Nokia Lumia 900, Επιθετική διαφημιστική πολιτική καρφώνει το iPhone

Το Nokia Lumia 900 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αμερικάνικη αγορά και θα το κάνει με επιθετικό όσο και αστείο τρόπο! Χωρίς να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι τα παρακάτω βίντεο είναι παραγωγής Nokia όλα συνηγορούν ότι είναι δικά της και πατάνε πάνω στα μειονεκτήματα του iPhone. Δεν έχει σήμα, δεν έχει καλή απόδοση η οθόνη του στον ήλιο και είναι ευαίσθητο.

www.smartphonebetatest.com

, Nokia Lumia 900, Επιθετική διαφημιστική πολιτική καρφώνει το iPhone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας

Πολύ γέλιο, ειδικά οι ατάκες με το νερό !!!

Δημητρης K.

καλο..αλλα και συγχρονος τραγικο γιατι εχουμε ακουσει συχνα τετοιες ατακες..
“δεν το κρατας καλα γιαυτο δεν εχει σημα” κτλ κτλ…. Το βιντεο μου θυμησε (ασχετο) τη φαση με το Game boy και τις κασετες,που οταν δεν ετρεχε το παιχνιδι εβγαζες κασετα,φυσαγες,ξαναβαζες και ολα κομπλε..!

Panagiotis G.

όντως πολύ γέλιο. και όντως έχουνε δίκιο. μην το κρατάς το άτιμο άστο στο τραπέζι εε ψιτ και που σαι μην βγαίνεις και έξω κάτσε μέσα καλύτερα γιατί έξω έχει ήλιο.. βασικά λέω να μετακομίσω Φιλανδία εκεί δεν έχει πολύ φως

vitalogy

Συγνωμη αλλα το iphone 4s εχει το καλυτερο σημα που εχει υπαρξει σε τηλεφωνο. Κριμα που και η Nokia μην μπορωντας να χτυπησει στην ουσια το iphone πεφτει και αυτη στο επιπεδο της samsung.

impro

Πολύ καλο είναι και είναι της NOKIA φοβερο

Αγγελος!

@ GiannisMix προς θεου φιλε δεν εχω την διαθεση και δεν θελω να τσακωθω για κινητα γιατι απλα ειναι ΧΑΖΟΜΑΡΑ!φιλε μπορω να σου πω οτι μαλλον το επομενο μου κινητο θα ειναι WP γιατι απ’οτι βλεπω δεν κολλανε καθολου..;) και ΦΥΣΙΚΑ δεν αναφερομαι σε WP αλλα σε ANDROID

spyros

ολο μειωνεκτιματα εχει αυτο το κινητο και ολοι οι κατασκευαστες ασχολουνται μαζι του,οσο ασχολουνται τοσο πιο πολυ πουλαει αλλα δεν το καταλαβαινουν.

mixalis

Οντως πολυ καλα βιντεακια!!!! Λιωσαμε στο γελιο…αχαχαχαχαχα….

Κωνσταντίνος

Ετσι!!!! Πέστε τα!!! που πρεπει να το έχω σε θήκη συνέχεια…

Αγγελος!

Παιδια συγνωμη αλλα ειμαι κατοχος του iPhone 4s Μπορω να πω οτι το κινητο πεταει,δεν κρασαρει,ειχα 2κινητα android ενα galaxy s και ενα optimus 2x νταξει πολυ καλα κινητα και τα 2!απλα δεν μου αρεσε που μου ελεγε αναγκαστικο κλεισιμο!!!η εφαρμογη δεν μπορει να ανοιξει!και οσοι λετε για το iPhone μπορω να πω εγω προσωπικα οτι το πηρα γιατι δεν κολλαει το ξαναλεω αυτο και σαν εταιρια η APPLE θα μου προσφερει πολλες αναβαθμησεις στο μελλον ενω καθε αλλη εταιρια που χρησιμοποιει android θα μου προσφερει το πολυ 1…

GiannisWST

Για να μην αναρωτιέστε μερικοί, η αρνητική διαφήμιση στην Αμερική είναι δεδομένη και συχνό φαινόμενο. Δεν την κάνει μόνο η samsung ή η νοκια, θυμηθείτε και την apple μια με το “Get a Mac”. Η apple είναι η πρώτη που έριξε ευρέως πάρα πολλές τέτοιες διαφημίσεις απο το διάστημα 2004 στην Αμερικάνικη αγορά. λινκ: https://en.wikipedia.org/wiki/Get_a_Mac Και δεν ήταν μόνο για το mac, έχουν παίξει αντίστοιχες και για ipod και iphone όταν είχε βγει. Εγώ θυμάμαι του ipod mini τα spot. Kάνει καλές διαφημίσεις και πλέον άλλες εταιρίες, δέχονται το τρόπο διαφήμισης αυτό. Aν της γύρισε μπουμεραγκ δεν πέφτουν οι άλλες σε πιο χαμηλό επίπεδο. Μπορούσε να μην είχε οθόνη 3,5″ το 4s που πλέον που μερικά android των 200ε έχουν μεγαλύτερες. Το 4s δεν είναι πλέον το καλύτερο τηλέφωνο, είναι ένα από τα καλύτερα, αλλά η apple έχει έντονο ανταγωνισμό όπως δεν είχε το 2007. Εγώ δε πρόκειται να ξαναπάρω iphone αν δε μεγαλώσουν την οθόνη, σερφάρισμα δε μπορώ να κάνω πλέον σε τόσο μικρή οθόνη όταν άλλες εταιρίες μου προσφέρουν κάτι καλύτερο. Καλά κάνει η νόκια και η κάθε εταιρία. Όπως όταν βγήκε το πρώτο iphone δεν υπήρχε κάτι ανάλογο να το σταματήσει στις πωλήσεις και η apple έβγαζε… Συνέχεια »

