Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 930 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB (όχι micro SD), κάμερα 20 Megapixel Pure View με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και μπαταρία 2420 mAh. Δείτε το βίντεο.

Παιδιά, λυπάμαι για το out of focus στο video. Έχουμε και τις άσχημες μέρες μας…

Nokia Lumia 930 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 930 hands-on review, Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 930 hands-on review, Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 930 hands-on review, Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 930 hands-on review, Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 930 hands-on review, Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 930 hands-on review, Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 930 hands-on review, Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 930 hands-on review, Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 930 hands-on review, Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 930 hands-on review, Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nokia Lumia 930 hands-on review, Nokia Lumia 930 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

76 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης σε λέω

Πραγματικά τέλειο smartphone. Ας ξεφύγουμε λίγο απ τη “σούπα” των Android.

tech21man

Μπα και σε αλλες συσκευες το asphalt κανει “κρακ”. Δεν ειναι ακριβως ομαλο το scrolling του τουλαχιστο αμα εχεις συνηθισει τα 60 fps του forza!

christos

Έχει καταπληκτικές εφαρμογές το store των windows phone. Άλλο πράμα.

Γιάννης ελιζογλου

Θα το σκεφτόμουν για αγορά αν δεν υπήρχε το note4 😀

JIM

Εξαιρετικό!!!

μακης

Κινητάρα!

tasos

το κινητό απλά τα σπάει και τώρα με το demon update θα τραβάει 4k video στα 24fps..

aggelos

αν και δε μου αρεσουν καθολου τα windows phone πρεπει να παραδεχτω οτι εχουν φοβερο design

Γιάννης σε λέω

@aggelos κι εγώ έτσι έλεγα, μέχρι που αγόρασα πριν 7 μήνες για δεύτερη συσκευή ένα οικονομικό windows phone, το Huawei Ascend W1 συγκεκριμένα. Πίστεψέ με, αναίρεσα πολλές απόψεις που είχα πριν. Το store βέβαια είναι πιο περιορισμένο συγκριτικά με τα android, αλλά όλες τις βασικές, και πολλές άλλες εφαρμογές τις έχει και τρέχουν απροβλημάτιστα με μνήμη συσκευής μόλις 512 mb. Η πλοήγηση είναι πολύ ομαλή και στρωτή στο διαδίκτυο. Δεν το κρύβω ότι μου αρέσουν πλέον τα windows phone. Όταν αλλάξω τη βασική android συσκευή μου, πολύ πιθανό να πάρω το συγκεκριμένο Lumia που βλέπουμε, εκτός αν με κερδίσει το Z3 compact όταν το δω από κοντά. Αλλά όπως έγραψα και σε άλλο post, οι συνεχόμενες αναβαθμίσεις και η μια πίσω απ’ την άλλη ναυαρχίδες στα android, με έχουν κουράσει.

pazzo

Τέλεια παρουσίαση και τελειο κινητό.!! δεν ξέρω εάν πρέπει να περιμένω και το 830 που έχουν πει πως θα κοστίζει 330 ευρώ. ή εαν στην Ελλάδα θα το έχουν ακριβότερο τελικά, οπότε να τσιμπίσω το 930. σε κανα μήνα θα έχει πέσει στα 400 στο σκρουτζ.

GiannisMix

Απίθανη συσκευή. Με όλη τη σημασία της λέξης. Design, ποιότητα, οθονάρα, κάμερα, δωρεάν gps συν της άλλης οτι δουλεύει άψογα, πάει τραίνο, όλες οι απαραίτητες εφαρμογές (τουλάχιστον για το 90% του πληθυσμού), και συνεχή αναβάθμιση απο Microsoft.
Τι άλλο να χρειάζεται κάποιος;;!
Την cortana στα ελληνικά ίσως!

περήφανος και αντικειμενικός χρήστης Lumia 920.

Αντρέας

Ελπίζω να το φέρεις στην Πάτρα! (;)

nikmour

γεια σου christos

Ιωάννης jb

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι όλοι που σχολιάσαν λένε τι καλό κινητό τι καλό λειτουργικό και άλλα πολλά…
Το ότι δε πουλάει καθόλου το λαμβάνουν μερικοί υπόψην?? αν ήταν τόσο καλό όσο λέτε δε θα έκανε και παραπάνω πωλήσεις??
Ο άλλος παραπάνω έχει lumia 920 και νομίζει ότι το κρίνει και αντικειμενικά!! δε στέκει ρε παιδί μου αυτό που λές πως να το κάνουμε..
Για να πούμε την αλήθεια τα μεγάλα αρνητικά του είναι…
ακριβό, δε πέρνει micro sd, μέτρια μπαταρία, λειτουργικό που πρωσοπικά (προς το παρόν) με αφήνει παντελώς αδιάφορο και όχι μόνο εμένα αλλά και πολλούς άλλους…
Τα θετικά του μας τα έδειξε ο κώστας αλλά τέτοια θετικά έχουν σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, συν του ότι δεν υστερούν (οι περισσότερες) στα παραπάνω που ανέφερα!!!!
Τα πρώτα 3 αρνητικά τα έχει και το iphone (micro sd αν πάρεις το 64 gb δε παίζει να χρειαστείς) αλλά εκείνο είναι ακόμη κορυφαίο το lumia θέλει πολλά ψωμιά για να το φτάσει
Η λογικη του κόσμου… αφού έχει 3% στην αγορά η microsoft δε τι κράζουμε, τι μας νοιάζει!! κράζουμε αυτούς που έχουν 15%

Γιάννης σε λέω

@Ιωαννης jb με 32 GB ενσωματωμένη μνήμη, την sd τι να την κάνεις??? Μόνο αυτό είναι ακριβό..?? Οι ναυαρχίδες των υπολοίπων όχι..?? Ας δούμε και κάτι διαφορετικό, android έχει και η κουτσή Μαρία σύμφωνα με τα ποσοστά που αναφέρεις.

