Nokia Lumia 925, Στην Ιταλία κοστίζει όσο κόστιζε το Lumia 920 [599 ευρώ]

Στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Nokia Ιταλίας (ναι εμείς δεν έχουμε) αποκαλύφθηκε η τιμή λιανικής του νέου Nokia Lumia 925 και είναι 599 ευρώ. Την ίδια στιγμή εκεί η τιμή του Lumia 920 μειώθηκε 50 ευρώ και έπεσε στα 549 ευρώ. Στην Ελλάδα η αρχική τιμή του Lumia 920 ήταν 679 ευρώ, οπότε κάπου εκεί θα πρέπει να περιμένουμε και το νέο Lumia 925.

Nokia Lumia 925 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Nokia Lumia 925 τιμή, Nokia Lumia 925, Στην Ιταλία κοστίζει όσο κόστιζε το Lumia 920 [599 ευρώ]

Nokia Lumia 920 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Nokia Lumia 925 τιμή, Nokia Lumia 925, Στην Ιταλία κοστίζει όσο κόστιζε το Lumia 920 [599 ευρώ]

Kudos to GiannisMix

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akn

όπωs πάντα στην Ελλάδα θα είναι πιο ακριβό ! -_-

GiannisMix

Το 50αρικο που έπεσε το 920 το θεωρω πολυ λιγο! Ποιος θα παρει το920 για να γλυτωσει 50€ ενώ δίνει 550€-600€??? Εκτος κ αν θελει κανα εντονο χρωμα κ οχι ασπρο μαυρο γκρι! Παντως η ΝΟΚΙΑ κραταει ορθη πολιτικη τιμολογισης αφου δεν αυξησε τη τιμη του 925 σε σχεση με τη πρωτη κυκλοφορια του 920 (θα μπορουσε με τη δικαιολογια του μεταλικου οτι εχει μεγαλυτερο κοστος)

Chris

Εκτος απο την καμερα σε ολα τα υπολοιπα το κινητο ειναι πολυ πισω! δεν μπορω να καταλαβω γιατι το υπερκοστολογισαν. εκτος αν το κανουν με το σκεπτικο οτι ειναι το καλυτερο windows phone! α ρε γατονια….

Haduuken!

Εεεε ωωω στην Ελλάδα 180 ευρά ακριβότερο ???
Δε θέλω να ζήσω σε αυτή τη χώρα άλλο που o κάθε γύφτος ζητάει ότι θέλει .
Λαμόγια ζήσατε λαμόγια θα πεθάνετε .

Ζαφειρης

@Haduuken Αν δε σου αρεσει η Ελλαδα η εξοδος σε περιμενει.Δε θα λειψεις και σε κανεναν.

Στα του κινητου.Ειναι το πρωτο lumia που θεωρω ασχημο.Οι αναβαθμισεις σε σχεση με τον προκατοχο ειναι ελαχιστες.Εν αναμονη του πραγματικα pureview lumia.

Panagiotis G

@Giannismix το 50αρικο που έπεσε καλό είναι γιατί το 920 έχει 16GB παραπάνω μνήμη και ασύρματη φόρτιση ενσωματωμένη. οπότε είναι καλά

kikk998

Ε πρεπει να σας ενημερωσω οτι το lumia 920 εχει 420-450 σε απειρα μαγαζια… Τωρα αν παιρνουμε μετρο συγκρισης…τις τιμες των μεγαλων αλυσιδων… θα επρεπε να αυτοκτονησουμε μαζικα ολοι .

GiannisMix

Παιδιά πριν συνεχίσετε το θάψιμο του κινητού και της “απαρχαιωμενου” νέου κινητου, να τονίσουμε οτι η ΝΟΚΙΑ απο μονη της ειπε ξεκαθαρα “το LUMIA 925 δεν αποτελεί τη νεα ναυαρχίδα απλα στεκεται διπλα στο 920 για να καλύπτει το κοινο που ζητάει μεταλο, λιγοτερο βαρος και πιο λεπτό, επομένως γι αυτο το λογο δεν τοποθετήθηκε nfc. Καθώς και οτι η νεα καμερα με original pureview υποστηριζεται απο επεξεργαστη ο οποιος θα κυκλοφορησει τελος του χρονου. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ.. ΩΣ ΤΟΤΕ LUMIA 920 & 925 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

Haduuken!

