Nokia Lumia 930, 545 ευρώ πρώτη ενδεικτική τιμή

To αναμενόμενο Nokia Lumia 930 το είδαμε πριν από λίγο καιρό σε online γερμανικό κατάστημα με τιμή στα 599 ευρώ και τώρα βλέπουμε μια πρώτη ενδειτική τιμή και για αποστολή στην Ελλάδα. Η συσκευή εμφανίστηκε στην ελληνική έκδοση του ηλεκτρονικού καταστήματος Expansys και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες στα 544,99 ευρώ.

Nokia Lumia 930 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Nokia Lumia 930, 545 ευρώ πρώτη ενδεικτική τιμή
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

69 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Αυτή είναι τιμή για flagship, όχι όπως το iPhone/Gs5…Nokia Lumia 930 τον Οκτώβριο θα γίνεις δικό μου.

Αγγελος Τριγυρης

Ωραιο ειναι και εχει διαφορετικο κοψιμο απο τα αλλα lumia.Μπραβο στην NOKIA

dimitrisnk

το πισο μεροσ μου θυμίζει το sony sp

someone

Νομίζω για αυτά τα χαρακτηριστικα η τιμή του είναι μια χαρά.

kostas

Το expansys έχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα γιατί ήθελα να αγοράσω κάτι απο αυτό και όταν τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως μιλούσα στο αγγλικό κατάστημα!

alexandros

Παρα πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει!! Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το Lumia 1020 ήταν στα 700€! Μακάρι να παρουσιάσει και mid rage συσκευές η Nokia !

nikos

Με διαφορα το καλυτερο high-end smartphone της αγορας και στην καλυτερη τιμη!Και μην μου πει κανεις εχει τον 800 αντι τον 801 και 2 αντι για 3γιγα ραμ!Οποιος εχει πιασει ποτε windows phone στα χερια του ξερει οτι αυτο το κινητο θα τρεχει καλυτερα και απο ενα ανδροιδες με τον 805 και 3γιγα ραμ!

Gblog_21

Γινεται σιγα σιγα πειρασμος το συγκεκριμενο!

Μιχαλης

Gblog_21 συμφωνώ κάθε φορά που το βλέπω μπαίνω σε πειρασμό να μην πάρω το note 3 που σκέφτομαι και να πάρω αυτό

neo geo

Πολύ καλή δουλειά εκ πρώτης όψεως.
Μακάρι οι εταιρίες να δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον στα Windows Phones και να σταματήσει επιτέλους αυτό το δίποδο ανάμεσα στα δύο δημοφιλέστερα λειτουργικά.
Αν υπήρχε και τρίτος δυνατος παίχτης στην αγορά οι εταιρείες δεν θα επαναπαυόντουσαν τόσο πολύ και δεν θα υπήρχε αυτή η στασιμότητα που υπάρχει φέτος με τους κατασκευαστες συσκευών!

τασος

Για καθημερινη ανετη και γρηγορη χρηση χωρις κολληματα,ομορφο,στοιβαρη κατασκευη και πανεμορφο UI απλα δεν εχει αντιπαλο..Καλοφαγωτο μαγκες..Το τσιμπαω ανετα και μαλιστα θα εχει δωρο μαζι dock για ασυρματη φορτιση,τα σπαει λεμε…!!!!!!!!!!!!

nikos

@Μιχαλης+1!Απο οτι θυμαμαι εσυ εχεις ενα lumia 820.Αν εχεις βολευτει τα wp(Εγω προσωπικα τα εχω βολευτει απιστευτα)τοτε δεν βρισκω το λογο να μην παρεις αυτο αντι του note 3.Τουλαχιατον με το lumia ξερεις οτι θα εχεις 3 χρονια αναβαθμησεις ενω στο αλλο για κανενα χρονο ακομη…

stavros1211

Με το θέμα μπαταρία τι να παίζει άραγε;
Μάλλον θα είναι το μοναδικό του μειονέκτημα.