Ιωάννης jb

Τα note 3 και 4 με 32gb εσωτερική γιατί έχουν και επεκτασημότητα μνήμης????
Είναι ανάλογα τον χρήστη, απο τη στιγμή που τα διαθέσιμα gb θα είναι κάπου στα 20 κρίνει ο καθένας αν θα του αρκούν ή αν θα χρειαστεί και micro sd card….
αν δε πέρνει micro sd και εγώ θέλω να έχω πολύ υλικό μέσα στο κινητό μου άσε με να το ξέρω καλύτερα απο εσένα το αν με χαλάει, εσένα μπορεί να σε φτάνουν..
Αν είχε 64 τότε θα έλεγα ok αλλά σε 3-4 μήνες μπαίνουμε στο 2015 δε μπορουμε να θεωρούμε καλό το ότι.. επειδή έχει 32 gb δε χρειάζεται να πέρνει micro sd!!
Ολά είπες είναι ακριβά και συμφωνώ μαζί σου, αλλά όπως είπα και παραπάνω αυτά πιστέυω αξίζουν πιο πολύ (είναι πιό καλά) απο το lumia

Christos

@Ιωάννης jb Φίλε μου πίστεψέ με το τηλέφωνο αυτό δεν παίζεται. Τα windows είναι μακράν το καλύτερο λειτουργικό. Και αν ρωτήσεις εδώ μέσα τα άλλα παιδιά του φόρουμ μπορούν να σου πουν πως και πόσο το έχω κράξει. Όλοι νομίζουν πως σιχαίνομαι τα windows phone και αυτό επειδή σε κάθε ανάρτηση μπαίνω και σχολιάζω αρνητικά. Κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι χρησιμοποιώ wp από τα 7 με ένα ταπεινό lg optimus 7. Στη συνέχεια πέρασα από htc trophy, htc titan, Lumia 800, Ativ s, Lumina 920, 1520 και εδώ και 1 μήνα είμαι κάτοχος αυτού του υπέροχου κινητού. Και επειδή είμαι τρελός με την τεχνολογία είχα και όλα τα iPhone από το 4 μέχρι το 5s αλλά και όλα τα nexus πλην του πρώτου nexus one.Τους τελευταίους μήνες πήρα και πούλησα τα galaxy s5, lg g3 και note 3. Προσωπικά δεν βάζω τίποτα μπροστά στα windows και αυτό που μου δίνουν. Το store χρειάζεται να καλυτερέψει και άλλο βέβαια. Έχουν γίνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση αλλά χρειάζεται δουλειά . Πιστεύω πως με τα windows 10 και την ενοποίηση οι βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα θα ειναι θεαματικές. Τέλος να αναφέρω πως και σε ταμπλέτα windows χρησιμοποιώ και δεν… Συνέχεια »

Nick_X

Κρίμα γιατι οταν ψαχνομουνα ελεγα ή αυτο ή το g2 αλλα τοτε δεν ειχε βγει ακομα το 930!!οποτε μειναμε με το g2!!!😏😏😏

kostasb16b

Ιωάννης jb σε πολλές χώρες όπως ναι στην Ελλάδα είναι μπροστά από iPhone σε πωλήσεις.. Είναι δηλαδή στην Ελλάδα νούμερο 2 πίσω από αντροιντ..

nikolas

Κώστα το ατου των windows είναι η αρχική οθόνη, βλέποντας την δικιά σου αναρωτιέμαι τι μας παρουσιάζεις.

stamatis21

απιστευτο κινητο.μπραβο στην νοκια.αυτη ειναι εταιρια ξερει να φτιαχνει συσκευες.εχει ριξει πολυ δουλεια πανω στη οθονη κ φυσικα για καμερα δεν μιλαμε.απλα δεν υπαρχει αλλο κινητο για φωτο.ασε δε που το λειτουργικο ειναι απλο κ πληρες.κ ειναι το πιο σμουθ πογ υπαρχει.για πειτε πιο αντροιντ ειναι σμουθ μετα απο μια τριετια;κανενα ολα τρωνε κολληματα.ασε δε του τοσα μενου του μενου ω μενου κουραστικαμε πλεον.βαρεθηκα να ψαχνω που ειναι τι.εχω κινητο για κανω την δουλεια μου οχι να μου βγαζει το λαδι στο ψαξιμο.ελεος πλεον που θεωρειται το αντροιντ καλυτερο.σε λιγα χρονια θα δειτε αν δεν βαλει μυαλο η google που θα παει.

dimitrisdim14

Αργησε πολύ η παρουσιαση του 930… οντος ! το κινητο σε λιγες μερες με την αναβαθμιση lumia denim θα τρεβαει 4Κ βινετο στα 24 fps και θα εχει και υποστιριξη HDR στην καμερα ! Ποιοτικα το εχω δει το κινητο και είναι από αλλον πλανητη …! πολύ μπροστα! σε εντιπωσιαζει αμεσως! Μην κολλατε στο ποσοστο … το ότι ο κοσμος είναι κολλημένος και φοβαται να κανει αλλαγη λειτουρικου η εχει συνιθισει να χρησιμοποιει android δεν λλει κατι ! όλα θελουν τον χρονο τους! χρησιμοποιω WP από την μερα που βγηκαν τα 8! και ημουν ενας στους 15 που ειχε windows phone … πλεον είμαι ενας στους 7! και γενικα ο δικος μου κυκλος εχουν παρα πολλοι wp! χρηστης 1020!

