Nokia Lumia 920, Με Windows Phone 8 και τεχνολογία Pure View

Ανακοινώθηκε επίσημα το Nokia Lumia 920 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και κάμερα 8.7 Megapixel με τεχνολογία Pure View που γνωρίσαμε μέσα από το Nokia 808. Η οθόνη του είναι 4.5 ίντσες τεχνολογίας Pure Motion HD+ και ο επεξεργαστής διπύρηνος Qualcomm Snapdragon S4. Ένα από τα ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Lumia 920 είναι η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Η οθόνη του Nokia Lumia 920 είναι τεχνολογίας super sensitive touch που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει στο άγγιγμά σας ακόμα και φορώντας γάντια του μποξ!

Το νέο Nokia Lumia 920 σχεδιαστικά είναι παρόμοιο με το τωρινό Lumia 800 αλλά ακόμα πιο λεπτό. Το σασί του είναι και αυτό από polycarbonate πλαστικό και το γυαλί της οθόνης του ίδιο δηλαδή curved (όποιος έχει πιάσει στα χέρια του το Lumia 800 θα καταλάβει).

Nokia Lumia 920
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 8
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 1.5GHz διπύρηνος
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.5 ίντσες, LCD IPS, Pure Motion HD+, 1280×768 pixels
Κάμερα: 8.7 Megapixel, τεχνολογία Pure View, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.2 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB (+7GB SkyDrive)
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC, Wireless charging
Μπαταρία: 2000 mAh
Διαστάσεις: 130.3×70.8×10.7 χλστ.
Βάρος: 185 γρ.

, Nokia Lumia 920, Με Windows Phone 8 και τεχνολογία Pure View

, Nokia Lumia 920, Με Windows Phone 8 και τεχνολογία Pure View

, Nokia Lumia 920, Με Windows Phone 8 και τεχνολογία Pure View

, Nokia Lumia 920, Με Windows Phone 8 και τεχνολογία Pure View

, Nokia Lumia 920, Με Windows Phone 8 και τεχνολογία Pure View

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giwrgos

καλο φαίνεται!

dhmhtrhs

ios και windows phone τα καλυτερα….τι android και κουραφεξαλα

supreme

τουμπανο το κινητακι υπεροχο design, οθονη χορταστικη: 4,5 ιντσες Pure Motion HD+, καμερα 8,7 megapixel pure view και τιτανι μπαταρια τωρα το μονο που μενει ειναι να μαθουμε και τα υπολοιπα τεχνικα χαρακτιριστικα για να δουμε αν αξιζει να το αγορασουμε!!

md03582

ομορφο φαινεται αλλα οχι σε αυτο το κιτρινο!! για κανενα λογο!!

kostas

Απλα τωρα θελω να δω τι αρνητικο θα βρουν να πουν για αυτο το κινητο…. Αααα ναι ξεχασα δεν εχει Super Amoled δινει πονο το ντουετο Nokia-MS!!!!

frastgr

μάλλον κάποιοι έχετε πονέσει ήδη από τον ανταγωνισμό και γράφετε ότι γράφετε. Να το πάρετε, για σας καλό είναι, μια χαρά θα έλεγα, καλορίζικο.

panos13

ποπο κοιτα μονο που δεν κλενε χαχαχα

NIKOS

Όλα καλά, η συσκευή όμορφη, τα W8 άρχισαν να αρέσουν, τεχνολογία pure view, οθόνη HD+++, αλλά βάρος 185 gr, γιατί ρε nokia αυτοχαστουκίζεσαι!!!!!!

petros

να καταλαβω να πειτε πως το κινητο ειναι τουμπανo και τα λοιπα γιατι οντως ειναι αλλα να βγαινετε και να λετε βλακεις για το android δεν το καταλαβαινω….οταν κατι δεν μπορουμε να το φτασουμε απλα παραδεχομαστε την ανωτερωτητα και δεν βγαινουμε να το κραζουμε…..πειτε μου ενα πραγμα που κανει αυτο το κινητο καλυτερο απο τα κορυφαια android……γουστα ειναι αυτα σε καποιον αρεσει το ενα και σε καποιον το αλλο…

killbillgr

Και η λυπητερή? Να ξέρουμε να μαζεύουμε λεφτά στον κουμπαρα…..

killbillgr

Και η λυπητερή

tedd

Tουμπανο το κινητο αλλα τα wp8 προσωπικα ακομα δεν με πειθουν….