Chewmbacka

Τα χριστουγεννα θα γινει το δωρο στον εαυτο μου, σουπερ κινητο !

γιαννης

Tο κινητο θα ειναι ενα τελειο all around k vfm σε λιγο καιρο κ με σωστο μεγεθος.Γενικως τα σπαει!
@μιχαλη με το συμπαθειο εχεις πολλη πλακα…
Καθε φορα αλλαζεις αποψη στο ποιο κινητο κ ποιο λειτουργικο..φιλικα

Γιαννης

Αν πέσει στα 350 και κάτω το συζητάμε , με τιμή που προσεγγίζει το S5 και το G3 δεν έχει τύχη στην αγορά.

Gblog_21

@μιχαλη το μονο που με κραταει ειναι μην βαρεθω την αρχικη οθονη με τα πλακακια.Τωρα πεταω ενα theme ή ενα αλλο σετ εικονιδιων και”νιωθω” οτι ανανεωθηκα.Κατα τ αλλα το κινητο τα σπαει και με καλυπτει πληρως.Και εχει και πολυ καλη τιμολογηση γι αυτα που προσφερει.Μαλλον ηρθε η ωρα για wp!

Μιχαλης

@γιαννης αφού έλεγα να πάω για το note 3 αλλά στο skroutz απο 380 που ήταν πριν κανένα μήνα εχει παει 460 . Οπότε λέω μάλλον να πάω σε αυτά τα λεφτά σε κάτι φετινό . Βλέπω το g3 με τούμπανο χαρακτηριστικά και μου πετάνε σήμερα 2gb ram . Ξενέρωσα λιγάκι . Οπότε μάλλον λέω να πάρω αυτό που ειναι πανέμορφο και όπως είπε και ο nikos θα εχω 3 χρόνια το λιγότερο υποστήριξη

stelios04

Πολύ ωραίο και θα τρέχει μια χαρά αλλα εξακολουθεί το sar να το έχει στο Θεό μαζί με την Apple. Επομένως κάποια άλλη φορα

tasos

@telios04 Η Ευρώπη έχει λιγότερο SAR από την Αμερική…και καλά καλά ακόμα δε βγήκε στα μαγαζιά.

Aggelos Kioses

@Μιχαλη εχεις δικιο για την τιμη του note 3 αλλα να ξερεις οτι ειναι φοβερο και το note 3 μιας και το εχω και κανει τα παντα.το πηρα στα 400. Αλλα πιστεψε με ολο αυτο τον καιρο εχω δει και εχω δει ναυαρχιδες αλλα σαν το 930 που εχει η νοκια πραγματικα δεν υπάρχει! Παρολο που εχω το note3 μπαινω σε πειρασμο να το δωσω που το εχω και μολις 3 μηνες και να παρω το lumia 930! Λενε πως τα WP ειναι φοβερα!

Γίαννης

εκει γυρω στις γιορτες των χριστουγεννων θα κανω ενα 930 δωρο στον εαυτο μου

JohnWave

Πανέμορφο κινητό , μια χαρά τεχνικά χαρακτηριστικά κι αν ποτέ περνούσα στα Windows θα έπαιρνα σίγουρα αυτό. ( για να γίνει αυτό , θα πρέπει να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι το μόνο που θα παραμετροποιώ στην εμφάνιση θα είναι το μέγεθος/θέση/χρώμα των κουτακίων…δύσκολο το κόβω… )

Το αν δεν έχει super διάρκεια δεν θα με πείραζε γιατί είμαι light user σχετικά.

Genesis

πολύ ωραίο κινητό και πολύ καλό μου αρέσει ανυπομονώ να το δω και από κοντά

το κινητό πρέπει να πηγαίνει σφαίρα !!

Τομ

Πολυ ομορφο κινητο παντως.

Panagiotis GP

Ξέρουμε αν τα 8.1 υποστηρίζουν USB on the go; Ή είναι θέμα hardware;

tech21man

Αρκετα υψηλο SAR δυστυχως. Ολα τα αλλα φαινονται πολυ καλα.

