Nokia Lumia 930 με τιμή 599 ευρώ και Lumia 630 με τιμή 159 ευρώ στη Γερμανία

Το νέο Nokia Lumia 930 έχει τιμή 599 ευρώ για προπαραγγελία σε κατάστημα της Γερμανίας και το δίκαρτο Nokia Lumia 630 στα MediaMarkt.de έχει τιμή 159 ευρώ. Για να κάνετε τις συγκρίσεις το γερμανικό κατάστημα που πουλάει το Lumia 930 έχει το Galaxy S5 με τιμή 700 ευρώ και το HTC One (M8) με 650 ευρώ.

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία και την τιμή των Nokia Lumia 930 και Lumia 630 στην Ελλάδα. Ανυπομονείτε;

Nokia Lumia 930 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Nokia Lumia 630 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Nokia Lumia 930 με τιμή 599 ευρώ και Lumia 630 με τιμή 159 ευρώ στη Γερμανία

, Nokia Lumia 930 με τιμή 599 ευρώ και Lumia 630 με τιμή 159 ευρώ στη Γερμανία

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
momo

Αυτα ειναι παραδειγματα 😉
Ειδικα το 930 απιστευτο……και σε τιμη οκ ακριβη μεν αλλα 100€λιγοτερα τα οποια θα φανουν και στο skroutz…

Χρήστος Γ.

Τελικά, το 630, ambient light sensor έχει; Εμένα με ενόχλησε κυρίως η απουσία του πλήκτρου κάμερας αλλά και η χαμηλή ram.

Το 930 φαντάζομαι θα είναι κόσμημα. Τόσα λεφτά όμως θεωρώ πως δεν αξίζουν για μια συσκευή τηλεφώνου όσο… smart κι αν είναι αυτή.

Κωστας

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα lumia ειναι τοσο παχια???

Island

Για καινούργιο κορυφαίο μοντέλο μια χαρά τιμή το 930…..γλιτώνεις και τα 50 euro για GPS.

Τα χριστούγεννα με 400 μια χαρά θα είναι.

fakiris

t mono dilima pu exo st 930 einai t xroma n t paro…

Νίκος

@Κωστα, είναι τόσο παχιά και γενικά πιο βαριά, γιατί πολύ απλά τα κινητά αυτά αντέχουν την κακομεταχείριση. Έχω το 920 και πραγματικά έχει τραβήξει τα πάνδεινα!!

τασος

Island +1

Φίλιππος

Τελείωσε η κοροϊδία με τα 400ρια και τα 500ρια εμένα δεν με ξαναπιάνουν κορόιδο και να τα χα δεν θα τους τα έδινα. Κινητό πάνω από 250 δεν ξαναπαίρνω. Όποιος μπορεί να περιμένει 1 με 1,5 χρόνο δικαιώνετε.

σπυρος

Τί ακριβη τιμή ρε φίλε; πλάκα μας κάνετε; κοιταχτε λιγο πόσο έχουν άλλες ναυαρχιδες…. με ίδιο hardware… μην τρελαθούμε!!!

Nio

Σπυρο αυτο κοιταμε κ το 1+ με καλυτερο hardware εχει την μιση τιμη.
Και μην πεις αυτο ειναι εξαιρεση. Γιατι δεν κοιταω τα χειροτερα. Τα καλυτερα κοιταω…..

mixos

Εδώ ρε παιδιά έβγαλαν One plus one με τέτοια χαρακτηριστικά και σε τέτοια προνομιακή τιμή και εσεις ακόμα το σκέφτεστε!?
Έλεος πια…..να δίνεις 600αρια και 800αρια για κινητά!!!!

ed

@Nio το +1 το πουλάνε με “προσκληση” στα 270, δηλαδη άλλο ένα διαφημιστικό κόλπο από μια εταιρία που δε τη ξέρει ούτε η μάνα της. Μη συγκρίνουμε Zotye (κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία που δε τη ξέρει επίσης ουτε η μάνα της) με Mercedes και να λεμε “Οι μερσεντες ειναι ακριβότερες άρα είναι κλέφτες και ο Κινέζος είναι καλύτερος”. Αντικειμενικά το 930 είναι πολύ όμορφο και φθηνότερο από τις ναυαρχιδες των άλλων. Εξαιρούνται οι Κινέζοι που αντιγράφουν Κινέζους.

