Nokia Lumia 925, Έρχεται τον Αύγουστο στην Ελλάδα με τιμή 599 ευρώ

Μέσα στον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το Nokia Lumia 925 με τιμή 599 ευρώ. Το Lumia 925 έρχεται με οθόνη αφής 4.5 ίντσες AMOLED ανάλυσης 1280×768 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 χρονισμένο στο 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και τρέχει το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Ενσωματώνει κάμερα 8.7 Megapixel με οπτικά μέρη Zeiss και τεχνολογία Pure View και ενσωματώνει μνήμη 16GB.

Nokia Lumia 925 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 925 Ελλάδα τιμή, Nokia Lumia 925, Έρχεται τον Αύγουστο στην Ελλάδα με τιμή 599 ευρώ

Nokia Lumia 925 Ελλάδα τιμή, Nokia Lumia 925, Έρχεται τον Αύγουστο στην Ελλάδα με τιμή 599 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Πολύ ωραίο τηλέφωνο μεν, η τιμή δε στο Θεό. Με χαρακτηριστικά κατώτερα (θεωρητικά ή μη) του samsung s3, με τη ΝΟΚΙΑ να πουλάει σαφώς λιγότερο απ’ό,τι η samsung (για παράδειγμα αναφέρω την εταιρία) και την τιμή ακριβότερη από την επίσημη τιμή του s3. Δεν μιλάω για τα skroutzoμαγαζα όπου το s3 έχει 350 Ευρώ.

GiannisMix

Μια ολοκληρωμένη συσκευή με κλασσική τιμή.. Τουλάχιστον όποιος το αποκτήσει δε θα το μετανιώσει! Δε θα του λήψει τίποτα!

nikmour

το περίεργο είναι ότι στα skroutzομάγαζα το κινητό με τα 32 gb είναι φθηνότερο από τα 16 gb. Πάντως θα πέσει ακόμη πιο πολύ αλλά πρέπει να δούμε την 8.1 αν αξίζει να τα δώσουμε.

Antonis

Πολύ όμορφη συσκευή. Για εμένα το ωραιότερο τηλέφωνο της αγοράς. Η τιμή θα πέσει αρκετά, ιδίως όταν κυκλοφορήσει το 1020.

Υ.Γ. @Κ.Βλαχακη

Μια παρουσίαση να δω και να μην υπάρχει η λέξη “ενσωματωνει” μέσα και ας μην αγοράσω άλλο smartphone φέτος! 🙂

iceman

https://blogs.windows.com/
https://allaboutwindowsphone.com/
https://allaboutwindowsphone.com/flow/item/17957_Windows_Phone_to_get_full_reso.php
το “official” blog των windows, ενα blog που ασχολειται αποκλειστικα με windows phones και καποια προσφατα νεα σχετικα με το softwear των windows phone 8. οσο για την τιμη, πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει. φιλος προσφατα πηρε το 920 στα 340 ευρω. εαν καποιος το θελει καλο ειναι να περιμενει. στα συν η gdr2 και nokia amber update που ηδη φορα, ενω τα αλλα lumia θα την παρουν αυγουστο; παντως μενει το ερωτημα εαν θα παρει την gdr3, ή ακομα και την εκδοση wp 9 οταν βγει η θα τα αφησουν χωρις υποστηρηξη οπως αυτα των 7.5 σε 8.0. και εδω η microsoft δεν εχει καλη παραδοση. το κινητο παντως εχει υψηλη ποιοτητα κατασκευης, ανταγωνιστικη καμερα, οθονη που τα σπαει -και ειδικα κατω απο τον ηλιο-, γρηγορο. εαν καποιος δεν εχει προβλημα με τα “ψεγαδια” του λειτουργικου οπως ειναι τωρα, ειναι καλη αγορα, αλλιως καλο ειναι να περιμενει να δει την gdr3 ή ακομα καλυτερα τη winphone 9 εκδοση.

