Nokia Lumia 929, Νέα διαρροή το δείχνει σε λευκό, 2510mAh η μπαταρία του

Μία νέα φωτογραφία διέρρευσε που δείχνει το πίσω μέρος του επερχόμενου Nokia Lumia 929, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ για λογαριασμό της εταιρείας Verizon. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, η συσκευή θα ενσωματώνει παρόμοιο hardware με αυτό του Nokia Lumia 1520, με εξαίρεση την οθόνη, η οποία θα είναι Full HD (1080 x 1920 pixels) αλλά με διαγώνιο κατά μία ίντσα μικρότερη, στις 5 ίντσες δηλαδή.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε να ενσωματώνει το κορυφαίο Qualcomm Snapdragon 800 SoC, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και την ίδια κάμερα των 20 Megapixels περίπου (5MP+16MP PureView) με τα οπτικά στοιχεία Zeiss.

Σύμφωνα με την πηγή της διαρροής, το Nokia Lumia 929 διαθέτει μπαταρία 2510mAh. Στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Να πούμε επίσης, ότι η λευκή έκδοση θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα πάντα με την πηγή των πληροφοριών σε περιορισμένα αντίτυπα.

Nokia Lumia 929, Nokia Lumia 929, Νέα διαρροή το δείχνει σε λευκό, 2510mAh η μπαταρία τουNokia Lumia 929, Nokia Lumia 929, Νέα διαρροή το δείχνει σε λευκό, 2510mAh η μπαταρία του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Γιωργο τι σημαινει το 5mp και 16mp?

George E.

Αν και χρόνιος κάτοχος των Xperia, η σειρά “9” των lumia με έχει κερδίσει με κάθε νέο μοντέλο. Μοναδικός λόγος μή αγοράς, η έλλειψη κάποιων εφαρμογών από το market place των Windows Mobile…

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

AN TO AΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ?

Tasos

Οχι γιατί η Verizon λειτουργεί την τεχνολογία CDMA ενώ τα ελληνικά δίκτυα είναι gsm.

George E.

Παντελή η λογική λέει ότι θα δούμε και την Ευρωπαϊκή έκδοση του 929.

Mike

Δεν υπαρχει ελλειψη εφαρμογων στο WP store σταματηστε αυτη την καραμελα. Εγω απο αντροιντ πηγα σε Lumia και μια χαρα κανω την δουλεια μου οπως και πριν.
Σε καποιο σημειο υπαρχει ενα δικιο οτι στο android market εχει πιο πολλες εφαρμογες,
τα 100κ fart machine applications δεν τα εχει το WP store.

μκχαλης

Μου κανεις πλάκα τώρα ότι δεν υπάρχει έλλειψη εφαρμογών. Πριν 3 βδομαδες μου,χάλασε το αντροιντ κινητό μου και πήρα το Lumia 820 που το είχε σε προσφορά η Vodafone . Με το που,ανοιξα το store ξενέρωσα τελείως. Νόμιζα με τις 200.000 εφαρμογές που έλεγαν θα είναι εντάξει αλλα απο αυτες μόνο καμια 50 το πολύ αξιζουν . Οι αλλες είτε έχουν βγει για να λένε ότι βγήκαν ή είναι κάτι εφαρμογές απο,τρίτους που είναι εντελώς άχρηστες . Μου λείπουν παρά πολλές εφαρμογές απο το αντροιντ και ελπίζω να βγουν σύντομα

gian

ούτε τα 100κ test περιόδου έχουν τα WP 🙁

kostas

Μια χαρά είναι τα WP από άποψη εφαρμογών και ενημερώνεται συνεχώς. υπάρχουν όλες οι απαραίτητες. Και πολλές με διαφορετικό όνομα, όσοι νομίζουν ότι δεν έχουν αυτά που θέλουν ας μπούνε σε κανένα αντίστοιχο νήμα σε κανα forum να διαβάσουν. κακό δεν είναι. και πολλές που είναι τρίτων είναι κλάσεις ανώτερες απ τις κανονικές. Μάθαν όλοι τωρα τα WP δεν έχουν εφαρμογές, και ζήτημα να χρησιμοποιούν καμιά 20αριά… μη λέω και πολλές!!!

