Nokia Lumia 920 και Lumia 820, Κυκλοφορούν παντού εκτός από εδώ

Αγγλία, Γαλλία και τώρα Γερμανία τα Nokia Lumia 920 και Lumia 820 θα κυκλοφορήσουν τώρα το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Δυστυχώς θα στεναχωρήσουμε του ένθερμους υποστηρικτές της Nokia αναφέροντας ότι για την Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση για το πότε αυτά θα έρθουν εδώ. Από Windows Phone 8 smartphones θα έχουμε σύντομα κοντά μας το HTC 8X.

, Nokia Lumia 920 και Lumia 820, Κυκλοφορούν παντού εκτός από εδώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φάνης

Αν και το 820 μου αρεσει παρα πολυ, θα προτιμησω σιγουρα το LG Nexus. Φοβερο λειτουργικο το win, αλλα εκει που ειναι αυτη τη στιγμη το android (παντα πανω σε nexus), εχει δρομο ακομα για να το φτασει.

Stelios

To HTC 8s δεν θα ερθει μαζι με το 8x;

Solon

Περιμένω το 920 πως και πως. Ελπίζω να μην καθυστερήσουν πολύ να το φέρουν στην Ελλάδα. Τώρα βέβαια από τιμές θα περιμένω να δω πόσο θα τα πουλήσουν εδώ. Αν δω διαφορά πάνω από 20 ευρώ θα ψωνίσω από διαδίκτυο μεριά.

Θανάσης

μας έχουν βγάλει την ψυχή, όλο έρχονται και ακόμη να φτάσουν και κάπως έτσι ο ενθουσιασμός μετατρέπεται σε απογοήτευση, δεν έχει καινούριο κινητό φέτος, στράβωσα!!!!

Δημήτριος

Λίγη υπομονή και θα έρθουν κι εδώ…. Το θέμα είναι σε τι τιμή θα τα υποδεχτούμε…!!

vkrd

Δε λέει και τίποτα η σειρα αυτη της νοκια… Ειχα το 800 που ήρθε μετά βαίων και κλάδψν τότε και είχε ένα σωρό ατέλειες και προβλήματα. Ξενέρωσα και το πούλησα αμέσως. Όσον αφορά τώρα αυτό που ισχυρίζεται η κατά τα άλλα κολοσσιαία εταιρεία νόκια πως θα έχει εκείνο και το άλλο και τις τάδε και δείνα δυνατότητες εγώ τ’ακούω βερεσε…Ούτε όμορφα είναι, στοιχίζουν πολλά λεφτά και το κυριότερο δεν κάνουν τη διαφορά! Πως λοιπόν να δελεαστείς να το αγοράσεις? Μόνο για το λογισμικό που κάποτε, όχι πολύ παλιά ευαγγελιζόταν πως το χαμηλό του κόστος θα χτυπήσει την αγορά και κυρίως το iPhone? Έχουν παραπλανήσι πολλές φορές σε μικρό διάστημα την αγορά όλοι αυτοί.

kastel

H αληθεια ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑ android δεν πιανει ουτε την ταχυτητα πλοηγησης στο interface ουτε την ταχυτητα διαθεσιμοτητας καμερας κτλ των wp8 …εδω τα 7.5 ειδικα το lumia 900 ηταν σφαιρα… οκ ελειπε το multitasking πολλα…πραγματα αλλα…κατα την αποψη μου …ειναι μπροστα πλεον .

Οκ ειναι ακριβα και θα συμβιβαστουν ολοι τωρα με τιμες 400-450$ η Google κανει την διαφορα πλεον δινει ενα απιστευτο κινητο σε τιμη αντικειμενικη καθαρα . Τελος.
Συγχαρητηρια στην google εγω προσωπικα ποτε δεν εδωσα πανω απο 250 για κινητο…παντα το επαιρνα μεταχειρα μετα απο 8-10 μηνες…κανενα δεν αξιζει τοσο οσο κανει .οσο περναει ο καιρος ο λογος αποδοσης και μακροβιοτητας ασχετα με το τι βγαινει στην αγορα θα ειναι μεγαλυτερος..
ενα 4 πυρηνο πλεον θα αντεξει 3-4 χροναι αξια διπλα σου .

Το 920 ειναι απιστευτο….μονο η οθονη τους ..ειναι εκπληκτικη .

