Nokia Lumia, Διαφημιστικό teaser για το camera phone που θα γνωρίζουμε αύριο

Αύριο Τρίτη 14 Μαίου η Nokia έχει προγραμματίσει event στο Λονδίνο και εκεί αναμένεται να παρουσιάσει τουλάχιστον ένα νέο μοντέλο Lumia με Windows Phone 8. Προετοιμάζοντας το έδαφος ξεκίνησε μια τηλεοπτική διαφήμιση στην Αγγλία μέσα από την οποία καταλαβαίνουμε ότι το selling point του νέου Lumia θα είναι οι αρετές της κάμερας.

Τα παιδιά από το GSMArena διακρίνουν μέταλλο στην κατασκευή του κινητού, εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι τέτοιο πέρα από κάποια λεπτομέρεια. Εσείς;

Nokia Lumia London May 2013, Nokia Lumia, Διαφημιστικό teaser για το camera phone που θα γνωρίζουμε αύριο

Nokia Lumia London May 2013, Nokia Lumia, Διαφημιστικό teaser για το camera phone που θα γνωρίζουμε αύριο

Nokia Lumia London May 2013, Nokia Lumia, Διαφημιστικό teaser για το camera phone που θα γνωρίζουμε αύριο

Nokia Lumia London May 2013, Nokia Lumia, Διαφημιστικό teaser για το camera phone που θα γνωρίζουμε αύριο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Ανατριχίλα 😛

tech21man

Gsmarena…site της προκοπης. Δε βαριεσαι υπαρχουν και χειροτερα σα το Phonearena.

Μαρεσει που συχνα χρησιμοποιουν πρωτιες του techblog απευθειας (!) “our friends from greece” μπλα μπλα χα χα.

Panos7GR

Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει διπλό LED flash… Για μέταλλο δεν μπορώ να καταλάβω. Ισως το logo μου φαίνεται και το “γύρω-γύρω” της συσκευής (βλέπε κάτω στο 0:08). Εξ ολοκλήρου μέταλλο δεν φαίνεται να είναι πάντως (τουλάχιστον αυτό αποκόμισα απ το βίντεο)… Ισως στο GSMArena να επιρρεάστηκαν απ τις φήμες που το θέλουν μεταλλικό.
Οπως και να είναι πάντως θα είναι πολύ πεοσεγμένο! Αυτά τα “Παράθυρα” να μην είχαν, τότε θα διεκδικούσε τον θρόνο της.

Nickolas

Λιγάκι μπερδεμένα τα δείχνει το teaser, στο mynokiablog πιστεύουν οτι ίσως δείχνουν και δύο κινητά και για να πούμε την αλήθεια στη δεύτερη φότο φαίνεται το διπλό led να βρίσκεται επάνω σε μαύρη πλάτη κινητού ενώ από κάτω φαίνεται ένα ασημί κινητό, εκτός και αν κάνει παιχνίδια το φως. Τεσπα θα δούμε αύριο.

sotiris

παιδια παρατηριστε λιγο την καμερα … ειναι αυτο της φωτο: https://techblog.gr/mobile/nokia-catwalk-prototype-leaked-9268/

jodim

Γιατί Γιατί Γιατί 2πλο led και όχι Xenon…….. Γιατί να μην βγάλει ένα ολοκληρωμένο κινητό που να τα έχει όλα…. το 808 έχει xenon,”πραγματικό” PureView” δεν είναι wp.. το Lumia 928 είναι wp έχει xenon δεν έχει “πραγματικό” PureView… αυτό θα έχει “πραγματικό” PureView είναι wp δεν θα έχει xenon…… θα μου πείτε ότι θα είναι πολύ ακριβό άμα τα είχε όλα…… πόσο ποιο ακριβό μπορεί να είναι 800,900 ευρώ… αποκλείεται…..