Αλλα γιατι μη αποσπωμενη μπαταρια και απουσια micro SD? Ειναι σα να μη βαζεις δεικτη θερμοκρασιας η λαμπακι για τη μηχανη στο αυτοκινητο με το σκεπτικο οτι δε θα χαλασει. Ε κινητο αμα κολλησει με καποιο περιεργο συνδυασμο κακης app και bug στο software τι θα περιμενεις να κλεισει απο μπαταρια? Αυτο μου φαινοταν …καθυστερημενο (μια λεξη που δεν μου αρεσει να τη χρησιμοποιω καθολου) απο πλευρας ολων των κατασκευαστων που το υιοθετουν. Κοινως ειστε μ$%%#ες. Με κεφαλαια γραμματα.

Το σασι ειναι μεταλλικο?

Πολυ ισορροπημενο design. Νομιζω το 1520 με αυτα τα specs τα ξεπερασε ολα στο gaming basemark OS X πως λεγεται, σιγουρα τα android και ακομη και το iphone. Αποδιδει δηλαδη αρκετα καλα.

konstantine73

Μετα την αγορα του asus t100 αρχιζω να βλεπω τα πλακακια με άλλο ματι…..
Λιγοοοοοο ακομη να δυναμωσει το windows store και θα είναι πλεον πολυ δελεαστικα τα win phones.
Οσον αφορα για το 930 αν και κατοχος android (note2) είναι ένα κουκλι!

Μιχαλης

Τι υψηλό sar λέτε ; Το icon εχει 0.70 στην Αμερική που έχουν πιο υψηλό απο οτι την Ευρώπη . Για το 930 δεν βρήκα κάτι αλλά ειναι ίδια κινητά ακριβώς . Και όσο για εσάς που σκεφτεσται οτι θα το βαρεθηται κάνετε λάθος . Και εγω έτσι έλεγα για τα wp πριν τα πάρω οτι ειναι βαρετά και τέτοια αλλά εδω και 8 μήνες δεν το εχω βαρεθεί καθόλου ειδικά με τα wp8.1 . Και ήμουν χρήστης αντροιντ που μου άρεσε να πειραματιζομε με custom rom, root launchers icon packs widget και τέτοια .

alexandros

@tech21man Όσα κινητά δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία υπάρχει ένα συνδυασμός κουμπιών που κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με το αν αφαιρούσες την μπαταρία ..

Τάσος

Tech21man αν σου κολλήσει πατάς παρατεταμένα το lock key ,10 δευτερα, περιπου και κανει επανεκινηση,κάτι το οποίο θα σου γίνει απο όσο ξέρω 2-3 φορες το χρονο και με αρκετό ξεπατωμα..το sar θα είναι όπως στα περισσότερα κινητα 0.50 κεφάλι 0,60 σωμα περιπου..επίσης θα είναι το μονο κινητό που θα συνοδεύεται απο βαση ασύρματης φόρτισης και εννοείται οτι το κινητό έχει ενσωματωμένη την ικανοτητα ασύρματης φόρτισης και δε χρειαζεται ειδική θήκη όπως αλλά κινητά..

Mimis

@tech21man
Φίλε μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος για αποσπωμενη μπαταρία, αφού με συνδυασμούς πλήκτρων κανεις reset η power off κατα βούληση, χρόνια τώρα…
Μία περίπτωση υπάρχει μόνο, για να επιθυμεί κάποιος αποσπωμενη..
Να χρησιμοποιεί και 2η μπαταρία ημερησίως, αν δεν έχει πρόσβαση σε ρεύμα.(που είναι σπάνιο φαινόμενο.)
Τωρα μη μου πείτε πως η αποσπωμενη αλλάζει πιο εύκολα κτλ. γιατί μέχρι να τα παίξει η μπαταρία στη διετία, θα έχετε αλλάξει συσκευή, όπως ο περισσότερος κόσμος, (ασε που και οι ενσωματωμένες αλλάζουν)
Κανονικά, το ζήτημα αποσπωμενη πρέπει να απασχολεί μια ελάχιστη μερίδα του κόσμου.
Όσον αφορά την υποστήριξη SD Card, υπάρχει μια τάση αποφυγής της (μιας και θεωρείται παλιά τεχνολογία) και μια επιλεκτική μεταστροφή στις online /cloud υπηρεσίες.
Πιστεύω καταλαβαινετε το γιατί.
Ο νοών νοητω.
Αρα πρέπει να περιμένουμε όλο και λιγότερες high end συσκευές να υποστηρίζουν κάρτες sd στο εγγύς μέλλον.

