Nokia Lumia 930 και Lumia 630, αυτά περιμένουμε από τη Nokia σήμερα

Μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση της Nokia από τη Microsoft, η φιλανδική εταιρεία δεν έκανε καμία ανακοίνωση όσον αφορά στα σχέδιά της για τις νέες συσκευές. Σήμερα όμως, στη δεύτερη μέρα του Νext big event περιμένουμε να ανακοινώσει τα Nokia Lumia 930 και Lumia 630 που θα είναι και τα πρώτα με Windows Phone 8.1 το οποίο η Microsoft αναμένεται να ανακοινωσει επίσης σήμερα.

Nokia Lumia 930

Το Nokia Lumia Icon εντυπωσίασε με την ποιότητα της κατασκευής και την 20 megapixel κάμερα. Μπορεί να διατέθηκε αποκλειστικά από τη Verizon στην Αμερική, όμως φήμες θέλουν τη Nokia να ετοιμάζει κάτι παρόμοιο με το Nokia Lumia Icon, το Nokia Lumia 930. Τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα έχει 2.2GHz quad-core επεξεργαστή, 2GB RAM, 16GB χωρητικότητα, microSD, μπαταρία 2700mAh, κάμερα 20MP και οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 pixels. Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2014.
, Nokia Lumia 930 και Lumia 630, αυτά περιμένουμε από τη Nokia σήμερα

Nokia Lumia 630

Το Nokia Lumia 630 είναι η δεύτερη συσκευή που αναμένουμε σήμερα και αυτό που φημολογείται ότι θα το χαρακτηρίζει είναι η εξαιρετικά οικονομική τιμή του. Μπορεί να κυκλοφορήσει ακόμη και στα μέσα Απριλίου στα $150.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του, το Nokia Lumia 630 έχει οθόνη 4.5 οθόνη με FWVGA 854×480-pixel ανάλυση, Qualcomm Snapdragon 400 system chip, 1GB RAM, dual Sim, δεν έχει κουμπί για την κάμερα ούτε LED flash ενώ αναμένεται να τρέχει με Windows Phone 8.1.
, Nokia Lumia 930 και Lumia 630, αυτά περιμένουμε από τη Nokia σήμερα

Αυτές οι δυο συσκευές περιμένουμε να ανακοινωθούν σήμερα από τη Nokia ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για ανακοίνωση ναυαρχίδας, βέβαια ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι και μπορεί τελικά η Nokia να κάνει την έκπληξη και να ανακοινώσει το νέο PureView smartphone.
, Nokia Lumia 930 και Lumia 630, αυτά περιμένουμε από τη Nokia σήμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros1211

Άντε να δούμε τι θα γίνει με την ΝΟΚΙΑ και τα windows phone 8.1…
Αλλιώς να πάρω ένα LG G2 να ξεμπερδέυω!

Γιάννης

εγω εχω διαβασει παντως οτι το 930 μαλλον δε θα ανακοινωθει ουτε εδω, παμε για πιο μετα

Χρήστος Γ.

Περιμένω με ενδιαφέρον το 630.

Stratis

2700 mAh και 4,5″ οθονη λογικα θα εχει 2-3 μερες με καλη χρηση αυτονομια 😀

rigoMS

1000% θα ανακοινώσει το 930 η όπως τελικά το ονομασει σήμερα….

Μιχαλης

Άντε να δούμε . Σήμερα και αύριο στις 7.30 ειναι τα event . Περιμένω πως και πως να ανακοινώσουν την ημερομηνία του preview for developers για να την βάλω

Nickolas

Κρίμα που έβγαλαν το κουμπί της κάμερας, ήταν πολύ βολικό. Ελπίζω πάντως να παρουσιάσουν και το 930 ή όπως αλλιώς θα το ονομάσουν, αν και μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει γίνει κάποια διαρροή, ενώ για το 630 ξέρουμε στην ουσία τα πάντα.

Panagiotis GP

Έβγαλαν το κουμπί της κάμερας;
Πάμε γι άλλα.

rigoMS

Το κουμπί κάμερας προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φοραουτε στο 920 ούτε στο 1020…οσο για το 930 πιστεύω θα το παρουσιάσει σίγουρα και διαροες δεν έχουν γίνει γιατί είναι η ευρωπαϊκή εκδοχή του 929…αν το αφησει με τα συγκεκριμένα specs για πιο μένα να το παρουσιάσει με ναυαρχίδα μαζί είναι σαν να το καταδικάζει…

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Αναλόγως…..βλέποντας!

Τάσος

Αν δεν είναι τουλαχιστον με 5αρα οθόνη το νοκια 930 κλαψτα,πάω τρένο για (s4 ή g2)..??

Τομ

Για να δουμε.. Προσωπικα δεν θελω παραπανω απο 4.7 ιντσες αλλα μαλλον 5 θα ειναι. Αν μου αρεσει λογικ θα εχω να επιλεξω αναμεσα σε nokia 930 iphone 6 και htc one

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.