Nokia Lumia 930 Gold edition: Φωτογραφίες και video

Αρχές του μήνα η Microsoft παρουσίασε τα Nokia Lumia 930 και Lumia 830 σε σπέσιαλ έκδοση σε χρυσό χρώμα. Τα παιδιά από το WindowsCentral έπιασαν στα χέρια τους το χρυσό Lumia 930 και ετοίμασαν ένα βίντεο αλλά και φωτογραφίες μέσα από τις οποίες μπορούμε να το γνωρίσουμε καλύτερα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της χρυσής έκδοσης είναι ακριβώς τα ίδια με το δικό σας Lumia.

Συνολικά θα παραχθούν 3000 κομάτια από τη σπέσιαλ έκδοση και κάποια από αυτά μπορείτε να τα βρείτε από τώρα στο eBay με τιμή περίπου 430 δολάρια Αμερικής. Εκτός από το συγκεκριμένο με το μαύρο καπάκι υπάρχει και αυτό με λευκό πίσω καπάκι.

Δείτε και το BlackBerry Passport σε χρυσό χρώμα.

Nokia Lumia 930 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 930 Gold edition, Nokia Lumia 930 Gold edition: Φωτογραφίες και video

Nokia Lumia 930 Gold edition, Nokia Lumia 930 Gold edition: Φωτογραφίες και video

Nokia Lumia 930 Gold edition, Nokia Lumia 930 Gold edition: Φωτογραφίες και video

Nokia Lumia 930 Gold edition, Nokia Lumia 930 Gold edition: Φωτογραφίες και video

Nokia Lumia 930 Gold edition, Nokia Lumia 930 Gold edition: Φωτογραφίες και video

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kotsos

Κινητάρα λέμε!!!!!! Με ή χωρίς χρυσό

Tasos

Εγώ παντού διαβάζω για σοβαρά προβλήματα υπερθέρμανσης. Κινητάρα δεν το λες αν έχει τέτοια θέματα.

Makis

Ζεσταίνεται φυσιολογικά και σαφώς λιγότερο από Nexus 4 που έχω επίσης, το οποίο όταν “μουλαρώσει” σε κάτι και αγωνίζεται να φέρει εις πέρας, ψήνεις άνετα μπιφτέκια πίσω, well done – no medium raw. Επίσης του έκανα τεστ τραβώντας βίνετο 4Κ (2160/30) για 2-3 λεπτά μετά το upgrade σε denim και δεν παρατήρησα τίποτε θερμοκρασίες. Αυτά.

Φώτης

Απο τα καλύτερα κινητά εκει εξω..Οθοναρα δεν κολλάει πουθενα κ το menu του με τα WP ειναι πανέμορφο..Φωτο κ βιντεο κορυφαία ποιότητα κατασκευής..Αν δεν το παρω σε λιγο καιρο σίγουρα θα τσιμπησω το επόμενο lumia που θα ανακοινώσει η MS..Που να βγουν κ τα W10!!!

Φώτης

Ξεχασα να πω οτι το μονο κινητο που θέλω να παρω αν δεν τσιμπησω τελικά το lumia 930 η το νεο lumia ειναι το lg g flex 2..

Πέτρος Π

Εντάξει πανέμορφο κινητό, με διαφορά το καλύτερο κινητό ανεξαρτήτως λειτουργικού για το 2015… Πλέον αυτοί που γνωρίζουν έχουν αρχίσει και στρέφονται στα Windows….

Nickolas

Το χρυσό δε μου αρέσει καθόλου σα χρώμα, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο έτσι όπως το έχουν με τη μαύρη πλάτη, αλλά και με τη λευκή του πάει απίστευτα. Άνετα θα το αγόραζα αν ερχόταν Ελλάδα, να χει και μια καλή τιμή βέβαια.
Όσον αφορά το κινητό, πολύ καλή κάμερα που με τη denim ανοίγει ταχύτατα και με πολλά καλούδια, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ ωραία οθόνη, μέχρι τέλος του χρόνου θα πάρει και windows 10, ένα κινητό που όποιος το πάρει πραγματικά θα του κρατήσει για πολύ καιρό.

Lefteris T.

Παιδες λίγο off topping αλλά έχει παρατηρήσει κανεις όταν δν έχει σήμα το κινητό σχεδόν μηδέν κ ανοίγεις δεδομένα η καμια φωρα κ όταν δεχεσε κλήση η μνματα η οθόνη κάνει νερά σαν να κάνει παρεμβολές κ εμφανίζονται κάτι σαν κυμματα έχετε παρατηρήσει τπτ παρόμοιο??

alxgiann

Φώτη, και εγω το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι. Αλλά περιμένω να δω και πως θα είναι ο διάδοχος του 1020 με τα win10, και το 930 φαίνεται καταπληκτικό επίσης. Αν και δεν βλέπω λόγο να αλλάξω το G2 μου για τον επόμενο 1 χρόνο τουλάχιστον. (το έχω από το Νοέμβριο του ’13…)

gian

glamour

DAMN RIGHT

Aπιστευτο κινητό………..value for money……..τα σπάει!!!!

nikosx

Τα σπαει το κινητο, απαξ και ερθει το πηρα κατευθιαν, όχι μονο για τον σχεδιασμο του και για τα χαρακτηριστικα του! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο.

nomizo

Γιατι windows phone??
1. Το λειτουργικό πάει νεράκι. Πολύ smooth.
2. Φθηνές συσκευές.
3. Συχνά Updates.(Το lumia 625 του 2013 θα πάρει denim και Windows 10 lollolololol. οι
υπόλοιποι καθίστε με το jelly bean)
4. Ασφαλέστερα απο το Google OS.
5. Καλύτερη κάμερα αναλογικά με αλλα τηλέφωνα στο ιδιο εύρος τιμής.
6. Continuum στα Windows 10. (Για καλύτερη συνεργασία με το PC μου).
7. Σύντομα με Universal Apps που θα αγοράζονται μια φορα και θα χρησιμοποιούνται και στο
PC και στο Tablet μου.
8. Ενοποίηση των Windows Store με τα Windows phone store
9. Το ιστορικό και οι προτιμήσεις σου δεν πωλουνται σε τρίτους όπως κάνει η google.
10 Απο εφαρμογές έχει όλες όσες θέλω και παραπάνω και συνεχώς αναβαθμίζονται.

ironmanmark40

Lumia 930 ελληνικο με 000-fr mobile operator , εδω και μερικες μερες αναβαθμισμενο σε lumia denim, ολα μια χαρα , μονο οταν ανοιγεις στο store τη lumia collection, λεει οτι υπαρχει προβλημα με την φορτωση της και να προσπαθησεις αργοτερα αλλα και παλι τιποτα. Αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο θεμα μετα την denim;

nik

ΠΑΙΔΕΣ αποκλιστικα αυτο το ερωτημα θελω απαντισει απο αυτους που το εχουν και καπος εμπεριστατωμενη λοιπον το 930 εχει την γκαμα παιχνιδιων εφαρμογων android και ασ αργουν να βγουν σε lumia δεν εχω προβλημα ???2 παιζει τα βαρια παιχνιδια αψεγαδιαστα real racing ,scr, scr clasic asplaid 8,sniper 3d οπως καταλαβαρτε θελω να περασω απο android σε lumia αλλα με καιει αποκληστικα αυτο μην μου πειτε κινιταρα και φοτο και τετοια τα ξερω μονο αν βγαινουν παιχνιδια και εφαρμογες τοπ γιατι εχω ακουσει τα χιλια μυρια και δεν ξερω τι να κανω!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.