Nokia Lumia 920 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 920 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8, οθόνη 4.5 ιντσών LCD IPS με τεχνολογία ClearBlack Display ανάλυσης HD 1280×768 pixel, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8.7 Megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss και τεχνολογία Pure View. Δείτε το βίντεο.

Nokia Lumia 920 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 920 Techblog, Nokia Lumia 920 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 920 Techblog, Nokia Lumia 920 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 920 Techblog, Nokia Lumia 920 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 920 Techblog, Nokia Lumia 920 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 920 Techblog, Nokia Lumia 920 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 920 Techblog, Nokia Lumia 920 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 920 Techblog, Nokia Lumia 920 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 920 Techblog, Nokia Lumia 920 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 920 Techblog, Nokia Lumia 920 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑντωνηςΤΕΦΑΑ

Ειμαι ερωτευμενος εδω και καιρο……..αντε λιγο ακομα να πεσει και η τιμη του….αχ ερωταςςςςςςςς!!!!!

panagiotis

ρε παιδιά συγνώμη κιόλας άλλα τι του βρίσκετε?

μεγάλο (με το συμπαθειο)
βαρύ (με το συμπαθειο)
χοντρό (με το συμπαθειο)

Στα 500+ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ
υπαρχουν πολυ καλυτερες συσκευες

Sotos

Panagioth εξαρταται τι θες απο το κινητο σου.
Οταν επαιρνα το N82 με το Xenon Flash ολοι εκραζαν γιατι ειναι Symbian
Οταν επαιρνα το N8 παλι τα ιδια γιατι δεν ειναι Android ή Apple
Οταν πηρα το Pureview 808 πεθαμενο λειτουργικο κλπ.
Αν σε ενδιαφερει καθαρα το φωτογραφικο κομματι ειναι μονοδρομος αντε και να παιρνεις τηλεφωνα με ενα κουμπι και οχι σε 25 υπομενου.
Btw πηρα το πρωτο Galaxy για να δοκιμασω το Android ειχα Apple και εχω και πολυ καλο Tablet δυστυχως για κινητο τηλεφωνο και οχι Tablets που παιρνουν και τηλεφωνα η Nokia ειναι μπροστα.
Σε αυτες τις τιμες βεβαια παιρνεις ενα κινεζικο και τελειωνει η ιστορια.

Nikos

υποκλειθείτε ανδροειδάκια

Tony Cool

Δυο πραγματα με χαλανε:1ον με αυτο το μεγεθος η οθονη θα επρεπε να ειναι 4.8-5 ιντσες και 2ον η τιμη του που θα επρεπε να ειναι περιπου δυο κατοσταρικα κατω.Μια εξαιρετικη συσκευη γενικα αλλα λογω της τιμης του φαινεται οτι απλα ειναι αλλη μια χαμενη ευκαιρια για τη nokia και την ms.Κριμα.

panagiotis

@sotos
Εννοειται φιλε “περι ορεξεως…” που λενε
ποτε δεν κοιταξα την φωτογραφικη να σου πω την αληθεια γιατι ποτε δεν με ενδιεφερε περα απο περιστασιακο shooting ( ρε το κινητο μου εχει καμερα !!! 🙂 )
Τωρα το να παιρνεις τηλεφωνο δεν χρειαζεται 25 υπομενου στην πραγματικοτητα νομιζω οτι στο lumia ειναι πολυ πιο “δυσκολο” απο οτι σε android/ios
Απλα στην δικη μου περιπτωση AN μπορουσα να διαθεσω 520Ε για smartphone ε τοτε θα εδινα αλλα 80-100 να παω σε καποιο high-end android η (θου κυριε!) καποιο παλαιοτερο iphone
Αλλα οπως ειπαμε “περι ορεξεως” ο καθενας

geohot

Οκ για να καταλαβω:
Android για customization (βλ tasker) και ο,τι rom θες.
iOS για απλοτητα, πληθωρα εφαρμογων και λιγο μοστρα ας μη κρυβομαστε (εδω υπαρχει case mod για να φωτηζεται το μηλο)
Και ερχομαστε στη σκ@@@@λα που εχει παρκαρει στα κινητα η microsoft τα τελεφταια χρονια. Τι προσφερει, απλοτητα στους apple-haters; Ειναι απλα αχρηστο, μονο καμια χαζογκομενα χωρις λεφτα για iphone θα το παρει. Απλα δεν εχω καταλαβει το ρολο βαραει αυτο το λειτουργικο!

