Nokia Lumia 800, 1 εκ. τεμάχια and counting…

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Morgan Stanley Research, το Nokia Lumia 800 το πρώτο Nokia Windows Phone κινητό του Φινλανδού κατασκευαστή φαίνεται ότι πουλάει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί. Η εκτίμηση για 1 εκ. συσκευές τους τελευταίους μήνες του 2011 είναι εντυπωσιακή αν και δεν αναφερόμαστε σε πωλήσεις αλλά σε shipments δηλαδή τεμάχια που έφυγαν από τα εργοστάσια κατασκευής χωρίς να είναι σίγουρο ότι όλα έχουν πουληθεί.

To Nokia Lumia 800 κυκλοφορεί μέσα στο μήνα με τιμή που διαμορφώνεται στα 539 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB.

, Nokia Lumia 800, 1 εκ. τεμάχια and counting…

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Ελπίζω να ξεβαλτώσει η Nokia. Όσο καλά κι αν είναι τα κορεάτικα η αίσθηση που σου αφήνει ένα Nokiaphone σε πάει σε άλλο επίπεδο.

kyriakos

Ελπιζω οτι δεν θα θελουν ιντερνετ τα παιχνιδια του Lumia 800 για να δουλεψουν αυτα που διαφημιζονται απο τη microsoft και οτι δεν θα μπαινει απο μονο του στο ιντερνετ αλλα ουτε και να ρωτα συνεχως και οταν πατας ακυρωση να ενωνετε ετσι και καλα οκομα και με το 3G…

md03582

solon εμενα προσωπικα τα κορεατικα ποτε δε μου αφησαν καλη αισθηση. δυνατοι επεξεργαστες σε πλαστικα μετριοτατης ποιοτητας

impro

Το wp7 κυριακο εχει switch για data και 3g δεν εχει καμμια συνθετη διαδικασια , κλεινει και το 3g για οικονομια μπαταριαs . Δεν ρωταει σπαστικα συνεχεια και δεν θα μπει μονο του ποτε. Τα παιχνιδια δεν θελουν ιντερνετ, γενικα πολυ ησυχο .

katsas

Η αληθεια ειναι οτι κινητα με την ποιοτητα της Nokia δυσκολα βγαζει ο κορεατης…Το lumia υποσχεται αψογη ποιοτητα ,το ειδ ακαι απο κοντα και οντως σου αφηνει τετοια αισθηση.

Karma

Το συγκεκριμένο κινητό είναι ο μοναδικός λόγος για να αγοράσεις WP, αν και το n9 είναι μακράν καλύτερο και ικανότερο …

Αλλά γενικότερα, με τα ποσοστά των WP στην αγορά, άπατα θα πάνε τα κινητά της Nokia συγκριτικά με τα Symbian που έβγαζε .. Για αυτό έβγαλε 3 μοντέλα μόνο, μπας και συγκεντρωθούν μεγάλα νούμερα στο καθένα ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.