Gian

ξανά τυρί για τα χαρακτηριστικά!
ρε παιδιά τα windows τρέχουν μπάλα λέμε! δεν είναι κάρβουνο

Panagiotis G

μην φοβάστε για τα updates. 36 μήνες είπε η MS θα είναι η υποστήριξη στα WP8 έτσι γιατί μπορούν και για τους corporate users. και άσε τους άλλους να παρακαλάνε για update στο android μετά από ένα χρόνο.

Panides

Συμφωνω απολυτα με τον @Gian
Οσο για το κινητο,πολυ καλο αλλα θα περιμενω ενα phablet… 😉

Οσο για την τιμη αναμενομενη,οποιος ενδιαφερεται περιμενει λιγο και θα το παρει σε νορμαλ τιμολογηση.

lefteris-crete

η συσκευή απλά τα σπάει
φαινεται πολύ ποιοτικό και όμορφο
Είναι και nokia και θα έχει όλες τις “καλές” εφαρμογές….
Ενα πράμα μόνο…… αυτα τα lumia γιατι ρε γ@μ@το είναι όλα ψησταριές….
¨Ελεος δλδ…πλέον μόνο η Samsung το προσέχει αυτό????

Apostolis Vlv

για Οκτώβριο δεν έλεγες Κώστα;

Nick77

Δε ξερω,αλλα αυτο το lumia μ΄αρεσει!

Yianni

Iceman, έχει ήδη διευκρινιστεί απο τη Microsoft ότι όλα τα WP8 κινητά θα πάρουν την 8.1 (blue) στις αρχές του 14. Πρόσθεσε 36 μήνες υποστήριξη απο τότε (όχι απο την κυκλοφορία της συσκευής).. Αρα δε χρειάζεται κανεις να περιμένει τίποτα παρά μόνο μα πέσει η τιμή ίσως.

Φίλιππος

Έρωτας είναι, έρωτας!
Το πέρασμα μου από το Android σε Windows Phone μοιάζει πιο κοντά από ποτέ!

Jamesc

Μόνος έρωτας;;!! Μόνο που το βλέπω στη φωτό λιώνω!

stavros1211

Τέλειο!!
Να πέσει και η τιμή λίγο…

Χρήστος

Καταπληκτικό είναι. Εγώ έχω το samsung ativ s με οθόνη 4,8 ιντσών και δεν το χορταίνω ρε παιδιά. Τα wp8 με γλύτωσαν από το άθλιο android.

Nickolas

Είναι το άτιμο πολύ ωραίο τελικά αν και στη αρχή δεν το είχα πάρει με καλό μάτι και ειδικά το μαύρο που το είδα σε unboxing είναι άψογο.

Spyros

Ωραιο τηλεφωνο!Μολις πεσει η τιμη,στα επιπεδα του 920,το τσιμπησα.Ελπιζω κατα τον Σεπτεμβριο,γιατι εχουμε και τις δηλωσεις εισοδηματος…

γιαννης

Ο άλλος λέει για το σ3.. Ρε φίλε τι συγκρίνεις, το σ3 κολλάει ποιο πολύ και από το pc(2006) με windows 8… Έλεος σκεφτητε πριν γραψεται…n1 to GiannisMix…
Μαζί με το One οι ποιο ολοκληρωμένες συσκευές στην αγορά..

LEFTERIX

Αχ ρε ΝΟΚΙΑ βγάλε κανενα κινητο με android να δεις αποτέλεσματα στην αγορα που θα εχεις.

angelos

Πραγματικά φανταστικό. Αν και ρε παιδιά τα φοβάμαι τα Windows Phones, δεν ξέρω, το όλο λειτουργικό μου φαίνεται λίγο. Όμως το κινητό είναι έργο τέχνης.
Κώστα ακόμα το hands-on.