Andy

@geohot
Πώς γίνεται να μην έχεις αντιληφθεί το ρόλο που βαράει το λειτουργικό εφόσον έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι άχρηστο και ότι έχει target group τις όχι και τόσο “εύπορες” χαζογκόμενες; Για να σου απαντήσουμε, πρέπει δλδ να σου αντικρούσουμε το άψογο συμπέρασμά σου ή να το επικροτήσουμε; Ούτε καν…

Σχετικά με το τηλέφωνο, πάρα πολύ ωραίο, δεν έχω να του προσάψω κάτι, παρά μόνο στη τιμολογιακή πολιτική. Ναι μεν τα Windows Phone δεν είναι open source, αλλά μιλώντας για την Ελλάδα του 2013, δεν μπορώ να διανοηθώ πως το 920 είναι σε κάποιον πιο απαραίτητο από το 620. Και μη μου πείτε για τις φωτογραφίες…

thanos

Προσφαιρει κάτι το διαφορετικό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω αφού δεν αρέσει σε κάποιους γιατί ασχολούνται. Καλό κάνει ο ανταγωνισμός. Εγώ έχω WP και θεωρώ ότι είναι από τα ομορφότερα λειτουργικά που υπάρχουν. Γιατί τα αλλά 2 είναι στιβες από εικονίδια. Ενώ αυτά είναι ζωντανά. Το κακό είναι ότι κρίνετε από κινητά που είναι ασεταριστα οπότε και βαρετά.
Έχω δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά και μου αρέσει περισσότερο από όλα (μιλάω για τα:Symbian, android & IOS)

JohnWave

Kαλή κατασκευή,καλή κάμερα και με λειτουργικό που ρολάρει άψογα.Από την άλλη όμως χοντρό,πολύ βαρύ, με κενό μεταξύ γυαλιού και οθόνης και με λειτουργικό χωρίς παραμετροποίηση και εφαρμογές.Εννοείται πως αν είχα τα χρήματα θα έδινα κάποια παραπάνω και θα πήγαινα σφαίρα για το One έναντι αυτού κι ας έχανα στην κάμερα.Θα κέρδιζα σε όλους τους άλλους τομείς.

ted

πανεμορφο κινητο! φοβερο,απλο,ταχυτατο,κοινωνικοτατο λειτουργικο.. Σε αυτα που λεει καποιος φιλος πιο πανω,θελω να μου απαντησει ( geohot ) αν το εχει δοκιμασει το συγκεκριμενο λειτουργικο,και ποιος ο λογος να το βγαζει αχρηστο απ την στιγμη που ουτε καν το εχει αγγιξει ειμαι σιγουρος. Εσυ λοιπον φιλε που το βγαζεις πατατα ειδηκα το συγκεκριμενο κινητο και σ@@@@λα οπως λες, κανε μια συγκριση στην ταχητητα του κινητου,στο browsing,στην ποιοτητα φωτογραφιας,στον ηχο (να μην πω αλλα) με οποιοδηποτε android και οποιοδηποτε iphone και ελα μετα στην παρεα μας να μας πεις τις εντηπωσεις σου απ την σ@@@@λα που δοκημασες. Τσεκαρε και κανα συγκριτικο βιντεακι στο youtube να ανοιξουν τα ματακια σου και να μαθαινεις. ευχαριστω.

roecb

Αψογο…:)

GiannisMix

Πολυ μπροστά οοολο το θεμα με το κινητό! Το μονο που δε μαρεσει ειναι το μεγαλο μπεζελ που δρησιμοποιει κατω απο την οθονη εκει στα capacitive

theovog

Επισης ερωτευμενος με το τηλεφωνο. Φοβερη καμερη και το πιο ανερχομενο οικοσυστημα της αγορας. Παρακολουθω ανελλιπως τα ξενα σαιτ και η υποστηριξη που εχει απο Microsoft και Nokia ειναι απλα απιστευτη. 4 μηνες κυκλοφοριας και εχει ηδη ενα software και 2 firmware updates, χωρις τα πολλα apps απ την ιδια την Nokia. Επιπλεον, το windows phone store αυξανει ραγδαια των αριθμο των apps (135.000 και συνεχιζει με γεωμετρικη προοδο) στο πιο smooth λειτουργικο της αγορας.

