Nokia Lumia 920, Ελλάδα κυκλοφορεί 26 Μαρτίου με τιμή 679 ευρώ

Επιτέλους, το Nokia Lumia 920 ξεκινάει την καριέρα του και στην ελληνική αγορά την Τρίτη 26 Μαρτίου με τιμή λιανικής τα 679 ευρώ. Το Lumia 920 είναι η ναυαρχίδα της σειράς Windows Phone 8 και ενσωματώνει τεχνολογία PureView. Το Lumia 920 θα είναι διαθέσιμο σε κίτρινο, κόκκινο, γκρι, λευκό και μαύρο. Το περιμένετε;

Nokia Lumia 920 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 920 Ελλάδα, Nokia Lumia 920, Ελλάδα κυκλοφορεί 26 Μαρτίου με τιμή 679 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

Κεραμύδα!! Πάντως θα πέσει όταν βγει το IV και όταν έρθει το one.

Βασίλης

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα πρώτα μεταχειρισμένα! 😛

sisufos

590 έχει στο σκρουτζ εδω και καιρό..

Manos

Δηλαδη η Νοκια που προσπαθει να επανελθει στο προσκηνιο και να κανει καλες πωλησεις…βγαζει μια ναυαρχιδα και την κοστολογει (εστω και σαν πρωτη τιμη) πιο πανω απ’οτι κοστολογησε η Samsung το GS3(669 euro)… Ε τι να πω τωρα…

skace13

Συλλεκτικο απο τα τελευταια νοκια.προσεχως Microsoft mobiles

sisufos

Μην κολλάτε με τις ελληνικές τιμές, είναι πάντα οι μεγαλύτερες 😛

Chaos

Με τετοια χαρακτηριστικα και windows ζητανε 697 ευρω μηπως τα εχουν χανενα και
νομιζουν πως ειμαστε ακομα στο 2012.

Μαινόμενος

Υπάρχει στην Ελληνική ηλεκτρονική αγορά εδώ και καιρό. Και μάλλον πιο πολυ μας ενδιαφέρει πότε θα έρθει το 720 ακόμα και σε μικρομάγαζα παρά το 920 (επίσημα).

icecube

nokia 808 -> 679 euro, οταν ηρθε ελλαδα και ακομα καποια μαγαζια τοσο το εχουν!!!! ομως τωρα μπορεις να το βρεις κατω απο 400 ευρω και ακομα φθηνοτερα με ανταλαγη!!! εγω το πηρα συγκεκριμενα 220 ευρω!!!, με ανταλαγη!!! γουσταρετε μια συσκευη; ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!, μη σας ποιανουν κοροιδα!!!

Panagiotis R.

Τελικα θα παρουν τα 820 κι 920 το windows blue ή θα μεινουν στο 8,κατι?

panagiotis 70

συνονοματε @Panagiotis R. απο οτι βλεπω σε διαφορα σαιτ ναι θα παρουν γουιντοους μπλου…γενικα ολα τα γουιντοους φοουνς 8 θα χουν τουλαχιστον 18 μηνες(απο την ημερα που κυκλοφορισαν) υποστηριξη απο τη μικροσοφτ με απντειτ..
Επιτελους το περιμενω κανα δυμηνο ελπιζω να αξιζει η αναμονη!!!!παμε ρε νοκια!!

Nickolas

Καλα η Nokia Ελλάδας θέλει να πουλήσει το συγκεκριμένο κινητό ή απλα το φέρνει για πλάκα? Εδώ στο εξωτερικό κοντεύει να συμπληρωθεί εξάμηνο από τότε που κυκλοφόρησε και θα το κοστολογήσουν λες και βγήκε χθές?!
Τεσπα ευτυχώς υπάρχει και το skroutz και δεν υπάρχει λόγος να περιμένει κανείς για να το πάρει 100 ευρώ ακριβότερα μετά από ένα μήνα.

Rostropol

Ποια ΝΟΚΙΑ Ελλάδος….?έχει φύγει εδώ και 2 μήνες,τώρα μονο οι δεινόσαυροι στα NOKIA Store έχουν μείνει και πουλάνε κανα Asha αν είναι καλή μερα……
Τελικά ποιος πλεον θα έπαιρνε Lumia ή οτιδήποτε από την ΝΟΚΙΑ,πραγματικά αναρωτιέμαι αφού οι πωλήσεις τους συνολικα αγγίζουν το 5% των πωλήσεων που έκανε η Samsung πχ. με το S3 τις πρώτες εβδομάδες……πωλήσεις subzero για γέλια.

Greg

@Rostropol Και από πότε η δικιά μου επιλογή κινητού επηρεάζεται από τα διαγράμματα εσόδων-εξόδων της εταιρίας που θα αγοράσω , την τιμή της μετοχής της στο χρηματιστήριο και το ΑΕΠ της χώρας παραγωγής της? Εγώ ξέρω να λέω πως η Nokia ήταν η μόνη εταιρία που κυριάρχησε τα 3πλάσια χρόνια απο τις εταιρείες που κυριαρχούν τώρα και δεν μας το έτριβε στη μάπα με κάθε ευκαιρία. Όποιος είναι έστω και λίγο σχετικός με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας πίνει νερό στο όνομα Nokia.

