Nokia Lumia 929, Εμφανίζεται ξανά σε φωτογραφίες hands-on

Το Nokia Lumia 929 έχει κάνει την εμφάνισή του δεξιά αριστερά σε φωτογραφίες hands-on και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουν διαρρεύσει κάνοντας λόγο για οθόνη 5 ιντσών Full HD τεχνολογίας AMOLED, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 20 Megapixel τεχνολογίας Pure View όπως αυτή του Nokia Lumia 1520.

Το λειτουργικό σύστημα δεν θα είναι άλλο από Windows Phone 8 GDR3 και στις νέες φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνισή τους στο ίντερνετ το δείχνουν ντυμένο στα χρώματα της αμερικάνικης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Verizon.

Nokia Lumia 929, Nokia Lumia 929, Εμφανίζεται ξανά σε φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 929, Nokia Lumia 929, Εμφανίζεται ξανά σε φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 929, Nokia Lumia 929, Εμφανίζεται ξανά σε φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 929, Nokia Lumia 929, Εμφανίζεται ξανά σε φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 929, Nokia Lumia 929, Εμφανίζεται ξανά σε φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 929, Nokia Lumia 929, Εμφανίζεται ξανά σε φωτογραφίες hands-on

Πλάι-πλάι με το Nokia Lumia 1020
Nokia Lumia 929, Nokia Lumia 929, Εμφανίζεται ξανά σε φωτογραφίες hands-on

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolis Vlv

Κώστα έχεις ένα λάθος είναι GDR3(general distribution release)κ όχι DGR3 …..

Antonis

Μακαρι να ερθει και Ελλαδα, μου αρεσει πολυ!

Gblog_21

Τωρα αρχιζουν και αποκτουν ενδιαφερον τα windows phones.Ομορφη συσκευη.

nikmour

Γιατί είναι ποιο thick από το 925 ρε γαμώτο?

gian

έτσι και έρθει σε καλή τιμή … σφαααααΛΙΑΡΑ στον ανταγωνισμό!!

yiannis

άμα έχει τιμή έστω λίγο χαμηλότερη του g2 πιστεύω πως θα διαλύσει τον ανταγωνισμό!

manolis

ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ? ΜΟΝΟ ΤΗΝ SAMSUNG ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

nick

Κώστα ξέρεις ποτε έρχεται ελλαδα το lumia 1520.απαντησε μου αν ξέρεις κάτι.

Κωνσταντινος

@manolis γενικα τα κινητα της εχουν μια κοινη σχεδιαστικη γραμμη αλλα το καθε κινητο εχει κατι που το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα..
και οσο για το 929 ολα τα verizon εχουν παρομοια χρωματα και στοιχεια το γιατι δεν το ξερω..

Δημήτρης Κ.

@manolis έχεις δίκιο φιλε Μανώλη,αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν βάζει την ίδια ποιότητα υλικών με την Sammy?Άμα είχαν βάλει την ίδια ποιότητα κατασκευής με τους γαλαξίες θα είχε πάει άπατη κ η Nokia..

petros

Καλό το 929 αλλα πιο όμορφο το lumia 1520.φιλε Κώστα ποτέ κυκλοφορεί το 1520 στην ελλαδα ξέρεις?

nikos

Τούμπανο το κινητό αλλά θα το προτιμούσα με την 41mp κάμερα του 1020

Xperiakias

σωστο τούμπανο..

Notis

Οκ…σαν παλιός ΝοΚιαν……ξανά κρυφοκοιτάζω!!! (Νυν iPhone user) το WP θέλει λίγη δουλεια ακομη..

Nikos

Nokia vs Sony στην μαχη για το μεγαλυτερο bezel, αναμενω διαστασεις,
nokia μπορεις το z1 ειναι εναγατακι μπροστα σου!

keysmith

εμείς που θέλουμε κάτι σε 4” με καλή κάμερα θα μήνουμε για πάντα στο 808? Τι κατάσταση είναι αυτή με τα phablets! Τρελάθηκε ο κόσμος, μα 5” δεν είναι κινητό είναι κουμούτσα (για πολλούς και εμένα..( Μας έχουν αφήσει στην απ’ εξω εμάς που θέλουμε πιο μικρά κινητά; Στο 808 θα μείνω 😛

Τέσσερα πράγματα θέλω από ένα κινητό
1. καλή κάμερα
2. μέρχι 4΄΄ ιντσες οθόνη
3. σειρώμενο qwerty
4. δύο SIM