Φανης

Εαν καποιος δεν εχει χρησιμοποιησει, ιδιαιτερα τα 8.1 windows, δεν μπορει να εχει αποψη (χρηστης και win phones απο εποχη win 7 με HTC HD 7). Εχω το 930 σχεδον ενα μηνα, και ομολογω οτι το αγορασα για να εχω μια καλη συσκευη μεχρι τελος Οκτωβρη που θα επερνα το iPhone 6. Ελα ομως που αλλαξανε τα δεδομενα. Ακυρο εντελως λοιπον το 6αρι (για μενα) μετα την παρουσιαση του σε συνδυασμο με τις απιστευτες πια τιμες, και χωρις να το περιμενω, να λατρεψω την χρηση των 8.1.1, με τα παντα τους!!!! Αυτη τη στιγμη δεν σκεφτομαι ουτε για αστειο το 6αρι (αφου κι εγω εχω περασει απο ολα τα iPhone απο τα τελη του 2007), διοτι ειναι μια απο τα ιδια, χωρις τιποτα καινουριο (φανατικος χρηστης mac απο την δεκαετια ’90, και δεν αλλαζει αυτο με τιποτα!). Τωρα, τουλαχιστον, κατι μικρο για πολλους και ανουσιο, καθολου ομως για μενα, εχω ακομα και ασυρματη φορτιση! Ταχυτητα λογισμικου αντιστοιχη του iOS, ποιοτητα κατασκευης, οθοναρα, μπαταρια, και αλλα που τα βλεπεις μονο με την χρηση. Προσωπικα το προτεινω αφοβα, και σαν λογισμικο αλλα και σαν συσκευη!

Nerevar

Τοσο ωραιο build, τοσο ωραια specs, τοσο ελκυστικο κινητο με αυτο το χαλι για λειτουργικο συστημα. Ευελπιστω σε μια ενοποιημενη πλατφορμα με τα windows 10 που θα ειναι και λιγο πιο βελτιωμενη οπτικα αν και δεν ειμαι φοβερα αισιοδοξος…

JohnWave

Θετικά :

1. 5άρα amoled οθόνη με ιδανική ανάλυση
2. Όμορφο στιβαρό design
3. Άψογος επεξεργαστής και ram για windows λογισμικό.
4. Smooth λειτουργικό
5. Λογικά πολύ κάμερα όπως μας έχει συνηθίσει η Nokia

Aρνητικά :

1. Αν η Nokia πρόσεχε λίγο τα περιθώρια , ο χρήστης θα απολάμβανε πάλι 5άρα οθόνη σε αρκετά όμως μικρότερο και πιο πρακτικό συνολικό μέγεθος συσκευής.
2. Είναι κρίμα που η ποιότητα του πίσω μέρους δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα του μπροστινού μέρους.
3. Τα Windows κάνουν βήματα αλλά ακόμα υστερούν τόσο στις δυνατότητες του notification panel όσο και σε διάφορες βασικές και όχι μπούρδες εφαρμογές όπως τα πληκτρολόγια, οι browsers , οι file managers. Επίσης υστερούν πολύ για όσους θέλουν να παραμετροποιούν πολύ τις οθόνες τους ( πχ με launchers στυλ Nova και με widgets στυλ zooper που κάνουν παππάδες ).
4. Yπάρχουν κινητά με καλύτερες μπαταρίες εκεί έξω.

Γενικά για κάποιον που τον καλύπτει το windows store τόσο σε σημαντικές εφαρμογές όσο και σε παραμετροποίηση , θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά. 🙂

GiannisMix

@Ιωάννης jb
1) καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς το ονομα μου για να μου αναφερθείς.
2) το οτι ειμαι χρηστης 920 δε παυει να με κανει αντικειμενικο. αν εσύ λειτουργείς με παρωπίδες και θεωρείς οτι η συσκευή σου η το λειτουργικό που φοράς ειναι το super (ή εχεις μπερδυτει με άλλους που το κάνουν), εγω δεν ανήκω σε αυτούς

ξέρω τι έχω. ξέρω τι έχουν και όλοι οι υπόλοιποι. όσον αφορά τα υπέρ και κατά τα είπαν όλοι οι χρηστές.

Υ.Γ.1 “ο άλλος παραπάνω” λεει να δουμε τις πωλήσεις του για να κρίνουμε αν ειναι καλό ή όχι!! δεν αγοράζω ούτε κρίνω σύμφωνα με την μάζα. έχω μυαλό και κρίση. τα χρησιμοποιώ και κάνω τις “δικές μου” επιλογές.

Υ.Γ. 2 σε αυτο το blog γραφω και τιμώ με κλικαρισματα και κομμεντς έναν άνθρωπο που μου παρέχει πληροφόρηση καθημερινά. δεν ενδιαφέρομαι ουτε να κρίνω ουτε να κριθώ απο κανέναν.

Καληνύχτα

GiannisMix

@Ιωάννης jb
1) καλό θα ήταν να μου απευθύνεσαι χρησιμοποιώντας το όνομα μου
2) τα θετικά αρνητικά τα είπαν άλλοι παραπάνω που έχουν χρησιμοποιήσει ή έστω πιάσει συσκευές windows phone
3) το οτι έχω lumia δε με κανει να μην ειμαι αντικειμενικός. εκτός κι αν εσύ λειτουργείς με παρωπίδες και θεωρείς οτι η συσκευή σου ειναι πάντα η super με το τέλειο λειτουργικό ή έτσι βλέπεις να κάνουν κάποιοι κ νομίζεις οτι το κάνω κι εγώ. οχι δε το κάνω.
ξέρω τι έχω και τι εχει η κάθε συσκευή.

