Nokia Lumia 920, Στη Vodafone Γερμανίας έχει τιμή 599 ευρώ

Ανάρπαστο έχει γίνει το Nokia Lumia 920 στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο. Εκεί βρέθηκα για λίγες μέρες τα Χριστούγεννα και κάνοντας μια έρευνα αγοράς στα καταστήματα ανακάλυψα ότι υπήρχε διαθέσιμο μόνο στο λευκό χρώμα το γυαλιστερό, όπως το κόκκινο και όχι τόσο ωραίο. Συγκεκριμένα στη Vodafone Γερμαμίας η τιμή του είναι 599 ευρώ και στα Saturn (Media Markt) η τιμή του είναι 649 ευρώ.

Το Nokia Lumia 920 το ανακάλυψα και σε ένα άλλο κατάστημα που δεν θυμάμαι το όνομά του με τιμή 629 ευρώ. Στην Ελλάδα το Nokia Lumia 920 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο με τιμή 649 ευρώ.

Nokia Lumia 920 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Nokia Lumia 920, Στη Vodafone Γερμανίας έχει τιμή 599 ευρώ

Nokia Lumia 920 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixtri

Περπατάω στους δρόμους της Στοκχόλμης και τη θέση του iPhone έχει πάρει το 920. Δε ξέρω αν είναι εικονικές οι πωλήσεις αλλά Σκανδιναβία έχει πουλήσει πολύ…πάρα πολύ… Γίνεται sold out κάθε βδομάδα.

johnk

15 Ιανουαρίου η παραλαβή μου……….!!!!!!!!!!!!!

Panagiotis G

πρώτα από όλα υποστηρίζουμε ευρωπαικά προιόντα και κατά δεύτερον η MS έχει το καλύτερο οικοσύστημα αυτή τη στιγμή οπότε γιατί να μην πουλάει σαν τρελό. τι παραπάνω έχει το iPhone & GS3;

nikos alif

Το εχω στα χερια μου εδω και 4 μερες… παιδια ..το κινητο ειναι ΕΤΗ φωτος μπροστα απο Iphone 5 ..μιλαμε εκτος του οτι μπορεις να εχεις αμεση προσβαση σε facebook tweeter κτλ…σε 2-3 δευτερολεπτα…ανεβαζεις φωτος κτλ mail με…απιστευτη ευκολια και ταχυτητα ..οκ ενταξει δεν εχει πολλες εφαρμογες ακομα αλλα βασικες εφαρμογες βρισκεις και κανει τα παντα …Οθοναρα και καμεραρα απλα αδιανοητες δυνατοτητες. Τωρα αυτο για το βαρος που λενε…εμενα μου αρεσει το βαρυ κινητο αλλα οκ γουστα ειναι αυτα .Το πως μπορεις να διαχειρηστεις αρχεια office ειναι απλα απιστευτο ,μικροφωνο ηχειο επισης εξαιρετικα..μου την σπαει που δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια αλλα εχω μαζι μου παντα ενα βαρελακι 3.000ma με usb εξοδο και βγαζω 3 μερες με πολλες ωρες ομιλιας και πολυ 3g λογω δουλειας . Δεν νομιζω να υπαρχει ποιο γρηγορο interface πραγματικα αδιανοητο το λογισμικο…τωρα για καποιον που θελει να πειραζει και να κανει…μονο android. Αλλα εγω ειμαι καλυμενος 150% στα παντα. Να φανταστειτε..πριν λιγες μερες ειδα το trophy 7 το οποιο μου ειπαν οτι κυκλοφορει 2 χρονια σχεδον…το οποιο επισης ειναι ποιο γρηγορο σε πολλα πραγματα απο το iphone ισως οχι το 5 αλλα το 3gs-4-4s σιγουρα…και ομως ποτε δεν ειδα κανεναν να λεει για αυτο…ισως δεν ετυχε…οκ… Συνέχεια »

Panides

Οι μερες που πετουσα 600αρια και 700αρια φυγαν.Τερμα αυτη η κοροιδια με τα υπερτιμημενα κινητα ΟΛΩΝ των εταιριων,ειτε ειναι android,ios,win8.Smartphone πανω απο 400-450 δεν πρεπει να υπαρχει κανονικα.

vaskor

nikos alif Για μένα το Τροφυ ήταν ο λόγος της ανόδου των WP phones! Μεγάλο κινητό…Το είχα ευχαριστηθεί όσο κανένα άλλο…

Technewz

Το κινητό είναι πολύ καλο όντως, αν δεν είχα πάρει το SGS III αυτό θα έπαιρνα αλλα το αργήσανε πολύ.

Νομίζω ότι η Nokia σιγά σιγά ξαναβρίσκει τον δρόμο της 🙂

aris

Παιδιά, εσείς που το πήρατε, μπορει να τρέχει μόνιμα το Skype στο background και να φένεστε συνδεδεμένοι μόνιμα και έτοιμοι να δεχτείτε κλήσεις;
Ευχαριστώ.

γιοργος

το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι αδιανοητο να βγαινει τοσο αργα.δεν γινοταν να εβγαινε στην αγορα πριν το νεο ετος?βαρεθηκα να περιμενο αλλο σαν μ…..ς.

johnk

Nikos alif τέτοια γράφεις και οι μέρες μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα φανούν αιώνας……..

Παναγιώτης Κουνδής

Τα έχω πει για το Lumia 920, το έχω περίπου 2 βδομάδες και ο Nikos Alif με κάλυψε απολύτως! Όσο για σένα @aris το skype το κατεβάζεις δωρεάν και υποστηρίζει και βίντεο κλήση!

aris

Ευχαριστώ για την απάντηση Παναγιώτη, αλλα ήθελα να μάθω αν μπορει να τρέχει μόνιμα στο background ώστε να μαι μόνιμα online έτοιμος να δεχτώ κλησεις., γιατί στα windows 7.5 που έχω δεν γινέται δυστυχώς…

alexis

τρεχει κανονικοτατα στο παρασκηνιο το skype,εχω 4 μερες τωρα το κοκκινο,τα σπαει

rafahl25

εμενα παλι δεν μαρεσει το nokia lumia 920………..σε κοκκινο!!!nokia lumiα 800 user..παμε ρε νοκια..μπορεις!

Solon

Σε περιμένουμε να ρθειειειειεις….

alexis

καθε μερα πορωνομαι περισσοτερο παιδια ειναι αψογο

nikmour

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.