Αποκάλυψη των Nokia Lumia 930 και 630 στο Microsoft Build Conference;

Η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει στο Microsoft Build Conference στις 2 Απριλίου τα Windows Phone 8.1, τα οποία επιβεβαιώθηκαν από τη Microsoft σχετικά με την ονομασία τους και φαίνεται πως δε θα είναι η μοναδική αποκάλυψη της εταιρείας αφού έχει αναπτυχθεί η φημολογία πως η Microsoft θα παρουσίασει και τα Nokia Lumia 930 (Martini) και Lumia 630 (Moneypenny).

Το Nokia Lumia 930 αναμένεται να είναι η GSM έκδοση του Nokia Lumia Icon 929 που είδαμε μέσα από hands-on video στην MWC 2014, αλλά ενδεχομένως να έχει υποστεί τροποποιήσεις όπως είχε τροποποιηθεί το Nokia Lumia 925 σε σχέση με την έκδοση που είχε κυκλοφορήσει για λογαριασμό της Verizon σαν Lumia 928. Επιπλέον, πιθανή είναι και η αλλαγή του μεγέθους της οθόνης της συσκευής από τις 5 ιντσες στις 4.5.

Η ημερομηνία διάθεσης του Nokia Lumia 930 είχε φημολογηθεί ότι θα ήταν στις 19 Απριλίου αλλά η τελική και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας θα αποκαλυφθεί απο τη Microsoft και τη Nokia πιθανόν στο Build Conference.

Όσον αφορά το Nokia Lumia 630, θα αποτελεί το διάδοχο του Lumia 620 το οποίο επισκιάστηκε από το δημοφιλές Lumia 520, με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να φημολογούνται πως θα είναι η δυνατότητα χρήσης 2 καρτών sim, κάτι το οποίο γίνεται πρώτη φορά σε Windows Phone συσκευή, ενώ ο επεξεργαστής θα είναι, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, ο Snapdragon 400 με την οθόνη της συσκευής να είναι στις 4.3 ιντσες ανάλυσης 800×480 pixel.

nokia, lumia, 930, 630, microsoft, build, conference, Αποκάλυψη των Nokia Lumia 930 και 630 στο Microsoft Build Conference;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Μακάρι να μην κάνει το λάθος και το βγάλει με 4,5 ίντσες. Για το 930 λέω, περιμένω πως και πως να βγάλει 5 ίντσες να το χτυπήσω!

Τομ

Ψηνομαι να αλλαξω λειτουργικο καποια στιγμη στο μελλον. Ομως δεν θελω 5ιντσο κινητο. Ενα high end nokia στις 4.5 ιντσες θελω η ενα iphone καπου εκει.

obi

Καλύτερα να το βγάλει στις 4,5″ .
Αρκεί η καλή ανάλυση.

Νομίζω κάπου εκεί βρίσκεται η χρυσή τομή και ο μέσος όρος της αγοράς κινητών.

Γιάννης

Κι εγω για αλλαγη λειτουργικου σε WP ειμαι,αλλα περιμενω κατι που να με ικανοποιει.στο τσακ ημουν το Δεκεμβρη για το 925 αλλα κατι φημες τοτε για το 930 ή και εγω δεν ξερω πως αλλιως θα λεγεται με εβαλαν στο περιμενε.αν βγει με 4,5 ιντσες θα ειναι πολυ καλα αλλιως κοιταω αλλου

Tom

Παιδια το 925 που ειχα δει και γω με ειχε εντυπωσιασει. Με την οθονη με το ομορφο λειτουργικο με την ποιοτητα κλπ. Και τα νοκια ειναι φοβερα και ως τηλεφωνα! Με ποιοτητα κλησης σηματος κλπ. Στο τσακ ημουν και γω αλλα λεω ασε να βγει κατι καλυτερο.

Και ολα αυτα με πλαστικο ετσι; Για να καταλαβουμε οτι το μεταλλο που ολοι θελουμε πια δεν ειναι τα παντα

Panagiotis WP 8.0

Και εγώ με 925 υπέρ ευχαριστημένος. Μακάρι και απο εμένα να κάνει το βήμα και να το βγάλει στις 4,5″.
Θα το χτυπήσω ούτως ή άλλως αλλά λέμε τώρα.

Δημήτρης

Όσον αφορά την οθόνη του 930, πιστεύω ότι πρέπει να ναι πάνω από τις 4.5. Από 4.7 έως 5.0 με FHD ανάλυση πιστεύω πως θα είναι ιδανική. Να είναι άνετη η πλοήγηση στο internet και πιο εύκολος ο χειρισμός του τρίτου tile στην αρχική οθόνη. Το ιντσαζ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.