Nokia Lumia 930 και Lumia 630 τα επίσημα hands-on video

Τα νέα Nokia Lumia 930 και Lumia 630 είναι εδώ και είναι τα πρώτα με προεγκατεστημένη την νέα έδοση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8.1. Το Lumia 930 εντυπωσιάζει με την ποιότητα κατασκευής και τα επιμέρους τεχνικά χαρακτηριστικά, το Lumia 630 θα είναι το πρώτο δίκαρτο Windows Phone. Δείτε τα πρώτα επίσημα hands-on video.

Nokia Lumia 930 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Nokia Lumia 630 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 930 και Lumia 630, Nokia Lumia 930 και Lumia 630 τα επίσημα hands-on video

Nokia Lumia 930 και Lumia 630, Nokia Lumia 930 και Lumia 630 τα επίσημα hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kimonas

To 930 πολύ ποιοτικό και σε όμορφα χρώματα.τούμπανα τα χαρακτηριστικά και η οθόνη oled θα δείχνει απίθανη!Το μόνο που με χαλάει είναι το μέγεθος,αλλά δυστυχώς έτσι είναι πλέον τα flagship..
Για το 630 το μόνο π έχω να πώ είναι περικοπές!ούτε 2η κάμερα(έστω vga),ούτε flash…για λίγη αύξηση οθόνης κ 2η sim…

τασος

…Η πιο λαμπερη oled που εχουμε κανει…οκ,σε συνδυασμο με clearblack ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΔΙΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟ…!!!

stergios

ρε παιδια μηπως ξερει κανενας αυτο με τις κινουμενες φωτο αν υπαρχει σε αλλη πλατφορμα ή σε καποια εφαρμογη??? πολυ εντυπωσιακο κινητο!

Kostas-Doha

ενδιαφερον…το android αρχιζει να κουραζει και τελευταια εχω κατι καταρευσεις..ονειρο!!!!…ios δεν ειχα ποτε και αρνουμαι να ειμαι trendy….θα δοκιμασω το 930….σοβαρη πιθανοτητα

Τομ

Απο το 930 ειμαι υπερεντυπωσιασμενος. Τι G2 και Z2 ακουω lumia 930!

Νικ

Θελω ένα Windows phone τωρα!

Αντρέας

Ρε παιδιά είστε καλά συγκρίνετε Ζ2 και lumia 930

Θάνος

Εγώ νομίζω πως οι συγκρίσεις με Z2 είναι λανθασμένες.Ότι και να λέμε το Z2 είναι έτη φωτός μπροστά από το nokia…

tomnot

Παρατηρησατε το ρολοι των δυο κινητων? 9:30 και 6:30

Τάσος

To z2 είναι καλό κινητό απλα το 930 παιζει σε αλλά επίπεδα..Ά,καλύτερη οθόνη εντος και εκτός σπιτιού,Β,καλυτερο λειτουργικό με λιγότερες εφαρμογές σε ποσότητα μεν αλλά όλες οι βασικές είναι εκεί,επίσης πολύ πιο γρήγορο στην καθημερινότητα καθώς τα αντροιντ και 8πυρινα να βγουν στα 3 gz με 4 γιγα Ραμ παλι θα κολλάνε λίγο και θα είναι πιο αργά απο τα παραθυρακια,Γ,κάμερα το ξεσκίζει το ζ2 άνετα,Δ,πιο κόμπακτ στο χερι,Ε,φωνητικη πλοηγηση χωρίς συνδεση δωρεάν,ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ!!!!!!Ζ,καλύτερη υποστήριξη βραγχυπροθεσμα,μακροπρόθεσμα κ.λ.π θα μπορουσα να λέω ώρες οποτε όντως θα συμφώνησε με τα παιδιά απο πανω..ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΤΟ 930 ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ Ζ2 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΤΕΛΟΣ!!!

Θάνος

@Τάσος
Λοιπόν
Α)το ότι έχει καλύτερη οθόνη από που το κρίνεις;Από το hands-on;Ή μήπως επειδή είναι oled;Εγώ θα έλεγα να περιμένουμε να τα δούμε κ τα 2 από κοντά..
Β)Το windows phone έχουν μεν βελτιωθεί πολύ αλλά έγκειται στον καθένα τι του αρέσει.Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου.Όσο για τον επεξεργαστή φοράει τον 800..ενώ το z2 τον 801.αν κάνω λάθος διορθώστε με;
Γ)λες ότι τα android κολλάνε;Που;Πότε;Το z1 δεν το έχω δει ποτέ να κολλάει..φαντάζομαι ούτε το z2 θα κολλάει.Και έγω κατεβάσει πολύ πράγμα…
Δ)λες για κάμερα το έχει άνετα;Που;Πως;Κάτσε να δούμε τις φωτό που τραβάει πιο αναλυτικά και τα βίντεο.που και πάλι τα sony είναι γνωστά χρόνια τώρα για το τι φακούς φοράνε…
Z2 με τα χίλια μάγκες…

johny.keha

παιδια μια χαρη πειτε μου την γνωμη σας εχω iphone 5 να παρω το sony z2 η το νοτε 3? ειμαι σε μεγαλο δειλημα

Mimis

@johny.keha εγω θα πρότεινα Note3.