Θανασης

Το κινητο ειναι καταπληκτικο αλλα οσοι βριζεται το android ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΟΙ η το android κινητο που δοκιμασατε ηταν κανενα zte με 70 ευρω. Ολα τα λειτουργικα ειναι καλα αλλα το θεμα ειναι τι ταιριαζει σε καποιον. Πχ εμενα μου αρεσει android και windows phone δεν σημαινει οτι πρεπει να βριζω το iOS επειδη δεν με βολευει για την δουλεια που το χρειαζομαι, ωστοσο τα κοριτσακια και τα αγορακια που περνουν iphone για το instagram θα συνεχιζω να τα κοροιδευω!!!!

Tony Cool

Το design και η ποιοτητα κατασκευης θυμιζουν τις εποχες που η nokia ηταν στην κορυφη και για να δει τον δευτερο ηθελε τηλεσκοπιο.Απλα υπεροχο.Αλλα…δυστυχως windows.Θα περιμενω φυσικα να τα δω και πιο αναλυτικα αλλα αν ειναι στα χναρια των 7,5 σορρυ αλλα θελουν καμμια δεκαετια να φτασουν το android.

Takis

Ωραίο,αλλα πως φορτίζει ασύρματα?

makis88

Γιατί θέλουν καμιά 10ετία να φτάσουν το android? Καλό και το android αλλά δεν υστερεί σε κάτι το 920 απο οποιοδήποτε android… Αντιθέτως!

Θανασης

@Takis

Τακη δημιουργει ηλεκτρομαγνητικο πεδιο γυρω απο το κινητο και ετσι φορτιζει την μπαταρια. Φυσικα οταν λεμε ασυρματη φορτιση ειναι πολυ νωρις να φανταζομαστε κατι σαν το wifi δλδ οπου και να πας μεσα στο σπιτι να φορτιζει, αλλα για αρχη μια χαρα ειναι και ασυρματη φορτιση με επαφη. Επισης ασυρματοι φορτιστες υπαρχουν σχεδον για ολα τα κινητα αρκει να ψαξεις στο google με τις τιμες τους να κυμαίνονται στα ~80ευρω.

aris

Παιδιά, εαν το skype + whatsupp δεν τρέχουν στο background και στα καινούργιας γενιάς κινητά με windows phone, θα ειναι μεγάλο πλήγμα – την φάγαμε που την φάγαμε όσοι τα πήραμε μέχρι τώρα, ας βελτιωθούν τα επόμενα.

Lazaros

Ξερει κανεις εαν υποστηριζει glonass?και αλλαζει καπακια οπως το 820?

Takis

@Θανασης

Σε ευχαριστώ πολύ Θανάση για τις πληροφορίες.Αρχησα να το ψάχνω το θεμα.

Theocharis

Ποτε θα κυκλοφορησει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Lumia Lumia 920

Nokia Lumia 920: Η επανάσταση των Windows Phone και της κάμερας [Throwback]

Σήμερα θα θυμηθούμε ένα από τα αγαπημένα Windows Phone και στην κυριολεξία τη συσκευή που έβαλε τη Microsoft στον χάρτη.

Smartphones featured Nokia Nokia Lumia

Nokia Lumia 930, 545 ευρώ πρώτη ενδεικτική τιμή

To αναμενόμενο Nokia Lumia 930 το είδαμε πριν από λίγο καιρό σε online γερμανικό κατάστημα με τιμή στα 599 ευρώ και τώρα βλέπουμε μια πρώτη ενδειτική τιμή και για αποστολή στην Ελλάδα. Η συσκευή εμφανίστηκε στην ελληνική έκδοση του ηλεκτρονικού καταστήματος Expansys και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες στα 544,99 ευρώ.

Smartphones Nokia Nokia Lumia Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 930 με τιμή 599 ευρώ και Lumia 630 με τιμή 159 ευρώ στη Γερμανία

Το νέο Nokia Lumia 930 έχει τιμή 599 ευρώ για προπαραγγελία σε κατάστημα της Γερμανίας και το δίκαρτο Nokia Lumia 630 στα MediaMarkt.de έχει τιμή 159 ευρώ. Για να κάνετε τις συγκρίσεις το γερμανικό κατάστημα που πουλάει το Lumia 930 έχει το Galaxy S5 με τιμή 700 ευρώ και το HTC One (M8) με 650 […]

Smartphones Nokia Nokia Lumia 630 Nokia Windows Phone 8 smartphones

Nokia Lumia 630, Νέα φωτογραφία

Ακόμα μια νέα φωτογραφία του Nokia Lumia 630 δημοσιέυτηκε σήμερα από τον γνωστό @evleaks ο οποίος νωρίτερα είχε “διαρρέυσει” την πρώτη του Lumia 930. Το 630 λέγεται ότι θα έχει οθόνη 4.3 ίντσες ανάλυσης 854×480 pixels, διπύρηνο Snapdragon 400 1.7GHz, 1GB RAM, 8 Megapixel κάμερα, μνήμη 8GB και μπαταρία 2000 mAh.