Υ.Γ. 1 “ο άλλος παραπάνω” λεει αν ήταν τόσο καλό δε θα είχε παραπάνω πωλήσεις; έρχομαι κ απαντώ.. “δεν κινούμαστε με τη μάζα. έχουμε μυαλό, και κρίση. τα χρησιμοποιούμε και τα δυο και κάνουμε τις “δικές μας” επιλογές

Υ.Γ. 2 ειμαι στο techblog και κάνω σχόλια κλικαρισματα “τιμώντας” κάποιους ανθρώπους που μου παρέχουν καθημερινή πληροφόρηση. για κανένα αλλο λόγο. δεν ειμαι εδώ για να με κρινει κανεις ουτε να κρίνω κανέναν.

Καληνύχτα

Panagiotis GP

Δεν ξέρω τι έχετε με τα windows εγώ πάντως τα έχω λατρέψει. Θα ήθελα φυσικά μερικές εφαρμογούλες ακόμη στο “μαγαζί” αλλά δεν πειράζει.
To 930 είναι πράγματι ένα υπέροχο κινητό και δεν μπορώ να ξεκολλήσω τα μάτια μου από την οθόνη του. Υπέροχη πραγματικά. Το έχω σε μαύρο, χωρίς θήκη (προσέχω βέβαια πως το αφήνω σε σκληρές επιφάνειες) και το πίσω καπάκι δεν έχει το παραμικρό σημάδι. Ίσως να έχει κάποια διαφορά με τα χρωματιστά στην ποιότητα. Το συρταράκι της nano sim δεν ανοίγει εύκολα και το έχω σημαδέψει λιγάκι.
Ωραίο το βίντεο Κώστα αλλά θα συμφωνήσω με τους προ-λαλήσαντες για ένα θέμα με την κάμερα σου… 🙂

GiannisMix

καλό θα ήταν ο καθένας να αναφέρεται στον άλλον χρησιμοποιώντας το ονομα του (βλ. @Ιωάννης jb)
τα υπέρ κ τα κατά τα ανέφεραν όσοι έχουν χρησιμοποιήσει wp.
προφανώς και δεν ειμαι εδώ για να κριθώ απ κανέναν ουτε να κρίνω.
μυαλό και κρίση εχει ο καθένας. το βάζει και λειτουργεί και κανει τις “δικές του” επιλογες. δεν επηρεάζεται από τις πωλήσεις μιας συσκευής ουτε κινείται με την μάζα (ή αλλιως όπου φυσάει ο άνεμος)
καλημέρα, καλό μηνα

qwerty

όποιος έχει χρησιμοποιήσει WP μπορεί να καταλάβει μόνο τις δυνατότητες τις πλατφόρμας και την ανωτερότητα του λειτουργικού του έναντι του android το οποίο δεν μπορεί να αποβάλλει πολλές παθογένειες που έχει, δεν μπορεί να αποφύγει πολλά στιγμιαία σκαλώματα στο flow του λειτουργικού σε πολλές περιπτώσεις όπως και τις στιγμιαίες πτώσεις επιδόσεων. Δεν υπάρχει σταθερότητα σε αυτό το θέμα.

Κώστα θα ήθελα στις παρουσιάσεις να επιμείνεις περισσότερο στο θέμα multitasking δηλαδη συνεχείς εναλλαγές εφαρμογών whatsapp, skype, facebook, χάρτες κλπ στη συνέχεια λίγο browsing με πολλά tabs και μετά επαναφορά προηγούμενων εφαρμογών ώστε να έχουμε σφαιρική άποψη στο πώς τα καταφέρνει το κινητό σε πραγματικές συνθήκες

ironmanmark40

@ Φανης, @ Panagiotis GP, εχετε παρει την αναβαθμιση wp8.1 update (8.10.14157.200) ; εαν ναι, στο power on σας εχει αλλαξει το λογοτυπο; πριν ηταν nokia -> σημα των windows -> windows phone. τωρα δειχνει nokia -> σημα windows phone -> ξανα το ιδιο -> οθονη εναρξης. το ιδιο και σε εσας;

dimitrisdim14

@ironmanmark40 από τα wp8,1 και μετά όλα τα νοκια δείχνουν το λογότυπο νοκια , και αμέσως μετά δείχνουν το σήμα των windows για έλαχιστα δευτερόλεπτα και ανοίγουν … Ειμαι σε WP 8.1.1 devs preview με Nokia 1020

ironmanmark40

@ dimitrisdim14, nokia lumia 930 wp8.1 + lumia cyan , (επισημο firmware) , ηρθε πριν λιγες μερες επισημο update απο την ms (μονο για το 930) η gdr1( wp8.1 update), χωρις την lumia denim , μετα λοιπον την αναβαθμιση στο power on μετα το nokia logo βγαζει 2 φορες το σημα των wp και μου φαινεται περιεργο…..

ironmanmark40

– επισης στο τελος της αναβαθμισης εβγαλε μηνυμα “υπηρξε ενα προβλημα με την εφαρμογη “προσθετα και πληροφοριες” αλλα μετα συνεχισε κανονικα… αναφερω οτι ειπε ο φιλος που το εχει , δεν ειμαι χρηστης του κινητου, προσπαθω να τον βοηθησω, δεν “σκαμπαζει” “μια” απο τετοια πραγματα! ( εμεινα πιστος στο symbian με nokia 808 pureview, ισως παω στα wp εαν βγει ο διαδοχος του lumia 1020…. )