Darth

@Mike τότε βοήθησε με που θέλω να κάνω μετάβαση θέλω μερικές εφαρμογές 1, ένα απλό ftp server και ένα απλό samba server (να κάνω διαμοιρασμό αρχείον στο δίκτυο στην δουλειά όταν χρειάζομαι) 2. ένα καλό file manager να κανό διαχείριση αρχείον δουλειάς στο κινιτο και όχι μόνο 3. usb otg helper να μπορώ να συνδέω εξωτερικούς δίσκους απο ntfs και fat μεχρι mac jurnalism 4. ένα καλό video player να κάνει αναπαραγογη ταινιών με subs και υποστήριξη όλον τον μορφών οπούς και από σκληρό δίσκο κλπ (να το βάζω να το συνδέω με tv και να βλέπω ταινία) 5. ένα καλό adblocker γιατί σελιδες με διαφημίσεις μου την σπάνε 6. δώσε μου και δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογος εκτός market γιατί κάποιες εφαρμογές πχ για ανάλυση κινήσεις δικτύου κλπ θεωρούνται “hacktool” και δεν τα επιτρέπουν στο market 7. ένα σωστό browser σε επίπεδο desktop με flash support μπόλικες δυνατότητες addons κλπ (πχ σαν boat και dolphin στο android) 8. ένα καλό music player να κάνει αναπαραγωγή απο flac και mp4 μεχρι folder brosing και radio playlist browsing 9. ένα καλό launcher η κάτι παρομιο γιατί εχω μπόλικες εφαρμογές να της ταξινομήσω ανά κατηγορία 10. ένα σωστό picture manager (γιατι είδα το embeded… Συνέχεια »

stratos

αν και τα WP δεν έχουν τόσες εφαρμογές οσες το αντροιντ, ειναι περισσοτερο απαλλαγμενες απο ιους. Οι περισσοτεροι ιοι που κυκλοφορουν στην αγορα αφορούν τα αντροιντ και οχι τα WP. Και δεν ξέρω κανεναν (ενταξει δυο φιλοι μου εχουν) που να έχει antivirus στο κινητο και να ελεγχει τα αρχεια του για ιους.

μιχαλης

Ο Darth τα λέει ολοσωστα μπορώ να συμπληρώσω και αλλα όπως για παράδειγμα η έλλειψη μεταφοράς εφαρμογών στην κάρτα μνήμης , αργα ανιματιον που σου καθυστερούν λιγάκι στην δουλεια σου , στο multitasking manager μπορείς να έχεις μόνο 8 εφαρμογές , τα NFC tags είναι τελείως άχρηστα στα wp8 και μερικα δεν μπορείς να τα δουλέψεις αμα δεν τα κανεις format απο αντροιντ κινητό και αλλα πολλά . Ας ελπίσουμε με την έκδοση 8.1 η Microsoft να δωσει περισσότερη ελευθερία στο λογισμικό της . Τέλος πάντων στο θέμα μας . Το κινητό είναι πολύ καλό αλλα τα wp8 μέχρις στιγμής δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τα χαρακτηριστικά αυτα . Έχω δει συγκριτικά βιντεο μεταξύ 920 με διπύρηνο επεξεργαστή και 1520 με s800 και έχουν σχεδόν την ίδια αποδοση και αυτο λόγω των πολλών animation . Αρα προς το παρών συτα τα χαρακτηριστικά είναι αχρηστα .