Κωσταντίνε συγνώμη δε λέω για εμάς εδώ πέρα, με τους τυχάρπαστους εμπόρους και το κλίμα τα έχω . Η αδικία σκληραίνει

@ ζαφείρης βαριέμαι ναι σου απαντήσω

Ζαφειρης

@GiannisMix Αν δεν ειναι νεα ναυαρχιδα αλλα απλα αλλη εκδοση δεν το βγαζεις σχεδον ενα χρονο μετα απο το 920.Κουμαντο δεν ξερω αν θα κανουν πωλησεις να δουμε αν θα κανουν.

@Haduuken Καλυτερα.

GiannisMix

@Ζαφείρης
Δεν ειναι ναυαρχιδα το εχει τονισει η ΝΟΚΙΑ και πολυ απλα δε χρειαζεται να βγαλει αλλη γιατι οι πωλησεις του 920 πανε πολυ καλα κ ακομα το προωθει με ωραια κ εξυπνα διαφημιστικα οποτε δε τιθεται θεμα νεας ναυαρχιδας. απλα ενα facelift οπως στα αυτοκινητα χρειαζεται μεχρι να το αλλαξει ολοκληρωτικα το μοντελο!
Και προσωπικα θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος αλλαγης τεχνικων χαρακτηριστικων αυτη τη στιγμη αφου περιμενει τελος του χρονου τους νεους επεξεργαστες και τους νεους φακους για να κανει το μεγαλο μπαμ… αλλωστε το 920 απο μονο του τα παταει ολα σε smoothness ελαφρυ απροβληματιστο λειτουργικο χωρις αναγκη για αναβαθμιση χαρακτηριστικων υπεροχη καμερα και κορυφαια εμφανιση που ξεχωριζει αναμεσα σε οτιδηποτε αλλο κορεσμενο σχεδιο της αγορας.
νεα ναυαρχιδα θα ορισει οταν θα ειναι αναγκαιο να βελτιωσει τα χαρακτηριστικα δηλ του χρονου με το καλο!!
φιλικα

Panos

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει κάποιοι τσιγκουνηδες εδω πέρα στην ελλαδα ειμαστε large και εχουμε χρήμα να χαλάσουμε το οτι περνουμε μισθούς 300€ δεν εχει καμια σημασία… Λεφτά υπάρχουν !!! :p

tech21man

Περιεργο πραγμα. Δεν εχει ο κοσμος λεφτα να αγορασει αυτοκινητο γενικα ποσο μαλλον της προκοπης και στεκεται-μαλωνει-εκνευριζεται στα κινητα των 600-700 για τα οποια γινεται σχεδον καφενειο εδω περα απο τα σχολια. Αναρωτιεμαι αν δεν υπηρχε λογοκρισια τι θα διαβαζαμε! Εγω νοσταλγω τις εποχες που (δεν ειναι και τοσο μακρια) τα κινητα ηταν οντως κινητα (οταν το κολπο και η πολυτελεια ηταν να βγει μικρο και κομψο και καλοκατασκευασμενο κατι το οποιο για παραδειγμα δεν εχει το S IV κανενα απο τα τρια!!!). Οι κατασκευαστες σα να εχουν επιδοθει στον αγωνα του πιο (πιο μεγαλο, πιο γρηγορο πιο μεγαλη οθονη πιο μεγαλη καμερα πιο πολλοι πυρηνες). Ok αλλα τι γινεται με ποιοτητα καμερας υλικων, ληψης (ακουστικου επισης) SAR (!)-κανενας δεν νοιαζεται πλεον?, μπαταριας, στιβαροτητας (κρατας το S III και δεν νιωθεις τα λεφτα σου ποτε ρε να παρει. Κρατας ενα xperia Z και σου ερχεται να του παρεις βελουτε θηκη ομως) και η λεξη benchmark ηταν κατι που απλα επιβεβαιωνε την ισχυ του νεου chipset. Τωρα αν ποιασει ενα 100 ποντους πανω στο browsermark 2 για μενα το γνωστο με τη φοραδα. Στην τελικη παρατηρησε κανεις πως τα νες S400 SOCs dual core εξολοθρευσαν το S III στις μετρησεις? Απλα… Συνέχεια »

Γιώργος Χονδρογιάννης

@tech21man Μπράβο, πολύ ωραίο άρθρο, σωστά επιχειρήματα και ωραία διατύπωση!!!! Και πάλι μπράβο!

Νιο

Λοιπον αν αυτο το κινητο κυκλοφορησει σε 5′ full hd οθονη με snapdragon 600 η καλυτερο κ 2gb ram θα τρεξω να το αγορασω………. πανεμορφο κ WINDOWS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.