Nokia Lumia 900 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 900 με Windows Phone 7.5, οθόνη 4.3 ίντσες τεχνολογίας AMOLED (ClearBlack) ανάλυσης 800×480 pixels, κάμερα 8 Megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss διπλό LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1280×720 pixels. Διαθέτει μπροστινή κάμερα 1 Megapixel και ενσωματώνει μνήμη 16GB. Δείτε το βίντεο.

Nokia Lumia 900
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon APQ8055 1.4GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, AMOLED ClearBlack, 800×480 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, Carl Zeiss, διπλό LED flash, video HD 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB (14.5GB ελεύθερα)
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1840 mAh
Διαστάσεις: 127.8×68.5×11.5 χλστ.
Βάρος: 160 γρ.

, Nokia Lumia 900 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia Lumia 900 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia Lumia 900 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia Lumia 900 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia Lumia 900 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia Lumia 900 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia Lumia 900 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia Lumia 900 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia Lumia 900 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Το τεφτέρι
, Nokia Lumia 900 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Κρίμα που η τιμή των 600 € είναι χαμένη υπόθεση για τη Nokia. Ποιος θα το αγοράσει όταν όλοι ξέρουν πως δεν πρόκειται κανένα Lumia να αναβαθμιστεί σε Windows 8; Πραγματικά πολύ λυπηρό για τη Nokia.

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Rafahl Ενω αν ονομαζε το 7.8 update 8.0 θα ηταν ενταξει? το νουμερο σε πειραξε?!! θα παρει update σε αντιθεση με το 90% των crapdroid

MpRoU

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ…
Το φάγανε μπαμπέσικα το εργαλείο με τις πολιτικές τους

Xperiakias

Anastasios-Antonios Toulkeridis Τέτοια πρόβατα σαν εσένα θέλουν οι κατασκευαστές τύπου ΝΟΚΙΑ,να το πηγαίνουν αμάσητο κάτω…Μπεεεεεεεεεε

Tasos Spanos

Το θέμα είναι ότι οι εφαρμογές για τα 8δεν θα τρέχουν στις προηγούμενες εκδόσεις. Οι developer θα παρατησουν τις παλαιότερες εκδόσεις οπότε νύχτα θα φύγουν τα 7ρια. Στο Android οι εφαρμογές τρέχουν και σε παλιότερες εκδόσεις φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στο ios του ίδιο. Όλο το παιχνίδι είναι στην μάχη των εφαρμογών. Όποιος το χάνει το χάνει εντελώς.
Σίγουρα η εμπειρία των 8 θα είναι ανώτερη αφού θα συμβαδίζει με τα 8 στους υπολογιστές. Όλοι θα ασχοληθούν μ αυτό. Μέσα σ ένα χρόνο θα έχουν εγκαταλείψει τα 7 όλοι. Γνώμη μου.

Βλάσης Μυριαγκός

Κώστα μια χαρά το hands-on αλλά η γνώμη μου είναι πως αυτό το τηλέφωνο αν πουλήσει 5 κομμάτια στην Ελλάδα θα είναι και χαρούμενο.Πανάκριβο χωρίς λόγο,Ξεπερασμένο και νεκρο λογισμικό που ήδη και η Microsoft και η ΝΟΚΙΑ παραδέχθηκαν πως το εγκαταλείπουν επίσημα λόγω WP8…Για πιο λόγο μπήκες στην διαδικασία να κάνεις hands-on σε ένα τόσο ειδικό τηλέφωνο,όταν δεν έχεις κάνει σε τόσα ολοκαίνουρια τηλέφωνα τα οποία ενδιαφέρουν απείρως περισσότερο τον κόσμο,από κινητά που η ίδια η εταιρία που τα βγάζει λέει ταυτόχρονα ότι τα εγκαταλείπει…;

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Tasos Δεν ειναι απολυτα ακριβες αυτο που γραφεις, ή για να ειμαι πιο δικαιος δεν ειναι ακριβες μεχρι αυτη τη στιγμη (δεν εχει βγει ακομη το SDK του 7.8). Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα τρεχουν στo 7.8 ΜΟΝΟ οι native εφαρμογες (πχ καποια καινουργια απαιτητικα παιχνιδια που ετσι κι αλλιως θα δυσκολευονταν στη GPU των δυο πρωτων γενεων). Τα dot net apps εκτιμω οτι θα ειναι συμβατα

makis88

Εργαλείο είναι το lumia 900. Κρίμα που δεν θα πάρουν τα 8άρια. Το 800 όμως είναι καλύτερη ευκαιρία στα ιντερνετομάγαζα. Το δε 710 έχει φτάσει στα 200ευρώ.

