Nokia Lumia 925 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 925 με οθόνη 4.5 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8.7 Megapixel τεχνολογίας PureView με οπτικά μέρη Zeiss και λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Το Lumia 925 έρχεται με αλουμινένιο σασί, ραδιόφωνο FM και NFC. Δείτε το βίντεο.

Nokia Lumia 925 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 925 hands-on video Techblog, Nokia Lumia 925 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 925 hands-on video Techblog, Nokia Lumia 925 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 925 hands-on video Techblog, Nokia Lumia 925 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 925 hands-on video Techblog, Nokia Lumia 925 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 925 hands-on video Techblog, Nokia Lumia 925 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 925 hands-on video Techblog, Nokia Lumia 925 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 925 hands-on video Techblog, Nokia Lumia 925 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 925 hands-on video Techblog, Nokia Lumia 925 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gian

σοβαρό τηλέφωνο, με σοβαρό μέγεθος και σοβαρό λειτουργικό!
δωρεάν το καλύτερο Office και κορυφαίο off-line navigator.
κορυφαία ποιότητα μικρόφωνου/ακουστικού/ηχείου/camera σε ένα σταθερό σύστημα που τρέχει βούτυρο. design και αισθητική.

κρίμα που τα windows δεν έχουν πληθώρα fart button apps και αρκετές επιλογές στα test περιόδου! Σκεφτόμουν να το πάρω δώρο στην κοπέλα μου για τρίτη συσκευή 🙁

jonjon

Κώστα οπως πάντα κατατοπιστικός! Ωραίο τηλ μακράν το καλύτερο camera app , ακόμα δεν με πείθουν αν και σκέφτομαι ένα για το μέλλον κατα του χρόνου.

tsitos

Μια παρατηρηση κωστα, βγαινει και σε εκδοση 32gb, δν νομιζω βεβαια να υπαρχει στα μεγαλα μαγαζια, αλλα υπαρχει σε σκρουτζομαγαζα.
Επισης θα μπορουσες να δειξεις διαφορες εφαρμογες που εχει προσθεσει η νοκια, οπως cinemagraph, here maps κτλ.
μπραβο για το hands-on 🙂

φιλιππος

Τι να πω απλά έρωτας.. Άντε να πέσει λίγο η τιμή του να το τσιμπήσουμε.

Darth

ποοοο να είχε αυτό το κουκλί meego επάνω………. αλλά με win………… δεν καλύπτει τους power users και αρκετούς casual…….

Stelios04

Το sar το κοιτάζει κάποιος; Γιατί στην Αμερική έχει μεγαλύτερη τιμη;

Τελης Μπατακης

@Darth θα ελεγα και σκετο unix αν ειναι δυνατο !
Και το meego στα χερια σου παιδικό θα μοιάζει!
μεγαλε power user

JohnWave

Συμφωνώ απόλυτα με τον Βλαχάκη.Το 925 είναι το καλύτερο over all windows κινητό αυτή τη στιγμή στην αγορά κι αυτό γιατί υπερτερεί κατά πολύ στο σχεδιασμό έναντι των άλλων ενώ παράλληλα έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και κάμερα.Για κάποιον που δεν τον πειράζει το κακό store των Windows είναι η ιδανική επιλογή.

@Βλαχάκη, γιατί “πιπέρι” στη λέξη optimus? Θεωρείς κακό κινητό το Optimus G???????

Nikolas

Τρομερο κινητο απλα.

George.E

Όλη η σειρά “9” των Lumia ήταν πάντα μοναδική, αλλά με το 925 η Nokia έκανε μαγικά και στο design.Μια ερώτηση….. Στο τομέα multimedia (Μουσική, videos) πώς τα πάνε τα W.P; Είναι όπως στα android?

stavros drakoulis

κωστα ωραία παρουσίαση.

το smartphone το είχα μια βδομάδα και εγώ, και πράγματι το σασί του τραυματίζετε αρκετά εύκολα ειδικά στο αλουμίνιο αλλά η οθόνη του είναι πολύ ανθεκτική, δυστυχώς το lumia 925 που χρησιμοποίησα εγώ είχε ένα ατύχημα στης σκάλες και η οθόνη του πραγματικά δεν έπαθε τίποτα.

Nickolas

Μπράβο Κώστα πολύ ωραίο review. Αλήθεια γιατί τέτοια σκασίλα με το “εξαιρετικό”, νομίζω το έχεις ξανα αναφέρει 🙂
Α ναι το μόνο που ξέχασες είναι το double tap to unlock το οποίο και απενεργοποίησες μαζί με την υψηλή ευαισθησία της οθόνης. Το αναφέρω γιατί στην παρουσίαση του LG G2 είπαν οτι είναι δική τους ιδέα ενώ η Nokia το έβγαλε πρώτη με το Ν9.