tech21man

Μιχαλη, μαρεσει το κινητο, αλλα

https://www.phonearena.com/phones/Nokia-Lumia-930_id8571/fullspecs

κατω εχει τη δοκιμη του SAR, μεχρι 1,49 εχει μετρηθει simultaneous. Συγγνωμη αλλα αλλες εταιρειες τα πανε καλυτερα. 0,85 head, 0,56 body στην καλυτερη περιπτωση. Δεν ειναι ασχημα αλλα δεν ειναι καλα. Αυτα για το SAR.

Για τα υπολοιπα που λες και εγω συμφωνω απολυτα.

Γιαννης

@tech26man
Εγώ πάλι βλέπω ότι δεν πέρασε ούτε το Nexus 5 που δεν είναι καν το πιο δυνατό android…
https://www.youtube.com/watch?v=PuY1vI-Pg3w

moutafis1924

Ποσο κοντη ειναι η μνημη ορισμενων ξεχνατε φενεται τη Nokia στην εποχη του n95 ποσο εκανε οταν ηταν πρωτη σε πωλησεις…??? οταν πρωτοβγηκε και τοτε δεν υπηρχαν skrutzομαγαζα το ειχα παρει απο το πλαισιο 736€ .Τωρα που επιασε πατο σε πωλησεις βγαζει αυτο με 550€ ετσι ειναι κατι πρεπει να κανει για να μαζεψει και κανα φραγκο…!!!

Τάσος

@tech21man

Αν άνοιξες το link από το FCC report θα είδες ότι έχει το guide του Lumia 930. Εκεί μέσα αναφέρει:

The maximum recorded SAR values for this device
are:
Maximum SAR value Frequency bands
used when
Maximum SAR value
was recorded
When held against
the head
0.60 W/kg over 10g 4-slot GPRS 900 and
WLAN 5000
When operated at a
separation distance
of 1.5 centimetres
(5/8 inch) from the
body
0.73 W/kg over 10g 4-slot GPRS 900 and
WLAN 2450

Όταν ψάχνεις για το sar πρέπει να διαβάζεις συνθήκες λειτουργίας (αν 3g/wifi είναι ανοιχτά ταυτόχρονα) καθώς και σε ποιο frequency λειτουργεί. Οι ελληνικοί πάροχοι από όσο ξέρω παίζουν στη band των 900mhz για GSM. Επίσης το sar στην Αμερική είναι μεγαλύτερο αλλά έχουν και μεγαλύτερο όριο. To phonearena προφανώς αναφέρει τις τιμές για Αμερική.

Tasos

@tech21man
Αν άνοιξες το link από το FCC report θα είδες ότι έχει το guide του Lumia 930. Εκεί μέσα αναφέρει:

The maximum recorded SAR values for this device are: When held against the head
0.60 W/kg over 10g 4-slot GPRS 900 and WLAN 5000
When operated at a separation distance of 1.5 centimetres (5/8 inch) from the body
0.73 W/kg over 10g 4-slot GPRS 900 and WLAN 2450

