Nokia Lumia 800, Δείτε το πρώτοι σε ένα κατάστημα Vodafone

Το Nokia Lumia 800 αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας μέσα στον Ιανουάριο, όμως η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να το δουν πρώτοι… φέτος! Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας που έλαβα εχθές το απόγευμα, “Από τις 20 Δεκεμβρίου όλοι μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone και να γνωρίσουν από κοντά το νέο Nokia Lumia 800”.

Λογικά το κινητό θα βρίσκεται για hands-on στο κατάστημα και όχι για αγορά. Επίσης δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα υπάρχει από ένα Nokia Lumia 800 σε όλα τα καταστήματα της Vodafone στην Ελλάδα. Στη Vodafone θα βρείτε άμεσα διαθέσιμα τα Windows Phone κινητά HTC Titan (TechblogTV) και Samsung Omnia W (TechblogTV).

, Nokia Lumia 800, Δείτε το πρώτοι σε ένα κατάστημα Vodafone

Nokia Lumia 800
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8255 1.4GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, 800×480 pixels, AMOLED, Clear Black
Κάμερα: 8 Megapixel, Carl Zeiss, LED flash, video HD 1280×720 pixels 30fps
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1450 mAh
Διαστάσεις: 116.5×61.2×12.1 χλστ.
Βάρος: 142 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
techviewGr (iPhonias)

τα πειρε ολα τα καλα WP η vodafone απο οτι βλεπω….

YΓ:το μαθατε οτι αν βαλεις #droidrage στο twitter και αναφερεις τα ελατωματα του android μπενεις στην κληρωση για windows phone!!!!

savvasko

Το έχω γύρο στις 5 μέρες. Έχω μείνει ευχαριστημένος. να τονίσω ότι προέρχομαι απο iphone 3G,3GS,4 Galaxy S II. Αλλά καταλαβαίνεις ότι το mango είναι καινούριο όχι ότι υστερεί στις λειτουργίες του αλλά κάνει μερικά κολπα με το wifi bluetooth και μπαταρία που μάλλον θα λυθούν με κάποιο update αργότερα. Εμένα μου φάνηκε πολύ πρακτικό και δεν θα το αλλάξω.

md03582

Κι αυτο vodafone branded η απλα το φερνει πρωτη η vodafone? Παντως αν αξιζει ενα χρωμα ειναι το γαλαζιο

xenos

παντως στα καταστηματα της vodafone που πηγα εγω δεν υπαρχει στην Θεσσαλονικη …και ουτε καν το ηξεραν το κινητο :/

WP7DF

φαντασου ποσο σχετικοι με το αντικειμενο δουλευουν σε αυτα τα μαγαζια

tech_lar

Ο μόνος λόγος που με κρατάει από το να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό είναι οι ελάχιστες εφαρμογές στο market σε σχέση με το appstore. Ως κάτοχος ενός iphone μου φαίνεται αδιανόητο να συνηθίσω κάποιο άλλο λειτουργικό και ιδιαίτερα το wm7 που δεν έχει καμία σχέση με το ios. Κρίμα γιατί είναι πολύ καλό κινητό και αρκετά πιο οικονομικό από το 4s!

md03582

ουκ εν τω πολλω το ευ. το windows marketplace δεν εχει πολλες εφαρμογες αλλα εχει οσες χρειαζονται

tech_lar

το θέμα είναι ότι έχω καλομάθει με τα αμέτρητα παιχνίδια που μπορώ να κατεβάσω (και όχι μόνο) με το αγαπημένο σε όλους jailbreak . Τουλάχιστον αυτά που έχει το marketplace μπορούμε να τα κατεβάσουμε σπασμένα για να μη τα πληρώνουμε; σπάνε τα wmp ;δεν έχω ιδέα…

md03582

Για παιχνιδια δεν ξερω, δεν ασχολουμαι γιατι δεν μπορω να παιξω με τιποτα σε οθονη αφης, δε με βολευει.. Με 100 ευρω χτυπας psp με τιτλους κατα πολυ ποιοτικοτερους απο αυτους των smartphone

tech_lar

Με την ίδια λογική να πάρουμε και ένα mp3 player και μια φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα. Το θέμα είναι να τα συνδυάσουμε όλα σε ένα! Ασε που πολλά παιχνίδια( τύπου Infinity Blade) είναι το ίδιο ποιοτικά με αυτά του psp. Προσωπικά πιστεύω πως οι φορητές κονσόλες θα εξαφανιστούν από την αγορά σε μερικά χρόνια.

md03582

δεν ειναι το ιδιο, τα smartphone σαν φωτογραφικες μηχανες εχουν φτασει σε αποδοση τις συμβατικες (των 150 – 200 ευρω οχι τις επαγγελματικες!) και εχουν ξεπερασει κατα πολυ τα κοινα mp3 player, σαν παιχνιδομηχανες ομως ειναι πααααααρα πολυ πισω… ειδικα τωρα που βγηκε το nintendo 3ds και αναμενεται και psvita θα μεινουν ακοοοοοομα πιο πισω… Μακάρι να συνδιαζονταν ολα σε ενα αλλα δεν νομιζω οτι, τουλαχιστον αμεσα, μπορει να γινει..

tech_lar

Συγγνώμη δε το ήξερα… 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.