Ιορδανης

Παντως παιδια, εγω το χτυπησα, το εχω περιπου 2 μηνες και εχω να πω τα καλυτερα. Τουμπανο

lumia 920

πως+πως κ μαλλον θα το παρω απλα 1 απορια, και αν μπορεις να απαντησεις @Ιορδανης που το χεις, το bluetooth ειναι ανοιχτο η σαν το lumia 800-iphone κλειδωμενο?
ευχαριστω

Rostropol

@Greg…..Οποιος τώρα είναι σχετικός(ακόμα και επαγγελματικά στον κλάδο της κινητής-όχι εγω δεν δραστηριοποιούμαι στον κλάδο αυτό αλλά αρκετοί γνωστοί μου) τώρα πια δεν πίνει νερο στο όνομα της ΝΟΚΙΑ,είναι ανύπαρκτη πλέον στην κατηγορία smartphones.
Τώρα όσο για τα κριτήρια σου για την αγορά πχ. του 920 σίγουρα δεν πρέπει να είναι όλα αυτά τα βαθειά που αναφέρεις και ούτε το πήγα εκεί εγώ,απλώς όταν κάτι δεν τραβάει εμπορικά απαξιώνεται πολύ πιο γρήγορα και ενδεχομένως μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην πορεία της εταιρείας(που και αυτό πλέον στην περίπτωση της ΝΟΚΙΑ είναι γεγονός…..ολισθαίνει όλο και πιο χαμηλά)…..

Ιορδανης

Ειναι ανοιχτο. Και κατι ακομα. Νομιζω οτι η κριτικη στη νοκια ειναι λιγο αδικη. Ειναι συσκευαρα. Και με gps, χαρτες που δουλευουν αψογα. Κριτικη στην microsoft χρειαζεται. Ελαχιστες καλες εφαρμογες, δυστηχως.

λefteris

Κατάντια και παρωδία. Το Πλαίσιο το έχει βγάλει για προπαραγγελία από τις αρχές Φλεβάρη, για να κυκλοφορήσει 1μιση μήνα μετά.
Ελλάδα δε, το κινητό πατάει, όταν έχουν ήδη κυκλοφορήσει (στην Ελλάδα κιόλας) κινητά με 2 φορές τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Όσο κι αν εκτιμώ τα windows mobile και τη nokia, το κινητό θάφτηκε πριν καν κυκλοφορήσει στη χώρα μας.

Greg

@Rostropol Ένας από τους βασικούς λόγους για την πτώση της Nokia είναι ότι η ίδια της η αγορά την παράτησε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν πας στην Νότια Κορέα, θα δεις σπάνια έως καθόλου Sony, Apple, Nokia κ.α. Θα δεις κατά 99% Samsung και LG. Το ίδιο και στη Ταιβάν με τα HTC. Και στην Ιαπωνία με τη Sony. Ακόμα και οι Αμερικάνοι στην πλειοψηφία τους υποστηρίζουν την δικιά τους εταιρεία(Apple). Η αγορά της Nokia ήταν η δικιά μας, η Ευρώπη. Εδώ όλοι την παράτησαν. Αν το ίδιο σου το σπίτι δεν σε υποστηρίζει τι μπορείς να περιμένεις σε ξένες αγορές. Αυτό που δεν θα καταλάβουμε ποτέ είναι ότι η ευημερία της Nokia και της κάθε Ευρωπαικής εταιρείας είναι και ευημερία της Ευρώπης. Και κατά συνέπεια και δικιά μας. Και όταν η Nokia Hellas έκλεισε, στους περισσότερους υπαλλήλους προσφέρθηκε δουλειά έξω. Λίγες εταιρείες το κάνουν αυτό. Εμένα μόνο και μόνο από αυτό με έχει κερδίσει σαν καταναλωτή.

Αμανες

Μια χαρά είναι τέλειο θα έλεγα αλλά άργησε πολύ θα έλεγα να βγει …
ΤΑ επόμενα μοντέλα παντός θα πανε πολύ καλά….

nikolas05

Το κινητο ειναι τουμπανο! τα εχει ολα!!! μην ακουω τωρα 2 3 σχολια του τυπου “δεν ειναι καλο, εχει πεσει η Νοκια” εχω το lumia 800 εδω και 7 μηνες, δεν μου εχει κολλησει καθολου και σε τιποτα, καμια σχεση με android μα καμια ομως!!!

icecube

τα nokia 920 και nokia 820 : με adreno 225. nokia 720, nokia 620, nokia 520 με adreno 305! σα να σου λεει η microsoft : τρεχα παρε τωρα αυτα και μετα παρε τα επομενα που θα βγαλω και μετα πετα τα γιατι σε 6 μηνες θα βαλω adreno 320 και μετα windows .x ταδε που δεν θα την υποστηριζουν οποτε ξανα τα ιδια, πετα τα και παρε τα καινουργια. ξαχνουν για κοροιδα και πειραματοζωα, δυστυχως…. αν θελετε οπωσδηποτε windows phone, καντε υπομονη να δειτε που θα κατασταλαξουν μη χαλατε τζαμπα τα λεφτα σας! (εξ αρχης νοκιακιας με νοκια κινητο για να μη παρεξηγιομαστε!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.