Chevelle_SS

ed +1
Εδώ μιλάμε για ναυρχίδα της NOKIA, που ακόμα και ξεπουλημένη οι υλοποήσεις τις συγκρίνονται με καμία άλλη… Δείτε πως με τις δικές της προσθήκες (πλοήγηση, φωτογραφία και γενικά εφαρμογες) έχει μεταμορφώσει ένα ολόκληρο λειτουργικό σύστημα, που χωρίς αυτές θα ήταν εξαιρετικά ελλειπές… Και για την ναυαρχίδα της ζητάει 100Ε λιγότερα από τους άλλους μεγάλους. Ε, υπ’ αυτό το πρίσμα η τιμή είναι όντως καλή. Μην βάζετε άρα στην κουβέντα εταιρείες που βγήκαν χθές. Με άλλα λόγια δηλ, “μην τσιμπάτε το τυράκι”

Manos

Να κάνω μια ερώτηση και όποιος έχει μια γνώμη θα το εκτιμούσα. Εγώ ξέρω ότι επειδή η τεχνολογία αλλάζει συνεχώς, θα πρέπει να προτιμήσω το νεο nokia 630 από τα nokia 520 ή 625. Συμφωνείτε; Να προτιμήσω το νέο ως ”πιο φρέσκο” ή δεν μικρό το κακό και να πάω σε 520 ή 625 (ένα χρόνο μετά την έκδοσή τους); Ευχαριστώ.

Nickolas

Το 930 είναι πανέμορφο και μου αρέσει σε όλα τα χρώματα. Η τιμή σε σχέση με οτι μας έχουν συνηθίσει είναι καλύτερη, αλλά στην Ελλάδα όπως πάντα το περιμένουμε με καπελάκι, οπότε χλωμό το βλέπω να πέφτει κάτω από τα 679 ευρώ, όπως και το 920. Το καλό είναι οτι στη χώρα μας τα κινητά με wp, πεφτουν σχετικά γρήγορα οι τιμές στα online καταστήματα και το Σεπτέμβριο θα έχει μια χαρά τιμούλα.

Chevelle_SS

@Manos
Εγώ πάντως θα πήγαινα σε 625 λόγω LED flash…

nikos

@Manos εξαρτάται τι ζητάς.Αν σε ενδιαφέρει το φλάς στην κάμερα και η μπροστινή κάμερα τότε πήγαινε κατευθείαν στο 625.Το 630 είναι πιο δυνατό αλλά του λείπουν αυτά τα χαρακτηριστικά.Επειδή όμως τα Windows Phone τρέχουν σφαίρα και σε διπύρηνα με 512mb ram και παίρνουν αναβαθμίσεις για 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους θα σου προτείνω το 625.

Manos

@Chevelle & @nikos Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δεν είχα καθόλου υπ’ όψιν μου να πάρω πχ το 625 και ότι μπορώ να το αναβαθμίσω σε 8.1. Αφού είναι έτσι.. μια χαρά!

magicweed-7-

Ρε παιδιά αυτό το 630 εξωτερικά με έχει τρελάνει αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα δώσω κοντά στα 200 ευρώ (Ελλάδα) και να μην παίζει όλες τις εφαρμογές είναι απαράδεκτο ξέρετε μήπως έχει ακουστεί κάτι σε midrange απ’ την Νόκια???