dimitrisdim14

@ironmanmark40 εγώ ειμαι σε firmware 8.10.14176.243 με Lumia cyan πάντως και δεν μου το κάνει αυτό που είπες … Μήπως έγινε κάποιο σφάλμα κατα την εγκατάσταση της αναβάθμισης ;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Λοιπόν παιδιά καλημέρα. Έχοντας στην κατοχή μου αυτή την στιγμή το note 3 , το lumia 925 8.1 cyan, galaxy s4 ,galaxy core και nokia 808, θα πω την αποψή μου για αυτό το κινητό (930) που μπορεί να μην το έχω αλλά το έχω δουλεψει. Α. Ότι είπε ο Κώστας στο hands on ισχύει : Πάρα πολύ καλή οθόνη και σε ποιότητα και σε αίσθηση (το ίδιο έχω διαπιστωσει στο 925) , πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλός ήχος όχι άριστος από το μεγάφωνο αλλά από τα ακουστικά σκοτώνει, πολύ καλές φωτό ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού , άψογη καταγραφή video και ειδικά του ήχου, δεν κολλάει, και το GPS είναι δωρεάν και για την Ελλάδα και για το εξωτερικό OFFLINE ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ. Φανταστείτε ότι μία ημέρα ήμουν σε περιοχή χωρίς δεδομένα εκεί το 925 που έχω δουλεψε άψογα. Β. Τώρα αυτό που έχω εντοπίσει εγώ σαν αρνητικό των WP, είναι οι εφαρμογές όχι εάν τις βρεις αλλά η ποιότητά τους. Τι εννοώ: Για παράδειγμα η εφαρμογή που χρησιμοποιούν 1 δις άτομα δηλαδή το fb δεν έχει καμμία σχέση με του android. Είναι ελλειπής. Κάποιες άλλες όπως το viber to whatsup , το messenger το skype ,έχουν βελτιωθεί και έχουν… Συνέχεια »

ilias

Κώστα, πώς μπορώ να βάλω εφαρμογή “hangouts” σε Nokia Lumia 925;

νικ

ενα ερωτημα επιδη προερχομε απο ανδροιντ ειναι η μερα με την νυχτα σε μαρκετ η εχει φτιαξει αρκετα ??? και 2εχει δωρεαν εφαρμογες οσες και το ανδροιντ η σαν το φονι????

Panagiotis GP

Είναι μακριά ακόμη στο Market αλλά όπως λέει ο Κος Κώστας, τα βασικά τα έχεις. Δεν θα βρεις ένα σωρό σκατολοΐδια που υπάρχουν στα Android.
Κοίτα τι πραγματικά χρειάζεσαι και θα δεις πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Το έχει η γυναίκα μου και η οθόνη πραγματικά “τα σπάει”

Γιαννης

Ρε παιδια εχω το nokia lumia 930 αλλα και το samsung galaxy note 2 ποιο να πουλησω πιο να κρατησω

κυριακος

Ορίστε πόσο απλά.

Nokia Lumia 930 hands on and remove the back cover:

https://youtu.be/lbT6lIjO6X4

Κυριακος

remove the back cover:

https://youtu.be/lbT6lIjO6X4

Απλά και υπάρχουν original μπαταρίες

kiriakos

Κωστα ποιο θα διαλεγες απο τα δυο lumia 930 η Samsung Galaxy S4 I9506 ?
Απευθυνομε και στους υπολοιπους,
Ευχαριστω

GiannisMix

@kiriakos
Lumia 930… για εμένα υπερτερεί σε όλα τα σημεία. Σε ζηλεύω ! καλοριζικο οποιαδήποτε και να αγοράσεις!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εάν θέλεις ποιότητα κατασκευής, ποιότητα και αίσθηση της αφής και της οθόνης, πολύ καλή φωτεινότητα, πολύ καλή φωτογραφική και video, πολύ καλό gps με δωρεάν χάρτες και πλοήγηση για όλο τον κόσμο, Mobile office, τότε σου προτείνω 930. Εάν όμως θέλεις πληρότητα εφαρμογών , εάν ασχολείσαι με κοινωνικά δίκτυα (fb , κ.τ.λ) τότε μην το σκεφτείς καθόλου πας samsung galaxy s4. Στο λέω εγώ που έχω στην κατοχή μου note 3, s4, lumia 925, nokia 808 , core . Ότι άλλο θες ρώτησε με.

GiannisMix

ο Κωνσταντίνος εχει πολυ δίκιο..

kiriakos

Ευχαριστω κωστα αλλα λες να καθυστερησουν τοσο πολυ να φτιαξουν καλυτερες εφαρμογες για τα κοινωνικα δυκτια και να τα δωσουν σε update?

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κυριάκος: Οι περισσότερες εφαρμογές έχουν αναβαθμιστεί και συνεχώς αναβαθμίζονται , όπως Skype, messenger, viber, what’s up, κ.τ.λ. . Δουλεύουν πολύ καλά και δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Οι εφαρμογές που είναι χάλια είναι αυτή του fb και λιγότερο της Google. Εγώ έχω βολευτεί με τρίτους developers και για το fb και για την Google. Νομίζω σιγά σιγά θα πλησιάζουν αλλά ακόμα στις συγκεκριμένες θα αργήσουν. Για ότι άλλο θέλεις ρώτησε με.

kiriakos

Οταν λες θα αργησουν? και μηπως ξερουμε εαν θα παρει τα win 10?

https://mynokiablog.com/2013/02/27/my-dream-nokia-83-nokia-catwalk-nokia-lumia-1008-wp8-blue-concept-38mp-pureview-v1v2-twisty-barrel-camera/

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κυριάκο: την αναβάθμιση σε wp 10 θα την πάρουν όλα τα nokia με 8 και πάνω. Πόσο μάλλον το 930 που είναι το τελευταίο μοντέλο (ναυαρχίδα). Το συγκεκριμένο μοντέλο θα πάρει και αναβαθμίσεις που αφορούν την camera. Για τις συγκεκριμένες εφαρμογές των social media πιστεύω στον επόμενο χρόνο να τις αναβαθμίσουν και να τις κάνουν όπως το Android. Θα δούμε. Πάντως μην νομίζεις ότι δεν κάνεις την δουλειά σου απλά είναι πολύ πιο πλήρης του Android.

kiriakos

Σε ευχαριστω πολυ κωστα

kiriakos

Κωστα και κατι αλλο, απο ηχο με ακουστικα εχεις δοκιμασει? πως τα παει?

nikos

Καλησπέρα στην παρέα. Δύο ερωτήσεις:

Ξέρει κανείς για το πότε υπολογίζουν να βγάλουν τα windows 10 ?
Επίσης, την αναβάθμιση του λογισμικού πως θα την παίρνει ; Θα πρέπει να απευθυνθώ κάπου ;

kiriakos

Νικο εαν δεν κανω λαθος απο τα μεσα του 15 και μετα με καθε επιφυλαξη

dimitrisdim14

@nikos Όταν,βγει θα την,πάρεις over the air …δλδ απο την ενημέρωση τηλεφώνου της συσκευής σου … Αλλά λογικά θα καθυστερήσει σίγουρα αρκετά αφού δεν έχει καν φανεί καθόλου beta η preview των αναβαθμισμένων w10 για κινητά !