Όταν ψάχνεις για το sar πρέπει να διαβάζεις συνθήκες λειτουργίας (αν 3g/wifi είναι ανοιχτά ταυτόχρονα) καθώς και σε ποιο frequency λειτουργεί. Οι ελληνικοί πάροχοι από όσο ξέρω παίζουν στη band των 900mhz για GSM. Επίσης το sar στην Αμερική είναι μεγαλύτερο αλλά έχουν και μεγαλύτερο όριο. To phonearena προφανώς αναφέρει τις τιμές για Αμερική.

stavros

Τον Νοεμβριο ειχα αποφασισει να κανω μια αλλαγη και να αγορασω windows phone(πρωην χρηστης android),ετσι κατελειξα στο lumia 920.Το κινητο πετουσε απο καθε μερια,προσπαθησα να το κολλησω μαλιστα ανοιγοντας καμια 15αρια apps μαζι.Απολυτως τιποτα το κινητο πετουσε και παλι! Παρολα αυτα τον τελευταιο μηνα αποφασισα να το πουλησω γτ τα windows phone χρειαζονται ακομα αρκετη δουλεια για να ολοκληρωθουν για παραδειγμα το μικρο ευρος των apps καθως και ως προς την εμφανιση.Προς το παρων εχω ενα lg g2 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Σε κανα 2 χρονια ωστοσο θα ξανασκεφτω σοβαρα τον ενδεχομενο να επιστρεψω σε windows phone εφοσον υπαρξουν περιθωρια βελτιωσης!

Island

Υπέροχο κινητό….έχω το M7 και είναι το μονο που θα ήθελα….Υπερτέλειο

Makis

Στα σκρουτζομάγαζα κάτω από 500 αρχική. Το expansys εκτός από κάτι προσφορές κάπου και που, τις χειρότερες τιμές….

tech21man

Τασο, η simultaneously χρηση που βγαινει τοσο ψηλα, τι ακριβως εννοει (ρωταω, δεν γνωριζω). Ωστοσο θυμαμαι οτι υπαρχει και GSM 1800 στην Ελλαδα? Με το SAR εχω μπερδευτει επισης σε διαφορες περιπτωσεις, εχω παρατηρησει ακομη και ανακοινωση κινητου με 1,2 SAR (αν θυμαμαι ενα xperia S η P) μετα δοκιμη απο FCC που το εβγαλε χαμηλοτερο και επειτα ξανα ανακοινωση σε 0,78. Το guideline της nokia λοιπον πως συνδεεται με τις τιμες που δινει το Phonearena? Βλεπεις, διαφορετικες τιμες στο FCC, specific use? simultaneous? head? body. Και διαφορετικες απο της nokia. Επισης απο ο,τι βλεπω, αναλογα με το specification σε νεοτερα μοντελα παρατηρουνται και διαφορετικα SAR σε σχεση με μετεπειτα εκδοσεις του καθε μοντελου. Ακρη δεν βγαινει. Αλλα αυτο το 1,4 simultaneous στο λαιμο μου καθεται οπως και αν προεκυψε. Ναι φυσικα, ειναι πολυ χαμηλοτερο σε καθημερινη χρηση κτλ, αλλα τοτε πιθανα τα αλλα μοντελα να ειναι ακομη πιο χαμηλα? Οπως και να χει, η εταιρεια δεν διακρινεται στον τομεα αυτο και φυσικα υπαρχουν πολυ καλυτερες “επιδοσεις” εκει εξω απο αλλες εταιρειες. Αλλα και η apple, HTC επι χρονια ηταν και χειροτερες αλλα δεν ηταν εμποδιο αυτο στον καταναλωτη. Για το gaming benchmark αναφερομουν Γιαννη. https://results.rightware.com/basemark_x Οσο για τον συνδυασμο… Συνέχεια »

