Nokia Lumia 800 και Lumia 710, Οι τιμές στην Ελλάδα

Τα πρώτα Nokia smartphones με το λειτουγικό σύστημα Windows Phone είναι γεγονός. Πρόκειται για τη ναυαρχίδα Nokia Lumia 800 και το πιο προσιτό Nokia Lumia 710. Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog οι εκτιμώμενες τιμές τους θα κυμανθούν στα 530 ευρώ και 350 ευρώ αντίστοιχα.

Τα Nokia Lumia 800 και Lumia 710 αναμένονται στην ελληνική αγορά τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους.

, Nokia Lumia 800 και Lumia 710, Οι τιμές στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
βαγγελησ χ.

τι ωραια που ειναι το ασπρο:$

Nickolas

Α καλα, οτι να ναι, οπως παντα στην Ελλαδα μας βαζουν και ενα καπελο 30 ευρωπουλα και με τον ανταγωνισμο που υπαρχει δεν τα βλεπω να περπατανε. Καλα για το 710 βρισκεις πανευκολα καλυτερη επιλογη, βλεπε htc radar που μεχρι να βγει θα εχει πεσει και αλλο η τιμη του. Τωρα το 800 δε λεω πανεμορφο, αλλα στην ουσια η μονη διαφορα με τον ανταγωνισμο ειναι οι χαρτες.

Timotheos

Καλημέρα και τα 2 κινητά είναι ακριβά. ειδικά το πρώτο. Αν το 800 είχε 32gb μνήμη και μπροστινή κάμερα η τιμή του θα τρωγότανε. Τώρα οχι.

enigma

Το iphone έχει 670euro σε αυτή την χωρητικότητα.Το Ν9 έχει την ίδια στα 16gb με το 800 και στα 64Gb έχει κοντά 620-640…

Κοινώς ο ανταγωνισμός που κυμαίνεται τιμολογιακά;;;;Μην μου πείτε ότι galaxy s2 έχει 430euro…Έχει στο πιο φθηνό κατάστημα και κυκλοφορεί ήδη πόσους μήνες, οι πάροχοι μια χαρά στα 600 το έχουν….

Η τιμή του 800 για μένα είναι καλή….Όποιον δεν τον ενδιαφέρει η 2η κάμερα και το λειτουργικό με τις αρχικές ελλείψεις του τότε είναι καλή επιλογή…

Giannis

Sorry παίδες αλλά το Samsung Omnia W με 3,7 sAMOLED (AMOLED το 800), 5MP με 720p video(8MP με 72-p videoτο 800), μπροστινή κάμερα (δεν έχει το 800) και χωρίς το Nokia Maps προφανώς θα βγει στα 399. Οπότε ναι, είναι ακριβό το 800. Κι αν το συγκρίνουμε με το τι παίρνεις με Galaxy S II σε κοντινά λεφτά, δεν υπάρχει σύγκριση..

enigma

Tα 5Mp όμως του W είναι κλάφτα χαράλαμπε….Από την στιγμή που θα χει carl zeiss το 800 θα είναι ανώτερο….

Εγώ σαν ανταγωνιστή βλέπω μόνο το iphone 4s να χει….Το χτυπάει στην εξωτερική εμφάνιση με απτή ποιότητα, τουλάχιστον εφάμιλλη, κλειστό λειτουργικό που όμως είναι πολύ σταθερό και ρολάρει εξίσου καλά από όσο ακούγεται και τα ίδια κολλήματα bt, sd cards κοκ….

Tech

Καμια πληροφορια για το ZTE Tania εχουμε Κωστα; Επισης το Omnia W ποτε θα το δουμε στην ελληνικη αγορα;

Techfan

Εγώ το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως το νοκια 710 θα είναι ο ανταγωνιστής του νοκια 701 (μέχρι και οι κωδικές ονομασίες μοιάζουν).

Μεταξύ των 2 αυτών, μάλλον το 710 είναι καλύτερο λόγω του απλού και ταυτόχρονα νεοτεριστιού λειτουργικού. Διότι πως να το κάνουμε, το λειτουργικό θα είναι μέρος του τρόπου ζωής σας… όχι τόσο το hardware (βλέπε nokia n8, που ναι μεν ήταν κορυφαίο..αλλά το έφαγε το android…)

Christos K.

Εντάξει όπως ήδη ειπώθηκε το 710 δεν έχει ελπίδα απέναντι στον ανταγωνισμό, στα ίδια πάνω-κάτω λεφτά και το omnia w και το radar, που είναι σαφώς καλύτερες επιλογές, τώρα ειδικά που το δυνατό χαρτί της nokia, το nokia drive, βρίσκει τον δρόμο του και στα υπόλοιπα wp (με πλάγιους τρόπους βέβαια)…

Για το 800 έχω αντίθετη άποψη, έχει ιδιαίτερο design και εκεί ακριβώς είναι που πιστεύω πως θα παίξει απέναντι στον ανταγωνισμό. Το τελικό κόστος μπορεί να είναι μεγαλύτερο του ανταγωνισμού, αλλά σε αυτό συντελεί και ο τρόπος κατασκευής του, αλλά και ο τόπος κατασκευής του (φαντάζομαι πως όπως όλες οι ναυαρχίδες της NOKIA και αυτό θα κατασκευάζεται Φινλανδία)…Οπότε για εμένα τουλάχιστον, αν η τιμή του είναι αυτή, τα αξίζει τα 130€ παραπάνω από το omnia w και το radar…

ktsak

Και γω πιστευω οτι ειναι ακριβα γιαυτα που προσφερουν. Και ολα ξεκινουν απο τις υψηλες τιμες προ φορων που εβαλε η Nokia. Οποτε αναμενομενο. Δυσκολα θα χτυπησουν τον ανταγωνισμο, ειδικα στα ηδη υπαρχοντα Android!!!!

lukepriestdimos

ελεος ! το παρακανανε με τις τιμες των κινητων, μισος μισθος κινητο; τι νομιζουν οτι πουλανε; οταν θα τους μεινουνε στα ραφια θα δουμε, μην αγορασει κανεις αν δεν πεσει αισθητα η τιμη

insomniac

Πολύ καλύτερο από από αιφον4s, ειδικά άμα δείτε τις οθόνες δίπλα δίπλα το αιφον μοιάζει με κινητό των 100 ευρώ. Έχει το x-μποξ λάιβ, φοβερό σχεδιασμό, τα γουίντοους είναι καταπληκτικά και πανεύκολα και κάνουν την διαφορά σε συγκρίση με τα αλλά. Αξιοπιστία της nokia δεν χαλάει με τίποτα το κινητό, και η τιμή του είναι μια χαρά, εδώ oι άλλοι χαλάνε 600 ευρώ για αιφον που προσωπικα μια μόδα είναι, και υπάρχουν τόσα κινητά καλύτερα, όπως το lumia 800. Αυτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.