Nokia Lumia 920, Αρχές του νέου έτους το περιμένουμε Ελλάδα από τη Vodafone

Η Vodafone Αγγλίας ανακοίνωσε ότι αρχές του νέου έτους θα διαθέσει το Nokia Lumia 920 στην τοπική αγορά. Ως γνωστών οι αποφάσεις που λαμβάνει κεντρικά το Vodafone Group αφορούν όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται όπως και η χώρα μας. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το Lumia 920 και από τη Vodafone Ελλάδας.

Για να γίνεται αυτή η δήλωση από τα κεντρικά στην Αγγλία, υπάρχει πιθανότητα και στη χώρα μας το Nokia Lumia 920 να είναι διαθέσιμο – τουλάχιστον για κάποιες πρώτες ημέρες – αποκλειστικά από τη Vodafone. Η τιμή του Nokia Lumia 920 στην Ελλάδα αναμένεται στα 650 ευρώ.

Nokia Lumia 920 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Nokia Lumia 920, Αρχές του νέου έτους το περιμένουμε Ελλάδα από τη Vodafone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

65 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Κ.

πολύ ωραίο κινητό αλλά ακριβή τιμή για Ελλάδα…

Άγγελος

πολύ ωραίο το κιντητό από τη nokia, όπως και τα τελευταία της μοντέλα

kotsios1998

συμφωνω με το Χρηστο Κ. ειναι ακριβο για την ελλαδαρα
δεν λεω οτι δεν αξιζει τα λεφτα του, τα αξιζει και με το παραπανω
απλα γιατι σε χωρεσ χωρις οικονομικο πλοβλημα να ειναι πιο φτηνα τα ΠΑΝΤΑ και στην ελλαδα να ειναι πιο ακριβα. δεν καταλαβαινουν οτι ο κοσμος δεν μπορει να αντεπεξελθει σε τετοιεσ τιμεσ..ΕΛΕΟΣ

Παναγιώτης Κουνδής

Το έχω εδώ και 5 μέρες στα χέρια μου από Αγγλία το πήρα 660€ + 18 λίρες τα μεταφορικά! Οπότε και εκεί τόσο έχει! Όποιος το αποκτήσει θα το λατρέψει πραγματικά..

Θοδωρής

Το κινητό είναι πολύ δυνατό αλλά η τιμή … δε δε δε … πολλά ρε γαμώτο!

Stefanos

Συμφωνώ για την τιμή του αλλά μην ξεχνάτε ότι κ το iPhone είναι στην ίδια τιμη + αλλά δεν είδα κανέναν να γκρινιάζει! (δεν την λέω προσωπικά σε κάποιον, απλά σχολιάζω)

Tolic

εχω κουραστει ρε φιλε να ακουω την πιο ηλιθια καραμελα που βγαινει απο προβατοποιημενα στοματα!! εχω σιχαθει!!

“” πανακριβο το κινητο της νοκια !! ” ή “η τιμη δεν ειναι για ελλαδα” , φοβερο! λες και θα κανουν τη νοκια να θυμωσει , να παρεξηγηθει και να τους το αφησει 300 ευρω φθηνοτερο μπας και δεησουν να το παρουν.

μιλαμε για το κορυφαιο κινητο συνολικα, ξυπνηστε!!! επισης δεν απευθυνεται σε οσους ΔΕΝ μπορουν να το αγορασουν, το καταλαβαινει κανεις αυτο? ισως το 2,9 του πληθυσμου μονο!!

τελευταιο και σημαντικοτερο,.. στοιχηματιζω οτι αυτοι που λενε οτι ειναι παραλογη η τιμη του 920 και οτι δεν κανει για Ελλαδα, εχουν αγορασει καποιο αη-φον το οποιο χρυσοπληρωσαν και δε λενε να παραδεχτουν οτι το μετανιωσαν.

μα καλα αυτο το σχολιο για την τιμη γιατι να μην το βλεπω σε αρθρα για το iphone5???

ε ρε προβατα… σας το μαθαν καλα το ποιημα! :p

με αγαπη ολα τα παραπανω, ετσι? μη ξεχνιωμεθα!!

panos13

Η τιμή του είναι αυτή που είναι. Τα αξίζει τα λεφτά του γιατί είναι το μοναδικό μοντέλο μέσα στο 2012 που προσέφερε κάτι καινούργιο(super sensitive οθόνη και μοναδική camera) και όχι απλά αναβάθμιση σε hardware όπως άλλες εταιρίες. Ι ιστορία έχει αποδείξει πως η τιμή δεν είναι αυτή που καθορίζει την επιτυχία ενός τηλεφώνου(Για hogh-end). Βλέπε i-phone. Όσο και να κάνει θα το αγαράσουν. Αυτό έχει να κάνει με promotion και brand name. Νομίζω ότι αυτό το έχουν πετύχει με το Lumia 920. Σε όλα σχεδόν τα Site υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον άπο τους χρήστες και τα πρώτα δείγματα από τις πωλήσεις είναι θετικά. Αναμένουμε αποτελέσματα.