tolkien

“το καλυτερο high-end smartphone της αγορας?”. Μην υπερβαλουμε ρε παιδια. Μπορει να ειναι ενα πολυ ωραιο κινητο το 930 με ευχρηστο λειτουργικο, μιλαω για τα WP8.1 (Cortana & Not. Center ειναι τρομερα. Ειδικα η Cortana), αλλα οταν το Store τους ειναι ενα αισχος μην λεμε υπερβολες. Ωραιο κινητο στο συνολο του, εκτος απο την εμφανιση, ειναι να μπορεις να αγοραζεις εφαρμογες ιδιας ποιοτητας οπως σ’ενα αλλο λειτουργικο. Πιθανον θα το αγορασω κι εγω, αλλα οχι αμεσα γιατι θελω να δω που ειπανε οτι μεχρι το τελος του 2014 θα εχει μειωθει πολυ η ψαλιδα απο apps σε σχεση με τα άλλα 2 λειτουργικα (το οποιο δεν νομιζω να γινει, εκτος κι αν η microsoft δωσει τοσα πολλα λεφτα στους developers και αλλαξουν γνωμη για τα WP 🙂 ). Προς το παρον παραμενω με LG G2 32gb σαν κυριο κινητο (και δευτερο το Lumia 630 WP8.1 που κερδισα και θα προτιμησω να δωσω τα λεφτα μου να αγορασω το tablet-laptop Surface Pro 3 που το θεωρω κορυφη). Αυτο που μπορω να πω παντως για το 630 ειναι γι’ αυτα που παρεχει ειναι τρομερα σταθερο και λειτουργικο και ας εχει 512 ram (αλλα η χαρα παυει οταν μπεις στο store) “κατι αντιστοιχο… Συνέχεια »

xristoa

Παντός τώρα που ολοκληρώθηκε η εξαγορά θα δούμε πολύ καλύτερα τιμές απο την Microsoft μιας και έχει μεγάλα περιθώρια να συμπίεση το κέρδος της για να ανεβάσει της πώλησης συσκευών και την πλατφόρμα κατά συνέπεια!! Και αυτό μόνο καλό είναι για εμάς τους καταναλωτές!!!

Tasos

@tech21man,

Αν δεις στο ίδιο site (phonearena) το simultaneous sar του Samsung Galaxy Note 3 θα δείς ότι έχει περισσότερο από το Lumia 930.

Manos

Παιδιά.. ξέρει κανείς για το expansys? αξιόπιστο;

Tom

Αν δεν ανεβασει τα windows phone αυτο το κινητο, εμενα να με λιθοβολισετε δημοσιως στην πλατεια ομονοιας!

Τελειο κινητο ισως η καλυτερη συσκευη σαν συσκευη και μονο. Ομορφο ποιοτικοτατο που θα εχει προσοχη στην λεπτομερεια (μια λεπτομερεια την οποια προσεχει η Nokia ειναι η ποιοτητα των κλησεων με τελεια μικροφωνα και noise cancellation φοβερο)

Tasos

@tech21man

Όταν λέει simultaneous χρήση εννοεί με 3g και wifi ανοιχτά ταυτόχρονα. Να κάνεις δηλαδή κλήση μέσω 3g και να κατεβάζεις και μέσω wifi.

sokinfragoul

παλι παραπληροφορηση.

ειναι δυνατον να κανει τοσο?πανω απο 600 θα εχει που τα διαβαζεται αυτα?

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Παιδιά το κινητό σαν συσκευή δεν υπάρχει. Έχω δύο κινητά αυτή την στιγμή ένα nokia 808 με symbian και ένα note 3. Το note 3 τρέχει τα πάντα πολύ γρήγορα και έχει πολύ καλές εφαρμογές. Το nokia παρ” ότι έχουν περάσει δύο χρόνια έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής ηχεία, σήμα ,δωρεάν gps, και ότι άλλο αφορά την συσκευή. Πιστεύω λοιπόν ότι το 930 το μόνο που θα υστερεί θα είναι οι εφαρμογές οι οποίες δεν είναι πλήρες όπως το Android. Έχει ο συνάδελφος μου το 1020 και το μόνο που υστερεί εν σχέσει με το note είναι οι εφαρμογές. Κατά τα άλλα το 930 μου αρέσει πολύ σαν σχεδίαση και εάν βελτιωθεί το store κάποια στιγμή θα το τσιμπήσω

Panosk

Κινητάρα.Θα το πάρω 100%. ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΚΙΑ!!