CSt90

Πολύ όμορφο τηλέφωνο, αλλά πανάκριβο. Δε λέω, τα specs του μια χαρά είναι για windows phone, μια και δε χρειάζεται να είναι υπερτούμπανο για να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία του λειτουργικού. Επίσης βρίσκω μεγάλο ενδιαφέρον στον τρόπο που σιγά σιγά μπαίνουν όλο και περισσότερο στην αγορά, στον τρόπο εξέλιξής των wp γενικότερα, και που όλο και περισσότεροι σκέφτονται τέτοια smartphones σαν επιλογή. Ειδικά αφού η nokia πλέον κατασκευάζει τόσο όμορφα σχεδιαστικά κινητά. Αλλά γιατί ρε nokia να είναι τόσο ακριβό? Νόμιζα ήθελες να αρχίσεις να σε σκέφτεται ο κόσμος περισσότερο. Τέσπα.. Όπως και το 90% των smartphones της αγοράς, έτσι και αυτό δεν αξίζει τα λεφτά του

Χρήστος

Έχω το ativ s και ο γιός μου έχει το iphone 5. 1000 φορές να ξαναγόραζα κινητό πάλι με λειτουργικό windows θα έπαιρνα. Αφού και ο γιος μου που είναι από android σε ios μου λέει ότι κι αυτός windows phone θέλει αλλά από την άλλη οι φίλοι του του ” λένε πως είναι άκυρο το λειτουργικό” επειδή έτσι έχουν διαβάσει στα forums.

Vasilis

Χρήστο, αιτιολογησε εάν μπορείς γιατί να είναι καλύτερα τα win8 από το iOS 6; Γιατί ακυρωνεις το iPhone 5 και εξυμνεις τα win8? σε ρωτάω γιατί είμαι κάτοχος iPhone 5 , iPad και πριν είχα το lumia 7.5 (800) αλλά επειδή έχω παρακολουθήσει την όλη εξέλιξη των win8 σε τίποτα δεν μου έχουν αφήσει το wow στοιχείο για να πω ότι είναι καλύτερα από iOS….(και όχι μόνο εγώ αλλά και εκατομμύρια χρήστες ανάγκη τον κόσμο) . Οπότε θα χαιρομουν πολύ να μου έλεγες με τεκμηριωμένο τροπο τις απόψεις σου ώστε να καταλάβουμε και εμείς μήπως μας έχει διαφύγει κάτι!!!
Ευχαριστώ…

Χρήστος

Κοίτα Βασίλη δεν βγάζω άχρηστο το ios προς Θεού. Αντίθετα πιστεύω πως το iphone είναι αν όχι το μοναδικό , σίγουρα όμως ένα από τα ποιοτικότερα κινητά. Το λειτουργικό του απλό, εύχρηστο, γρήγορο , χωρίς κολλήματα. Έχουν περάσει τα τελευταία τρία χρόνια όλες , ή καλύτερα σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες του android, ενώ είχα και το 4 και το 4s iphone. Τα wp τα δοκίμασα αρχικά με το lg optimus 7 και στη συνέχεια πήρα το lumia 800. Το Lumia το κράτησα 3 μήνες και το πούλησα. Επέστρεψα στο iphone. Ωστόσο πήρα πριν από λίγες βδομάδες το ativ s και έχω πάθει πλάκα. Όλα γίνονται πάρα πολύ γρήγορα, νοιώθεις ότι όλα είναι ένα μέσα στο κινητό δηλάδη κοινωνικά δίκτυα, mail, μηνύματα. Ακόμα και ο browser πετάει, ανοίγει τις σελίδες πολύ πολύ γρήγορα. Σαν business phone νομίζω πως είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή. Προσωπική άποψη πάντα. Είναι η αίσθηση που έχω όταν το χρησιμοποιώ Βασίλη και είμαι από τους hard users. Το κινητό είναι το βασικότερο εργαλείο της δουλειάς μου. Τέλος να πω ότι το ativ μου βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το 5αρι.
Να είσαι καλά Βασίλη, και ότι πάει καλύτερα στον καθένα. Να χαιρόμαστε την τεχνολογία.

Radiator

Το επόμενο μου κινητό.Το μόνο που με κάνει κατασκευαστικά και λειτουργικά να απαρνηθω το iPhone και το iOS,το μόνο που θα περιμένω είναι να φτάσει η τιμή του σε λογικά πλαίσια για τη λογική μου και το πορτοφόλι μου!

Iwanna

Πανάκριβο κινητό και δεν μου αρέσει το design του . θα προτιμούσα το αδιάβροχο xperia z που είναι και πιο φθηνό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.