nikmour

Ρε Darth είσαι πολύ βαρετός ρε φίλε, παραλίγο να κοιμηθώ πάλι καλά που τα ορθογραφικά σου λάθη με κράτησαν όρθιο.
Για να τελειώνουμε. Όλα τα αρχεία μου με το που τελειώνω την επεξεργασία μου “ανεβαίνουν ” στο skydrive. Από εκεί μπορώ να τα διαμοιράσω όπου θέλω. Εσύ έχεις συνηθίσει το τρόπο δουλειάς των android εγώ των wp.
Adblocker δεν χρειαζόμαστε εμείς άλλα το android. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα.
Offmarket εφαρμογές δεν τα θέλω. Όποιος θέλει να πάει στους xda
Επίσης η ms έχει αποφασίσει να κρατήσει το λειτουργικό πιο κλειστό από αυτό του android. Όπως και η apple αλλά δεν ακούω κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτά που λες για το iphone?
To ότι τα wp έχουν ελλείψεις δεν το αρνείται κανείς αλλά το 2011 είναι πολύ μακριά.
Θα συμφωνήσω μαζί σου στα 9 και 11. Για τα 10,11,12 υπάρχουν 3rd party apps και το 13 έχει λυθεί με την gdr3.

nikmour

Επίσης θα συμφωνησω με τον μιχάλη.
Α και darth για το video player δες
https://www.wpcentral.com/moliplayer-pro-hands

Darth

@Mike για τα ορθογραφικα θα σου πω κατι……….. για ζισε σχεδον ολη σου την ζωη στο εξωτερικό και μετά να σε δω πως θα μιλάς ελληνικά (η όποια άλλη γλώσσα) (πριν προσβάλουμε κάποιον σκεφτόμαστε λίγο)

adblocker δεν είναι μόνο για εφαρμογές αλλά κόβει και της διαφημίσεις από της σελίδες…….

δλδ στο skydrive μπορω να ανεβάσω μεγάλα αρχεία που δεν τα αναγνωρίζει το κινιτο καν και να τα διαχειρίζομαι από κάποιο file manager? εξάλλου για ποιο λόγο να πάω στο cloud κάθε ήμερα κάτι gb ανεβοκατεβάζω δεν κάνει για λύση εδώ πέρα στην Ελλάδα

για το offmarket είναι ανάλογα με της ανάγκες του κάθε ένα

τεσπα πολλά είπαμε και βγήκαμε αρκετά offtopic

Darth

@Darth Moliplayer Pro ειναι το μοναδικό που την παλεύει κάπως, αλλα έχει αρκετούς περιορισμούς τύπος codex,, σε τι φάκελο θα μπει το αρχειο κλπ (το γράφει και ο δημιουργός ότι έχει κάποιους περιορισμούς λόγοι του λειτουργικού που ελπίζει να λυθούν αργότερα)
αλλά είναι πολύ καλή προσπάθεια και χρησιμοποιεί αρκετά έξυπνους τρόπους ώστε να παρακάμψει κάπως κάποιους βασικούς περιορισμούς που θέτει το OS

nikmour

@Darth εεε όχι και mike…
Για τα ορθογραφικά σορρυ δεν το ήξερα αλλά υπάρχει και autocorrect. Εγώ το χρησιμοποιώ συχνά, ουδείς άσφαλτος όπως είπε και η τραγουδιάρα.
Για το skydrive έτσι είναι όπως τα λες. Όλες τις τρέχουσες δουλείες μου τις έχω “πάνω” και όταν τις θέλω, τις έχω. Επίσης πολλές εταιρείες έχουν σε cloud τα προγράμματα τους, οπότε βολεύει.
Περισσότερο off topic δεν γίνεται…

Darth

@nikmour λάθος copypaste :p

το λιώσαμε το off

Κώστας Βλαχάκης

Εντάξει παιδιά, τα είπατε. 🙂

Nikolas

Darth πραγματικα εισαι βαρετος καλα λεει ο φιλος παραπανω. Πηγαινε στο XDA ανετα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.