Provatopoulos

Εκει στην νόκια δεν την παλεύουν καθόλου……
Το σασι του lumia με meego ήταν απο της πιο καλές συσκευές που έπιασα ποτε και απορώ πως κ το παρατησαν για wp7.
Με λίγη προσπάθεια κ δουλεια θα εκανε παπάδες το κινητο.
Anyway wp7,χωρίς update και 600€ τιμη …….iPhone 4s πάλι :p

Cons

@Anastasios-Antonios Toulkeridis

Δεν είναι για την ονομασία το θέμα που γίνεται. Είναι γιατί τα WP8 θα έχουν άλλο kernel από τα WP7.8

Πρακτικά σημαίνει πολλά πράγματα αυτό. Το σημαντικότερο για εμένα είναι η εγκατάληψη του WP7.8 από τους devs (μακροπρόθεσμα). Δε θέλω NFC (ούτε καν το υποστηρίζει το LG Optimus 7 μου), δε θέλω διπύρηνους και τετραπύρηνους αλλά θέλω εφαρμογές. Όταν θα αρχίσουν οι devs να αναπτύσουν εφαρμογές για WP8 και θα παραμερίσουν τα WP7.8 λόγω ακριβώς του διαφορετικού kernel, θα καταλάβετε.
Θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα κάνει για αυτό η MS. Από την άλλη, όταν δε δίνει στο ίδιο το Lumia 900 WP8, δε περιμένω και πολλά.

Και δυστυχώς, είναι η δεύτερη φορά που το κάνει αυτό το πράγμα. WM 6.5 -> WP7 και WP7.5 σε WP8. Ποιος μου λέει εμένα ότι αν πάρω WP8 δε θα μείνω εκτός και από τα WP9???

Ψάξτο και θα καταλάβεις προς τι όλη η μουρμούρα που γίνεται (καθόλου άδικα για εμένα).

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@cons Διαβασε αυτο που εγραψα προς τον Τασο

@Anastasios-Antonios Toulkeridis, δε με πείραξε το νούμερο, αλλά η πολιτική της Microsoft, η οποία για να πουλήσει τα καινούρια smartphones & tablets με Windows 8 δεν προτίθεται να δώσει το αντίστοιχο update στα υπόλοιπα Windows Phone κινητά που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά. Παρ’όλα αυτά, τα Nokia Lumia είναι κορυφαία κινητά τηλέφωνα με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τη γνωστή ποιότητα της Nokia.

Κωστας

Δίκιο πάνω κάτω όλοι οι παραπάνω από τη μεριά τους. Πάντως έτυχε να περιεργαστώ το κινητό στα mediamarkt τις προάλλες, όταν αγόρασα το razr xt910 (το μετάνιωσα). Από πλευράς σχεδιασμού, οθόνης και γρηγοράδας ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ !!! Πάντως αδικαιολόγητα ακριβό, όπως και όλα τα ΝΟΚΙΑ γενικά.

