην τελική δεν έχει καμία σημασία. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του με κριτήριο τις ανάγκες του και τα λεφτά που μπορεί να διαθέσει. Θα το γράψω για… Συνέχεια »

iceman(the original)

καθε φορα που θα παρουσιαζεται ενα κινητο αναποφευκτα θα υπαρχουν συγκρισεις…. τωρα ποια ενα κινητο εχει μετατραπει σε media center και οι δυνατοτητες αναπαραγωγης ηχου, εικονας, και ιντερνετ καθοριζουν την αγορα του. ολες αυτες οι συσκευες με τον ενα ή τον αλλο τροπο λοιπον σου δεινουν την δυνατοτητα να αναπαραγεις τα αρχεια σου. αν δεν υποστηριζει μια μορφη αρχειου θα υποστηριζει καποια αλλη!!!!. οποτε το θεμα ειναι ποσο σε βολευει το λειτουργικο και αν σου αρεσει εξωτερικα το κινητο….. και μην ξεχνατε…. καμια συσκευη δεν ειναι τελεια…. σε καποια σημεια θα υπερεχει, σε καποια αλλα θα υστερει….. το lumia 800 λοιπον ειναι πολυ ομορφο, σαν λειτουργικο δε μπορει να ειναι κακο αφου εκατομυρια το εχουμε στον υπολογιστη μας,o html 5 σιγα σιγα θα αντικαταστησει το flash player, οσο για τα βιντεο μπορεις να τα μετατρεψεις σε .wmv και να τα βλεπεις ανετα… προσωπικα δεν θα αλλαζα το νοκια n8 που εχω με αυτο…..

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Quoting Μαριος: -“O file manager και το παράλληλο multitasking είναι άσχημα? και για αυτό σταμάτησαν τα windows mobile? Τι ιστορία ακριβώς διαβάζεις….? ” -Ο file manager δεν μου ελειψε μεχρι στιγμης στο windows phone γιατι ολα ειναι υλοποιημενα με σωστο τροπο. Μια φορα πηγα περτατημα με το Android μου και εφαγα μιση ωρα να ψαχνω σε πoiο φακελο ειχα ριξει τα mp3. To χωρις περιορισμους multitasking ειναι κακο τοσο για τη μπαταρια οσο και για την εμπειρια του χρηστη. Στο Android εχω το αγχος συνεχεια να σκοτωνω tasks. Ετσι ηταν και τα Windows Mobile και δεν χρειαζεται να διαβασω καμια ιστορια γιατι τα ειχα ζησει -“Όσο για τις εφαρμογές ας μην πάμε πολύ μακριά. Ας συγκρίνουμε απλά την σουίτα office των mango η οποία είναι περισσότερο ένα καλοφτιαγμένο notepad, με αυτή του android η οποία έχει πραγματικά ουσιαστικό βάθος και δυνατότητες.” -“Το Office του Mango ειναι υπεραρκετο για εργασια on the go και με την προσφατη ενσωματωση του Skydrive τελειο. Δεν γνωριζω πως ειναι το office του ice cream sandwitch και αν εχεις κανενα youtube θα με ενδιεφερε να το δω (προσοχη: ΔΕΝ μιλαμε για third-party app)” -“Αλήθεια τι χρειάζονται τα dual cores, τα gb μνήμης κλπ? 1).., 2)… 3)…”… Συνέχεια »

Μάριος

Σεβόμενος την παράκληση του Κώστα δεν θα δώσω συνέχεια απαντώντας στα σαθρά επιχειρήματά σου. Όλοι μας έχουμε κρίση και βλέπουμε….

johnny

το ελλατωμα του ελληνα να εχει γνωμη για τα παντα ειτε τον αφορουν ειτε οχι. αυτο ειναι το lumia 800 !! οποιος θελει το περνει οποιος δεν θελει δεν το παιρνει ! τα πραγματα ειναι απλα και σε οποιον δεν αρεσει υπαρχουν 10αδες κινητα να διαλεξει!

alexandros

Κώστα για τις ρυθμίσεις της κάμερας και του video έχει ρύθμιση ώστε οι ρυθμίσεις να βγαίνουν και σε landscape? to HD7 είχε, αυτό εδώ?