GiannisMix

Ωραίο το hands on Κώστα. Μπράβο. Γραφω απο το Lumia 920 μου. Το έχω 1 βδομαδα και κάτι κ αν υποθεσω ότι το κομμάτι του πλαστικού είναι ίδιας ποιότητας με το 925 τότε κ εγω επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ ωραία η αισθηση αλλα ευαίσθητο.. Όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τις φωτο που έχω τραβήξει με το 920. Γνωριζοντας ότι το 925 τραβάει λίγο καλύτερα τότε μη το σκεφτεί κανείς! Υπερκαλύπτει το 90% των χρηστών αυτη η κάμερα. Το υπόλοιπο 10% ζητάει το 1020 αποκλειστικα! 😛 Τσπ μην πολυλογώ! Υπέροχο κινητό. Θα ήθελα να ειναι πιο ανθεκτικό το πλαστικό (αν είναι ίδιας ακριβως ποιότητας με του 920 που έχω εμπειρία)

Nickolas

@Κώστας Βλαχάκης
Ναι το γνωρίζω, το πήγαν ένα βήμα παρακάτω, όπως τώρα πια στο Nokia glance screen μπορείς να βάλεις όποια φωτογραφία θες σαν background. Πάντως δεν παύει να ισχύει το γεγονός οτι πρώτη το έκανε η Nokia 🙂
Αν και να πω την αλήθεια περισσότερο απ’όλα μου αρέσει η υλοποίηση της Blackberry στο ΒΒ10 όπου με ένα απλό swype προς τα πάνω ξεκλειδώνεις το κινητό απευθείας.

kimonas

Συγχαρητηρια κ.Βλαχακη ,πολυ κατατοπιστικο hands on βιντεο οπως πάντα,αν και εχουν βγει μεγαθηρια πλεον πιστευω θα πεισει πολλους medium εως αρκετα απαιτητικους χρηστες ;D
Η μονη παραλειψη αν μπορω να το θεσω ετσι είναι η τιμή του,ισχύει στα 499 που βλέπω και σε μεγάλα καταστήματα;;

viktor

Παιδια λενε οτι εχει προβλημα με σημα και ποιοτητα συνομιλιας! Παρομοια προβληματα κανενας?

Ανδρέας

Γιατί να πάρω το 925 και όχι το 920;Μπορείς να μου πεις με 2 λόγια τι καλύτερο διαθέτει το 925 εκτός από το design;Επίσης,μπορείς να μου πεις εάν το 920 υποστηρίζει 4G?

@Ανδρέας, Είμαι κάτοχος δύο Nokia Lumia 920, ενός από την Τσεχία, και ενός από την Ελβετία. Και τα δύο υποστηρίζουν 4G 😉

Χρήστος Παρασκεύοπουλος

Καλησπέρα,για το συγκεκριμένο η nokia βγάζει magnetics lens?Και δεύτερον ισχύει ότι είναι το καλύτερο camera phone για νυχτερινές λήψεις!

Θεοδώρα

Καλησπερα σας. Θελω μια βοηθεια. Σημερα μου εκαναν δωρο το κινητο νοκια λουμια 925. αγορασμενο απο το μεντια μαρκτ. Εβαλα την καρτα μου η οποια ειναι Q αλλα συνεχως μου δειχνει ενα μαυρι τριγωνακι και απο οτι διαβασα ειναι κατι σχετικο με το roaming . Εχω κανει της ρυθμισεις να μην εχω roaming αλλα αυτο συνεχεια ειναι εκει. Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω;

Orestis

Επειδή δεν έχω ιδέα απο κινητά κ απο windows phone θέλω να ρωτήσω. Ενα windows phone έχει ή μπορεί να έχει ένα πρόγραμμα καταγραφείς GPS που να δείχνει στον χάρτη την διαδρομή που έκανα ή που κάνω online στον υπολογιστή και να αποθηκεύει διαδρομές και τέτοια στοιχεία ;

Ευχαριστώ πολύ !

George

Καλησπέρα σας μπορείτε να μου πείτε ποιο ειναι καλύτερο το lumia 925 or 920.Γιατι θα παρω ενα απο τα δυο.

Κωστας

Ποιο ειναι καλύτερο 925 η 920??????

GiannisMix

Καλησπέρα παιδιά.. Εχω το 920. Συμφέρει προχωρά στην αγορα με τα 1000. Οι διάφορες ειναι περισσότερο στην εμφάνιση κ λιγότερο στα σημεία. Συγκεκριμένα amoled το 925 και λίγο καλύτερη κάμερα. Καλύτερα αξιζει τα λεφτά για 920. Αλλιως αν ειναι να δωσεις 350 € σωστά για το 1020!;)

GiannisMix

Διόρθωση: δώστα για το 1020***

George

Δεν μου αρεσει το nokia lumia 1020, επειδή η καμερα ειναι μεγαλη και δεν μου αρεσει ο σχεδιασμος του,άλλωστε κινητό παίρνεις δεν παιρνεις φωτογραφική μηχανή

GiannisMix

Τότε με αυτο το σκεπτικό πας στο 925 λόγο μεγάλου κ καλύτερης ποιότητας. Αλλιως στο 920 λόγο καλύτερης τιμής! Κατά τ αλλα ίδια ειναι!

Θεόφιλος Γ.

Καλησπέρα σε όλους.
Αν έχει κάποιος το κινητό μπορεί να ενημερώσει πόση είναι η Πραγματική διαθέσιμη μνήμη στα 16/32g?
Ευχαριστώ!

Dionisis

ψαχνω κ ειμαι αναμεσα σε στο lumia925 κ το samsung galaxy s2 plus? τελικα ποιο απο τα δυο.

GiannisMix

@Dionisis
Αναμεσα στα δυο με χίλια στο 925. Αλλα γενικα στη τιμή αυτη δες και τα S4 και G2.
Εχω Lumia 920 κ εμένα έχει 32GB. Χρησιμοποιώ τα 22GB ως τωρα. Το 925 θα το χαρείς πολύ αλλα θα χρειαστείς πιστεύω περισσότερη μνήμη. Εγώ σου προτείνω 920, 1020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.