Nokia Lumia 920, Με προεγκατεστημένη την έκδοση Portico οι νέες συσκευές;

Όπως φαίνεται, η Φιλανδική εταιρεία θέλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό, με τα μοντέλα της να έχουν απευθείας από το κουτί το πιο πρόσφατο software. Σύμφωνα με μέλος της ιστοσελίδας Windows Phone Central και φρέσκο κάτοχο Nokia Lumia 920 οι νέες συσκευές που υπάρχουν στα καταστήματα έχουν προεγκατεστημένη την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8.0.10211.204, την επονομαζόμενη Portico.

Nokia Lumia 920 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Το κινητό αγοράστηκε από το Ολλανδικό κατάστημα λιανικής KPN, ενώ δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση. Η Nokia βρίσκεται σε αναβάθμιση των server της τη παρούσα χρονική περίοδο, με την αναβάθμιση να γίνεται προσβάσιμη σταδιακά σε όλες τις αγορές.

Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 920, Με προεγκατεστημένη την έκδοση Portico οι νέες συσκευές;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Ποτέ θα έρθει Ελλάδα το κίτρινο τουμπανακι;

Johnk

Έχω δώσει προκαταβολή σε κατάστημα Nokia care εδώ και δυο εβδομάδες, μου είπανε για 15 Ιανουαρίου και τωρα μου λένε μετα τις 25 Ιανουαρίου……οτι να ναι

Panagiotis R.

Σε ποια τιμη το αγορασες φιλε μου απο το Nokia care?

balddevil

Πήγα πήρα το HTC 8x δεν μπορούσα να περιμένω αλλο

Thanasis

Εγώ που το έχω είδει στα χέρια μου, που κοίταξα δεν έχω ακόμα καμία ενημέρωση. Θα περιμένουμε να δούμε!

Κωνσταντίνα Δορλή

Είναι τέλειο αυτό το Nokia 920 σε κίτρινο. Τελικά ισχύει η τιμή περί τα 730 ευρώ; Είχα δει και τα htc 8x και 8s, το 8s μου άρεσε ένα κλικ παραπάνω σαν design στο γκρι-κίτρινο, αλλά διάβαζα τα χειρότερα για το service της htc σε περίπτωση παρουσίασης προβλήματος στην συσκευή. Έχει κανένας καμμιά συμβουλή; Συγγνώμη αν βγήκα εκτός θέματος.

kostas

@Κωνσταντίνα Δορλή τώρα αγόρασα το htc 8s και πραγματικά μπορώ να σου πω πώς με έχει απογοητεύση πάρα πολύ και αν μου έλεγαν να το δώσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω θα το έκανα.καταρχάς αυτό που με ενοχλεί ποιο πολύ είναι ότι δεν μπορώ να στείλω τα παιχνίδια και τίς εφαρμογές στην κάρτα μνήμης(πραγματικό χώρο έχει λιγότερο απο 2 gigabyte και αν και το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχω δει στο store είναι μόνο 190 megabyte δεν έχεις καθόλου ελεύθερο χώρο) ένα άλλο που με προβληματίζει είναι πώς αν και έχει καλή κάρτα γραφικών και καλό επεξεργαστή κολλάει αρκετά ακόμα και στο scrolling, και επίσης η ανάλυση της οθόνης είναι πραγματικά από μέτρια προς κακιά (έως πολύ κακιά),όσο για τη κάμερα είναι απλά απαίσια δοκίμασα να βγάλω ένα κέρμα φωτογραφία και το έβγαλε σαν να ήταν αναβράζον(ολόασπρο).Γενικά αυτό το τηλέφωνο μου χάλασε όλη την ιδέα της htc αλλα και των windows phone απλή απογοήτευση το xperia u κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο και ποιο οικονομικό,πραγματικά δεν πιστεύω ότι αυτό τι κινητό κοστίζει 300 €,εγώ θα το έβαζα κάτω από 200€(για να μην αναφέρω το πολύ φτωχό market των windows

GiannisMix

@kostas
Σα να μου φαίνεται είσαι λίγο υπερβολικός. Καλα η καμερα η μνημη κ η οθονη ν μην αξιζουν. Αλλα δε γινεται το lg optimus 7 μου να τρεχει τα WP (μετα απ 2χρονια και απειρες τουμπες) χωρις να κολλαει δευτερολεπτο κ εσενα καινουρια συσκευη με παραπανω δυνατοτητες και να κολλαει στο σκρολινγκ. Αν οντως συμβαινει κ δεν εισαι υπερβολικος επεστρεψε το. Σιγουρα ειναι ελλατωματικη η συσκευή.