GiannisMix

@Αγγελος!
Να συμφωνησω μαζι σου σε μερικα πραγματα αλλα να τονισω οτι η το Lumia 900 ειναι WP… πιστευεις θα κρασαρει ποτε;;; -φιλικα παντα-

GiannisMix

@Αγγελος Optimus7 εχω απο Μαιο 2011… ειναι το μοναδικο κινητο που κρατησα πανω απο 2 μηνες 😛 … απιστευτο OS.. κ αν δωσει και την αναλογη υποστηριξη η Microsoft δεν θα με χασει ποτε απο πελατη!! χαχα

Αγγελος!

σκεφτομαι να παρω και ενα Lumia 800 αλλα δεν ξερω μαλλον θα το τσιμπησω φιλε γιαννη

Δημητρης

Παιδια το lumia 900 εχει εξαντληθει πριν κυκλοφορησει…Φοβερο κινητο…

md03582

τα wp και ειδικα η σειρά lumia της νοκια ειναι οτι καλύτερο στην αγορά.
@ Αγγελος! χτυπησα το lumia 800 και πραγματικά είναι απίστευτο, ωστόσο ρίξε μια ματιά στο λειτουργικό για να δεις αν σε βολέψει. Η δική μου γνώμη ειναι οτι το wp ειναι το καλύτερο λειτουργικό αυτή τη στιγμή, αλλα δε σημαίνει οτι πρεπει να συμφωνουν ολοι σε αυτο

Lefterisepp

Εγώ απλα να πω πως έχω το trophy..
Απλα το λειτουργικό είναι απίστευτο.
Γρήγορο σταθερό και λειτουργικό.
Κατα τη γνώμη μου όμως η microsoft αυτο που έχει να κάνει ακόμα για να παει και να μείνει κορυφή ειναι 1ον να γίνει πιο ποιοτικό το marketplace και 2όν το λειτουργικο θελει βελτίωση σε κάποια σημεία.
Ένα παράδειγμα; Όταν πας να γράψεις τα τελευταία ψηφια ενός αριθμού δεν το κάνει search όπως σχεδόν όλα τα τηλέφωνα……

zin

ρε παιδια για το lumia 800 δεν ειχαν παραπονα μερικοι οτι κολλαει καπου στισ κλησεις ?

Δημητρης

Είμαι χρηστης lumia 800 και το μόνο πρόβλημα π έχει η κινηταρα είναι η μπαταρία(δεν έχω πάρει ακομα update,η συσκευή είναι t mobile για αυτό) που κρατάει 7 ώρες.Για μαποιες συσκευές αυτό είναι υπεραρκετο

md03582

Ειμαι επισης χρηστης lumia 800 και σε διαβεβαιωνω οτι το κινητο απλα δεν κολλαει πουθενα. Εχω παρει και το update και η μπαταρια με βγαζει ανετα μιαμιση μερα

makis88

Τα lumia τα σπάνε! Λίγη δουλειά θέλει ακόμα το WindowsPhone αλλα οκ!

Δημητρης

Φίλε ζηλεύω για το update.εγω μαλλον θα το πάρω 4 του μηνός

Kostas Pasvantis

 Σορρυ και εγώ wp optimus 7 έχω αλλα δεν έχω ενθουσιαστεί για τον ένα και μοναδικό λόγο . δεν έχει εφαρμογές . Παιδιά , τι να το κάνω το λειτουργικό που δεν κολλάει όταν δεν έχω εφαρμογές να το εκμεταλευτω …. χαλια προγράμματα . Είναι σαν να έχεις το καλύτερο υπολογιστή με ένα σκέτο λειτουργικό και όχι τα προγράμματα που χρειάζεσαι .Ενω η apple πετάει σε αυτόν τον τομέα . Ποιοτικές εφαρμογές , σε λογικές τιμές . Κανεις την δουλεια άνετα .

λεο7

xperia Neο v εξαιρετική οθόνη αρκετά καλή κάμερα δεν κολλάει πουθενά το αντρόιντ είναι πολύ εύχρηστο.το μόνο κακό που βρίσκω σε αυτό το λογισμικό είναι στο μάρκετ που αφήνουν τον οποιονδήποτε που θέλει να το παίξει προγραμματιστής να βάζει εφαρμογές που μπορούν να σου μπλοκάρουν το κινητό.

plandream

Galaxy S III σε μερικές ημέρες.Αναμένετε λίγο ακόμα πριν πάρετε βλακείες τύπου WP7 και iPhone (το οποίο αλλάζει σε ένα μήνα και έχει μικρότερη οθόνη απο τα τελευταία 4 κινητά μου…)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.