Κατ εμε, ο μονος λογος να μην παρεις το τηλεφωνο ειναι το μεγεθος του, αλλα λογω της κυρτοτητας της συσκευης αλλα και της matte επιφανειας, καθεται πολυ ωραια στο χερι ασχετα απ το μεγεθος του.

Μαζευω ηδη λεφτα…..

antonis

Ποιο θα προτείνατε αναμεσα στο lumia 920 και το htc 8x?
αυτην,την στιγμή έχω το htc 8s το οποίο με το πρώτο πέσιμο έσπασε η οθόνη του και με τα 4gb που έχει δεν μπορείς να έχεις πολλά… Και συχνά πυκνά τρωει σκαλώματα και εκεί που το δουλεύω κολλάει και πρέπει να κλείσει απο μπαταρία μετά…

John

Αν οι θεοι στην Microsoft καταφερουν να το κανουν λιγο πιο customizable και να εχει εστω και στο ελαχιστο κατι απο Android και iOS τοτε ολα θα πανε καλα για ολους

PiXel

Από €512 στα Σκρουτζομάγαζα και όχι €680 😉

vlasis

με 2 λόγια.Τραγικά μεγάλο για το μέγεθος της οθόνης του
Τραγικά βαρύ ενώ είναι πλαστικό.
Τραγικό λειτουργικό το οποίο σου παίρνει 2 λεπτά για να το ανακαλύψεις και αυτό ήταν.Μετά θα είσαι υποχρεωμένος για μια ζωή να αλλάζεις απλά χρώμα στα πλακάκια.
Δεν βγαίνει η μπαταρία
Δεν παίρνει κάρτες micro sd
Τραγικά ακριβό γι αυτά που προσφέρει.Όταν στην αγορά υπάρχει huawei 4πύρηνο με 2 gb ram
η τιμή του 2πύρηνου νόκια με το 1 gb μόνο γέλιο μπορεί να φέρει.
Τέλος να πω μπράβο στη νόκια,το 928 στην αμερική ήδη έχει εμφανιστεί και αυτοί τώρα θυμηθηκαν να φέρουν το παλιό μοντέλο εδώ.
Με 2 λόγια ΤΡΑΓΙΚΟ

Νίκος

εγώ βλέπω ότι το έχει 499 🙂 εκτός αν κατάλαβα κάποιο άλλο…
Πάντως συμφωνώ απόλυτα με vlasi, σχόλιο #15…. το πάχος του είναι σαν να κουβαλάς δυο κινητά, το ένα πάνω κολλημένο στο άλλο, το λειτουργικό εμφανισιακά τουλάχιστον (γιατί λειτουργικά φαίνεται να κυλάει κομπλέ) είναι fail για μένα… άντε να έχεις καμιά πενηνταριά εφαρμογές, θα ψάχνεις κανά εικοσάλεπτο!!! πέρα ότι το βαριέσαι σε 2 λεπτά… το μόνο πράγμα πραγματικά που αξίζει είναι η κάμερα…
αν βλέπαμε την ματ έκδοση, εγώ θα ξέχναγα το πάχος και το βάρος…

Kostas K.

Τι πανέμορφο ρε παιδιά? Πολύ μικρή οθόνη για το μέγεθος του, Πολύ παχύ επίσης και 185 γραμμάρια κινητό?? Πόσο πιο τούβλο δηλαδή θα μπορούσε να είναι αν αυτό είναι ωραίο?? Επίσημη τιμή Ελληνικής αντιπροσωπειας 679 (!!!) ευρώ αυτό το πράγμα? Μπράβο ρε Νοκια μας έφτιαξες παλι!
Κινητό με mid range χαρακτηριστικα σε τιμή high end που κυκλοφορεί και 7 μήνες μετά από την παρουσίαση του! Τι άλλο να ζητήσει κάνεις? Είσαι στον σωστό τον δρόμο… Εύγε

kostis

Το τηλ ειναι χοντρο, το bezel ειναι τραγικο, ειναι πολυ βαρυ παρολο που ειναι πλαστικο…
Τα win εχουν πολυ ψωμι ακομη να φανε για να φτασουν τους 2 πρωτοπορους….
Με μια πρωτη ματια ειναι κατι το διαφορετικο, αλλα γρηγορα το βαριεσαι….(ειχα για καμια 20αρια μερες τον launcher 8 στο 4Χ ΗD μου που ειναι πιστο αντιγραφο των win ui).
Οσον να λυσσαει η m$ παντως ακομη και με την νοκια συμμαχο δεν βλεπω χαιρι…..

