Nokia Lumia 920, Πρώτη επαφή hands-on [video και φωτογραφίες]

TechblogTV. Όποιος γυρίζει, μυρίζει. Εχθές το βράδυ (Τρίτη) το Techblog βρισκόταν στο Παρίσι προσκεκλημένο της HP για να παρακολουθήσει από κοντά τις ανακοινώσεις και τη διαθεση των υπηρεσιών HP Connected Music στην Ευρώπη.

Ευχαριστώ πολύ τον Ρώσο συνάδελφο Anton Spiridonov από το hi-tech.mail.ru

Δείτε εδώ τα τεχνκά χαρακτηριστικά του Nokia Lumia 920.

, Nokia Lumia 920, Πρώτη επαφή hands-on [video και φωτογραφίες]

, Nokia Lumia 920, Πρώτη επαφή hands-on [video και φωτογραφίες]

, Nokia Lumia 920, Πρώτη επαφή hands-on [video και φωτογραφίες]

, Nokia Lumia 920, Πρώτη επαφή hands-on [video και φωτογραφίες]

, Nokia Lumia 920, Πρώτη επαφή hands-on [video και φωτογραφίες]

, Nokia Lumia 920, Πρώτη επαφή hands-on [video και φωτογραφίες]

, Nokia Lumia 920, Πρώτη επαφή hands-on [video και φωτογραφίες]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Μπραβο ρε Κωστη!!! Το κινητο MΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ αλλα προτιμω να μεινω στο android….

greeceandroid

Όντως είναι σχετικά “χοντρό” σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει. Ξέρει κανένας αν το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας είναι μόνο στο software, ή συνδυασμός software hardware; (Σαν το VR που έχουν οι φακοί εννοώ.) Ίσως έτσι δικαιολογείται το πάχος του.

Πέτρος Π

Χμμ, παρότι είμαι ένθερμος υποστηρικτής των WP8, ομολογώ οτι από το hands on είμαι μάλλον απογοητευμένος απο το 920… Βασικά μου φαίνεται υπερβολικά χοντροκομένο, και φαντάζομαι οτι θα είναι και πολύ βαρύ… Γενικά δεν μου αφήνει καθόλου ωραία εντύπωση σαν εμφάνιση τουλάχιστον… Και παρόμοιο θα είναι και το 820…. Μάλλον η HTC θα το κερδίσει το παιχνίδι με τα 8Χ και 8S…

symmetryboy

Οσο καλη και να ειναι η οθονη τα wp θελουν amoled…
(Στο 1:49 μαλλον εννοεις micro-sim)

makis88

Σούπερ είναι το κινητό! το οτι είναι πιο παχύ στο κεντρο και πιο λεπτό στις άκρες θα πρέπει να το κάνει να κάθεται καλά στο χέρι! Το χρήμα είναι το θέμα πλέον!

nick-Ch

symmetryboy+1 για την Amoled

peri

εθεάθει!!! τιμή 749!!! digital master! πιστέυω άλλα μαγαζιά θα το έχουν πιο φθηνά, όταν θα σκάσει μύτη! αλλά θεωρώ ότι για αρχή κάτω απο 700 δεν θα πάει!!

Tony Cool

Symmetryboy σωστος,με τοσο μαυρο στο interface οχι απλα θελουν amoled,την απαιτουν!!!
Κατα τα αλλα το τηλεφωνο μου φαινεται εξαιρετικο αλλα οχι τοσο ωστε να με ξεκολλησει απο το android οπως ειπε και ο Δημητρης.Θα δουμε….

Πανος Σομπολος

Ρώσοι ,Ιάπωνες σε βλέπω στο επόμενο James Bond, operation Magic Cutter

F33L

μοιαζει πολυ με μεγενθυμενο Lumia 800

MichalakisS

Απλά τα πράγματα., όποιος θέλει πλήρη συγχρονισμό παίρνει wp με win8 στο πισι του, iphone με mac για τον ίδιο λόγο. Gmail-android ο άλλος συνδυασμός. Απλά τα πράγματα. Τώρα οι geeks που θελουν να παρεμβαίνουν στον κώδικα και να αλλάζουν εφαρμογές φυσικά προτιμούν το ανδροιδ.

Αναφορικά με το κινητό προφανώς συμφέρει να πάει καλα να αυξηθεί ο ανταγωνισμός να βγαίνουν καλύτερες συσκευες κ λειτουργικά. Φαίνεται ποιοτικό κ στις χώρες που δεν έχουν κρίση θ πάει καλά λογικά

Παναγιώτης Γ.

βλέπω παντού προσφορές όπως αυτή: https://wmpoweruser.com/mediamarkt-offering-nokia-lumia-920-for-only-eur-1/
και γενικά το συγκεκριμένο τηλέφωνο μέχρι 100 δολάρια σε προγράμματα διετή με πάγιο το πολύ 40 ευρώ. εδώ στην Ελλάδα γιατί μας κατα κλέβουν και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι; στα πιο ακριβά προγράμματα των 100 ευρώ τον μήνα με διετή συμβόλαιο οι συσκευές τετοιου τύπου δεν πέφτουν κάτω από 400 ευρώ!

Παναγιώτης Κουνδής

Κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη μέσα στην επόμενη βδομάδα κι εδώ πετάμε χαρταετό όπως πάντα..

mixtri

όλοι εσείς που συμφωνείτε για την ΑΜΟΛΕΝΤ (είπε κάποιος μια χαζαμάρα και άρχισαν τα like) έχετε δει τι κάνει το polarization filter της clear black technology της ΝΟΚΙΑ;
Η απόδοση του μαύρου, ακόμα και σε τεχνολογία ΙΡS, ειναι εκπληκτική.

md03582

Κώστα, το wifi απενεργοποιειται οταν σβησει η οθονη και μπει το κινητο σε sleep mode όπως στα windows phone 7 και 7.5?

JohnWave

Eλπίζω να αρχίσει το techblog να μας προσφέρει τα γνωστά του πολύ καλά και αναλυτικά hands on videos και όχι τόσο μικρά σαν το συγκεκριμένο.Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά έχουν λιγοστέψει τα studio hands on σε σχέση με πέρυσι ( μάλλον λόγω των ταξιδιών του Κώστα στο εξωτερικό από ότι έχω καταλάβει )

Τώρα όσο αφορά το Lumia 920 βάσει της παραπάνω γρήγορης παρουσίασης μπορώ να σχολιάσω μόνο το design του.Θετικό για μένα είναι ότι δεν είναι καμπυλωτό.Αρνητικό το πάχος του.

Για τα Windows 8 δεν έχω να σχολιάσω κάτι αφού στο παραπάνω video δεν ασχολήθηκε καθόλου ο Kώστας με αυτά.Μακάρι να μας τα παρουσιάσει αναλυτικά τις επομένες μέρες.Βάσει πάντως των video reviews ξένων sitesμου αρέσει πολύ το interface τους και το ότι τρέχουν σφαίρα.

Νότις

πολύ μεγάλο ρε γμτ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.