Nickolas

Αυτό το κινητό στο κόκκινο χρώμα είναι η χαρά της Vodafone :p
Ελπίζω όταν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα να έχουν βγει και οι αναβαθμίσεις που ανακοινώθηκαν. Λίγα πράγματα πρέπει να διορθώσουν στα wp όπως το ενοχλητικό που έχουν όταν μειώνεις την ένταση στη μουσική να μειώνεται και η ένταση του κουδουνίσματος. Κατα τα άλλα το κινητό είναι κορυφή.

Νικος

Κακη τιμολογηση απο την nokia!

johnk

το έχω παραγγείλει απο κατάστημα ΝΟΚΙΑ. Θα μου το φέρουν 15 Ιανουαρίου!!!!!! τιμή 650. Άντε να δούμε

Νikos

Όταν το 900 κάνει 600 και σου πουλάνε το 920 650 ευρώ τότε δεν το σκέφτεσαι καθόλου. Από τα καλύτερα κινητά που έχουν βγει ποτέ. Και άσε τους άλλους να παίρνουν το iphone και ειδικά το 5 που το σκέφτονται να το βάζουν ακόμα και στην τσέπη για να μην γρατσουνιστεί. Πού πιο γρήγορο το Nokia, ανώτερη camera, ανώτερο video, στιβαρή κατασκευή, super χάρτες.Είμαι λίγο επιφυλακτικός με την μπαταρία. Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει

takis1994

Παιδια , αντικειμενικα τωρα , android χρησιμοποιω δεν εχω πληρωσει μεχρι στιγμης καποιο high end smartphone , ΑΞΙΖΕΙ ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ να ειναι ακριβο , το ακριβοτερο κινητο της ΝΟΚΙΑ ισως και να εχει εφαμιλλη (η ακομη και παραπανω) τιμη απο τις ναυαρχιδες της Samsung,HTC,apple , ΑΛΛΑ κατα την γνωμη μου ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τα 620Ε. ΓΙΑΤΙ? Δειτε γυρω σας, ολοκληρο laptop παιρνεις με 620 Ε και μαλιστα ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΛΟ. Το ξερω οτι συγκρινω ανομοια πραγματα , αλλα πραγματικα , ποσο καιρο θα σας κρατησει το laptop με τις αναβαθμισεις που μπορειτε να του κανετε [αφου φυσικα και ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ASUS,HP,DELL whatever] , τι πραγματικα μπορειτε να κανετε, και ποσο πιο γρηγορα και αποτελεσματικα…Εχετε σκεφτει, ισχυει το ιδιο με το κινητο; Μετα απο 6 μηνες [αντε πες 12] η ΝΟΚΙΑ θα βγαλει το καινουργιο μοντελο το οποιο θα ειναι ακομη πιο super-duper απο το τωρινο και οσοι ειχατε παρει το Lumia 920, θα το λιγουρευεστε και θα το ποθειτε. Αρα τι χρονο ζωης [καταλαβαινετε τι εννοω] εχει ενα κινητο και ποσο σας εξυπηρετει σε σχεση με εναν Υ/Η [θα μπορουσε να ειναι και κατι αλλο , ετσι;] … Και η ειρωνια ειναι οτι κοστιζουν το ιδιο…… Συνέχεια »

hankies

@Stefanos, @Tolic
Προφανώς δε διαβάζετε τα σχόλια σε άλλα άρθρα.

Peasant

@takis1994 + 1000

Ο,τι κ να προσφέρουν οι συσκευές, και το θεο να κατεβαζουν στη γη….οι τιμες που πωλούνται ειναι για μεγάλα κορόιδα….
Στελέχη επιχειρησεων με εβδομαδιαια ταξιδια στο εξωτερικο ή πωλητες που τρεχουν πανω κατω ή σε χρηματιστηριακες ή στο εμποριο ή απλοι οικογενειαρχες, ιδιωτικοι υπαλληλοι μ ενα κινητό των 250-350 ευρω κανουν τη δουλεια τους ΑΨΟΓΑ.
Και εδώ οι περισσότεροι (που ειναι και κατω των 18 ετών, ή λίγο πιο πάνω, γνωστά αυτά) δεν την παλευουν – και καλά …! – με τέτοιες τιμές, ε είναι πυρηνικοί επιστήμονες μάλλον..και πάνε κ αβαντάρουνε τρελα ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ μηχανακια για κινητά…και να πω και κάτι τελευταιο….ΔΕΝ υπαρχει εμπόριο εκτος απο σκρουτζομαγαζα’.
Εχουν πλακωθει μεταμφιεσμένοι πωλητές και εργαζομενοι σε παρόχους κ αλλες εταιριες κ σας δουλευουν εδώ μέσα…η τεχνολογία μας ενώνει, η προβατίλα μας χωρίζει.