Δημητρης

θα τρελαθω με το e-shop…ειχε την συσκευη (lumia 800) προχθες στην ιστοσελιδα και σημερα την κατεβασαν και μου λενε οτι θα ερθει 25/1 η συσκευη….σκεφτομαι να ακυρωσω την παραγγελια.υπαρχει καποιος να μου προτεινει καποια αλλη ιστοσελίδα??ευχαριστω

Κostas

@ Anastasios-Antonios Toulkeridis πρεπει να χεις συγγενεια πρωτου βαθμου με τον Stephen Elop δεν εξηγειτε αλλιως αυτα που γραφεις! Μπορει να εισαι fan των windows phones και να ανοικεις και εσυ σ αυτο το 2-3% που να τους αρεσει αυτο το λειτουργικο αλλα μην προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειναι καλυτερο απο το android..Κριση εχουμε και βλεπουμε..Δεν θα συγκρινω τα 2 λειτουργικα μεταξυ τους..Απλα δεν μπορω να διαβαζω αερολογιες 1) δεν νοητε κινητο χωρις file manager.ακομη και τα dumbphones εχουν! Αν κανεις μιση ωρα να βρεις σε πιο φακελο εχεις τα mp3 τοτε καποιο προβλημα εχεις εσυ και οχι το κινητο…Να σε βοηθησω ομως στο android μπορεις να πας κατευθειαν στον media player του κινητου και να παιξεις απο κει οτι αρχειο θες χωρις να ξερεις που το εχεις “ριξει” οπως λες… 2)Το android ειναι φτιαγμενο με τετοιο τροπο που με το να σκοτωνεις tasks το μονο που καταφερνεις ειναι να επιβραδυνεις το κινητο σου…Ψαξ το λιγο και θα καταλαβεις.. 3) Για τις εφαρμογες οι 400,000 εφαρμογες του market τα λενε ολα δεν χρειαζετε να πω κατι παραπανω… 4) Μπορει η adobe να ανακοινωσε οτι σταματαει την εξελιξη του flash player αλλα αυτη την στιγμη το HTML5 ειναι ακομη σε… Συνέχεια »

ASDF

Χμ ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν είναι επειδή το λειτουργικό είναι “μια από τα ίδια” με τα άλλα Mango phones ή επειδή λόγω form factor δεν είναι η προτίμηση του, αλλά είναι από τις λίγες φορές που ο Κώστας ακούγεται κάπως αδιάφορος για συσκευή 😛

Τα έχουμε πει και στο unboxing, όλα καλά και ωραία εκτός από τη τιμή που είναι απαράδεκτη.

Παράδειγμα, τιμές Γερμανίας:

https://www.preistrend.de/Preisvergleich_Nokia_Lumia_800__x7249740302747305.html

που και αυτοί Ε.Ε. είναι, δεν έχουν τίποτα διαφορετικούς δασμούς για εισαγωγές κτλ. μόνο φόρο που είναι στο 19%

Γιωργος

κώστα επειδη το windows phone ειναι ενα νεο σχετικα os και η συντριπτικη πλειοψηφια δεν ξερει πώς ακριβως λειτουργει πιστευω οτι σε μελλοντικα σου hands on θα επρεπε να σεταρεις το κινητο σου απο πριν με λογαριασμους fb, twitter κτλ που εχεις. η μαγεια του wp7 περα απο τη σταθεροτητα και το smoothness ειναι το deep social integration. αν δε συνδεσεις το κινητο με τις υπηρεσιες που χρησιμοποιεις τοτε ουτε τα tiles θα γυριζουν, και το wp φαινεται στο χρηστη απλα ενα ακομα mobile os με τεραστια εικονιδια… δεν ειναι ετσι ομως. αν πιασεις σεταρισμενο wp στα χερια σου ξεχνας οτιδηποτε αλλο