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κυριάκος: Στο 925 ο ήχος με ακουστικά είναι τέλειος . Για το 930 δεν έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω. Φαντάζομαι όμως ότι θα είναι τουλάχιστον ίδιος.

Dimitrisdim14

@kiriakos
Εγώ με το 930 ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τον ήχο απο τα ακουστικά … Μιας και αν έχεις ποιοτικά ακουστικά 🎧 και επιχειρήσεις να ακούσεις μουσική τότε έχει φοβερες ρυθμίσεις equallizer και επίσης έχει και Dolby stereo surround ήχο … Σε ακουστικά ποιοτικά επαναλαμβάνω !! Εγώ χρησιμοποιώ τα γνήσια ακουστικά της Nokia … Τα MONSTER 👾 PURITY τις ψείρες και είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε ποιότητα … Αλλά μόνο που τα 70€ για ακουστικά ψείρες ειναι αρκετά … Επισεις παίζει ρόλο και η ποιότητα που τα περνάς μέσα …! Μην,περιμένεις να ακούσεις δλδ ποιότητα ήχου απο σταθμό ραδιοφώνου ! Σαν συσκευή εξόδου παντός το 930 ειναι πολύ καλό και σε αυτόν τον τομέα ! Επισεις ασύγκριτη η ποιότητα ξαναλέω (!!!) των purity monster (wh920 ειναι η ονομασία για οποίο θέλει να,τα ψάξει !) !

Χρηστακης Χρηστος

Γεια σας και από μένα.Νεοααφιχθεντας στο site συγχαρητήρια gia to review Θα ήθελα να ζητήσω τα φώτα σας εάν θέλετε βοηθάτε .Θέλω va αγοράσω κινητό έχω πάει σε μαγαζιά να δω αλλά έχω πελαγώσειi βλέπω συνέχεια hands onι η αλήθεια είναι .Ειδα το 930 μου αρέσει αλλά ακούω πολλά ζεσταίνεται low battery .s4 μου άρεσε αλλά πλαστικό και z1(δεν μου άρεσε οθόνη ήχος fake camera) k z2(ζεσταίνεται) lg g3 3gb ram (ζεσταίνεται έχω διαβάσει προσωπικά δεν μου άρεσαν τα χρώματα) Θα εκτιμούσα την βοήθεια σου Κωνσταντίνε και του καθένα βεβαια, Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέτει ο καθένας να διαβάσει το post

kiriakos

Χρηστακη
Προχωρα σε lumia εαν θελεις ποιοτητα η μπαταρια του μια χαρα ειναι

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Χρήστο Χρηστάκη διάβασε τα posts υπ’ αριθμό 36, 45, 48 που έχω κάνει και εάν δεν σε καλύπτω με αυτά ρώτησε με ότι άλλο θέλεις.

Χρηστακης χρηστος

ΚΑΛΉΜΕΡΑ καλή Κυριακή σας εύχομαι να έχετε μια ωραία μέρα τα διάβασα τα σχόλια ευχαριστώ πραγματικά πολύ απλά φοβάμαι για το lumia 930 όχι για τις εφαρμογές πιστεύω οτι θα βελτιωθούν αλλά για την υπερθέρμανση που έχω διαβάσει και την έχω δει από κοντά σε καταστήματα προς δοκιμή lumia 930 .Δεν ξέρω κάθε πόσο παίζει αυτό ρολο

dimitrisdim14

@χρηστακης Χρήστος…
Δε παίζει θέμα υπερθέρμανσης … Απλά ζεσταίνεται λίγο όταν το ζοριζεις … Πχ αν παίζεις κάποιο απαιτητικό παιχνίδι … Μόνο τότε και πάλι όχι πάντα … Αν τραβάς βίντεο φωτο ίντερνετ κλπ … Δεν έχεις κανένα θέμα … Παρα μόνο αν κανεις αυτά και ταυτόχρονα το φορτιζεις … Που κάθε κινητό έχει θέμα εκεί … Το τηλέφωνο δεν ζεσταίνεται πολύ ! Και όταν ζεσταθεί όπως είπα κάποιες φορές … Δεν κλείνει… Ειναι κινηταρα … Τέλος ! 5 μήνες το έχω και το έχω λιώσει στη χρήση … Και ειμαι υπέρ υπέρ ευχαριστημένος ! Προχωρά σε αγορά … Και θα δεν θα χάσεις ! Αλαγκαριστο … Γρήγορο … Όμορφο …ποιοτικο !

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

@ Χρήστος Χρηστάκης . Με την υπερθέρμανση δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όλα τα τηλέφωνα όταν παίζουν κάτι απαιτητικό υπέρ θερμαίνονται . Σημασία έχει εάν κολλάνε εκείνη την στιγμή. Εγώ έχω ένα σωρό smartphone και όλα υπέρ θερμαίνονται. Συγκεκριμένα το lumia 925 που έχω ζεσταίνεται αλλά ποτέ δεν έχει κολλήσει. Μα ποτέ. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με κάποιες εφαρμογές τότε καλορίζικο και θα μας θυμηθείς όσους στο προτείνουμε.