Nickolas

Διαβάζω αρκετούς που γράφουν για το βάρος και σίγουρα για πολλούς παίζει ρόλο, αλλά νομίζω οτι από τη στιγμή που θα επιλέξει κάποιος ένα κινητό πάνω από 4 ίντσες, η φορητότητα πάει περίπατο. ‘Εχω το galaxy s3 και υποτίθεται επειδή είναι λίγο πιο λεπτό και ελαφρύ είναι πιο εύκολο να το έχεις παντού μαζί, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει αυτό για κινητά τέτοιων διαστάσεων. Οπότε δε νομίζω οτι τα 40 γραμμάρια παραπάνω (σε σχέση με τα άλλα high end κινητά) θα είναι και μεγάλο πρόβλημα. Επίσης μη ξεχνάμε οτι έχει και κάποια έξτρα που αυξάνουν το βάρος όπως την ενσωματωμένη ασύρματη φόρτιση. Τώρα όσον αφορά την τιμή σίγουρα μετά από τόσους μήνες κυκλοφορίας στο εξωτερικό (σχεδόν εξάμηνο πιάσαμε) είναι απαράδεκτη, φαντάζομαι στηρίζονται και λίγο στο γεγονός οτι υποστηρίζει 4G δίκτυα αλλά ήδη στο εξωτερικό κοστίζει κάτω από 500 ευρώ και στα ελληνικά online καταστήματα το βρίσκεις πολύ κοντά σε αυτή την τιμή. Τουλάχιστον θα μπορούσαν να κάνουν καμιά προσφορά όπως έκαναν στην Αγγλία όταν πρωτο κυκλοφόρησε που έδιναν ασύρματο φορτιστή αλλά και ακουστικά monster. Το θέμα είναι οτι όσοι είναι διαθετιμένοι να δώσουν τόσα πολλά χρήματα για κινητό το ψάχνουν πρώτα και αυτοί που δεν το ψάχνουν πάνε με τη μόδα… Συνέχεια »

GiannisMix

ο πιο ευκολος τροπος να δειξεις στον αλλον οτι δεν εχεις ιδεα ειναι να αναφερεσε σενα τοσο καλο λειτουργικο με αυτο το τροπο… ειδικα οταν δε το εχεις πιασει στα χερια σου και κρινεις απο ενα launcher χαχαχαχα κλαιω απ την ωρα π το διαβασα!! το customization οταν κανεις συγχρονισμο με twitter facebook κτλ δε χρειαζεται παιδια… ολα ζωντανευουν… μολις δειτε συσκευη wp7.5 – wp8 ανθρωπου που την εχει δουλεψει θα ξετρελαθειτε και πιστεψτε με εγω 2 χρονια με το ταπινο optimus 7 δεν εχω βαρεθει ακομα! καθε μερα ειναι διαφορετικο.. ενω πριν απ αυτο καθε 3 μηνες αλλαζα τα android και τα symbian αερα… τσπ κλεινω.. δε θελω να προσβαλω κανεναν απλα οταν εκφραζεται μαι γνωμη ας ειναι αξιοπιστη και οχι εικασειες και γνωμες μεσω ψευτοlauncher.
εντελως φιλικα
γιαννης

Λευτέρης

Πιστεύω πως σε τέτοια ναυαρχίδα η ΝΟΚΙΑ έπρεπε να βάλει μια AMOLED και όχι LCD!
Κατά τα αλλά οκ! Και για τον επεξεργαστή, εφόσον έχει να ανταγωνιστεί τετραπυρινους ε ο διπυρινος είναι λίγος!