WP7DF

@Γιωργος
Σωστη παρατηρηση

Παπαδόπουλος Σωτήρης

Έχω το LG E900 το πήρα όταν η Vodafone τα σκότωνε προς 199€ τα οποία για εμένα ήταν πολλά για ένα κινητό αλλά για τα χαρακτηριστικά που έχει ήταν καλή αγορά. Όλα τα WP7 έχουν πολύ δυνατά χαρακτηριστικά αλλά μέχρι εκεί. Στην ουσία λόγω έλειψης πραγματικού multitasking είναι σαν τα παλιά symbian , δηλαδή ένα κινητό με κάποιες εφαρμογές η οποίες δεν παραμέναν ενεργές στο background (JAVA). Το ξέρω ότι είναι πολιτική της Microsoft (ease of use kai “PEOPLE first” σημειώστε τη χρήση της λέξης people και όχι users) όμως δέν είναι social κινητό όπου ΠΡΕΠΕΙ να παραμένουν ενεργές οι εφαρμογές και ας προσπαθεί η Microsoft να το προωθήσει έτσι (stay in touch with friends). Ισως μια μέρα να γίνει social αλλά προς το παρόν δεν πλησιάζει καν την έννοια. Αν το πουλόύσαν 199€ θα έπαιρνα αυτό για τους χάρτες κάτι που είναι πανέξυπνη κίνηση της Nokia( νομίζω έχει εξαγοράσει την TeleAtlas αλλά δεν είμαι σίγουρος.) διότι τα διαφοροποιεί πάρα πολύ σε σχέση με τα υπόλοιπα WP.

ΗΛΙΑΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑΥΤΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ , ΝΟΚΙΑ Ν8 ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !!!!! ΚΡΙΜΑ !

Πηνελόπη

ωραιο, χρησιμο με καλο λειτουργικο και κυριως…αγαπαμε ΝΟΚΙΑ!

Johny ταξιδιωτης

Γούστα και γνώμες είναι όλα. Με τοσα κινητα που χω πάρει και πιάσει έχω πάθει απάθεια και δυσκολα ενθουσιάζομαι. Το lumia σαν μέλος των windows mobiles για μενα αυτη την στιγμη είναι το καλύτερο,όμως,δεν με ενθουσιάζει σε κανένα αλλο τομέα πέρα απο την πολυ καλη κατασκευή του. Το λειτουργικό είναι αρκετα φτωχό. Οι εφαρμογές που υπαρχουν αυτη την στιγμη λίγες μπορω να Πω οτι αξιζουν. Το scrolling στην οθονη δε μπορω να το Πω κορυφαίο,καποιες φορές δεν ρολαρει σωστά. Η οθονη η αλήθεια είναι οτι είναι αρκετα smart,στην ουσία αν την δει καποιος απο κοντα εκτός το μαύρο,διακρίνονται ευκολα τα pixels…πολυ ευκολα όμως.Απο απόσταση όμως φαινεται πολυ καλη και ζωντανή. Η πλοήγηση στο Ίντερνετ με οποίο προγράμμα κι αν εβαλα δε με ικανοποίησε καθόλου,αλλα κινητα είναι πολυ ανώτερα κι ας μην έχουν την λειτουργία fit to screen στον browser. στα μηνύματα κατα την πληκτρολογηση δε με ικανοποίησε επισης,κάπως αναισθητο το tap. Το ηχείο,μέτριο πολυ απλα.καμια σχέση με τον καλο ήχο που είχαν καποια κινητα της Nokia στο παρελθόν. Στην ποιότητα συνομιλίας είναι καλο. Στην λήψη wifi επισης καλο. Επισης είναι γρήγορο,λογικό,μιας και δέν έχει τίποτα το σπουδαίο ακόμα για να επιδείξει. Συμπέρασμα? Κρίμα τα 520 ευρω που έδωσα για το… Συνέχεια »

md03582

Φιλε jonhy ταξιδιωτη μαλλον σε κοροιδεψανε και δε σου δωσανε νοκια lumia. Το scrolling κολλαει, η πληκτρολογηση δε σε ικανοποιησε, ο ie ο κορυφαιος browser για κινητα δε σε ικανοποιησε επισης, τα pixel διακρινονται, το λειτουργικο ειναι windows mobile… Μαλλον σου δωσανε μαιμου νοκια

Tony Cool

Ρε συ Johny αφου φαγωθηκες να το δοκιμασεις το wp δε μπορουσες να πας σε κανα μαγαζι να το δουλεψεις το κινητο κανενα μισαωρο πριν τους σκασεις τα 500;Τελως παντων,καλοριζικο και μακαρι να αλλαξει η γνωμη σου στην πορεια γιατι ειναι πολυ κριμα να πανε τοσα λεφτα τζαμπα.

trik302

που παει μορε με 512 ram

nikos

εμενα μου φαινεται κακασχημο. τα κουμπια του μπακ σερτσ και χοουμ παραειναι πανς θα τα προτιμουσα να ειναι οσο πιο κατω γινεται εχει μικρη για μενα οθονη και απουσιαζει η μπροστα καμερα οποτε φειλ το κινητο για τα λευτα του παντα.

Βαγγέλης K.