θωμας

όσο και να το θαύετε το κινητό έχει το πίο διαφορετικό και εντελώς καλύτερο user interface. όχι κλασσικα εικονίδια, με διπλό κλικ…μπλα μπλα….

panos13

Παιδια… windows phone 8 δεν θα βγουν αυριο……τουλαχιστον ενα 6μηνο εχουν μπροστα τους μεχρι να δουμε την πρωτη συσκευη….Το Lumia 900 ειναι πολυ καλο τηλεφωνο, ειναι ακριβο βεβαια, σε αυτο συμφωνω αλλα δεν το θεωρω πεθαμενο, θα εχει υποστηριξη τουλαχιστον 10 μηνες πιστευω.Επισης δεν γνωριζουμε τελικα τι θα γινει με τις εφαρμογες και την συμβατοτητα μεταξυ 7 και 8.Καντε λιγο υπομονη…

λefteris

Μπορεί η Microsoft να σκότωσε τα Lumia, για την ώρα, αλλά δωρεάν πλοήγηση με φωνητικές εντολές και δωρεάν office πλατφόρμα, είναι μεγάλο πράγμα!
Υπέροχο κινητό!

Marios

Πολύ ωραίο το hands on Κώστα. Και δωράκι MonsterUp Adventures δωρεάν για λίγες μέρες στο http://www.kariosgames.com 🙂

θανασης

το κινητό έχει αξιόπιστο μετρητή δεδομένων Κώστα όπως τα iphone? Ενημερωτικές εφαρμογές τύπου in.gr, real κτλ έχει στο marketplace? Και τέλος μπορείς να το ελέγξεις έτσι ώστε να μην κάνει update αυτόματα σε εφαρμογές και άλλα?
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.
Απο τις απαντήσεις που θα μου δώσεις θα εξαρτηθεί αν θα το αγοράσω!

el_mac

@ Marios thanks φιλε… Σε λατρευουν στο wpcentral γι’αυτο το παιχνιδι 😉

Ζησης

@Provatopoulos Δουλεψα το N9 Meego για 2 μερες και γυρια πισω στο Lumia 900 τρεχοντας. Περα απο την φιλοσοφια swipe δεν προσφερει καμια μα καμια ευκολια για καθημερινη χρηση. Και σε θεμα ταχυτητας ειναι πιο αργο απο τα WP.

Τα WP ειναι πολυ πολυ καλα και γρηγορα. Τα αδικει λιγο το ολο concept των πλακιδιων σε πρωτη επαφη. Οταν πμως τα δουλεψει καποις 2 μερες κολλαει.

Οσον αφορα τα updates, οταν θα ερθουν τα 7.8 με τα features που θα εχουνε να δω τι θα λετε. Δεν το αναφερω ετσι τυχαια…

Ιωάννης Π.

Καλό το UI και θα γίνει καλύτερο, τέλειο το μαύρο στην οθόνη και πάρα πολύ καλό ρολάρισμα.
400 ευρώ νομίζω θα έπρεπε να είναι η τιμή τους τώρα.

makis88

Αραγε το update 7.8 να περιλαμβάνει internet explorer 10?

Lumia800user

Για YouTube υπάρχουν πολλά και free οπως:
PrimeTube
SuperTube
MetroTube

Και αλλα

Cons

@θανασης

Ενημερωτικές εφαρμογές υπάρχουν πολλές. Μπορείς να δεις στο marketplace των wp όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές.
https://www.windowsphone.com/el-GR/apps

Τα updates των διάφορων εφαρμογών σου έρχονται σαν “notifications” στο marketplace. Αν είδες το video με το hands-on πάνω, θα παρατήρησες ότι όταν γίνεται λήψη εφαρμογής, εμφανίζεται και σε κατάλληλο μέρος στο marketplace. Φαντάσου ότι σε εκείνο το μέρος θα σου λέει “5 updates” αν έχεις 5 εφαρμογές που θέλουν να κάνουν update. Εσύ επιλέγεις πότε θα ξεκινήσει το download.

Όσο αναφορά τα updates του ίδιου του κινητού (OS), επιλέγεις από τις ρυθμίσεις αν θες notification για updates του software ή όχι. Και φυσικά updates τέτοιου είδους γίνονται μόνο μέσω του Zune (btw, από χθες αναβάθμισα σε WP 7.5 Tango)

Για μετρητή data, αν και χρησιμοποιώ το Optimus 7 εδώ και ένα χρόνο, δεν έχει πέσει το μάτι μου σε κάτι τέτοιο. Πιθανώς κάτι θα υπάρχει αλλά δεν μπορώ να στο διευκρινήσω τώρα :/

Ελπίζω να βοήθησα.

