Nokia Lumia 830 επίσημα 4 Σεπτεμβρίου – 20MP κάμερα και microSD;

Όσο πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν τις συσκευές τους στην IFA 2014. Μια από αυτές είναι και η Microsoft η οποία απέστειλε προσκλήσεις για τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η συσκευή που περιμένουμε να ανακοινωθεί είναι το Nokia Lumia 830 και στην πρόσκληση βλέπουμε ότι το “O” στο “more” έχει αντικατασταθεί από το module της κάμερας.

Σύμφωνα με το βίντεο που διέρρευσε από το TK Tech News, το Nokia Lumia 830 θα έρθει με 4.5 ιντσών 720p οθόνη με pixel density πάνω από 326ppi. Επιπλέον, θα έχει 20MP PureView κάμερα, LTE υποστήριξη ενώ θα δέχεται και microSD κάρτα.

nokia lumia 830, Nokia Lumia 830 επίσημα 4 Σεπτεμβρίου – 20MP κάμερα και microSD;

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

απο το module της κάμερας καταλαβαίνουμε οτι θα είναι αυτό https://techblog.gr/mobile/leaked-photo-nokia-lumia-830-9876/
ωραίο εργαλείο πάντως αλλα ουσιαστικά ειναι αναβάθμιση του 920 όπως βλεπω τα χαρακτηριστικά!

Ευάγγελος

Νομίζω ότι το 830 θα έρθει μα οθόνη 5 ιντσών!
Στο 720, συμφωνούμε!

alexandros

Τούμπανο μου φαίνεται ότι θα είναι ! Επιτέλους να δούμε από την Microsoft τα mid/high rage Lumia! Άντε και με το καλό η αναβάθμιση του Lumia 1020!

nikos

οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ νομιζω οτι με τα spects που βγαζει η nokia θα περνει απο την πιτα της αγορας….σκεφτομαι να δοκιμασω ενα wp να δω πως ειναι ……….

Γίαννης

και εγω συμφωνω. 4,5 ιντσες με 720p ( για τους μη pixelοθήρες ) + νοκια καμερα. mid-range με περισσια αξιοπρεπεια ( αν θα ισχυσουν τα χαρακτηριστικα )…οχι σαν κατι τραγελαφους της κατηγοριας

Χρήστος Γ.

Θα μου άρεσε πολύ μια συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Η εξαιρετική pv κάμερα όμως θα ανεβάσει αρκετά την τιμή του και μαλλον με την όρεξη θα μείνω.😊

Mars

Η βασική απορια…σύμφωνα με τον τίτλο από το βίντεο είναι αν τελικά αυτή η συσκευή θα είναι αποκλειστικά για την verizon. Όπως δηλαδη ήταν και το icon. Μήπως τελικά το superman θα είναι κάποια international έκδοση και το 830 θα είναι μόνο αμερικη? Ας ελπίσουμε όχι…. με έψηνε πολύ το 930 αλλά τώρα με το 830 (πιο λεπτό και πιο ελαφρύ σύμφωνα με τις φήμες αλλά και με sd ) ανυπομονώ περισσοτερο. Και έχει και σχεδόν ιδανικό μεγεθος. Ελπίζω κάτι σε 4.7 αλλιώς 5.

christos

Άφωνος. Τι τούμπανο είναι αυτό;

Aprosarmostos

5 ίντσες clearblack οθόνη
8.3 mp f 2.0 Pureview με Zeiss οπτικά
αποσπώμενη μπαταρία 2200 mAh

tech21man

Πολυ ωραια η τεχνολογια clear black. Μονο σε σκοταδι με full brightness αρχιζει και γκριζιαζει το μαυρο. Ποιος ομως το κανει αυτο? Πολυ ωραια πραγματικα.

Μια χαρα φαινεται το κινητο. Τιμη ομως?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.