Ειναι ενας αγγελος..! <3

giwrgos

Παιδιά θέλω την γνώμη σας.
Το Lumia 800 ή το HTC Radar ;;;;;;;

oldboy

Lumia.

Giwrgaras

Φίλε,είσαι φοβερός λατρεύω τα βίντεο σου κάθε φορά που ανοίγω το pc μου ανοίγω τρεις ιστοσελίδες facebook,techblog,YouTube .το lumia 800 είναι υπέροχο κινητό θα το πάρω το Πάσχα …

bilakoc iphonakias 4s

Πολυ ωραιο το Νοκιακι το ειδα κι εγω απο κοντα:D Καλη αρχη εκανε η νοκια με την μικροσοφτ ι τιμη ειναι λιγο ανεβασμενη αλλα το δικαιολογη με τα υλικα κατασκευης..ειναι μια καλη επιλογη.για τον φιλο ποθ ρωτησε για το htc radar ειναι και τα δυο πανω κατω στα ιδια κιβικα η γνωμη μου ειναι να πας να δεις απο κοντα.

dimitris

@giwrgos

lumia με κλειστα τα ματια

John

Παιδιά σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω από Xperia Arc με Android σε Nokia Lumia 800 γιατί το ui προσωπικά το θεωρώ καλύτερο και πιο “ελαφρύ” σε σχέση με το ταλαιπωρημένο Android…Τι λέτε αξίζει τον κόπο για κάποιον που ασχολείται με ίντερνετ και φωτογραφία ?

δημητρης

@john είμαι χρήστης της συσκευής και έχω να σου πω ότι ειδικά σε αυτά τα θέματα θα σε ικανοποίηση πλήρως..καλυτερα όμως πανε σε ένα κατάστημα να το δοκιμάσεις για να εχεις και μια δική σου άποψη …

John

@δημητρης
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά θα πάω να το τσεκάρω… 🙂

vagelis

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ?
ΕΥΧΑΡΙΙΣΤΩ.

koukos

Γιατί κλαίγεστε όλοι σας επειδή δεν έχει μπροστινή κάμερα? Τα 2 προηγούμενα κινητά μου είχαν μπροστινή κάμερα και πραγματικά εκτός από 2 φορές που έκανα videο-κλήση (για χαβαλέ) δεν μου χρησίμευσαι ΠΟΥΘΕΝΑ! Εννοώ πραγματικά εσεις που το κράζετε τη χρειάζεστε ή απλά κράζετε? και όσο για τη τιμή του ψάχτε καλύτερα γιατί μπορείτε να το βρείτε ΠΟΛΥ πιο φτήνα…

γιαννης

προσπαθησε ο φιλος μου να στειλει εικονες και τραγουδια και δν τα καταφερε … Ξερετε κυριε βλαχακη τι φταει..

γιαννα

καλησπερα….θελω την πολυτιμη βοηθεια καποιου αμμεσα…..αγορασα χτες το lumia 800 και ενω μου φορτισε για πρωτη φορα….μετα την χρηση που εκανα ωστε να δω μεσα τη συσκευη και τις εφαρμογες του…εννοειται οτι η μπαταρια εξαντληθηκε σχετικα γρηγορα….παρ οτι δεν το εφθασαστο εσχατο σημειο να την τελειωσω το εβαλα να φορτιζει υποτιθεται κλειστο …τοτε παρατηρησα οτι η συσκευη ενω θα επρεπε να φορτιζει κλειστο..ανοιγε συνεχεια και με πηγαινε στο pin για εισαγωγη της συσκευης…προσπαθησα αρκετες φορες εγω να κλεινω ..αυτο να ανοιγει…!!!!
με κλειστη την οθονη μου εβγαζε στο μαυρο πλαισιο το ονομα της εταιρειας με ασπρο φοντο και στο εικονιδιο της μπαταριας εδειχνε μεσα να αναβοσβηνει ενα φις….
Τελικα διαπιστωσα το επομενο πρωι οτι η μπαταρια εξακολουθουσε να ειναι στο κοκκινο…δεν φορτισε…..
Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει..ψαχνω να βρω λυση αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα μεχρι στιγμης συν του οτι εχω ξεμεινει απο συσκευη με συνεπεια να μην εχω τηλεφωνο που το χρειαζομαι αμμεσα….!!!!
Ευχαριστω και ευχομαι καποιος να βρεθει να μου δωσει μια εξηγηση το συντομοτερο