Tony Cool

Κριμα,πραγματικα κριμα γιατι ειναι κοσμημα.Ελα μωρη google αγορασε τη nokia και τρελανε μας!!!

panos

Προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ το 800 γιατι μου φεναιτε πιο compact παρολο που εχω το galaxy s2 αλλα και παλιδεν θα το αγοραζα θα πηγαινα κατευθειαν για τα διπυρινα wp

galaxiakos

nice….εχει φοβερη οθονη…αλλα νωρις ειναι ακομα για windows phone….σεε λιγο καιρπ θα παρουν τα πανω τουσ και θα τα ξεπερασουν ολα!!!

Haduuken!

Ίσως η πιο άδικα δολοφονημένη συσκευή της εποχής μας , τι να πει κανείς κρίμα .

giorgio

Μια τόσο όμορφη συσκευή, πάει εν τέλει χαμένη.

dimpep

Ωραίο τηλέφωνο.
Ομολογώ ότι όσο πας τα κάνεις πιο ιδιαίτερα τα hands on.Μάρεσε αυτό για τα τετραπύρηνα. Πολύ σωστός!
Keep going!

Λέω εγώ ρε παιδιά τώρα… μήπως λέω, μήπως το έχουμε παραξηλώσει λίγο το θέμα. Ωραία είναι βέβαια να είχαμε λεφτά και να αγοράζαμε κάθε νέα μαλακία που κυκλοφορεί (συγχωρήστε με για την έκφραση) αλλά όχι και να βγάζουμε άχρηστα κινητά επειδή δεν θα πάρουν το επόμενο update του κατασκευαστεί. Για να το βγάλει, θα μου πει κάποιος, κάποιος λόγος θα υπήρχε. Ναι συμφωνώ αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κάνεναν μα κανένα να λέει “μετά το τελευταίο update του κινητού μου έγινε η ζωή μου καλύτερη ρε συ, μου λήθηκαν τα χέρια, τώρα μάλιστα”. Τι και αν δεν έχει τετραπύρηνο επεξεργαστεί και ένα γίγα μνήμη. Αυτά που πρέπει να κάνει τα κάνει και φυσάει μάλιστα. Εγώ προσωπικά, αν και ήμουν ανέκαθεν της τεχνολογίας, είμαι με δίκαρτο κινέζικο των 50 ευρώ τα τελευταία 3 1/2 χρόνια (και για οικονομικούς λόγους) και είμαι super ευχαριστημένος (ανεξάρτητα αν τα τελευταία 15 χρόνια έχω διαβάσει όλα τα reviews και έχω δεί όλα video για PC , laptop, smartphones kai κινητά) καταλήγω στο εξής : Μας έχει πάρει σβάρνα η πολιτική των εταιρειών που θέλουν να πουλήσουν και περιμένουμε όλοι το επόμενο μοντέλο για να αντικαταστήσει το παλιό μας που έκανε την δουλειά του μια… Συνέχεια »

Tasos Spanos

Δεν σε νοιάζει γιατι απο το κινητο που έχεις αν πας σε αυτο θα είναι σαν άλμα της ανθρωπότητας. Είσαι έξω απο τον ανταγωνισμό γι αυτο τα λες. Αν δώσεις κάποια χρήματα και η δίπλα εταιρεία έχει καλύτερη υποστήριξη απο αυτήν που αγορασες εσυ δεν θα σ αρέσει γιατι σε παραταει ενώ θα μπορούσε να σου δώσει την αναβάθμιση.
Μπορει να μην σου λύνει τα χέρια όπως λες αλλα δίνει ζωή στην συσκευη σου. Είναι σαν ασθενής. Αν δεν τον υποστηριξεις πεθαίνει.
Όλα αυτα πρέπει να είσαι μέσα στον ανταγωνισμό για να καταλάβεις. Με απλές συσκευές αν κανεις την δουλεια σου καλα κανεις εδω είναι άλλες οι ανάγκες που εξυπηρετούν τα smartphone και ειδικά τα hi end όπως το συγκεκριμένο.

makis88

Εντάξει δεν πεθαίνει κιόλας μην υπερβάλουμε! Αυτό που κάνουν οι αναβαθμίσεις πέρα απο το να λύνουν κάποια προβλήματα ή κολλήματα που στα wp δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερα είναι να χαρίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας με μερικές extra λειτουργίες ή αλλαγές στο ui. Νιώθεις σαν να παίρνεις άλλο τηλέφωνο χωρίς να το πληρώνεις κατα κάποιον τρόπο!