sakos

@ takis1994 sumfwnw apoluta file repect…

Tolic

@ Peasant +1000 . συμπεριλαμβανομένου του ” @takis1994 +1000″

η προβατιλα μας χωριζει λεει!!!!! σαγαπω ρε αλητη!!! 😀

makis88

@takis1994 συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές ωστόσο πιστεύω οτι οποιος τελικά έχει τη δυνατότητα και διαθέσει τα λεφτά του για ένα 920 ή ένα iphone ή οποιαδήποτε ναυαρχίδα (θέμα γούστου είναι άλλωστε) θα πάρει κάτι που θα το χαρεί στο έπακρο!

icecube

αρχικα να πω πως οι τιμες ειναι “τρελες”…. ΟΜΩΣ… οταν τα sgsiii, iphone, htc onex, κτλπ εχουν κοντα 700 ευρω και βαλε, ειναι υποκρισια και κακοβουλο θα ελεγα να κραζετε ετσι αλλες συσκευες….

johnk

θα σκάσω 650 γιατί έστι γουστάρω για την κινητάρα το lumia 920. πάντως μπεεεεεεεεεε δεν θα αρχίσω να κάνω…………Καλές γιορτές. ΜΠΕΕ μπΕΕΕΕ μπΕΕΕΕ μπΕΕΕΕ

kostis

Ενα θα σας πω….
LG OPTIMUS 4X HD 353 τελικη….με 2ετη εγγυηση κουτατο τζιτζατο και με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης….η απολυτη OUT OF THE BOX εμπειρια….δεν το αλλαζω με κανενα….
και αφηνω τους αλλους να κουρευονται με πανακριβα τηλ που δεν δικαιολογουν τα λευτα τους

Dimitris

Άντε με το καλό να σκάσει και στην Ελλάδα μας γιατί αυτό το κινητό απλά θα κάνει……
πάταγο!!!!!!!!
Δεν μπαίνω στο τρυπάκι είναι καλύτερο το iphone 5 ή το Samsung S3 ή το htc και πάει λέγοντας….
ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει και αναλόγως το πόσα χρήματα διαθέτει… απλά το άσχημο είναι να μην έχεις την στοιχειώδες άποψη και να μπορείς να κρίνεις ένα τηλέφωνο που είναι πολύ μα πολύ ανώτερο από τα άλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κιτρινάκι…..σε περιμένω!!!!!

Notis

@Νikos

φίλε το 900 το βρίσκεις από 300ευρώ!!! https://www.skroutz.gr/s/1933565/Nokia-Lumia-900.html?keyphrase=nokia+lumia+900

δυστυχώς θα πάρει μόνο τα 7.8 και όχι τα 8αρια, που έχουν αρκετές βελτιώσεις. Φυσικά και το 900 ακούγεται πολύ δελεαστικό σαν entry device στο κόσμο των WP..

γιαννης

απλα οτι καλυτερο φτιαχτηκε ποτε…απο οποιο πλευρα και να δεις..(κανενα απολυτως μειονεκτημα)

sotiris

γιαννης +1

md03582

Vodafone ε? δηλαδή splash screen Vodafone, welcome to Vodafone και ολα τα συναφή..

Sotiris

Κυπρο που ηρθε το 920 κανει 740

Tony Cool

Takis1994+peasant +1000
Γνωμη μου ειναι πως και 300 ευρω να πουλουσανε οι εταιριες τα κινητα που τωρα πλασαρουν στα 700 και παλι κερδος θα ειχανε.Απλα για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου να πω πως αν με εβαζες να διαλεξω αναμεσα στο καλυτερο laptop και στο καλυτερο κινητο της αγορας εγω το κινητο θα επαιρνα γιατι λογω της φυσης της δουλειας μου αλλα και των συνηθειων μου στον ελευθερο χρονο μου το laptop θα μου ηταν εντελως αχρηστο ενω το κινητο ιδανικο.Και υπαρχουν πολλα εκατομμυρια χρηστες σε ολον τον κοσμο που οι αναγκες τους ειναι παρομοιες με τις δικες μου οποτε σε καποιο σημειο δικαιολογειται για μενα η αγορα ενος ακριβου smartphone αντι για μια αλλη πολυ δυνατοτερη συσκευη.