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@γιαννα Ολα τα Windows Phones φορτιζουν ανοιχτα, γι’αυτο σου ανοιγε, ειναι απολυτως φυσιολογικο
Για την ενδειξη, οταν φορτιζει δειχνει το φις να αναβοσβυνει. Οταν εχει φορτισει τελειως το φις ειναι σταθερα ορατο. Να ξερεις οτι το ολοκαινουργιο κινητο δεν εχει απο την αρχη τη μεγιστη διαρκεια του, μετα απο μερικες φορτισεις θα εχεις το μαξιμουμ.
Το Lumia 800 πολυ προσφατα ελαβε ενα update που βελτιωνει τη διαρκεια της μπαταριας του. Ελεγξε μεσα απο το Zune software του υπολογιστη αν υπαρχει update.
Ειμαι σιγουρος οτι το Lumia σου ειναι μια χαρα, αν παρολα αυτα θεωρεις οτι υπαρχει προβλημα επισκεψου το καταστημα, εστω και σαν ερωτηση 🙂 Καλοριζικο

γιαννα

ευχαριστω πολυ για την αμμεση ανταποκριση σας στο αιτημα μου για βοηθεια το θεμα ειναι ομως οχι για το αν φορτιζει ανοιχτο η κλειστο..αυτο το γνωριζω 14 χρονια που χρησιμοποιω κινητη συσκευη…και αν μη τι αλλο την nokia την γνωριζω πολυ καλα…..εκανα και τα update που χρειαζονται για την συσκευη παρ ολα αυτα εξακολουθει να μην φορτιζει….πολυ φοβαμαι οτι εχει να κανει με ελλατωμα στο καλωδιο usb η το φορτιστη του που ερχεται σε επαφη με το ρευμα.. ακομα και στον υπολογιστη που το συνδεσα το ιδιο θεμα προεκυψε..Αυριο λοιπον πουρνο πουρνο τρεχω στον γερμανο για να εξακριβωσει αν οντως το προβλημα εχει να κανει με το καλωδιο ωστε να μου το αντικαταστησουν αμμεσα…Παρ ολα αυτα με στεναχωρησε το γεγονος οτι δεν εχει κλεισει 24ωρο στα χερια μου και η χαρα μου επιασε πατο…..
σας ευχαριστω και παλι για την συμβουλη σας…
καλη Κυριακη σας ευχομαι….

γιαννα

καλησπερα για μια ακομα φορα…. εν τελει το lumia 800 μου…επεστρεψε οριστικα στο καταστημα που το πηρα σε αντικατασταση με μια αλλη εταιρεια.. 1ον .διοτι το θεωρουσα απαραδεκτο να πρεπει να με υποχρεωνει να το εχω 24 ωρες το 24 ωρο ανοιχτο για να φορτισει…εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να κοιμαμαι και να φορτιζει διπλα μου…..και 2ον το θεμα αφυπνισης και αυτο με υποχρεωνε να το εχω ανοιχτο για να λειτουργησει…λογο της φυσης της δουλειας μου παραλιγο να την πατησω….ειλικρινα καποια πραγματα που θεωρουνται φυσιολογικα γιατι θα πρεπει να τα παραβλεπουν …Τεσπα….σαν συσκευη ηταν πολυ καλη αλλα φτωχη για ολα αυτα που αναφερουν πολλα παιδια παραπανω στα σχολια τους ….μονο το ντιζαιν αξιζει …χεχεχε! Λυπαμαι πολυ που δεν θα ξαναασχοληθω με την nokia και την microsoft…..καλο σας απογευμα !

Anastasios-Antonios Toulkeridis

“εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να κοιμαμαι και να φορτιζει διπλα μου”
Αυτο που πηρες τωρα που θα φορτιζει? θα πηγαινει βολτα στο παρκο? O_o

'Γιωργος

Θελω μια απαντηση πιο ειναι πιο καλο …για να αγορασω οταν βγει στην αγορα ..Nokia lumia 800 ΄ή το 900 …;ευχαριστω!

kecicaki

εγω γιωργο λεω αμα ειναι να παρεις το lumia 900 δεν περιμενεις λιγους μηνες ακομα να βγει το WP8 στην αγορα? για λιγους μηνες διαφορα θα παρεις το lumia 900 με 550 ευρω? μπορει και παραπανω δεν θυμαμαι ακριβως

iceman(the original)