Τάσος

Θάνο ξιδακι για τον φανμποισμο..όσο και να χτυπιεσαι ήρθε νεος σερίφης στην πολη ..930 ρεεεεεεε και τα μυαλά στα κάγκελα,μείνε με ζ1 εσύ χαχαχα…

Tom

Το Z2 εχει περισσοτερη RAM και τον 801, αλλα το lumia θα ειναι πιο γρηγορο. Τωρα τι απο τα δυο προτιματε ειναι δικο σας θεμα. Speccs η ουσια δηλαδη.

Εμφανισιακα προτιμω lumia το πορτοκαλι τα σκοτωνει ολα. Σαν ποιοτητα ειναι και τα δυο καλα αλλα καθε φορα που πιανω high end lumia δεν μπορω παρα να εντυπωσιαστω με το ποσο ωραια ειναι τα κινητα απο κατασκευη.

keer

windows phone 8.1 > iOS 7 > Android Kit kat

(χρήστης wp8, ios7, kitkat)
προσωπική γνώμη πάντα…

vasiliSII

Αυτο το Nokia 930 ειναι το μονο κινητο που μου αρεσει, αν και θα παω για Note 4 αλλα πραγματικα πολυ ομορφο…μπραβο Microsoft.

Antreas

@ Τάσο δεν σε βλέπω να απαντάς στην ερώτηση του Θάνου. Από που κρίνεις πως το 930 έιναι πιο καλό από το z2??? 1) δίπλα ηχεία με τεχνολογία digital noise cancellation 2) αδιάβροχο 3) 3200 mah έτσι για να γουστάρουμε 4) καλύτερη οθόνη 5) καλύτερη κάμερα και με περισσότερες εφαρμογές….
Ζ2 μάγκες

Tom

Αντρεα καλυτερη οθονη και καμερα? Πως το ξερεις αυτο θα μας πεις και μας;

Τα 3200mah καλα κανει και τα βαζει γιατι τα sony εχουν την μεγαλυτερη καταναλωση στα της ενεργειας. Νομιζεις τυχαια βαζει μεγαλες μπαταριες η sony?

Η φαση ειναι οτι επικρινεις καποιον που κατεληξε σε ενα αυθαιρετο συμπερασμα, καταληγοντας επισης σε ενα αυθαιρετο συμπερασμα και συ..

Φιλικα παντα αλλα καθηστε να δουμε. Τα nokia απο hardware παντα ηταν φοβερα. Τα sony οχι. Και αυτο μπορει να ειναι προσωπικη μου αποψη αλλα θεωρω οτι η sony ουτε ηχεια φοβερα ειχε ποτε στα κινητα της ουτε οθονες ουτε καμερες ενω ποτε δεν ηταν πρωτοπορος στην διαρκεια μπαταριας. Τωρα αν θα τα πετυχει ολα αυτα σε μια γενια οκ. Εγω πιστευω δεν θα το κανει. Ισως με την οθονη που πρεπει να ειναι οντως καλη.

petros

Παρτε nokia να σωθειτε…………απλα κινητάρες!!!!

Dimitrisdim

Για να δουμε απο κοντά το 930 … Αν και θα είναι πιστεύω ακριβως ίδιο με το Lumia icon …Το όποιο είναι φοβερό κινητό … Και πραγματικά ότι πιο γρήγορο έχω πιάσει στα χέρια μου …! Μάλλον μόλις βγει το 930 θα το τσιμπισω … Και η ποιότητα κατασκευής φοβερή !!

kimonas

ΡΕ παιδία χαλαρώστε λίγο..τη μέρα που βγήκε το άρθρο τοποθετήθηκα σχετικά, και από τότε ο @Tom και κάνα 2 παιδιά έχουν κάνει σχόλια για τα 2 κινητά…ο καθένας πιστεύει πως είναι καλύτερο αυτό που του αρέσει,μην βάζουμε κόντρες.! Η τεχνολογία μας ενώνει 😉

Γιαννης

ποτε βγαινει το κινητο στην ελληνικη αγορα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.