Nokia Lumia 929, Πρώτες φωτογραφίες hands-on

Το Nokia Lumia 929 με οθόνη 5 ιντσών Full HD και λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 έκανε την εμφάνισή του στις πρώτες φωτογραφίες hands-on. Αρχικά τουλάχιστον, ακούγεται ότι θα το διαθέσει αποκλειστικά η αμερικάνικη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Verizon και λέγεται ότι θα έχει αλουμινένιο σασί, κάμερα 20 Megapixel τεχνολογίας Pure View και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800.

Nokia Lumia 929 photos leaked, Nokia Lumia 929, Πρώτες φωτογραφίες hands-on

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fenomeno

πολυ ωραιο το κινητο απλα ελπιζω να το βγαλουν και σε αλλο χρωμα εκτος απο μαυρο (οπως το i phone)

Duke

Επιτελους, ενα τουμπανο Νοκια με λογικη (5αρα) οθονη!!!
Αντε να δουμε ποτε θα βγει και σε global …
Περιμενω σαν τρελος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.

Smartphones Nokia Nokia Smartphones Windows Phone 8

Το ακυρωμένο Nokia RX-100 με Windows Phone 8 και QWERTY

Την ώρα που η BlackBerry με το BlackBerry KEYone έστρεψε τα βλέμματα και πάλι στο QWERTY, μια νέα διαρροή μας δείχνει τα σχέδια της Nokia για Windows Phone το 2012, το οποίο είχε στόχο τους επαγγελματίες. Αυτό που ξεχωρίζει φυσικά στο κινητό είναι το QWERTY πληκτρολόγιο.

Software Facebook Messenger Windows Phone 8

To Messenger σταματά να υποστηρίζει Windows Phone 8 & 8.1

Όπως έγινε με την εφαρμογή του Skype για Windows Phone 8 και 8.1, και το Facebook από τέλη Μαρτίου σταματά την υποστήριξη του Messenger για τις παραπάνω εκδόσεις του Mobile OS της Microsoft. Πρόσφατα ξεκίνησε την αποστολή emails σε όσους χρησιμοποιούν το Messenger, ενημερώνοντάς τους για την σχετική απόφαση.