@ ΓΙΑΝΝΑ : ασχετως αν δεν εμεινες ευχαριστημενη με το νοκια lumia 800, θα επρεπε αναλογα με αυτα που χρειαζεσαι να παρεις νοκια συσκευη με symbian καθως ειναι τα μονα κινητα που διαθετουν εσωτερικο ρολοι! ετσι : 1) φορτιζουν και κλειστα, 2) το ραδιο λειτουργει ακομα και οταν εισαι “εκτος συνδεσης” καθως εχει εσωτερικο πομπο, 3)…και κυριοτερο απο οτι καταλαβα, το ξυπνητιρι θα χτυπησει στην ωρα του, ακομα και αν εχεις το κινητο κλειστο, ακομα και αν το εχεις κλειστο και φορτιζει.

ioannis

Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει.Ποιό να πάρω lumia 800 ή iphone 4;

nikolas05

εγινε αλαγη στην λιστα εφαρμογων και εγινε αλβαβιτικη με κουτακια??

Oldboy

Νικολα αυτο που λες συμβαινει μονο οταν εχεις πανω απο 45 εφαρμογες εγκατεστημενες.
Αλλιως δεν εχει κουτακια με γραμματα.

nikolas05

το Lumia 800 εχω, γινεται και αν υπαρχουν τελικα και λιγοτερες απο 45 εγκατεστημενες αφαρμογες το εκανα απεγκατεστησα τις μισες και παλι τα κουτακια βγαινουν!

Oldboy

Δες απο το info ποια εκδοση OS εχεις.

nikolas05

Την τελευταία λογικό, δεν μου έχει έρθει καπια ενημέρωση, γιατι?

Oldboy

Πηγαινε στο about και πες μου ακριβως τι σου λεει.

nikolas05

στα ελληνικα είναι εμένα μισό να το δω…

nikolas05

Έκδοση: 7.108773.98 αυτό γραφει…

nikolas05

τι διαπίστωσες?

Oldboy

Περιεργο ρε συ, με την εκδοση που εχεις επρεπε να χει φτιαχτει το bug.

nikolas05

Οk δεν το ηξερα 🙂

nikolas05

εβγαλα τις μισες εφαρμογες παλι αλα δεν κανει τιποτα…γιατι ρε παιδι μου? 😛

Oldboy

Bug.
Υποτιθεται οτι φτιαχνει με το Tango.

Εγω που χω fully unlocked συσκευη μπορω να το ρυθμιζω αυτο-ασχετα με το ποσες εφαρμογες εχω-

nikolas05

να το δοκιμασω με το tango την εφαρμογη μισο λεπτο! 😉

nikolas05

lol ti petaksa tora…. 😛 το λογισμικο λες.

nikolas05

μιπως το λογισμικο εκλεισε μονιμα την αλφαβιτικη καταταξη? τι αλο να πω…. 😛

Oldboy

Ξαναλεω.
Με>45 apps ΔΕΝ εχει αλφαβητικη καταταξη στα apps
με <45 ΕΧΕΙ αλφαβητικη.

Με το Mango ειχε bug και αν ξεπερναγες τις 45 και σου βγαζε τη λιστα μετα ας απεγκαθιστουσες ολα τα apps η αλφαβητικη εμενε.
Υποτιθεται οτι με το 8773 αυτο εχει φτιαχτει.

ΒΤW υπαρχει και 8779 εκδοση.
Δες μηπως μπορεσεις να κανεις force το update.

nikolas05

τι μου λες και εμενα τωρα που δεν τα ξερω και καλα πολυ καλα! χμμμ…εμενα μου συμβαινει το εξης “οτι επεγκαταστω τις εφαρμογες και τωρα ειναι 35 και η αλαφαβιτικη σειρα δεν βγαινει” αναβαθμιση θα το δω παλι αυριο με το zune να δω τι γινεται! σου γραφω τα εξεης να δεις τι λεει στις πληροφοριες του κινητου. Εκδοση: ΛΣ: 7.10.8773.98
Αριθμος αναθεωρησης υλικολογισμικου: 1750.0805.8773.12220
Αριθμος αναθεωρησης υλικου: 112.1402.2.4
Εκδοση λογυσμικου ασυρματης συνδεσης: 1.7.50.08
Εκδοση υλικου ασυρματης συνδεσης: 8255
Εκδοση φορτωσης λειτουργικου: 7.41.0.0
(και κατι αλο για CHIP αλα δεν νομιζω να χρειαζστει) 🙂

nikolas05

κανω επαναφορα στην παλιοτερη εκδοση και μετα θα ξαναπερασω την καινουργια! για να δω 🙂

