Nokia Lumia 930: Χρυσή έκδοση 24Κ με μαίανδρο

Προχθές είδαμε φωτογραφίες hands-on και video από το Gold edition του Nokia Lumia 930, ένας κατασκευαστής στο Βιετνάμ κυκλοφόρησε μια έκδοση με χρυσό 24Κ στο “σασί” του κινητού και όχι σε όλο το πίσω καπάκι όπως στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Θα είναι περιορισμένη έκδοση αφού θα κυκλοφορήσουν μόλις 99 κομμάτια.

Στο “σασί” σχηματίζεται μαίανδρος και αναγράφονται οι φράσεις “Limited Edition” και “24K Gold Plated Nokia Lumia 930”. Τα κουμπιά, η θύρα για την κάρτα SIM και το πίσω καπάκι θα παραμένουν σε μαύρο χρώμα για να κάνουν αντίθεση με το χρυσαφί.

Το χρυσό Lumia 930 έχει τιμή 842 δολάρια Αμερικής (περίπου 946 ευρώ).

Nokia Lumia 930 24k gold, Nokia Lumia 930: Χρυσή έκδοση 24Κ με μαίανδρο

Nokia Lumia 930 24k gold, Nokia Lumia 930: Χρυσή έκδοση 24Κ με μαίανδρο

Nokia Lumia 930 24k gold, Nokia Lumia 930: Χρυσή έκδοση 24Κ με μαίανδρο

Nokia Lumia 930 24k gold, Nokia Lumia 930: Χρυσή έκδοση 24Κ με μαίανδρο

Πηγή

Χριστόδουλος Βλούτης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Τελειοοο!
Αμα ονομασουν και τον browser ”Spartan” τοτε αυτο το κινητο θα ειναι οσο πιο Ελληνικο γίνεται.
Βεβαια οταν ενεργοποιεις το τηλεφωνο, θα πρεπε να παιζει καμια πενια αλα-Ζορμπα
Και η cortana πρεπει να λεγεται Μπαμπης Πεταλουδας και οταν του μιλουσες να λεγε
”τι τρεχει μαγκα μου, οτι γουσταρει η ψυχουλα σου, εφτασεε, κτλ” ..

Panos7GR

Φήμες λένε πως η ΧΑ, σαν τρίτο κόμμα στις εθνικές μας εκλογές, θα κάνει μήνυση για την χρήση του Μαίανδρου. “Δεν γίνεται βρωμιάρηδες μιγάδες να σπηλιώνουν έτσι τα ιστορικά μας σύμβολα” φαίνεται να ήταν τα λόγια που ακούστηκαν μέσα από τα γραφεία του κόμματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν θα μείνουν μόνο σε δηλώσεις αλλά ετοιμάζονται και για διαδικτυακή επίθεση στη Microsoft (αλά Β.Κορέα εναντίον Sony) για να μη βγει η συσκευή στην αγορά.
Για ο,τιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους!

ymich

Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα περάσουν το μαίανδρο για αγκυλωτό σταυρό
και θα καταστρέψουν όλα τα μοντέλα.

DIREFEAR

Μισες δουλειες δουλειες κανουν εκει στην νοκια…διπλα στον μαιανδρο επρεπε να γραφει:”ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΙΣ” και “ΕΠΙΚΕΧΡΙΣΜΕΝΟΝ ΔΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΡΑΤΙΩΝ ΝΟΚΙΑ ΛΟΥΜΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΟΣΤΟΝ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟΝ”. 🙂

nik0s

Το Techblog προωθει ναζιστικα συμβολα???

manos

Να δω τους μπουληδες της χρυσής αυγης μ αυτό το κινητό κ τίποτα άλλο!!

Στεφανος

Ποτε θα βαλουν επειτελους cortana στα ελληνικα;

Δημήτρης

Panos7GR..τεραστιο προβλημα το μυαλο σου…
nik0s…μην τα λες παραεξω αυτα γιατι θα σε κοροιδευουν…

Parastas

Χαχαχαχαχαχα δεν υπάρχετε παίδες!!!!

Panos7GR

@Δημήτρης: Προφανώς δεν με ξέρεις και από χθές για να αναφέρεσαι έτσι για το άτομό μου, οπότε για μάζεψε τα δάκτυλά σου απ το πληκτρολόγιο, σε παρακαλώ!!

Δημήτρης

ποια πολιτικα ρε συ κωστα?δεν βλεπεις οτι ειναι στοκοι??το techblog προωθει ναζιστικα συμβολα λεει ο στοκος ο ανιστοριτος που δεν εχει ιδεα…τι να πω δηλαδη..

takis

Παρα πολυ ομορφο… αλλα για λιγους!
Μακαρι να ειχαν και αλλα κινητα την ιδια σκεψη για τον Μαιανδρο
Δεν το λεω πολιτικα, αλλα ιστορικα..

nikosx

ειδικη κυκλοφορια (σιγα μην εβγαζε τετοιο σχεδιασμο πατατα η microsoft) ΜΟΝΟ για καθαροαιμους ελληνες. χιχιχιχιχι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Nokia Nokia Lumia 930 Windows Phone

Nokia Lumia 930 Gold edition: Φωτογραφίες και video

Αρχές του μήνα η Microsoft παρουσίασε τα Nokia Lumia 930 και Lumia 830 σε σπέσιαλ έκδοση σε χρυσό χρώμα. Τα παιδιά από το WindowsCentral έπιασαν στα χέρια τους το χρυσό Lumia 930 και ετοίμασαν ένα βίντεο αλλά και φωτογραφίες μέσα από τις οποίες μπορούμε να το γνωρίσουμε καλύτερα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της χρυσής έκδοσης είναι […]

Smartphones Microsoft Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 830 και 930, νέες εκδόσεις σε χρυσό χρώμα

Η Microsoft από τότε που εξαγόρασε το τμήμα mobile της Nokia, κυκλοφόρησε το Microsoft Lumia 535, το πρώτο χωρίς το brand της Nokia. Μπορεί προς το παρόν να μην έχει σκοπό να κυκλοφορήσει κάποια νέα ναυαρχίδα, όμως αποφάσισε να ανανεώσει τα Nokia Lumia 930 και Nokia Lumia 830 με δυο limited εκδόσεις σε χρυσό χρώμα.

Smartphones Nokia Nokia Lumia 930 WIND

Nokia Lumia 930 στη WIND με τιμή 299 ευρώ [Xmas Deals]

Super προσφορά από τη WIND για τους φίλους της Nokia και του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8. Αποκτήστε με 299 ευρώ το Nokia Lumia 930, σκέτη τη συσκευή χωρίς καμία προϋπόθεση συμβολαίου ή άλλη δέσμευση. Η προσφορά ισχύει για αγορά από τα καταστήματα WIND και για όσο διαρκέσουν τα αποθέματα.

Reviews Hands-on Nokia Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 930 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB (όχι micro SD), κάμερα 20 Megapixel Pure View με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και μπαταρία 2420 mAh. Δείτε […]