GiannisWST

Οποίος λέει οτι αξίζει μάλλον δεν εχει ασχοληθει μαζί του. Το κινητο το έχω εδώ και λίγες μέρες και μπορω να πω οτι στην παρούσα φάση του λογισμικου του δεν την παλεύει. Η μπαταρία πέφτει νεράκι σε άσχημο βαθμό και κανει σε ακυρες στιγμες επανεκκινησεις. Ενώ του περναγα μουσική απο το pc μου έκανε restart συνεχόμενα.

Δεν θα το συνιστούσα στην παρούσα φάση, εκτος αν δεν διορθωθούν αυτα τα θέματα. Υποτίθεται οτι δεν είχαν θέματα τα wp8 αλλα εχουν και παραεχουν. Με την χρήση μου δεν βγάζω μέρα στην παρούσα φάση, πολυ χειρότερα απο iPhone και αντιστοιχο android. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι πέφτει τοσο γρήγορα.

Διαβάστε λίγο σε forums να το δείτε γιατι δεν είμαι ο μονος που αντιμετωπίζει αυτα τα προβληματα.

Παναγιώτης Κουνδής

@cVlachakis Κώστα να ‘σαι καλά και το εύχομαι και σε σένα 😛 ! Μοναδικό μείον του κινητού είναι ότι μόλις ενεργοποιηθεί η lock screen μετά από μισό περίπου λεπτό αποσυνδέεται το wi-fi μέχρι φυσικά να την ξεκλειδώσεις ξανά, πράγμα το οποίο θα διορθωθεί στο πρώτο update αρχές 2013 για όλο τον κόσμο (διαθέσιμο ήδη σε Η.Π.Α. & Καναδά) με την κωδική ονομασία Portico!

Kostas

Takis1994 ,Peasant + 100000000000000000 !!

Πρόσφατα είδα κάποια κινητά στα χερια χρηστων που πριν μερικά χρόνια κοστίζαν 400-500 ευρώ ίσως και παραπανω . Τωρα ουτε 50 ευρώ δεν πιάνουν .
Για εμενα ενα κινητό τηλέφωνο δεν θα έπρεπε να κοστιζει πάνω απο 400 ευρώ και , άντε 500 όπως προαναφέρθηκε και το ιδανικό πεδίο για να αγοράσεις ενα ιδανικό τηλέφωνο για 3-4 χρόνια ειναι μεταξυ 250-350 ευρώ .

Παραπάνω δεν αξίζει , οτι και αν εχει το κινητό πάνω του , 8πύρηνο , 20 mpx κάμερα , 7αρα οθόνη , Super duper High defination κτλ , ειναι κυριολεκτικά άχρηστο για την καθημερινή χρήση . Απλά εντυπωσιασμός και ανέβασμα τιμης . Και μετά απο 1 χρόνο που θα βγει το νέο μοντέλο το παλιο , που χρυσοπλήρωσες όχι μονο το παρατάνε απο θέμα εξέλιξης αλλα και η τιμή του πέφτει στο μισο και πιο κατω της αρχικης

johnk

24 και σήμερα για την παραλαβή…………….υπομονή

takis1994

Χαίρομαι που βρίσκω και άλλους να συμφωνούν μαζί μου. Παντού έβλεπα διαμάχες σχετικά με το αν αξίζει περισσότερο το iphone από το s3, αν το iphone αξίζει τα 600 ευρώ αλλά ποτέ κανείς δεν έθιξε το θέμα αυτό, αν δηλαδή ένα κινητό πρέπει να κοστίζει τόσο πολύ…

mike

ποσο ασχετοι ειναι μερικοι ρε παιδια ελεος,συγκρινετε το iphone και το s3 με το lumia που το λειτουργικο του δεν εχει ουτε το 1/5 των εφαρμογψν και των 2 κινητων και μεχρι το τελος του 13 δεν ξερουμε καν αν 8α παρει αναβαθμιση σε νεα εκδωση wp,πρωην χρηστης htc hd2 και lumia 800.

Λευτέρης

το ειδα σημερα στο πλαισιο στο mall! πολυ καλο ειναι!

Παναγιώτης Κουνδής

@GiannisWST φίλε μου μάλλον είσαι από τους λίγους άτυχους που κάνει το κινητό του επανεκκινήσεις!