Δημήτρης Κ.

@GiannisMix δυστυχώς όχι φίλε Γιάννη,το έχουν 2 φίλοι μου και ακόμα και στο start screen κολλάει στο scrolling…δεν ξέρω αν είναι ελλατωματικά αλλά τέτοια σύμπτωση 3 ελλατωματικές συσκευές δεν νομίζω…

Johnk

από το nokia care το αγόρασα στα 670 ευρώ. είμαι όμως ακόμη στην αναμονή………:((

nokia 808

καλα μεχρι να το φερει η φοκια ελλας θα βγει το επομενο αχαχαχαχαχαχαχαχχ

Vasilismavro

Παιδια ριξτε μια ματια στο skroutz η συσκευη εχει ερθει εδω και καιρο σε διαφορα μαγαζακια παραεισαγωγης Εγω το εχω τεσταρει σε στο kaizer στην ομονοια

Nickolas

Φαντάζομαι επίσημα θα έρθει στην Ελλάδα προς τα τέλη του μήνα. Το καλό είναι οτι τουλάχιστον θα έρθει και σε μας μαζί με την portico.
@ Kostas
Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος επειδή έχω και γω το Htc 8S, έχω μένει πολύ ευχαριστημένος. Το κινητό δεν κολάει πουθενά, έχει άριστη ποιότητα κατασκευής ανώτερη από κινητά πολύ ακριβότερα, η οθόνη ειναι πολύ φωτεινή και καλή κάτω από τον ήλιο και δε φαίνονται πίξελ, το μόνο κακό που μπορεί να έχει η οθόνη είναι όχι καλές γωνίες θέασης. Την κάμερα θα τη χαρακτήριζα μέτρια αν και κατα τη διάρκεια της ημέρας βγάζει μια χαρά φωτογραφίες και βίντεο. Το μόνο στο οποίο συμφωνώ είναι ο μικρός χώρος που μένει στη κύρια μνήμη και δυστυχώς δε μπορείς να μεταφέρεις στην κάρτα μνήμης εφαρμογές όπως κανείς με τα βίντεο τις φωτογραφίες και τα τραγούδια. Ίσως σε μελλοντική αναβάθμιση να δοθεί και αυτή η δυνατότητα. Πάντως το Xperia u έχει εξίσου μικρή μνήμη και έλλειψη κάρτας microsd οπότε είναι πολύ κακή επιλογή. Τέλος ορίστε και μια φωτογραφία από ένα νόμισμα 🙂
https://skydrive.live.com/redir?resid=46DB070BE51951!154&authkey=!AKIwOmLzhy_koDs

nokia 3310

απο nokia care που πηγα με ειπαν οτι το χουν απτα Χριστουγεννα τωρα η vodafone που εχω και την επιδοτηση ΑΝ και ποτε θα το φερει….μαλλον θα παρω το επομενο μεχρι να το φερει αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ :-S

γιωργος

τι τελη του μηνα?πατε καλα?15 δεν λεγατε?

Johnk

Πες τα φίλε Γιώργο είμαι έτοιμος να πάρω την προκαταβολή που τους έδωσα πίσω…..για 15 μου είπανε και εμένα και τωρα μου λένε 22 και μετα.

Κωνσταντίνα Δορλή

@kostas Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κι ας σας έβγαλα εκτός θέματος. Είμαι κάτοχος ενός ΝΟΚΙΑ C3 και σκεπτόμουν ότι πάλι σε ΝΟΚΙΑ θα καταλήξω για να πάρω το πρώτο μου smartphone. Η αλήθεια είναι ότι το Lumia 920 είναι η νέα ναυαρχίδα της ΝΟΚΙΑ και πιστεύω ότι θα πουλήσει τρελλά. Λάτρευα αυτό το κίτρινο με την πρώτη ματιά. Βέβαια, η τιμή για την τσέπη μου θάναι απλησίαστη… Κι έτσι έδωσα βάση στο 8s της htc. Αλλό 300€ κι άλλο 700+.

γιωργος

αναστασταση,βγηκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε https://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-Lumia-920-Yellow.htm

Κώστας Βλαχάκης

Έρχεται καλύτερα -> “αναμένεται σύντομα” 🙂

Johnk

Τελευταία ενημέρωση απο Nokia care. Θα το παραλάβω μου είπανε τέλος του μήνα. Αντί για αυριο τωρα μου λένε τέλος του μήνα. ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.