Nokia Lumia 920 σε χρώμα γκρι για τη Ρωσία

Το Nokia Lumia 920 καθυστερεί λίγο ακόμα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ελληνικά καταστήματα μέσα στον Φεβρουάριο. Λογικά θα το βρούμε διαθέσιμο σε μαύρο, κίτρινο και κόκκινο χρώμα (το λευκό το έχω δει από κοντά, δεν λέει καθόλου, το κόκκινο έτσι-και-έτσι). Στην Ρωσία το Lumia 920 θα κυκλοφορήσει σε ένα σπάνιο-ξεχωριστό χρώμα το γκρι. Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μας αν σας αρέσει ή αν απλά αυτό που δεν έχουμε είναι αυτό που μας αρέσει.

Nokia Lumia 920 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 920 γκρι, Nokia Lumia 920 σε χρώμα γκρι για τη Ρωσία

Nokia Lumia 920 γκρι, Nokia Lumia 920 σε χρώμα γκρι για τη Ρωσία

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

Δεν ειναι ασχημο και ειναι και mat αλλα το cyan ποτε θα βγει Ευρωπη οοοεο?
Την αλλη φορα θα ειμαι πιο αυστηρος με τη Νοκια ομως.
Και περισσοτερα λεφτα δωσαμε για το 920 απο τους Αμερικανους και πιο αργα το update και χωρις το cyan σε χρωμα να επιλεξουμε παρα μονο λευκο-μαυρο κυριως.
Αν κανει τετοιες διακρισεις η Νοκια στο επομενο Lumia,εμενα να με ξεχασει οριστικα.

Panagiotis R.

Δεν ειναι κακο.
Μαζι με το μαυρο πιστευω τα δυο κλαυτερα χρωματα.
Τα glossy δε μου αρεσουν καθολου.

Κωνσταντίνα Δορλή

Προσωπικά προτιμώ το κίτρινο και το κυανό. Τώρα το τι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, θα δείξει. Γκρι και μαύρο δεν είναι ποτέ επιλογές για μένα. Είδα στο eshop.gr ότι πωλούν το nokia lumia 920 σε λευκό, μαύρο, κόκκινο και κίτρινο. Εχουν ξεκινήσει να πωλούν τα νέα lumia και στο πλαίσιο και στην Vodafone, αν δεν κάνω λάθος. Τα είδα χθες βράδυ καθώς χάζευα κινητά. Τέλος πάντων, οφείλω να ομολογήσω ότι μολονότι δεν είμαι κάτοχος έξυπνου τηλεφώνου, έχω την εξής άποψη: οι τιμές και οι επιδοτήσεις έξυπνων συσκευών καθώς και οι υπηρεσίες των παρόχων κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο συγκριτικά με τα όσα παρέχονται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική(είτε μιλάμε για ΗΠΑ είτε για Καναδά).

Nickolas

Ωραίο είναι το γκρι αν και γω θα προτιμούσα αν έφερναν το γαλάζιο όπως στο lumia 800.
Το 820 πάντως ήδη κυκλοφορεί στο πλαίσιο, το είδα από κοντά χθες σε κοκκινο και ήταν πολύ όμορφο και αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η οθόνη, αν είναι τόσο καλή η οθόνη του 820, τότε το 920 με 720p ανάλυση θα είναι άψογη.

Teo

Κώστα..άφησες νύχια ?
Να τα κόψεις..δεν βολεύουν στα smartphones 😛
(πλάκα,εε?)
-Εμένα γιατί δεν μου αρέσει το χρώμα?
Μόνο το Cyan είναι όλα τα λεφτά.(Άσχετα αν δεν θα το έπαιρνα με τίποτα).

geozn8

Καθολου ασχημο!!! Δεν το περιμενα μπραβο στην nokia !!!