Χρηστακης Χρηστος

Κυριοι ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια σας μάλλον καταστάλαξα ….να είστε καλά και πάντα όσο μπορείτε να βοηθάτε τους newbies στην τεχνολογία όπως με μενα

Tom

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το multitasking πως λειτουργεί στο WP. Ξερω πως στο android τις κρατά ανοιχτές στη μνήμη η αν δεν φτάνει η ram τις κλείνει ενώ στο ios τις παγώνει. Στο WP τι γινεται; Όσο και αν εχω κράξει WP το εχω πει ότι ήμουν κοντα στην αγορά ενός lumia 920 πριν πάρω το Galaxy s3. Τωρα που πλησιάζει σιγά σιγά η ώρα να ξαναπάρω κινητο και παλι ειμαι κοντα σε lumia στο 930. Τα γεγονότα ειναι ότι μου αρέσουν τα nokia τα θεωρώ πολυ κάθε συσκευές κορυφή μαζί με τις apple (σαν hardware πάντα) και ότι τα wp μου αρέσουν εμφανισιακά ειδικά με οθόνες ποιοτικές όπως του 930. Απο κει και πέρα τα γνωστά προβλήματα τα έχουμε αλλά έχουμε και κάμερα εκπληκτική και GPS (βασικό για μενα) πολυ καλο. Η σκέψη με τριβελίζει ακομα περισσότερο απο την στιγμη που αποφάσισα να μην πάρω android ξανά και τα υπάρχοντα iPhone (5s και 6) δεν με καλύπτουν απολύτως, όπως δεν με καλύπτει και το lumia βέβαια. Εχω πιάσει τον εαυτό μου να το χαζεύει το 930 στα μαγαζιά. Φοβάμαι πολυ το store αλλά κατι με ωθεί λόγω ομορφιάς UI και της συσκευής της Nokiaπου τα σπάει απλά.… Συνέχεια »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Tom Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους. Με το multitasking δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Είχα ανοιχτές στο background περίπου 15 εφαρμογές κανένα πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να δεις είναι αν σε καλύπτει η πληρότητα μερικών εφαρμογών. Για παράδειγμα του fb είναι δύο χρόνια πίσω. Κάποιες έχουν αναβαθμιστεί και έχουν φτάσει στα επίπεδα του Android. Εάν ασχολείσαι όλη μέρα με το fb σου συνιστώ να μην το πάρεις. Για όλα τα υπόλοιπα σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Διάβασε μερικά από τα σχόλια μου πιο πάνω και πιστεύω να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Πάντως και εγώ ενώ έχω στην κατοχή μου το note 3 (κορυφαίο) όλη μέρα ασχολούμαι με το 925. Παρεπιπτόντως μέχρι τώρα δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά. Το 930 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή διπλάσια ram πολύ καλύτερη κάμερα πολύ καλύτερη οθόνη κ.τλ. Η απόφαση δική σου.

Τομ

Φιλε Κωνσταντίνε καλησπέρα και χρονια πολλά. Τις είχα διαβάσει και πριν τις απόψεις σου αλλά μιας και με παραπέμπετε το ξανάκανα πριν ποστάρω αυτο το σχόλιο. Μα σου πω ότι για υπερθέρμανση δεν με ανησυχεί ξερω πολυ καλα ότι ολα τα κινητά ζεσταίνονται πανω κάτω το ίδιο. Επίσης δεν με απασχολεί η έλλειψη YouTube τοσο αφού ακομα και στο ipad εχω αγοράσει με λίγα λεφτα δυο τρίτων που μου άρεσαν και προτιμώ απο official. Με τις διαφημίσεις και τα performance issues που εχει μου την έδωσε απο ενα σημείο και μετα. Πάντως με Facebook ασχολούμαι και θα ήθελα να υπάρχει μια καλη εφαρμογή. Γενικα καμία έλλειψη εφαρμογής δεν μου ειναι αποτρεπτική απλά το σύνολο των ελλείψεων μου φαίνεται κάπως. Έστω και ψυχολογικά και μονο αφού πέραν του κακού facebook και την έλλειψη YouTube που ούτως η άλλως δεν χρησιμοποιώ και τοσο στο κινητο, σε ολα τα αλλά ειμαι καλυμμένος. Αυτο που μου αρεσει ειναι οι συσκευές οι ίδιες και η αίσθηση του βουτυρενιου λειτουργικού. Αίσθηση που μεγεθύνεται απο την απίστευτη ποιότητα κατασκευής του γυαλιού των οθονών ενός high end lumia. Κάμερες μικρόφωνα οθόνες κλπ ειναι ολα κορυφαία στο lumia με μια πληρότητα τικαρισμενων κουτιών όσον αφορά το hardware που σπάνια… Συνέχεια »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Φίλε Τομ καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σε πολύ μεγάλο ποσοστό συμφωνώ με το άρθρο σου και πραγματικά εγώ έκανα την δοκιμή αυτή που και εσύ σκέφτεσαι να κάνεις. Ψάχνοντας βρήκα εφαρμογές πολύ καλές , για το you tube για παράδειγμα βρήκα δύο με τρεις που είναι κορυφαίες , θα τις αναφέρω μόνο και μόνο για κάποιον φίλο που ενδιαφέρεται ( my tube , tubecaste ), και πραγματικά εμένα δεν μου λείπει κάτι σημαντικό εκτός από την πληρότητα της εφαρμογής του fb. Όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω την ομαλότητα του λειτουργικού , την κορυφαία αφή, την γενικότερη ποιότητα της συσκευής , το σήμα, και τόσα άλλα που τα βλέπεις στην καθημερινή χρήση. Ο καθένας βάζει τις επιθυμίες του και τα οικονομικά του και επιλέγει. Πολλές φορές δεν επιλέγουμε μόνο και μόνο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και από τι μας αρέσει περισσότερο . Πάντως εάν το αγοράσεις εδώ είμαι να σου προτείνω κάποιες εφαρμογές και μυστικά που θα κάνουν πολύ πιο ωραία τη χρήση του.