Διάβασε λίγο εδώ…
https://techblog.gr/mobile/nokia-lumia-920-german-o2-reboot-issues-06211/

Παναγιώτης Κουνδής

@GiannisWST Φίλε μου μάλλον είσαι από τους λίγους άτυχους! Τσέκαρε λίγο εδώ…

https://techblog.gr/mobile/nokia-lumia-920-german-o2-reboot-issues-06211/

Παναγιώτης Κουνδής

@GiannisWST φίλε μάλλον είσαι από τους λίγους άτυχους! Τσέκαρε εδώ..

https://techblog.gr/mobile/nokia-lumia-920-german-o2-reboot-issues-06211/

Cons

Το κινητό έχει φοβερή κάμερα όπως όλα τα συγκριτικά λένε. Αλλά 600 ευρώ δε δίνω για άλλα και άλλα, όχι για κινητό.
Είμαι της λογικής ότι μετά από κάποιο διάστημα η τιμή του θα είναι τόσο χώμα που τότε και μόνο θα αξίζει να το πάρεις.

Να σας θυμίσω πόσο έκανε το Lumia 800 όταν ήρθε Ελλάδα; 539 ευρώ!!!
https://techblog.gr/mobile/nokia-lumia-800-greece-539-euro-55886/

Το πήρα πριν μερικές ημέρες καινούριο 220 ευρώ και η τιμή του ακόμη πέφτει.
Ναι ok, ξέρω ότι δεν θα πάρει (επίσημα) WP8. Ξέρω ότι θα μείνει με WP7.8 και άλλα πολλά..
Αλλά με βάση τις δικές μου ανάγκες, το Lumia 800 με καλύπτει απόλυτα, ακόμη και αν πέρασε ένας χρόνος σχεδόν.

Δείτε απλά τη τιμή του μετά από 1 εξάμηνο… Όσοι το αγοράσανε τώρα, μάλλον θα μπορούσανε να είχαν βάλει στην άκρη ένα 200ευρω άνετα…
Κατά τα άλλα, εξαιρετικό κινητό (αν και λίγο βαρύ) με απίστευτη κάμερα.

nbilly

πολύ σωστή αγορά cons, το κινητο ειναι ο,τι πιο κομψο ομορφο εχω δει τελευταία

Μιχάλης Γ.

Το πως το θέμα απο το νοκια εφτασε σε ιφον κλπ δεν υπάρχει.. Κλασικά…

Kostas K.

650 E για ένα τούβλο με ένα λειτουργικό το οποίο θέλει ακόμη να φάει πολλά ψωμιά για να πλησιάσει τα 2 μεγάλα?Αν τα πλησιάσει ποτέ γιατί η microsoft έχει βεβαρημένο ιστορικό στα smartphones) Όταν το S3 το βρίσκεις καινούργιο στα 450 και ο πύραυλος που ονομάζεται Nexus 4 έχει γύρω στα 400? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Συγγνώμη αλλά τη χασούρα της Nokia τα τελευταία χρόνια δεν θα την πληρώσω εγώ… Υπάρχουν κ αλλού κορόιδα

demon

Το κινητο ειναι για τα μπαζα μονο για βαρακι γυμναστικης κανει και εχουν το θρασος να το τιμολογουν με 650 κοροιδα υπαρχουν αλλα οχι τοσα πολλα ωστε να τα κονομησει η nokia!

γιαννης

Απλά όλοι εσείς που λέτε ότι είναι για τα μπάζα ανάφερετε μου ένα τομέα στον οποίο άλλο κινητό είναι καλύτερο…. Περιμένω..εμφανιση υποκειμενική όπως και το βάρος για κάποιους..

Giannis-4

το καλύτερο windous phone

Kostas K.

@ γιαννης θεωρείς δηλαδή ότι κινητό σαν και αυτό σε specs δεν υπάρχει άλλο? Για τα μπάζα μπορεί να μην είναι αλλά τα 650 ευρώ δεν τα αξίζει με τίποτα…και ναι υπάρχουν καλύτερα κινητά από αυτό με λιγότερα χρήματα…Δεν χρειάζεται να σου τα πω τα ξέρεις και μόνος σου (αα και το βάρος δεν είναι υποκειμενικό είναι μείον… μιλάμε για 185 γραμμάρια,,Και πριν ακούσω για ποιότητα κατασκευής υπάρχουν αντίστοιχες συσκευές εξίσου ποιοτικές που είναι κατά 50% ελαφρύτερες..)