IOANNa

Παιδιά καλησπέρα ! ΘΑ ήθελα τις εντυπώσεις σας αντικειμενικά για αυτο το κινητό ;;;
Γύρω στα 300Ε αξίζουν ;;
Δεν εχω ασχοληθεί με άλλα λειτουργικά συστήμα εκτός απο του iphone ( το οποίο αν κ αγορασα μανιωδως εως κ την 4 εκδοση… το θεωρώ μια βλακεία ως κινητό!) .
Οι παλαιότερες ωστοσο sybian συσκεύες μου ήταν νοκια , θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσετε …
Αν καταρχάς αξίζει το ποσο των 300 ( τιμές καταστηματος 500… για κανένα λογο!)
Στη συνέχεια εχω πετύχει διαφορές τιμών λόγω χρώματος …. τι παίζει ;;;;
Κ τέλος ενδιαφέρομαι για απλή χρήση , να βαλω μερικα τραγουδια , κ φυσικα καποιες εφαρμογες οπως παιχνιδια ή σελιδες κοιν.δικτύωσης … αυτά τα παρέχει με άνεση ή πάλι θα τραβάω το ζόρι που έχει το iphone που ενω μου δίνει απλόχερα εφαρμογές θέλει συνέχεια αναβάθμιση κ κολλάει.

Ειδάλλως έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη συσκευή ;; εχω καιρό να ασχοληθώ … κ ειμαι σε φαση αναζήση!! ( Τα Sony αξίζουν ;;; ή μπα… ;;; )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!

TSOU_RE

@IOANNA Το οτι σου κολαει το iphone το προσπερναω διωτι κι εγω εχω το 4s και δεν κολαει ουτε με το jailbreak…
Το lumia επιδη το εχει φιλος και το εχω δουλεψει αρκετα πυστευω οτι τα αξιζει 300 ευρω αν το βρεις..παιζει παιχνιδια εφαρμογες (ανανεωνοντε συνεχως εχει ολες της βασικες απο αντροιντ και οσ)χωρις κοληματα… και επιδη λες πως θες και κοινωνικα δυκτια σε αυτο ειναι το καλυτερο τηλ. διωτι εχει ενσωματομενο fb συνομιλιες και ποιους ειναι online στα μηνυματα και στης επαφες σου εχει ολες τις ανατρισεις του κεντικου τοιχου του fb και μπορεις να προσθεσεις im msn yahoo gmail ολα σε ενα και να βλεπεις ολες τις επαφες χωρις να κλινεις κ να ανοιγεις σελιδες οι προγραματα. παρτω σε cyan χρωματακι και θα παθεις ερωτα ;p οσο για το οτι ερχωντε τα lumia με w8 το λουμια σου θα εχει καλη μεταπωληση για να αγωρασεις ενα απο αυτα αφου περασει λιγος καιρως και πεσουν οι τιμες τους η σε ματαχηρισμενα ελαφρος αν βιαζεσε το πολι να δωσεις διαφορα 200 με 300 ευρω αντι να το αγορασεις καμοια 600 καινουριο.

IOANNa

Σε ευχαριστώ πολυ !!! Το έχω βρει 280Ε καινούργιο , απλά επίσης μου είπαν ότι “τρώει” κολλήματα σαν συσκευή !!
Μπορώ να πω ότι το έχω ερωτευθεί !!! Το έχω βρει σε ροζ και μαύρη απόχρωση …ενω η λευκη κατόπιν παραγγελίας… κ άγνωστο το πότε θα υπάρχει διαθεσιμότητα….
Επίσης η μεταφορά δεδομένων είναι όπως με το itunes ή έχουμε πιο απλή διαδικασία ;;

Λες να περιμένω κανα 2μηνο που έρχονται τα νέα μοντέλα της Νοκια μπας κ πετύχω το 900 με χαμηλή τιμή ;;; Ξέρεις αν έχουν βασικές διαφορές ;;;

(Το iphone ως κινητο αντικειμενικά ειναι το 1ο όλων… αλλά για κάποιον που δεν ασχολείται – οπως εγω- είναι απο τα πιο κουραστικά κινητα !!! )

Κostas K.