Athanasia

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά! Πήρα το 930 και το δουλεύω εδώ και 2 εβδομάδες περίπου και αν και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και ευχαριστημένη με τη συσκευή έχω δύο τρία πραγματάκια που μου λείπουν (λόγω του ότι τα είχα συνηθίσει από το Android που είχε πρωτύτερα). 1) μου λείπει το “κουμπί” στη μπάρα ειδοποιήσεων για να κάνει το κινητό αθόρυβο με δύο κινήσεις ας πούμε για να μην χρειάζεται να πατήσω να κατέβει η μπάρα για τον ήχο να το ρυθμίσω εγώ. 2) έπειτα θα ήθελα και πάλι να έχει το κουμπί για να ανοίγω τα δεδομένα από πάνω για να μην χρειάζεται να πηγαίνω κάθε φορά στις ρυθμίσεις. 3) και τέλος θα ήθελα να πιο βελτιωμένη εφαρμογή μουσικής. Αυτή που έχει το κινητό έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Π.χ. πρέπει να πας στις ρυθμίσεις και πάλι για να βελτιώσεις τον ήχο. Δεν σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς το όνομα του τραγουδιού, τον καλλιτέχνη (κάτι που στα Android κινητά μπορείς πολύ εύκολα), δεν εμφανίζει τους στίχους του τραγουδιού ούτε βρήκα κάποια επέκταση. Δεν βρήκα κάποια εφαρμογή που να μου τα προσφέρει αυτά ακόμα αλλά είναι λίγο εκνευριστικό γιατί όλα πρέπει να τα κάνεις από τον υπολογιστή. Αυτά βρήκα προς… Συνέχεια »

Athanasia

@ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σου για το θέμα της μουσικής που ανέφερα αν διάβασες το post μου! Ευχαριστώ!

GiannisMix

@Athanasia
1) πάλι δυο κινήσεις ειναι.. πλήκτρο έντασης και κλικαρισμα στο 0!
2) πήγαινε ρυθμίσεις -> ειδοποιησεις+ενέργειες και φτιάξε όπως θες τις “συντομεύσεις” της μπάρας
3) δυστυχως δεν εχω να προτείνω κατι!!
Καλή χρονιά!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

@Athanasia Καλησπέρα και καλή χρονιά. Α) Για το θέμα του αθόρυβου δεν υπάρχει κάτι άλλο που εγώ να γνωρίζω εκτός από την ρύθμιση που έχει το ίδιο το κινητό δηλαδή πατώντας το κουμπί στο πλάι ( αυξομείωσης της έντασης)και το κάνεις αθόρυβο με μία μόνο κίνηση. Μάλιστα σου δίνει την δυνατότητα και για τις κλήσεις και για τις ειδοποιήσεις και τις εφαρμογές κ.λ.π. Β) Για τα δεδομένα υπάρχει λύση πολύ καλή. Θα κατεβάσεις την εφαρμογή Battery ( Arthur Semenov) η οποία σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις διάφορες ρυθμίσεις σε live tiles και έτσι θα έχεις με ένα πάτημα κατευθείαν ρύθμιση σε wifi , δεδομένα, λειτουργία πτήσης, φακός , κ.λ.π. Γ) Για την μουσική και εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή του κινητού γιατί δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις και δεν το έχω ψάξει. Εάν σε ενδιαφέρει το YouTube υπάρχουν πολύ καλές εφαρμογές όπως το tubecast και το my tube. Ότι άλλο θέλεις μην διστάσεις να με ρωτήσεις
.

Μιχαλης

Παδια καλησπερα.. εχω το 930 κ προσφατα πηρε την αναβαθμιση denim! χρειαζεται κ κατι αλλο τωρα περα απο αυτο για να τραβηξει βιντεο 4κ? π.χ. καποια ρυθμιση της φωτογραφικης?!

giannis

Κωνσταντινε και σε ολους τους φιλους καλησπερα.Ενδιαφερομαι να αγορασω το 930 τωρα που επεσε σατ 300 ευρω.Εχω καποιες αποριες μιας και δεν ειχα ποτε πολλα smartphones στα χερια μου και θελω την γνωμη σου σχετικα με αυτο το κινητο.Παντως απο οσα βιντεο εχω δει με εχει ενθουσιασει τοσο απο εμφανιση οσο και απο λειτουργηκοτητα αν και δεν ειχα ποτε windows phone.Επισης η μπαταρια ειναι που με απασχολει λιγο ,για το ποσο θα κρατησει(δεν θα ειμαι και ολη μερα πανω απο το κινητο).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

giannis : Διάβασε στα σχόλια μου πιο πάνω και θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Τώρα στην τιμή των 300 ευρώ περίπου που έχει αυτή την στιγμή είναι πολύ καλή ευκαιρία. Σαν συσκευή είναικορυφαίο το μόνο μείον είναι η πληρότητα κάποιων εφαρμογών των Windows Phone. Εάν θέλεις κάτι πιο εξεζητημένο ρώτησέ με.

giannis

Διαβασα ολα τα ποστς ποιο παω και τα ποιο παλια.Απλα τωρα που το θυμηθηκα εχω διαβασει σε αλλα forums για μωβ χρωμα στην οθονη,.Επισης η μπαταρια ποσο κραταει?Δεν μου ερχεται κατι αλλο τωρα να σε ρωτησω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.