Vaskor

Χοντρό και βαρύ, ξεπερασμένο σαν image. Δε θα πουλήσει στην Ελλάδα. Χρειάζεται το κινητό να είναι κομψό με τόσα λεφτά που σε χρεώνουν. Το λειτουργικό του όμως είναι πολύ καλό. Μου αρέσει το windows8

icecube

αν και δε μου αρεσει το ui των windows phones, ξαναλεω, το -UI- , θα κανω το δικηγορο του διαβολου και θα πω τα εξης :
1) σαν λειτουργικο, μια χαρα ειναι.
2) δεν χρειαζεται 4 πυρηνες καθως το λειτουργικο ειναι πολυ ελαφρυ. αποδειξη; μεταφεροντε οι ιδιες εφαρμογες και παιχνιδια στο windows store που τρεχουν στα αντιστοιχα τετραπυρηνα android.
3) το 920 ειναι “χοντρο”. φυσιολογικο, αφου οι φακοι της καμερας εχουν παραπανω ογκο αλλα το αποτελεσμα αποζημειωνει τα παραπανω χιλιοστα.
4)το 920 ειναι “βαρυ” . φυσιολογικο, και παλι λογο καμερας. – οι φακοι και ο μηχανισμος σταθεροποιησης-, προσθετουν βαρος,.
5)το “μπεζελ ειναι μεγαλο στο κατω μερος”. ->λογο σχεδιασης καθως τα ηχεια ειναι στο κατω μερος δεν γινεται αλλιως αφου εκει επελεξαν να τα βαλουν και παλι δικαιωνονται απο το αποτελεσμα, καθαρος ηχος οπως και να εχεις τοποθετημενη τη συσκευη.
καλο ειναι να μη “κραζουμε” μονο για το “κραξιμο”. ειδικα οταν δεν εχουμε εικονα απο μια συσκευη και την κατασκευη της ή το πως δουλευει. και για να μην πειτε για fanboy και τετοια, κατοχος nokia 808, forever.

makis88

Εγώ πάντως περιμένω να δω το lumia 720. Ωραίο το 920 και τα windows phone δουλεύουν όπως πρέπει αλλά δύσκολα θα έδινα πάνω απο 400 ευρώ για κινητό γιατί δεν βλέπω τον λόγο.

Kostas K.

@ icecube επειδη αναφερθηκες περι 4πυρινων θα θελα να μου βρεις εστω και ενα κινητο Android με S4 διπυρινο Krait που να μην τρεχει απροβληματιστα το λειτουργικο…Δεν υπαρχει..
Αυτη η καραμελα οτι τα wp ειναι ελαφρυ λειτουργικο πρεπει να τελειωνει..Minimum απαιτησεις S4 Krait εχουν…

Sakhs

Τέλειο κινητό !!! δεν έχω λόγια ιδικά στο μαύρο το θεωρώ το πιο τέλειο ήμουνα χρήστης android και δεν το βάζο με τίποτα σε σύγκριση το windows είμαι κάτοχος του 610 και πρέπει να αρχίζω να μαζέψω λεφτά για το 920 😉

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σαν κάτοχος του nokia 808 και βλέποντας του video του Κ.Βλαχάκη έχω να πω τα εξής: Εάν ισχύουν αυτά που βλέπω στο δικό μου κινητο nokia δηλαδή ,ποιότητα σήματος, ποιότητα κατασκευής , ποιότητα φωτογραφίας, ποιότητα video και εγγραφής του ήχου , πολύ καλό gps και δωρεάν χάρτες για όλο τον κόσμο και προσθέτοντας τα ατού του 920 (εν σχ;eση με το δικό μου) δηλαδή internet explorer 10 που όπως είδατε πάει σφαίρα ,εφαρμογές πραγματικά χρήσιμες όπως για παράδειγμα του γραφείου , το μόνο μείον κατά την γνώμη μου που μένει είναι το βάρος και τίποτα άλλο. Αν κρίνω από το δικό μου που έχει βάρος 170 gr δεν με ενοχλεί σχεδόν καθόλου. Συνολικά το κατατάσω ανάμεσα στα κορυφαία με την τιμή του στα καταστήματα του skroutz να είναι πολύ καλή (γύρω στα 500 ευρώ)

mixtri

Πολύ καλή παρουσίαση. Το έχω στα χέρια μου από τέλος Νοεμβρίου 2012. Κανένα παράπονο μέχρι στιγμής. Φοβερή ποιότητα κατασκευής, απίστευτη ακουστική και σήμα “καμπάνα” (speedtest/δικτύωση άψογη σε δίκτυα 4ης γενιάς όπου τα Samsung είναι προβληματικά), πολύ καλή ποιότητα οθόνης και γυαλιού και κάμερα που θα σας συναρπάσει 🙂