Panosk

έχει για μένα το καλύτερο dising απο όλα τα lumia

τασος

Λοιπον παιδια ακουστε εντυπωσεις απο lumia ICON (δηλαδη το 930)απο καλιφορνια που ημουν Πασχα..Καταπληκτικη συσκευη εξωτερικα με ωραια αισθηση σε μεγεθος galaxy s4 περιπου αλλα λιγο πιο βαρυ λογω ποιοτητας υλικων..ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ειλικρινα,ειδικα μερα που το επαιζα ηταν παρα πολυ λαμπερη,εβλεπα ανετα,ηχειο δυνατο καθαρο αλα galaxy s4 λιγο πιο καθαρος και γεματος ηχος..Αρνητικο,αυτο που ειπε ο Κωνσταντινος πιο πανω,εχει πολυ λιγες εφαρμογες για να λιωσεις,οντως,ηθελα candy crash και εφαγα ηττα αλλα θα μπει σιγουρα και γενικως ολα τα διασημα παιχνιδια ειπαν οτι θα μπουν εως τελη 2014!!!Ααα,η καμερα αψογη και μερα και βραδυ,με την αναβαμιση 8.1 θα βελτιωθει και αλλο σε ολα και γενικα για 2-3 χρονια θα το στηριξει η ΜS οποτε ολα οκ..Συνοψιζοντας εγω θα το παρω σιγουρα γιατι ενθουσιαστηκα,πολυ γρηγορα μενου και στην καθημερινοτητα,μπαταρια κλασσιοκα 2αρι μερες με κανονικη χρηση η μια με λιωσιμο!!Πιστευω η πιο τιμια αγορα αυτη τη στιγμη,ειδικα προς Χριστουγεννα που θα εχει 350 κατοσταρικα περιπου μαζι με ασυρματη βαση φορτισης δωρεαν ενδεχομενως και ωραια ακουστικακια θα ειναι απο τα κινητα της χρονιας!!Οι μονοι που δεν το παιρνουν ειναι αυτοι που θελουν απειρες εφαρμογες και εχουν και το χρονο καθημερινως βεβαια να τις παιζουν(εκει πας αντροιντ η ΙΟΣ ),εγω ομως δουλευω,θελω… Συνέχεια »

GiannisMix

Παρα πολύ όμορφο. Λιτό όπως μαρεσει. WP σταθερή αξία αποδεικνύεται. Αλλα δε ξέρω κατι που θέλω να ρωτήσω παιδιά. Η κάμερα του σε σχέση με τον ανταγωνισμό χάνει απο κάποιο αλλο πέρα απ το 1020;

Givrgow

@giannismix μπες youtube κ κοιτα τα συγκριτικα στο fonetik K we love smartfones.
Eιναι λιγο καλυτερο απο το σ5 που θεωρηται το καλυτερο σε φωτο κ βιντεο ειδικοτερα.
Lossless zoom pure view+OIS ειναι το πακετο που ξεχωριζει η τεχνολογια της Nokia.

GiannisMix

@Givrgow
Οκ! Ξέρω γενικα τι λέει η κάθε εταιρεία. Εχω επίσης εδώ και μοσο χρόνο το 920. Ωστόσο σε προσωπικό τεστ με το Ζ1 το 920 βγαίνει νικητής. Κι έρχομαι κ σκέφτομαι. Εχω δει τις απίστευτες φωτο του 1020. Οποτε το 930 σε τι επίπεδα μπορεί να κυμαίνεται! Αναμεσα στο 920 και στο 1020 ίσως…

κωστας

ΠΑΙΔΙΑ ξερετε αν το 930 φοραει ηδη τη cyen ? Tα αλλα νοκια θα παρουν αναβαθμιση αλγοριθμων
κ γενικοτερα στις λειτουργιες καμερας? thanks

Ιορδανης

Σαν τον Σταύρο, είχα 920 και τώρα g2. Συσκευαρες και οι 2. Αλλά ας μου βρει κάποιος στα windows phone app για euroleage live score, play chess,sport24, ote tv program, gmail. Αυτά δεν τα είχε η Microsoft και άντε μετά πες μου πως να γυρίσω στα windows phone. Πολύ καλό κινητό, ανεκτίμητο το here maps αλλά λείπουν πολλές εφαρμογες.