άντε και 5. όλα τα παραπάνω σε android.. δεν υπάρχει ούτε μια τέτοια πρώταση! ούτε στο περίπου! Το τελευταίο που το πλησίαζε χωρις το 4 (dual sim) ήταν το HTC desire Z και πάει και αυτό ανεπιστρεπτί.. Κρίμα..

el_mac

@ keysmith δυστυχως φιλε τα digitizers στις οθονες αφης εχουν βελτιωθει τοσο πολυ που καθιστουν τα physical keyboards πρακτικα αχρηστα… Μηχανικα μερη που με τον χρονο χαλανε, προσθετος ογκος και extra κοστος κατασκευης ειναι μερικοι απο τους λογους που δεν υπαρχουν πλεον τετοια κινητα. Οσο για τα υπολοιπα που λες συμφωνω. Πραγματικα μεγα λαθος των εταιριων που δεν μπορουν να δωσουν καρυφαια specs σε πιο compact συσκευες. Μονο το iphone εμεινε να το κανει αυτο αλλα για ποσο ακομη, ασε που δεν εχουν ολοι 700+ € για εναν κινητο η απλα δεν θελουν ios…

Το 929 μαζι με το ευρωπαικο μοντελο των 5 ιντσων που λογικα θα βγει θα ειναι ο αντιπαλος του ativ s 2 (galaxy s4 hardware) που ελπιζω να βγει 🙂 τοτε θα ειμαι σε σκεψεις πιο απο τα δυο 5ιντσα να παρω… 😛

Nickolas

Καλά δε μπορώ να πω οτι μου αρέσει σα σχέδιο και πολύ, το καλό πάντως είναι οτι προορίζεται για τη Verizon, οπότε φαντάζομαι το διεθνές μοντέλο θα είναι διαφορετικό, ποιος ξέρει μπορεί να είναι και από αλουμίνιο όπως μια εικόνα που είχε διαρρεύσει πριν αρκετούς μήνες και νόμιζαν οτι θα είναι το 1020.
https://wmpoweruser.com/leaked-aluminum-variant-of-nokia-lumia-eos-already-in-mass-production/
Το καλό πάντως είναι οτι είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το 1020 που φαίνεται στην τελευταία εικόνα, οπότε σα μέγεθος θα είναι σαν το Galaxy S4 απλά λίγο πιο παχύ, που σημαίνει οτι τα bezels που έχουν φαγωθεί όλοι είναι μικρά, απλά δε φαίνεται καλά στη φωτογραφία γιατί η αρχική οθόνη του wp δεν πιάνει ολόκληρη την οθόνη, δείτε που βρίσκεται το ρολόι πάνω από το σήμα του facebook και θα καταλάβετε.
Από τεχνικά χαρακτηριστικά πάντως δεν παίζεται.

tasos

Πρός αυτούς που ρωτάνε για το 1520….έχω μιλήσει με τη Nokia Ελλάδας και μου είπαν οτι αναμένεται να κυκλοφωρήσει αυτόν το μήνα (Νοέμβριο) . Οπότε Stay Tuned 🙂

Nio

Τα bezels ειναι παρα πολυ μικρα ΑΛΛΑ εξ’ αιτιας μιας σοβαρης παραλειψης ειτε απο πλευρας microsoft ειτε απο πλευρας nokia φαινονται τεραστια.! Πρεπει να φτιαξουν αμεσα τα live tiles να ειναι edge to edge ωστε να αναδεικνυεται η κατασκευη της συσκευης αλλα κ το ωραιο UI.

Ιωαννα

Το θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!
Ανυπομονουμε για μια συγκριση απο κοντα με το 1520

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Έχοντας πιάσει στα χέρια μου το 1020 lumia έχω να πω τα εξής: Σαν συσκευές η ποιότητα των nokia είναι κορυφαίες με διαφορά και σε συναρμολόγηση και σε ποιότητα υλικών αλλά και στην γενικότερη λειτουργία τους σήμα wifi κ.λ.π. Εάν και το 929 και 1520 είναι παρόμοιας φιλοσοφίας τότε το μόνο που απομένει είναι να διορθωθεί το λογισμικό και η ποιότητα κάποιων εφαρμογών , και τότε χτυπάνε κορυφή με την μία. Έχοντας δει την 8.1των wp έκδοση στο you tube έχω να πω ότι τότε θα χτυπήσουν κορυφή , και σε ποιότητα συσκευής αλλά και λειτουργικού. Μέχρι την άνοιξη υπομονή λοιπόν….

sofokles5

φαίνεται πολύ όμορφο…. (για τα windows δε ξερω γενικά αν αξίζουν ή οχι σε κινητό…)

dimitrisk

Αξιόπιστο flagship…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.