Όσον αφορά τα περί βαρετού λειτουργικού…δεν είμαστε όλοι τόσο ελεύθεροι χρονικά ώστε να καιγόμαστε όλοι μέρα με τα κινητά. Η απλότητα του Windows Phone είναι εξαιρετική. Το μαθαίνεις σε 5 λεπτά, έχεις τα πάντα σε cloud service(!) και αυτόματα, ενσωμάτωση κοινωνικών δικτύων, φοβερή απόκριση σε όλα τα επίπεδα (browsing, ομαλότητα στα μενού).

Όταν καταλάβετε ότι το κινητό για κάποιους σημαίνει απλότητα+ταχύτητα τότε θα καταλάβετε γιατί το Windows Phone είναι ένα άψογο λειτουργικό σύστημα.

Κανείς δε σας αναγκάζει να αγοράσετε τίποτα άρα…γιατί χαλιέστε; 🙂 Πάρτε αυτό που θέλετε.

mixtri

Κώστας κ. Όπως και να ζει το αποτελεσμα μετράει. Το windows phone τρέχει καλύτερα… Το απροβλημάτιστα απο το άψογα έχει διαφορα…

Δημήτρης

Αγόρασα το 920 την Παρασκευή το απόγευμα(το περίμενα μήνες).Πέρασα τις επαφές μου, κατέβασα μερικά προγράμματα, δοκίμασα την κάμερα , το συνέδεσα με το αυτοκίνητο μου ,το “Νόκια οδήγηση” δεν λειτουργούσε . Την δευτέρα το πρωί , αφού το άνοιξα για λίγο, το L920 τα τίναξε κυριολεκτικά. Το επέστρεψα αμέσως (πρωταπριλιά) και ζήτησα την αντικατάστασή του με νέο( φανατικός!) . Για να δούμε , θα έλθει νέο? θα είναι εντάξει? Τί συνέβη και και το L920 χάλασε.

Χρήστος

Το κινητό είναι φοβερό. Αυτά που λένε περί πυρήνων μερικοί παραπάνω μόνο αστεία μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς τα wp τρέχουν πολύ πιο ομαλά ακόμα και με τους λιγότερους πυρήνες.

Δημήτρη από πάνω, από πού το πήρες το κινητό και σου χάλασε έτσι;

Δημήτρης

Αγόρασα το L920 από τοπικό επαρχιακό κατάστημα (Γερμανός),είμαι συνδρομητής cosmote. Μου είπαν ότι ήταν τυχαίο γεγονός το ότι χάλασε. ( περίεργο για κινητό των 679 Ευρώ ) Δεν μου παραδόθηκε το καινούργιο μέσα στην προθεσμία των δύο ημερών που μου υποσχέθηκαν, το ανέβαλλαν για τέσσερις. Αλήθεια υπάρχει εξήγηση γιατί δεν λειτουργούσε η εφαρμογή “Nokia οδήγηση¨.(σε βγάζει στο store και μετά λέει αδύνατη η σύνδεση ..λάθος: τάδε νούμερο.

nikolas05

καλησπερα και απο εμενα, λοιπον ειδα εχτες το nokia 920 κα ιτο 620 απλα δεν εχω λογια μου αρεσαν και τα δυο απο αποψη κατασκευης και ποιοτητας, γρηγορο λειτουργικο αψοφη καμερα για φωτογραφιες γρηγορη αποκρυση, απλα ΤΕΛΕΙΟ !!!