Νίκος

@Ιορδανη εκτός του ΟΤΕ tv έχει τις αλλες που λες ίδιες η με διαφορετική ονομασία κ μάλιστα είναι κ ποιότητας κάποιες.
Εγω καθε εβδομαδα βλεπω κ νεες.Δε δικαιολογω την ms έχει αρκετές ελλείψεις (ειδικα στα παιχνιδια)αλλα φαντάζομαι θα βρει [τρόπο $], κ θα κλείσει η ψαλίδα αρκετα σε ένα εξάμηνο όπως είπαν.
Δε μπορει να κανει κ αλλιως..Προσωπικά ειμαι καλυμμένος,χρησιμοποιω λίγες βασικες εφαρμογές αντε κ κανενα παιχνίδι αν κ τα βαριεμαι.
Η εμπειρια χρησης που παιρνω απο το λειτουργικο ειναι η καλυτερη κ ταιριάζει με το οπτικό μου θέλω,δηλαδη απλο μοντέρνο μινιμαλ. Κουβεντα να γινετε..

τασος

Giannismix@ το 930 εχει λιγο καλυτερες φωτο απο noκιa n8 την μερα και λιγο χειροτερες την νυχτα λογω ελλειψης XENON φλας..Για το 1020 που λες δεν ξερω απο κοντα δεν το εχω δει αλλο απο το διαδικτυο στα αυτοματο settings δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το 930,βεβαια το 1020 αμα το ρυθμισεις σωστα δεν θα εχει αντιπαλο..Γενικα νομιζω θα μεινεις παρα πολυ εχαριστημενος..

obi

@Ιορδανης

Να προσθέσω και εγώ πως υπάρχει app ακόμα και για ‘ΟΤΕ tv’ πρόγραμμα,
πρόκειται για το tv live & guide Greek.

Άρα από άποψη store, δε βρίσκω λόγο που τα WP apps δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σου.
Ίσως δεν έψαξες στο store.

Και οι WP επιβεβαιώνω, ειναι και συσκευάρες!

Ιορδάνης

Obi, για live score εφαρμογή στο μπάσκετ μπας έχεις ακούσει τίποτα;

αλεξανδρος

ασχολούμαι με κινητά από το 1992 πιστεύω ότι το 930 θα μείνει στην ιστορία όπως και μερικά άλλα,,,.Ειμαι λάτρης του είδους symbian android ios windows … όλα καλοδεχουμενα αρκεί να με καλύψετε σαν καταναλωτή !

Mars

εγω προσωπικα ανυπομονω για hands-on!!

Chris

Γεικώς πιστεύω πως έχει πολλή δύναμη γ αυτά που χρειάζεται. Πραγματικά Futureproof.

ΜΙχαλης Βενετης

Το παιρνω σε 2 μερες πρασινο κ δικαρτο παρακαλω απο φιλο που δουλευει μαικροσοφτ στην τιμη των 317€ ……. ΝΟΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

tasos

@Μιχάλη Δηλαδή υπάρχει dual sim version ?

ΜΙχαλης Βενετης

@τασο φιλε σορρυ εκανα λαθος δεν βγαινει δικαρτο!! Μονο το 630… μπερδευτηκα!!!

ilias

Κώστα, εσύ απο την εμπειρία σου, ποιο πιστεύεις οτι είναι το καλυτερο nokia lumia windows phone smartphone που έχει περάσει απο τα χερια σου;

Μαριαννα

Τελειο … Μπράβο στην Nokia <>!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.