Ανδρέας

Η αλήθεια ειναι ότι εάν εξερεσεις το διπλό led στην τελευταία φωτογραφία θύμιζει πολυ το htc one!
Επίσης στην αρχή του βίντεο άμα προσέξετε το τελείωμα της συσκευής θυμίζει πολυ αυτο που εχει το iPhone 5 και htc one που ειναι απο μέταλλο! Αυτο μπορει να τους οδήγησε στο ότι ειναι μεταλλικό 😉

keysmith

pureview σαν τον 808 (καθαρό) δεν το βλέπω να είναι καθόσον απλά δεν έχει φλάς (ζέον) το οποίο από μόνο του είναι ένα μειονέκτημα. Το ότι δεν έχει φλας βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έιναι ο 41mp αισθητήρα με τον αντίστοιχο φακό, απλά είναι μία ένδειξη ότι δεν έδοσαν το 100% σε ένα φωτοκινητό (φωτοκινητό χωρίς φλας δεν είναι το “απόλυτο” φωτοκινητό να το πω απλά). Θα δούμε..

icecube

οτι και να “βγαλει” η nokia σε wp, “απλα δε θα παρω”…. θεωρω το nokia 808 που εχω “υπερπληρη” συσκευη, και δε θα αγοραζα ποτε κινητο με λειτουργικο που σου κανει κουμαντο που θα αποθηκευσεις τις εφαρμογες σου, δεν μπορεις να αγορασεις εφαρμογες παρα μονο με πιστωτικη, δεν λειτουργει τιποτα απολυτως οταν ειναι σβηστα, π.χ. δεν χτυπα το ξυπνητιρι, δεν φορτιζουν, ηχους κλησης και μηνυματων δε διαβαζουν παρα μονο απο συγκεκριμενους φακελους ή δεν δεχοντε καθολου, δεν διαβαζουν ολες τις μορφες ηχου και εικονας, δεν εχουν file manager, και αλλα πολλα… αυτα ειναι τα χαλια των wp και android…., που θελουν οπως και να εχει να μας τα πασαρουν ως εξελιγμενα λειτουργικα, επειδη υποστηριζουν fhd οθονες και πολλους πυρηνες, λες και θα αντικαταστησουν ποτε το pc ,την hd τηλεοραση ή το ps3 ή xbox….

george

Optical zoom ή μου φαίνεται; Μπορεί να έχουν μειώσει τα mp στα 15-20 και να καλύψουν τη διαφορά με optical zoom x2

abc

Φιλε μου και εγώ αιώνιος χρηστής τού Symbian και υπέρμετρος υποστηρικτής του ειμαι. 4 μήνες τώρα με τα 8ρια και είμαι πολυ ευχαριστημένος. Σε βαθμό που ξέχασα την αιώνια αγάπη μου (Symbian…). Απ όσα αναφερεις, μόνο ο file manager είναι σοβαρή έλλειψη κι αυτο δεν ξέρω για πόσο….;) Γενικα η Νόκια έβαλε και βαζει αποφασιστικά το χεράκι της ώστε να τελειοποιηθούν τα wp. Για τη γνωστή ποιότητα νοκια που απολαμβάνουμε στα lumia δε χρειάζεται να πω κάτι. Με το καλό να μας έρθει και το Eos (ή όπως θα λέγεται) και μετά γεια σας…..:)

Stam

λογικά θα είναι ένα 928 χωρίς xenon για Ευρώπη!! γιαυτο έχει και ονομασία 925 (κάτω απο 928 πάνω απο 920) δεν νομίζω να έκανε τέτοια πατάτα και να έβγαζε τα 41 χωρίς φλας .. και θα είχε και (μεγαλύτερο) όνομα…
αν είναι τελικά το eos-eon ΄ή όπως αλλιώς θέλει χωρίς φλας….. δεν ειναι απλος φαουλ… είναι απευθείας κόκκινη!!!!!!

icecube

@abc:
– θελω να σβηνω το κινητο τη νυχτα.
– θελω να το φορτιζω κλειστο.(δεν φορτιζουν τα wp οταν ειναι κλειστα)
– θελω να το χρησημοποιω σαν ξυπνητηρι.(δεν χτυπα στα wp οταν ειναι κλειστα)
– θελω ειδοποιησεις στη κεντρικη οθονη, με μεταφορα στην ειδοποιηση.
– θελω πληκτρα μουσικης στα ακουστικα.
– θελω wigdet μουσικης και ραδιοφωνου.
– θελω θεματα και ταπετσαριες.(οχι αυτο το αδιαφορο ασπρο ή μαυρο των wp).
– θελω file manager.
– θελω απευθειας αναπαραγωγη καθε μορφης ηχου και βιντεο, χωρις μετατροπη.
– θελω αναπαραγωγη flash υλικου στον browser.
– θελω αναπαραγωγη ραδιο, ακομα και “εκτος συνδεσης”.
– θελω 41 μεγαπιξελ καμερα με pureview.
– και τα θελω μου πανε πολυ κατω και δυστηχως, κανενα wp δεν τα καλυπτει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.