John Wave

->Το πιο όμορφο κινητό στη αγορά αυτή τη στιγμή μαζί με το Samsung Wave III.Τρομερές κατασκευές και τα δύο κινητά. ->Δεν ξέρω αν η Amoled οθόνη του έχει αισθητή διαφορά από Super Amoled και Super Amoled Plus.Πάντως μου φαίνεται ότι είναι εξίσου φανταστική. ->O επεξεργαστής 1.4 Scorpion τον οποίο φοράει και το δικό μου κινητό, μια χαρά κάνει τα πάντα στο άψε σβήσε και δεν υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερο επεξεργαστή. ->Το ότι δεν θα πάρει Windows 8 θα είναι σημαντικό μόνο αν τα 8 θα έχουν εντελώς άλλο interface από τα 7.Tα Windows στα κινητά δεν μου αρέσουν καθώς είναι ελάχιστα παραμετροποιήσιμα και δεν με βολεύει καθόλου το interface τους. ->Αναρωτιέμαι…αν το κινητό για κάποιο λόγο κολλήσει άγρια,πως θα γίνει restart αφού η μπαταρία δεν βγαίνει;;; -> Απαράδεκτο το ότι δεν έχει USB mass storage παρά μόνο μέσω του προγράμματος Zune, απαράδεκτο το ότι δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή xvid και πρέπει να τα μετατρέπει σε mp4 με το Zune,απαράδεκτο το ότι σε περιορίζει στα 16 giga μνήμης.Κάποιοι ασχολούνται πολύ με το τι εφαρμογές προσφέρουν τα appstores και δεν δίνουν σημασία σε κάποια πολύ βασικότερα πράγματα. ->Βάσει του ανταγωνισμού στην ίδια κατηγορία χαρακτηριστικών, η τιμή του θα έπρεπε να διαμορφωνόταν στα 400… Συνέχεια »

αρης

[quote]->Αναρωτιέμαι…αν το κινητό για κάποιο λόγο κολλήσει άγρια,πως θα γίνει restart αφού η μπαταρία δεν βγαίνει;;;[/quote]
με συνδυασμο κουμπιων, οπως και σε ολα τα κινητα που η μπαταρια τους δε βγαινει
(αν και απ’ολη την εμπειρια μου με τα WP δεν χρειατηκε ποτε να κανω reboot λογω κολληματος)

makis88

@John Wave το lumia 900 δεν συγκρίνεται με το Samsung Wave 3. Πολλά κινητά έχουν χαρακτηριστεί όμορφα αλλά ποτέ αυτά δεν ήταν samsung. Το οτι το wave (όπως και το omnia w ) είναι ποιοτικά και ανώτερα απο τα samsung με android σε αίσθηση κατασκευής και υλικών δεν τα κάνει και όμορφα! Το οτι δεν έχει mass storage και δεν παίζει κάποια format video είναι fail και για ‘μένα που το αξιοποιώ συχνά μετράει αρνητικά όπως ενδεχομένως και η μη υποστήρηξη εξωτερικών αρχείων υποτίτλων σε βίντεο. Τα 16GB είναι συνήθως αρκετά εκτός αν έχει κανείς υπερβολικές απαιτήσεις οπότε δεν θα το κοιτάξει καν έτσι κι αλλιώς! Γενικά όμως η εμπειρία χρήσης του είναι κορυφαία!

alexis

κωστα ερωτηση…..η καμερα τι λεει?σε αλλα σαιτ εχω διαβασει τα καλυτερα,ενω σε αλλα μετρια πραγματα….