γιαννης

Καταρχάς σε σπεκς υπάρχουν πολλά αλλά στην απόδοση που δίνουν λιγα ,και αυτό οφείλετε στο λειτουργικό.. Παρολλα αυτά φοράει τον καλύτερο επεξεργαστή που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμη στην αγορά… Αν λάβουμε το βάρος ως ένα μειονέκτημα δεν νμζω ότι υπαρχει άλλο..Να πω επίσης ότι αυτή είναι η αρχική του τιμή.. Οταν κυκλοφόρησε το σ3 ,HTC one X, μν ξεχνάμε ότι και αυτά τοσο είχαν αρχική τιμή.. Οπότε σε κανα τρίμηνο πιστεύω ότι θα φτάσει της τιμές τον παραπάνω.. Καλύτερο λοιπόν κινητό απο αυτό δεν υπαρχει, άσχετα αν είναι πανάκριβο (δεν κυκλοφόρησε ακομα)…

johnk

Πολυ χολή ρε παιδί μου για το lumia 920. Τόσο έχει τι να κάνουμε δηλαδή; Έχεις το παίρνεις, δεν έχεις δεν το παίρνεις. Κινητήρα ειναι και ολα τα αλλα κινητά s3 nexus4 και αυτά πολυ καλα ειναι. Ο καθένας παίρνει οτι του κάθεται και οτι τον βολεύει καλύτερα. Η τιμη του ναι ειναι τσιμπιμενη αλλα με το που το είδα απο κοντα φυγανε αμέσως τα 650. Το κινητο ειναι τρελααααααα. Lumiaaaaaaaa 92000000000

Μιχάλης Γ.

Ναι καλά ηρέμησε @γιαννης σε θέμα επεξεργαστή

γιαννης

Όχι .. Ο σ4 προ είναι ότι καλύτερο υπαρχει αυτό το εγκυομαι.. Παρακολούθησα πολλά τέστ και όλα το ίδιο βγάζουν .. Μπορείς να διαβάσεις και σχετικά άρθρα από βλογκς ή αλλά μεγάλα σίτες του εξωτερικού…

Kostas K.

@ γιαννης Αφού μιλάς για τον s4 λοιπόν και εγώ συμφωνώ οτι αυτή την στιγμή στην αγορά ειναι οτι καλυτερο υπαρχει απλα να σε ενημερωσω οτι το 920 δεν φοράει τον pro(που είναι τετραπυρινος) αλλά τον msm8960 με adreno225. το Nexus 4 φοράει s4 quadcore PRO και 2 GB μνήμη και είναι πολύ φθηνότερο απο το lumia. Και έχει και jelly bean 4.2 που αν το συγκρίνεις σε δυνατότητες με τα wp8 θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι…οπότε ΔΕΝ είναι οτι καλυτερο έχει βγει γιατί σε specs υπαρχουν καλυτερα και σε λειτουργικό ακόμη είναι πολύ πίσω…Ακόμη και σε κάμερα ενα κουτσουρεμενο pure view έχει και πρασπαθει να το πλασαρει μετα την επιτυχία του 808(εκεί μάλιστα ναι είναι pureview)

kotsios1998

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και με το καλό να μπεί ο νέος χρόνος 😀 😀

Παναγιώτης Κουνδής

@Kostas K φιλαράκι εγώ το έχω το κινητό εδώ και μια βδομάδα! το κινητό πέρα από το βάρος του δεν έχει τίποτα μείον μπροστά στα υπόλοιπα, αντιθέτως τα πατάει από πάνω σε specs! Όταν λοιπόν θα μιλάς για Android θα πρέπει από πίσω να έχεις και τον 4πύρηνο και Minimum 1 Gb RAM διότι σαν λειτουργικό είναι βαρύ όπως και να το κάνουμε! το Windows είναι αυτή τη στιγμή το πιο ελαφρύ λογισμικό… και να σου πω και κάτι για τα marketplace! iOs ~ 750.000, Android ~ 600.000, WP ~ 120.000 εφαρμογές! αν υπάρχει καμιά τόσο εξειδικευμένη εφαρμογή που τη χρειάζεσαι οπωσδήποτε για τη δουλειά σου και δεν την έχει το wp τότε ναι, να πάρεις άλλο κινητό, ειδάλλως όλοι χρησιμοποιούμε 10-20 εφαρμογές, ε αυτές τις βρίσκεις και στο Symbian (που λέει ο λόγος) ! Αλλά δε μπορείς να μιλάς για κάτι αν δεν έχεις έστω και την παραμικρή εμπειρία κι εγώ είχα από S3 και δεν με ικανοποίησε! NOKIA For The Win…