Κωνσταντίνα Δορλή

@Κώστας Βλαχάκης Πιθανόν να μην το παρατήρησα το αναμένεται σύντομα. Η αλήθεια είναι ότι χάζευα πρωτού κοιμηθώ, οπότε καταλαβαίνεις… Χιχιχι! Συμφωνώ ότι το κυανό είναι εξαιρετικό, αλλά όπως το βλέπω από τις φωτογραφίες το κίτρινο στο lumia 920 φαίνεται ωραίο. Βέβαια, δεν έχω δει κανένα από κοντά. Μόνο τα lumia 610, 800 και 900 έχω δει ζωντανά. Το 800 ήταν ωραίο σε κυανό και λευκό. Το magenta ήταν λίγο αποτυχία σαν απόχρωση… Στο 610 είναι ωραίο το ροζάκι γιατί το καπάκι πίσω ήταν σαν rubber κι όχι γυαλιστερό. Για το 620 υπάρχει κανά νεώτερο σχετικά με την τιμή του και την διάθεσή του στην Ελλάδα;

Απλός

Ειδα το 820 στο πλαισιο,σε κιτρινο,πολυ ωραιο. το δουλευα καμια ωρα, με κερδισε χαλαρα. αερας πηγαινε και η οθονη παρα πολυ καλη -γενικοτερα, σε ολα τα 8ρια που εχω δει τα χρωματα φαινονται τελεια, ακομα και σε πιο φτηνα νοκια.

nikmour

το είδα και εγώ το 820 στο πλαίσιο και μου άρεσε και εμένα. Αλλά πιστεύω ότι αν είναι να δώσεις πολλά λεφτά πάρε το 920 αν είναι να δοκιμάσεις τα 8άρια τότε περίμενε το 620.

Νιο

Η εχει μικρο χερι αυτη η ειναι τεραστιο το κινητο…..

Νικολας Δημητροπουλος

Το θελω!!!!!!!!!!!!!!!

Απλος

@nikmour ενταξει,ειναι καμια 200αρα ακριβοτερο,δν τα λες και λιγα. και μου αρεσει που αλλαζει καλυμματα, γιατι τωρα μπορει να παρω το κιτρινο π.χ και σε λιγους μηνες να του βαλω ενα κοκκινο και να ειναι καινουργιο κινητο. επισης, εκτος της οθονης (0.2 ιντσες,σιγα το πραμα) και της καμερας (ενταξει,και να μην βγαζει τις τελειες φωτο του 920 δν με χαλαει..) δν εχουν καμια τρομερη διαφορα.

nikmour

@Απλος μα και στο 620 μπορείς να αλλάξεις καλύματα και μάλιστα βγαίνει και σε περισσότερα χρώματα. Ωστόσο θα συμφωνήσω μαζί στις διαστάσεις της οθόνης το 620 θα έχει μόνο 3,8”

tolkιen

Λοιπον το καλυτερο Nokia Lumia 920 ειναι το Cyan αλλα ετσι οπως κανει η Nokia με τις αποκλειστικοτητες δεν το βλεπω να βγαινει Ελλαδα. Μπορει να βγει σε καποιες ευρωπαικες χωρες αλλα Ελλαδα δεν το κοβω. Αλλιως το μαυρο ειναι ωραιο. Αλλα σκαμε που σκαμε λεφτα δυσκολο ειναι να φερουν και το Cyan? Α ρε Nokia μ’ αυτες τις μπαρουφες που κανεις μονο πελατες χανεις.

nikmour

Παιδιά τα cyan είναι μόνο για ΑΤ&Τ στη Αμερική. Δυστυχώς!

Nefeli

Νομίζω οτι προτιμω το κόκκινο χρώμα, το ειδα πριν λιγες μερες σε μια αμερικανικη σειρά σε χρηση και φαινόταν αρκετα εντυπωσιακό αλλά χωρίς να είναι πολυ εντονο το χρώμα(οπως μου φαίνεται οτι ειναι το κίτρινο η το μπλε) Μακάρι Βέβαια να φτάσουν όλα στην Ελλάδα και να έχουμε δυνατότητα επιλογής!!

Yiannis

Εγω εχω το λευκο,ειμαι υπερευχαριστημενος,το λατρευω και το “το λευκο το εχω δει απο κοντα και δε λεει καθολου” δε με ενοχλησε καθολου. 😛

βεργος

Λογικα δεν θα μπορουμε να παρουμε απο εξω ο,τι καλυμματα θελουμε? δηλαδη παιρνεις εδω το κοκκινο π.χ και παραγγελνεις απο το ιντερνετ κυανο και γκρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.