Δημήτρης

Tην 29/3/13 αγόρασα από το τοπικό κατάστημα Γερμανός ένα Νokia Lumia 920.Για δύο ημέρες λειτουργούσε καλά και μετά σταμάτησε ξαφνικά και δεν μπορούσε να επαναλειτουργήσει σύμφωνα με τις υποδείξεις επανεκκίνησης. Η εταιρεία μου το αντικατέστησε με ένα καινούργιο την 8/4/2013. Μετά από 4 ημέρες κανονικής λειτουργίας το νέο Νokia Lumia 920 σταμάτησε και αυτό ξαφνικά. Το επανέφερα πατώντας τα δύο άνω δεξιά πλήκτρα του πλαϊνού της συσκευής. Έκτοτε και κάθε δύο ημέρες περίπου σταματάει από μόνο του και το επαναφέρω , αλλάζοντας βέβαια κάθε φορά τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας. Θα παρακαλούσα πριν το θέμα λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις , η Νokia να υποδείξει τρόπο ώστε η συσκευή να μην σταματάει ξαφνικά από μόνη της .

Stavros

Αγόρασα το 920 από κατάστημα εδώ στην Σουηδία, 4779 κορώνες – 560 Ευρώ και η τιμή έπεσε σε 3 εβδομάδες σε 3995 κορώνες – 465 Ευρώ (σήμερα). Μου δώσανε τη διαφορά τιμής πίσω (95 Ευρώ), αφού το κατάστημα προσφέρει price guarantee για 30 μέρες, δηλαδή χρήματα πίσω αν πέσει η τιμή ή αν κάποιο άλλο κατάστημα το πουλήσει φθηνότερα. 🙂

nick

παιδιά lumia 920 ή nexus 4 ??

GiannisMix

@Nick
Κατά τη γνώμη μου αν εχεις τα λεφτά για το lumia καντο!! Δε νομιζω να το μετανιώσεις ποτέ! (εκτός κ αν βγει η επόμενη ναυαρχίδα lumia κ είναι τόσο υπέροχη οσο λένε)

chris anagnostopoulos

παιδια ειμαι χρονιος νοκιακιας και εχω ψηθει τρελα για το τηλεφωνο απτην στιγμη που ανακοινωθηκε.το δοκιμασα και λιγο κατι ψιλα και μου αφησε καλη εντυπωση η πρωτη εστω ματια.ειχα ψηθει και για ρισκο σε μεταβαση σε windows phone απτην πρωτη στιγμη που λανσαριστηκαν.απλα δισταζω γτ οι αποψεις ειναι διαφορες.θα εκτιμουσα ιδιαιτερως αποψεις και γνωμεις για χρωμα ταυτοχρονως.εγω προσωπικα προτιμω ασπρο ή κιτρινο.ευχαριστω…

GiannisMix

Αγορασα εχθες το Lumia 920 σε μαυρο. το ειδα σε κοκκινο και κιτρινο μαρεσαν αλλα προτιμησα το mat μαυρο λογο υφης και αυστηροτητας που βγαζει. ΤΑ ΣΠΑΕΙ. η μπαταρια του δε με επεισε αυτο το 24 ωρο που περασε. οστοσο το εχω ξεζουμισει κ δεν μπορω να κρινω επαρκως! η καμερα του ειναι τελεια. η εφαρμογη pro cam δινει λυσεις τρελες! σε φουλ σκοταδι με καταλληλο ISO και καταλληλη ταχυτητα κλειστρου στο κανει μερα το πλανο.. υπεροχη οθονη. υπεροχες λειτουργιες. ειχα LG Optimus 7 κ γι αυτο προχωρησα στα WP. 2,5 χρονια το καημενο το LG με εβγαλε σπαθι με μοναδικο προβλημα την μπαταρια που χρειαστηκε να αλλαξω. τιποτα αλλο. δεν ειχε κολλησει ποτε μα ποτε ουτε για λιγο και οπως ειναι ευνοητο εθεσε ψηλα τον πηχη. Περιμενω το 920 να τον θεσει ακομα ψηλοτερα!! Οι εφαρμογες των WP8 σε σχεση με αυτες των WP7,8 εχουν πολλες διαφορες και λειτουργιες (εγω περιμενα οτι θα ειναι ιδιες) Την συσκευη την εχω μονο 24 ωρες ακομα οποτε δε θα την προτεινω (αν και η εντυπωση που μου δινει ειναι υπεροχη) . Ωστοσο για τα WP… μην το σκεφτεστε οσοι εχετε ενδιασμους!!! εκτος κ αν θελετε να ποιραματιζεστε με τα UI και να… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.