Μαγκογιάν Γκάρο

Παιδιά, όλοι έχετε τα δίκια σας! Βεβαια, υποστηρίζω την άποψη οτι το value for money : performance ratio παίζει για’μένα καθοριστικό ρόλο στην επιλογή κινητού! Κινητό που ΔΕΝ καταφέρνω να το βαρεθώ και πετάξω ν’αλλάξω (το αγαπημένο μου χόμπι… κάθε 2 μήνες άλλαζα κινητό) είναι το ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ Atrix 4G της Moto! Του έχω βάλει απο Ubuntu (για να πειραματίζομαι) μέχρι τα τελευταία JellyBean 4.1.2! Φοράει TEGRA 2 της NVIDIA και ρε παιδιά, με 2 πυρήνες, 1 GB RAM, πάει απλώς… όχι καλά για τα λεφτά του, αλλά… ασύλληπτα ΓΕΝΙΚΑ! (μήν αρχίσω για την εμπειρία και αυτονομία με το Webdock). Αφήνοντας το καλύτερο για τελευταίο, το πήρα πριν 1 χρόνο… 150 ευρώ… επειδή τα ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ εδώ (κι’εγω΄είμουν απο αυτά) κυνηγάνε ΜΟΝΟ τα μηλό-φωνα και τα Samsung (τα οποία λατρεύω μεν, “την έχουν δει” απο άποψης τιμών, δε!). Οπότε, σας ευχαριστώ όσους αγοράζετε μανιωδώς τα μηλό-φωνα και τα SGS2, 3, 6, 10… επειδή κυκλοφορούν στην αγορά ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ deals σαν το Atrix 4G!!! Καταλαβαίνετε, έχωντας δόσει 150 ευρώ για το 4G και άλλα 30 για το Webdock (ενω κοστίζουν τα δυο μαζί περί τα 800 ευρώ αρχικη τιμή), πόσο αστείο μου φαίνεται να συζητάμε ποιά είναι η λογική τιμή για ένα κορυφαίο κινητό!… Συνέχεια »

γιαννης

Το νεχυς 4 εχει τον καλύτερο επεξεργαστή ομως έχει ανδροιδ και όπως και να το κάνουμε θα κολλήσει ..εγω είμαι της άποψης πως πλέον η εμπειρία παίζει το μεγαλύτερο κριτηριο για την αγορά ενός σμαρτφονε… Εκεί που υστερεί το ανδροιδ.. Οπότε ο κόσμος στρέφεται σε ios και σιγά σιγά σε WP… Γιαυτό λέω ότι είναι το καλύτερο κινητό.. Μόνο το ιφονε μπορεί να το κοντραρηστει ..σε επιδόσεις ίντερνετ, εμπειριας ακομα και κάμερας … Το σχολιο σου για την κάμερα ήταν απλά τραγικό.. Συγνώμη κιόλας φίλε μου…

Kostas K.

@ Παναγιώτης Κουνδής μονό που υπάρχουν android κινητά που τρέχουν jelly bean με μονοπύρηνο επεξεργαστή και 512 μνήμη…(όπως το nexus s) Για βρες μου ένα Wp8 να μην έχει διπύρηνο krait και να τρέχει το λειτουργικό? Απλά ΔΕΝ υπάρχει… Εδώ ολη την σειρά Lumia την περσινή την ακυρωσανε… Γιατί άραγε? Όποτε σταματήστε αυτή την καραμέλα οτι το WP είναι το πιο ελαφρύ λογισμικό.. Έπρεπε να μην έχει τους περιορισμούς η Microsoft στα specs να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι…
@ γιαννης Που στρέφεται ο κόσμος? Το android αυτή την στιγμή εχει το 75% της αγοράς φιλε μου και τα wp εχουν γυρω στο 4%!!! Ούτε για ανεκδοτο μην το ξαναπείς…
Αnyway δεν θέλω να ανοίξω flame απλά οταν λες οτι ειναι “το καλύτερο κινητο που χει βγει ποτε” αυτό από μόνο του είναι αστείο…Κάτσε δοκιμασε το Νexus 4 ή ακομη και το Gallaxy Nexus με τον ταπεινό διπύρηνο ΤI OMAP και αν καταφέρεις να το κολλήσεις όπως λες τι να σου πω ρε φίλε…Στο χαρίζω!
Και αν θεωρείς το σχολιο για το pureview και το Νοκια 808 τραγικό απλά ενημερώσου λίγο καλύτερα την άλλη φορά που θα γράψεις κατι

γιαννης

Το nexus s είναι το μοναδικό κινητό που τρέχει το jelly bean οπότε για κυρώσεις όλες οι εταιρείες εκτός από την αππλε είναι αποτυχημένες… Να πω καταρχήν ότι μια χαρά κολλουσε το σ3 που είχα.. Στο ίντερνετ ιδικά δεν με ικανοποιοησε καθόλου.. Δεν νμζω λοιπόν το νεχυς 4 να είναι καλύτερο.. Για την κάμερα δεν το σχολιάζω , νμζω πως ξέρεις και μόνος σου πως δεν υπαρχει κινητό με κάμερα που ίσως να φτάνει στο ελαχιστο της δυνατότητες του 920..