Τάσος

Παιδιά ήμουν Καλιφόρνια το Πάσχα και ο φίλος μου είχε το icon ακα 930..Όλα θετικά,σφαίρα,οθονη αλά galaxy s4,μπαταρία 2ημερο με αρκετά τηλεφωνα ,απλα έχει πολύ λιγες εφαρμογές ακόμη,ήθελα το candy crash ας πούμε και έφαγα άκυρο!κατα τα αλλά μόλις πεσει η τιμή απο χριστούγεννα θα το πάρω σίγουρα αν έχουν μπει και αλλες εφαρμογές και παιχνίδια αλλιως lg g flex σου έρχομαι!!!

Μιχαλης

@magicweed 7 και γιατί δεν πέρνεις το 925 ή 920 απο το Σκρουτζ που τα πέσει όλα και ειναι καλύτερο ;
@τασος αλήθεια δεν θα πάρεις το κινητο για το candy crash ; Υπάρχουν τόσα αντρικά παιχνίδια στο store όπως asphalt 8 dungeon hunter 4 και πολλά αλλά και προτιμας το candy crash

tasos

Το Nokia lumia 930 το έχω πάρει με το που βγεί (από skroutz) Έχω το 920 και το έχω αγαπήσει.

Σταυρος

Για όσους επιθυμούν κινητό με top επεξεργαστική ισχύ και ram επιλέγουν το 930.Πραγματικα απίστευτο….για όσους επιθυμούν ένα κινητό που δεν κολλάει και smooth και καλή τιμή επιλέγουν ένα windows phone γενικά..εξαιρετικά και τα 2 πάντως.κατοχος lumia 710

Χρήστος Γ.

Το 630 μπορώ να το αποκτήσω εύκολα (αυτός είναι ο σκοπός του άλλωστε) αλλά σίγουρα δεν με ενθουσιάζει. Το 930 είναι απλησίαστο, το 925 όμως ίσως πέσει σε μια τιμή που θα μπορώ να το αποκτήσω. Θα περιμένω.

John

Ωραίο το 930 , αλλά τα windows είναι epic fail. Είχα το 620 , απαράδεκτο σε όλα.

joni

@john φιλε ειμαστε στην 8.1 ηδη κ ερχονται k GDR.Αν για σενα τα win ειναι fail για μενα που χρησιμοποιω win ειναι κορυφαια αυτο ειναι επιλογες κ καθαρα υποκειμενικο.Κ ποτε δε θαλεγα το android fail για οποιοδηποτε λογο.Ξυπνατε πια κ μιλατε πιο ωριμα..δε μιλαμε για παιχνιδακια

John

Ώριμο είναι να εκφράζουν άποψη όσοι δοκίμασαν και τα δύο λειτουργικά που αναφέρεις και όχι να βαφτίζουν δήθεν “κορυφαία” vα ξέρουν καν τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Το ποσοστό άλλωστε των windows phone παγκοσμίως που είναι 4% τα λέει όλα.

Χρήστος Γ.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που χρησιμοποίησε wp και το βρήκε “epic fail” και “απαράδεκτο σε όλα”. Δεν μπόρεσε έστω να εκτιμήσει το γεγονός οτι τα wp κυλούν σαν γάργαρο νεράκι; Epic fail το σχόλιο του John.

John

Είχα το 620 και ήταν απαράδεκτο έγραψα , δεν προσέχεις τι διαβάζεις. Το νερό δεν ήταν καθόλου γάργαρο στο συγκεκριμένο κινητό. Για την ακρίβεια μόλις άνοιγα τον browser και το mail σερνόταν ,και από κάμερα άστα να πάνε.

Χρήστος Γ.

Το “φθηνό” 520 πάντως κυλάει σαν… πάνω σε βαζελίνη :). Και στην πλοήγηση και στις εφαρμογές. Ούτε μου κόλλησε ποτέ, ούτε με έχει πετάξει ποτέ έξω από εφαρμογή. Άσε που εξοικειώθηκα από τις πρώτες ώρες χρήσης. Η κάμερα του είναι όπως είναι όλες οι κάμερες των 5mp μόνο που έχει και αρκετές καλές εφαρμογές της nokia. Το 620 όμως δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.