I phone πρωτο ολων? χα χα χα ουτε γι ανεκδοτο δεν το λες!

IOANNa

@Kosts K.

Δεν μου απαντάς σε αυτό που θέλω όμως ….. Noμίζω εδω σχολιάζετε για το lumia 800 κ ως προς αυτό απόψεις …. όχι για το iphone.

( αλλά αν θες να μείνουμε στο iphone κακά τα ψέμματα ήταν η 1η συσκευη- εταιρεία που έφερε το στυλ αυτών των κινητών ! ΠΡωτοπόρησε σε στυλ και εφαρμογές … απο εκεί κ πέρα υπήρξε αντιγραφή απο όλες τις εταιρείες…… αλλά ….. ομολογουμένως αρκετές εξελίχθηκαν από όσο βλέπω πολύ πιο καλά απο το αρχικό σχέδιο του iphone !! )

Kostas K.

Sorry απλα μου φανηκε αστειο γιατι απλα ειμαστε στο 2012 κ οχι στο 2007. Το lumia ειναι ενα πολυ καλο κινητο που αν η νοκια το υποστηριζε θα ηταν καλυτερο. Αν θες αναβαθμισεις κ υποστηριξη απλα να σε ενημερωσω οτι η νοκια δεν θα το υποστηριξει στα wp 8. Με αυτα τα λεφτα να σου πω την αληθεια θα επαιρνα ενα Samsung galaxy nexus στη θεση σου που κ full support εχει σε αναβαθμισεις απο την Google και τεχνικα χαρακτηριστικα καλυτερα απο το το νοκια αλλα εκει πας σε android κατι τελειως διαφορετικο απο wp. Οπως κ να χει ο καθενας κρινει κ παιρνει κ στην τελικη δικο σου κινητο θα ειναι την επιλογη την κανεις εσυ αναλογα με τις αναγκες σου

sokratis

γεια σας…εχω το λυμια 800…αλλα δεν μπορω να χρησημοποιησω bluetooth…δεν μπορω να λαβω αλλα ουτε να στειλω φοτο κ.τ.λ….
επισης δεν μπορω να κανω συνδεση με το υπολογιστη μου…μηπως μπορειτε να με βοησετε?

Ioanna

Δηλαδή πχ δεν μπορούμε να στείλουμε σε άλλα κινητά μέσω Bluetooth φωτογραφίες ;;;;
το παρήγγειλα χτες στην τιμή των 260Ε !!Τι λέτε ήταν καλή προσφορά ;;;;

Ακόμα έχω τις αμφιβολίες μου ( φυσικά δεν είμαι “τόσο” της τεχνολογίας για να κάνω συγκριση με νεότερα λογισμικά κ πάει λέγοντας …) ….
Αλλά αυτο που με ενδιαφέρει είναι ενα “γερό” κινητό ( όπως τα παλιά καλά ΝΟΚΙΑ …..) , με δυνατοτητες μουσικης , μηνυματων … κ καμιας εφαρμογής τύπου παιχνιδιού …..
Τι λέτε λοιπόν έκανα σωστή επιλογή ;;;;; Απλά με το που το είδα το ερωτεύτηκα , κ διαβάζω τόσο υπερ αλλά κ αρνητικά σχόλια , ωστόσο δεν έχω τις “γνώσεις” για να το κρίνω αυτο ……..

dwra

Μεγαλυτερη πατοζα απτο iphone δεν υπαρχει οτι και να λετε!! Που λειτουργει μονο με Itunes ο συγχρονισμος του και πολλα αλλα μειονεκτηματα!! Android και ξερο ψωμι!! Μεχρι 250 ευρω βρισκεις ενα πολυ καλο κινητακι και κανεις την δουλεια σου!! Ειναι δυνατον να δινεις 950 για ενα κινητο;; Και δη Iphone; Τραγικα πραγματα!!

γιολαντα

Το αγόρασα πριν 2 χρόνια όταν έκανε 700+ και τώρα βλέπω πως εχει δυνατότητες όπως τα σημερινά κινητά και παραπανω .κανεις δεν πρεπει να το κραζει αν δεν το εχει χρησιμοποιήσει εγώ ακόμα ανακαλυπτω καινούρια πραγματα και φαντάστητε το έχω δυο χρόνια. Ααα και αυτό με την κάμερα είναι βλακεία απλα έχουν κανει λάθος να γράψουν οτι εχει γιατί εμένα πολύ απλα εχει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.