γιαννης

Απλά πιστεύω ότι το ρολλαρισμα τον WP δεν το έχει κανένα λειτουργικό το ποσο ευχαριστιεσαι να τα δουλεύεις.. Το μοναδικό intergrate με social media ..Απλώς δεν έχουν μεγάλη απήχηση γιατί απευθύνονται σε φραγκατους… Το 610 έκανε πάταγο που ήταν οικονομικό ….

Kostas K.

Δεν θα σου αλλάξω εγώ τη γνώμη… Όταν δεις το Νοκια 808 με 41mp καμερα και τι μπορει να κανει με το PureView θα καταλάβεις οτι υπάρχει κινητο καλύτερο από το 920 σε κάμερα,, Απλά την επιτυχία του 808 πήγαν να την βάλουν στο 920..
Αν πας στον πίνακα αναβαθμίσεων του techblog θα δεις οτι ακόμη και το xperia j με τον Α5 επεξεργαστή διετίας και 512 μνήμη θα πάρει jelly bean..
Όσο για το Nexus στα benchmarks έχει την διπλασία ταχύτητα περίπου από το S3 που είχες…
Anyway αρκετα το κουράσαμε.. Απλά θεωρώ οτι 650 ευρώ για ενα κινητό με λειτουργικό που βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο είναι πάρα πολλά.. Όταν με το καλό τα WP πείσουν οτι μπορούν να σταθούν επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό το ξανασυζητάμε.. Ακόμη δεν πείθουν (τουλάχιστον εμένα)
Καλά Χριστούγεννα σε όλους

Φινλανδός διανοούμενος

^^Έχεις συγκρίνει μήπως το 808 με το 920 από θέμα κάμερας; Γιατί όλα τα review λένε ότι τελικά το ΟΙS του 920 αποδίδει καλύτερα σε δύσκολες συνθήκες και το 808 παίρνει μπρος σε ιδανικές συνθήκες-σταθερό χέρι-ανάγκη Xenon.
Όσο για το θέμα του βάρους, metrosexual κουραφέξαλα. Σας πείραξαν τα 180 γραμμάρια και δεν σας πείραξαν τα αρχιτούβλα τύπου Note.
Εν τέλει, το 920 προσφέρει ενα ωραία πακέτο που οι άλλοι ακόμα ονειρεύονται. Wireless Charging, οθόνη, OIS, LTE (πολύ καλύτερη συμβατότητα από οποιονδήποτε κατασκευαστή) και Nokia Drive.
Κάθε αρχή και δύσκολη για WP8, αλλά η Microsoft ξέρει από αυτά. Τέτοια έλεγαν και στη Sony όταν άρχισε το Xbox και τώρα βρίσκονται στο περιθώριο. Αντε και στα δικά σας εκεί στη Google μπας και τελειώσει το φακέλωμα της ψαχτηρομηχανής.

demon

Ρε παιδια τι καθομαστε και συζηταμε για ενα αποτυχημενο λειτουργικο που η ms προσπαθει εδω και 2-3 χρονια να το προωθησει χωρις καμια επιτυχια και μενει κολλημενο στο 3% και καθε φορα που βγαζει καινουρια εκδοση οι φαν λενε θα σαρωσει και θα κανει παταγο και ομως αυτο εκει κολλημενο, την ιδια στιγμη το anroid διπλασιαζει και τριπλασιαζει τα ποσοστα του ,παρτε το χαμπαρι λειτουργικο σαν το anroid απολυτα ελευθερο και παραμετροποιησιμο δεν υπαρχει κυριολεκτικα μπορεις να κανεις τα παντα δεν σου αρνειται τιποτα,και οσο για το ιντερνετ που λετε οτι κολλαει εγω με ideos x5 pro και μονοπυρηνο επεξεργαστη και καμια 50 εφαρμογες μια χαρα ρολαρει !

νικος

το ρολάρισμα από το τρολάρισμα διαφέρει μόνο ένα τ 🙂
καλά Χριστούγεννα!

mixtri

Μερικες φορες αναρρωτιεμαι γιατι εχει χαθει η μπαλα στα εξυπνα τηλεφωνα. Η απαντηση ειναι οτι πλεον οι κατανάωτες αγοραζουν επεξεργαστες και ραμ. Αντε βρε, σε καλη μερια! 😃

eirini

Το απόλυτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.