Nokia Lumia 920 και Lumia 820, Τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας στη Γερμανία

Τα καταστήματα MediaMarkt της Γερμανίας δέχονται προπαραγγελίες για τα νέα Nokia Lumia 920 και Nokia Lumia 820 έχοντας τοποθετήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας τους την 1η Νοεμβρίου. Απο πλευράς τιμής τα MediaMarkt κοστολογούν το μεγάλο Lumia 920 στα 649 ευρώ και το μικρότερο Lumia 820 στα 449 ευρώ. Πως σας φαίνονται οι τιμές;

, Nokia Lumia 920 και Lumia 820, Τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας στη Γερμανία

, Nokia Lumia 920 και Lumia 820, Τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας στη Γερμανία

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

α ρε Κώστα με φαρμακοσες πρωί πρωί για το 820 κάτι γίνεται για το 920 είναι παρά πολλά αν θέλεις να πάρεις και τα αξεσουάρ για την ασύρματη φόρτιση πάμε + 100 είναι πολλά τα ευρώ

panos13

Η τιμη για το Lumia 920 ειναι πολυ μεγαλη αλλα λογικη αν σκεφτει κανεις οτι το htc 8x θα κοστιζει συμφωνα με τις τελευτεες πληροφοριες απο 550 εως 600. To Lumia 820 εχει αρκετα καλη τιμουλα και εχει ενα οκληρομενο πακετα για καποιον που θελει ενα high end χωρις εξωφρενικες απαιτησεις.

nbilly

Μακάρι να υπήρχε μια επιλογή σε 3.7 το πολύ 4 ιντσες. Όχι άλλο στην παράνοια των ιντσών…

Παναγιώτης Κουνδής

Καλημέρα κύριοι και κυρίες, γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει εντός έδρας?? :Ρ

Timotheos

Καλημέρα και τα 2 κινητά είναι πολύ ακριβά. Το 920 κατά την γνώμη δεν θα έπρεπε να ξεπερνά τα 599 ευρώ και το 820 τα 400 ευρώ.

JohnWave

Όπως την είχα προβλέψει καθορίστηκε η τιμή και τη θεωρώ λογική όχι βάσει κόστους παραγωγής αλλά τιμής πώλησης των ανταγωνιστικών κινητών αυτής της κατηγορίας.

zapotek

timotheos με πια λογικη το λες αυτο?ο JohnWave εχει δικιο σε αυτο που λεει!εχω προσεξει οτι κατα την γνωμη των περισσοτερων εδω κανενα κινητο δεν θα επρεπε να ξεπερνα τα χρηματα μου εχει στην τσεπη του!

sotiris

Μια χαρα ειναι οι τιμες που εχουν δηλαδη η τιμες του iphone που προσφερει τα μισα αλλα κοστιζει τα διπλα ειναι καλυτερες, γιατι δν ειδα κανεναν να διαμαρτηρεται!

NtheGrPap

Στην Γερμανία αυτές οι τιμές.
Εδώ θα εχει το 920 699€ και το 820 499€
Τόσο προβλέπω να κοστίζει στην χώρα μας.

md03582

@NtheGrPap δυστυχώς θα συμφωνήσω μαζί σου…

Rostropol

500 το 920 και 350 το 820 έπρεπε να κοστολογηθούν επιθετικά έναντι του ανταγωνισμού (HTC κλπ.) και σε σχέση με την ήδη φθίνουσα πορεία της ΝΟΚΙΑ,φυσικά αυτό δεν θα γίνει και έτσι άλλη μια φουρνιά LUMIA θα πάει απατη στο βυθό των χαμηλών ποσοστών πώλησεων με εμπορικό κύκλο ζωής/ενδιαφέροντως το πολύ 6-8 μήνες.Αναμενόμενο και μη αποφευκταίο κατα την άποψη μου.

DaDiRa

Εκεί καλά είναι οι τιμές… εδώ θα έρθουν πολύ πιο υψηλές :/

NtheGrPap

Παιδιά εκεί είναι Γερμανία κι εδώ Ελλάδα.

Πέτρος Π

Σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αν σκεφτεί κανείς οτι το κινητά ναυαρχίδες όπως το Iphone 5 με αρκετά χειρότερα χαρακτηριστικά και το SGS3 έχουν 700 ευρώπουλα, τότε μια χαρά είναι οι τιμές… Απλά προσωπικά πιστεύω οτι οι τιμές των κινητών έχουν ξεφύγει σε γενικότερο επίπεδο… Δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου κανένα κινητό – ναυαρχίδα να ξεπερνάει τα 400 €.. Στην τελική κινητά είναι, ούτε laptops, ούτε pc… Και ό,τι και αν λένε ποτέ κάποιο κινητό δεν θα είναι το ίδιο με κάποιο pc σαν εμπειρία χρήσης… δοκιμαστε να δουλέψετε σε ένα excel και θα δείτε… 😉

Timotheos

φίλε zapotek με ρωτας με ποια λογικη το λεω αυτό. Μα φυσικά με την δικη μου λογική εξάλλου την γνώμη μου είπα. Τα κινητά είναι και τα 2 και όμορφα και δυνατα. Αλλά αυτες οι τιμές δεν μπορώ να πω οτι βοηθούν και πολύ. Επίσης η Νοκια που θέλει να μπει γερά στο παιχνίδι ξανά, μαλον θα έπρεπε να σκεφτεί πιο έξυπνα απο τον ανταγωνισμό

