Nokia Lumia 830 και 930, νέες εκδόσεις σε χρυσό χρώμα

Η Microsoft από τότε που εξαγόρασε το τμήμα mobile της Nokia, κυκλοφόρησε το Microsoft Lumia 535, το πρώτο χωρίς το brand της Nokia. Μπορεί προς το παρόν να μην έχει σκοπό να κυκλοφορήσει κάποια νέα ναυαρχίδα, όμως αποφάσισε να ανανεώσει τα Nokia Lumia 930 και Nokia Lumia 830 με δυο limited εκδόσεις σε χρυσό χρώμα.

Οι δυο εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική με τιμές που, όπως αναφέρει η Microsoft θα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και τον πάροχο, αλλά οι υπάρχουσες τιμές των Nokia Lumia 830 και Nokia Lumia 930 είναι γύρω στα 330 ευρώ και 500 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: Nokia Lumia 830 ελληνικό βίντεο παρουσίαση
Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

nokia lumia 830 930 gold edition, Nokia Lumia 830 και 930, νέες εκδόσεις σε χρυσό χρώμα

nokia lumia 830 930 gold edition, Nokia Lumia 830 και 930, νέες εκδόσεις σε χρυσό χρώμα

nokia lumia 830 930 gold edition, Nokia Lumia 830 και 930, νέες εκδόσεις σε χρυσό χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Όλα τα είχε η Μαριορή…

forneverarrow

Υπεροχη συσκευή. Μου άνοιξε την όρεξη το 635 και με βλέπω να παίρνω και κανένα 830 στο μέλλον.

George

καλησπερα παιδες, ειχε-εχει αντιμετωπισει κανενας σας προβλημα με την οθονη του 930; καθοτι μερικες φορες αλλαζει το χρωμα της.

gericho

Πολύ όμορφες συσκευές ιδίως με τους συγκεκριμένους συνδυασμούς χρωμάτων.

RigoMS

@George αλλάζει όταν έχει ήλιο για να γίνεται πιο ευαγνωστη…δεν είναι πρόβλημα αλλα πλεονέκτημα…

george

RigoMs μαλλον δεν ημουν σαφης, δεν εννοω στον ηλιο, αλλα γενικοτερα κατα τη χρηση του, αλλαζει χρωμα η οθονη του 930, σαν να ξεθωριαζουν λιγο τα χρωματα για 2-3 δευτερολεπτα, αλλα μετα επανερχονται στο φυσιολογικο τους χρωμα

Giorgos

@george χμμ δεν ακούγεται και πολύ καλό αυτο που λες…για στείλε το μια στην νόκια να σου αντικαταστήσουν την οθόνη..το καλύπτει η εγγύηση…αν όμως δεν θες να μπεις σε αυτήν την διαδικασία κάνε μια επαναφορά το τηλέφωνο, ίσως έχει φάει κάποιο κόλλημα στο software ή εγκατέστησες κάποια εφαμοργή που προκαλεί το πρόβλημα…

ironmanmark40

Σε μερικα lumia 930 εχει η οθονη θεμα με το να δειχνει πιο μωβ ή πρασινη στα γκρι και να δειχνει “κουνημενα” τα γραματα οταν αλλαζεις μενου. Επισης σε αλλα lumia 930 και οχι μονο, σταματα,παγωνει η αναπαραγωγη μουσικης μεσω των ακουστικων (με καλωδιο) ή να διακοπτεται συχνα ο ηχος οταν ακους ραδιο. Ολα αυτα θα διορθωθουν λεει η ms με επομενο os update , και ενα ξεχωριστο update για την οθονη του 930 οπως αυτο του 535…

thanoik

Τα θέματα που λέγαμε κάποτε……

Michail V.

@george
Καλημέρα σε όλους.
Σκέφτηκες ότι μήπως είναι η φωτεινότητα η οποία προσαρμόζεται αυτόματα;
Αν την φωτεινότητα την έχεις στο αυτόματο, το πιθανότερο είναι αυτό.
Και σε μένα συμβαίνει κάποιες φορές.

Πέτρος Π

@george : Λογικά αυτό που λες είναι η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας, αφού διαρκεί μόνο 2-3 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται… Είχα δει την οθόνη του 930 σε κατάστημα και απλά δεν υπάρχει… Το καλύτερο κινητό για το 2014, ανεξαρτήτως λειτουργικού…

vrasidas papadakis

Καλημέρα σας και καλή χρονια.Πήρα το 930 απο την wind με προσφορά.Πολύ ωραίο το κινητό αλλά σε μένα η οθόνη μερικές φορές τρεμοπαίζει.Τεχνικός της Nokia Care μου είπε ότι να κάνω update.Δεν άλλαξε κάτι γιατί το κινητό έχει την τελευταία έκδοση.

George

Σας ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας, θα το κοιταξω!

Τομ

Το καλυτερο κινητο σαν συσκευη οντως. Αν και θα πρεπε να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια κατ εμε αφου ηδη ειναι αρκετα χοντρο. Το μονο κακο ειναι το λειτουργικο. Για την ακριβεια το market του λειτουργικου. Πιστευω θα βελτιωθει με τον καιρο, ηδη το εχει κανει, αλλα google εφαρμογες δεν θα δουμε ποτε! Το οποιο ενταξει δεν ειναι και καταστροφη. Ισα ισα αυτη η μανια της google να σε εχει φακελωμενο και να εισαι παντα με το profile σου ειναι για καποιους (και για μενα εν μερει) πολυ creepy. Απο οποια σκοπια και να κοιταξεις ομως με ενα android θα εισαι απο ποιοτητα και ποσοτητα πολυ καλυμενος απο εφαρμογες ενω με ενα windows phone αναγκαστικα, οσο και αν δεν το δεχονται μερικοι, θα κανεις παραχωρσεις. Παντως βασικα cloud services, βασικα chat και βασικα social media υπαρχουν. Το ποσο καλες ειναι οι εφαρμογες των υπηρεσιων αυτων σε σχεση με των αντιστοιχων σε ios/android δεν ξερω μονο μια ιδεα.

Τομ

Α στα cloud νομιζω δεν υπαρχει dropbox αλλα υπαρχουν τοσο καλα cloud οπως το copy και το one drive που σου δινουν και περισσοτερο χωρο δωρεαν. Πχ εγω στο copy και στο one drive εχω χωρο συνολικο κανα 50-60gb (κανα 30αρι στο καθενα αν δεν απατωμαι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.