Junkermann

Ποιες είναι οι ατέλειες και τα προβλήματα του 800;

Λευτέρης

@vkrd Συμφωνω απόλυτος…..με ακριβώς τα αντίθετα απο αυτα που λες….Ωραίο το iPhone, καλο το nexus (φοβερη τιμη) αλλα αυτη που έκανε την πραγματική διάφορα ήταν η Nokia με τα καινούργια lumia…..οποίος δεν το βλέπει, ας ξανά κοιτάξει πιο προσεκτηκα….

George

Εν’ τω μεταξύ ο vkrd σε αυτό το άρθο θάβει τα Windows Phone για τις ατέλειες τους και πιο συγγεκριμένα το Lumia 800, ενώ σε άλλο άρθο θάβει το Nexus 4 επειδή έχει το πορτάκι για την micro-sim στα πλάγια και αυτό το κάνει αντιγραφή του iPhone, αν είναι δυνατόν. Τα πρόβατα φένονται απο μακρία..!

Graham Wood

pantou

Takis

Με την κατανάλωση data τι παίζει στα wp8?μιλάμε για κατανάλωση iOS περίπου ή android που δεν τολμας να έχεις τα data στο ενεργό;

Junkermann

Υπάρχει ειδική πρόβλεψη για τα data και λέγεται «Data Sense»:

https://www.pcpro.co.uk/blogs/2012/10/29/microsoft-windows-phone-8-data-sense-hands-on-video/
https://www.gottabemobile.com/2012/10/29/data-sense-keeps-data-use-in-check-on-windows-phone-8/

Επίσης με τα windows phone έχεις offline access KAI στους χάρτες (Nokia Maps) ΚΑΙ στην πλοήγηση (Nokia Drive)
https://conversations.nokia.com/2012/09/06/nokia-maps-for-windows-phone-8-goes-offline/
https://conversations.nokia.com/2012/06/20/nokia-drive-for-all-windows-phone-8-smartphones/

Mixalhs

@Takis Φιλε μου πιστεψεμε η καταναλωση data σε windows phone ειναι μηδαμινη. Ειχα βαλει 120mb cosmote και μιλουσα chat facebook εβλεπα news feed απο τις εφαρμογες που εχω, τα νεα το καιρο κ.α και μου κρατησε μια βδομαδα με καθημερινη χρηση full
Εκτος αμα πλοηγηθεις σε site κανονικα που σου τρωνε τα mb με τον αμπαγκο.
Και με το καινουριο data sence θα συμπιεζει τις σελιδες μεχρι και 45%
Ειναι απλα υπεροχα

iphone_user

Συμφωνω και εγώ έχω εκτός του iPhone έχω και WP πραγματικα η κατανάλωση ειναι ελαχιστη στο WP.

tolkιen

Κι εγω δεν ξερω κατα ποσο θα πιασουν τα windows phone 8 αλλα αναμενω να παρω το Nokia lumia 920. Εστω ειναι κατι το διαφορετικο και πολυ ομορφο κατα την αποψη μου. Ηδη προμοταρονται παρα πολυ καλα στην αμερικη ή σε χωρες της ευρωπης. Δεν νομιζω να τους ενδιαφερει η ελλαδα. Γιατι απλα ειναι ενα τιποτα η αγορα εδω (οποιου του κοβει αγοραζει απ εξω πολυ φτηνοτερα) . Δεν κοιτανε μικρες αγορες να καθιερωθουν. Αυτο το λεω σαν γενικο πλανο των εταιριων. Καναδα και Αμερικη που εχω φιλους λενε εχει πεσει η διαφημιση για WP8. Στην ελλαδα να αναφερω οτι σε πόσα καταστηματα εχω παει (πλαισιο,public) και τελευταια στην Cosmote και ολοι λεγανε μην παρεις windows phone. Δεν προχωρησαν. Ειναι νεκρο και τετοια. Και αν τους ρωτησεις αν ξερουν για τα νεα wp8 σε κοιτανε σαν εξωγιηνο.

tolkιen

και επειδη μολις ειδα λαθος μου ορθογραφικο το διορθωνω τωρα. 🙂 εξωγηινο
Παντως παιδια το ξαναλεω. Ψαχνετε και τιμες απο διαφορες σελιδες εξωτερικου.Ειναι πολυ φτηνοτερα. Μην περιμενετε απο καθε χαζοΠλαισιο να κανετε αγορα. πχ το νοκια lumia 900 ακομη το εχει 599,00 €. Εγω το πηγα δωρο σε μια φιλη μου και το αγορασα απ εξω 200 ευρω (μαζι μεταφορικα ).