χρήστος

ρε παιδιά Πατέ καλά το κίνητο προτον θα έρθει ελλάδα περίπου 700 τα οποία είναι παρά πολύ καλά σε σχέσει με ανταγωνιστές που προσφέρουν λιγότερα μόνο μιον το βάρος, και γιαυτό η πρωπολισεις πέρασαν στην γαλία τα πέντε εκατομύρια το κίνητο αναμένετε να φέρει την nokia στην κορυφή τον κίνητον πάλι εκεί που ήταν τόσα χρόνια και οποίος δεν το βλέπει είναι κολλημένος και κομπλεξικός-πάντα με την καλή εννιά και σε στιλ συζήτησης.

και κινητά σε αυτές της τιμές πάντα υπήρχαν δεν είναι κενούργιο που λετε το ίδιο η περισότερη γιαυτό βγενουν και φτηνότερα πχ820 και αλλά γιαυτό που δεν τα έχουν εγώ θα το πάρω το 920 Όχι ότι τα εχω πολλά αλλά γιατί τα αξίζει 😉

markos

Τραγικα…ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ. Πηρα το Lumia 800 και μου αρεσε. Λογικη τιμη γυρω στα 500. Τωρα που παιζει το κεφαλι της η Nokia και η Microsoft και χωρις καν τις μισες apps του App Store της Apple, ζητανε 700? Κριμα, αλλα κρεμασαν το καλαθακι τους πολυ ψηλα. Αυτες δεν ειναι τιμες για να χτυπησουν την Apple, αλλα για να αυτοκτονησουν.

Konstantinos

Σκεφτόμουν να πάρω το lumia 800 απο expansys έχει μία πολύ καλή τιμή για να είναι αληθινή αλλα μόλις άκουσα για το 820 είπα να περιμένω να δώ σε τι τιμές θα έρθει τελικά και να δω και κανα review..

athanasios

παιδια ρωτησα σε Νοκια αντιπροσωπεια για το 820 το περιμενουμε για Γεναρη και με τιμη πανω κατω 600ευρω!!!!! και κατι παραπανω απο 100ευρω για το 920…..κριμα θα παει στραφι για να ανεβει η νοκια…..μακαρι να βγω ψευτης..αν το παρω απο Γερμανια 449ευρω οπως λενε η αλλου θα εχω εγγυηση κανονικα 2 χρονια και εντος Ελλαδας?

Παναγιώτης

@athanasios, φίλε μου μάλλον έχεις λάθος πληροφορίες! Το 920 βγαίνει το Νοέμβριο και έρχεται Ελλάδα τέλη του ίδιου μήνα! Όσο για τις τιμές κι εκεί λάθος σε βρίσκω!

markos

@Παναγιώτης Χθες μίλησα με τη Vodafone και δεν έχει καμία πληροφόρηση για το Lumia 920.
Μπορείς να μου πεις που είδες ημερομηνίες κυκλοφορίας και τιμές;
Πρέπει να πω επίσης, ότι μετά την ανακοίνωση του iPad mini με την απαράδεκτη τιμή του, και των τιμών του iPhone 5 με την επίσης απαράδεκτη τιμή, παίρνω πίσω το προηγούμενο σχόλιο μου.
Ελπίζω να παει καλά το Lumia μπας και ηρεμήσει και η Apple λίγο με τις τρελές τιμές.

Παναγιώτης

@markos
https://techblog.gr/software/windows-phone-store-120000-available-applications-62422/
οι Εφαρμογές της Microsoft έφτασαν αισίως τις 120,000 έναντι 700,000 της Apple και 675,000 της Android!

Όσο για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας εγώ μπήκα εδώ
https://www.nokia.com/gr-el/support/contact/

πήρα τηλέφωνο και μου είπαν τέλη Νοέμβρη!

markos

@Παναγιώτης

Thanks για τις πληροφοριες.
Μακαρι να ειναι εδω τελη Νοεμβριου γιατι αν κρινω απο την Apple, μας εχουν καταταξει πλεον στις τριτοκοσμικες χωρες.
Εχω παραγγειλει ηδη το iPhone 5, το οποιο θα πουληθει πριν καν ανοιξω το κουτι, και θα αγορασω το Lumia 920. Ελπιζω να μην αργησει πολυ!

markos

@Παναγιώτης

Μολις μιλησα στο live chat στο site της Nokia και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποτε θα ερθει το Lumia920 στην Ελλαδα. Πιθανο στο τελος του ετους!
Καλα κρασια…

Παναγιώτης

@markos από περιέργεια μίλησα κι εγώ στο live chat και μου είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα (τέλος του έτους) έλεος! Πάντως όπως και να ‘χει ή θα το παραγγείλω από εξωτερικό όταν βγει ή θα περιμένω να το πάρω με ελληνικό μενού (αν όμως το “ξένο” μπορεί να πάρει ελληνικό μενού σιγά μην περιμένω τους δικούς μας)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.