Λευτερης

Εγώ έχω κάποιες απορίες: Το να μην μπορώ να παραμετροποιήσω το κινητό μου όπως θέλω ( όυτε κάν backround να μην έχω επιλογή ν’ αλλάξω ), το να μην έχω ύτε καν τις βασικές εφαρμογές διαθέσιμες ( δεν έχει εφαρμογή official Youtube !!!!!!! 😡 ), να μην έχει ένα παιχνίδι της προκοπής ( και μη μου πείτε ότι το angry birds είναι παιχνίδι, μιλάω για NOVA 3, Asphalt 7, MC3 κτλ. Αλλά και να είχε ο μονοπύρηνος επεξεργαστής και η αρχαια GPU δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί ), το να μην στέλνει με bluetooth, το να έχει ελάχιστη υποστήριξη από Developers και από την ίδια την Microsoft, το να έχει την μισή ανάλυση οθόνης από τα κινητα της ίδιας αξίας πλην του iPhone ( η ανάλυση δεν έχει να κάνει μόνο με την ευκρίνεια αλλά και με την πληροφορία που βλέπεις στην οθόνη πχ στον browser ), το να δυσκολεύεται να αναπαράγει βίντεο ανάλυσης λόγω αδύναμου επεξεργαστή ( για streaming σε full HD οθόνες ), το να μην έχει επεκταση μνημης, η έλλειψη πραγματικού multitasking και πολλά άλλα δεν συγκαταλέγονται στη εμπειρεία χρήσης;;;;; Γιατί το GS3 με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή του τα κάνει όλα αυτά και πολλά άλλα χωρίς καν… Συνέχεια »

Tony Cool

Λευτερη σε οτι γραφεις εχεις απολυτο δικιο.Και εγω δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν καμποσα εκατομμυρια ανθρωποι που επιλεγουν ios και wp.Απο τη στιγμη ομως που υπαρχουν και για τον α η β λογο εχουν απορριψει το android δεν ειναι καπως ασκοπο να κανουμε αυτην την κουβεντα;Αυτοι που ενδιαφερονται για το lumia 900 ξερουν οτι φοραει wp και θελω να πιστευω οτι γνωριζουν ηδη τα θετικα και τα αρνητικα αυτου του λογισμικου.Αν παλι οχι τοτε καποια στιγμη θα βαλει ο Κωστας καποιο αρθρο με συγκριση των λογισμικων να ξεκατινιαστουμε σαν ανθρωποι βρε αδερφε!!! 😉

Λεύτερης

Φιλε Tony Cool δεν κατηγορω κανεναν για τις επιλογες του. Ο καθενας επιλεγει αυτο που τ ταιριαζει κ ικανοποιει τις αναγκες του. Αυτο που λεω ειναι οτι ο Κωστας (οχι κακοπροαίρετα) συγκρινει την εμπειρια χρησης χωρις να λαμβανει υποψη και το τι προσφερει το καθε λειτουργικο. Κ αυτο γινεται απο πολλους ειτε ηθελημένα ειτε αθελα. Κανεις ομως δε μπορει να αρνηθει οτι το android εχει τις περισσοτερες δυνατοτες,το καλυτερο hardware και features και οτι το iphone εχει την καλυτερη υποστηριξη απο την apple σε θεμα ενημερωσεων. Προσωπικα τα windows phone mango δε πιστευω οτι προσφερουν κατι περισσοτερο απο τα υπολοιπα (μλν το αντιθετο συμβαινει) πλην του πανεμορφου και καλα κατασκευασμενου hardware απο την nokia.

Αστέρης

ρε Κωστα, σαν Κινεζακι μοντελο σε convention εισαι ετσι που το κρατας το κινητο στην αρχη του βιντεο!!

NOKIA LUMIA 900 suteki desu!!

Giorgos-9-

το lumia 800 θα αναβαθμιστη σε Windows Phone 8 ??

pk

γιωργο κανενα απο τα wp που κυκλοφορουν τωρα δεν θα αναβαθμιστει σε wp8

Δημήτρης

Ωραία και με windows!!!Πολύ καλύτερο από android.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.