dimitris

@tolkien

Απο ποιο site το αγορασες??

skace13

@tolkien ελα κοροιδο σε πιασαν εγω το πηρα 100 και δωρο βατραχοπεδιλα.

tolkιen

dimitris και skace13. Δεν φταιω εγω αν ειστε τελειως στοκοι. Θα επρεπε να ξερετε site απο κινα που ειναι original και ειναι παρα πολυ φτηνα (τωρα για ποιο λογο ειναι φτηνα δεν με ενδιαφερει κιολας). Εδω το ipad mini το εχουν 220 δολλαρια. Αρα αν δεν ξερετε απλα δεν μιλατε. Και δεν εχω αγορασει πρωτη φορα. Την αλλη φορα ειχα παρει 2 iphone 4 16 gb στα 400 δολλαρια. Αρα μην μου λες παλικαρακι για βατραχοπεδιλα. Μαθε να αγοραζεις. Πληρωσε εσυ εδω Lumia 900 599 euro.

Mixalhs

@tolkien

Φιλε μπορεις να μοιραστεις το site τοτε μαζι μας γιατι ενδιαφερομαι και γω να αγορασω απο εκει επειδη δεν το ξερω

ktsax1984

καλησπερα.. γραφω για πρωτη φορα στο site σας. Γνωριζει κανεις καποιο site του εξωτερικου που μπορω να παραγγειλω το lumia 920 εχοντας και την ελληνικη γλωσσα βεβαια. κωστας απο βεροια..

dimitris

@tolken. Φιλε tolken δεν ειπα κατι κακο για σενα. Απλα επειδη ειμαι “στοκος” ρωτησα εναν εξυπνο για να μαθω, αλλα απαντηση δεν πηρα

tolkιen

Το site το εδωσα σε ατομα απο εδωμεσα απο που αγοραζω απο Κινα. Μην αγχωνεσαι. Ηδη καναμε κι αλλη παραγγελια @dimitris. Δεν σε ξερω και απο χθες για να μπεις κι εσυ στην παραγγελια. Τοσο απλο.

dimitris

@tolken Ποιος μιλησε για παραγγελια??Απλα αν μπορουσες και ειχες την ευγενη καλοσυνη να ανεφερες ονομαστικα ή μεσω σευνδεσμου το κινεζικο καταστημα για να το επισκεφτω. Αν για οποιοδηποτε λογο δεν θελεις εννοειται πως δεν εχεις καμια υποχρεωση.

ΝΙΚΟΣ

Παιδες αφηστε τον @tolken.Θα σας πω εγω ενα site που μπορειτε να βρειτε κινητα και αλλες ηλεκτρονικες συσκευες σε πολυ χαμηλο κοστος.Ονομαζεται SKROUTZ μπειτε και δειτε

nicholas

@tolkιen κάνεις σα 5χρονο που το ρωτήσαν που είναι το ζαχαροπλαστείο που αγόρασε το γλυφιτζούρι του και δεν τους έλεγε για να μην πάρουν ίδιο γλυφιτζούρι με αυτον.

Πάντως σε γενικές γραμμές οι κινέζικης προέλευσης σελίδες αγορών θέλουν
1. μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να είναι απλά απατεώνες
2. μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να πουλάνε φτηνά αντίγραφα γνωστών κινητών-ipad κλπ που δεν ειναι κακό αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις και να μην λαμβάνεις δώρο έκπληξη.
3. Μεγάλη προσοχή γιατί συχνά πυκνά δεν έχουν customer service.
προσωπικά έχω ψωνίσει από 3 διαφορετικές κινέζικες και μέχρι τώρα είχα θετικές εμπειρίες. Εκτός από μία πρόσφατη που αναμένω τη διόρθωση της παραγγελίας.

peri

ήρθε και εδώ, το έγραψα και σε άλλο post! τιμή 749! θα το βρούμε και πιο φθηνά! αλλά μην περιμένουμε και τρελά πράματα! καλό είνια όποιος ενδιαφέρεται για νέο κινητό, να δει και τις τιμές άλλων συσκευών που θα έρθουν σύντομα Ελλάδα και να συγκρίνει!

gian

Ένα έχω να πω: έχω το lumia900,η Nokia σαν αντιπροσωπεία “μίκρυνε” παρα πολύ… Για τον π@@τσο!!!!! Τελείως όμως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.