Nokia και Microsoft, Ετοιμάζουν press event στις 5 Σεπτεμβρίου

Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε καρφωμένοι στις οθόνες μας την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, μιας και αυτή είναι η ημερομηνία που η Nokia και η Microsoft έχουν προγραμματίσει ένα press event, δηλαδή πρόκειται να ανακοινώσουν κάτι μαζί σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου.

Τι να είναι αυτό άραγε; Όλοι μας το γνωρίζουμε προτού να ανακοινωθεί και ξέρουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη μας γνωριμία με τα Windows Phone 8 Lumia της Nokia. Ήδη έκανε την εμφάνισή του σε διαρροή στο ίντερνετ το κάλυμμα μίας συσκευής Nokia με χώρο για οθόνη 4.3 ιντσών, το οποίο φέρεται να είναι ένα από τα νέα μοντέλα που θα κάνει το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Μείνετε συντονισμένοι!

, Nokia και Microsoft, Ετοιμάζουν press event στις 5 Σεπτεμβρίου

, Nokia και Microsoft, Ετοιμάζουν press event στις 5 Σεπτεμβρίου

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Ελπίζω να μην είναι αυτό το καπάκι της συσκευής. Από τη Νόκια περιμένουμε κάτι παραπάνω στο ντιζάιν από κλώνους Android phones.

GiannisMix

Εμενα μου θυμιζει και λιγο 808 pureview απο μπροστα το καπακι… Αλλα ισχυει πως η ΝΟΚΙΑ πρεπει να διαφερει σε εμφανιση για να κρατησει το λιγοστο πλεον ενδιαφερον των καταναλωτων

kostas

πάντως με τα Windows phone η νοκια θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι τον εξυπνων κινητών κατα το 2016 πιστεύω θα έχει φτάσει και το iOS

Ζαφείρης

Ελα ρεεε δινω μαθημα εκεινη τη μερα!
Τουλαχιστον θα εχουμε ενημερωση το βραδυ απο το καλο μας techblog ε??:))))))

Timotheos

Παιδιά για καινούριο κινητό δεν ξέρω αν θα παρουσιάσουν, εκείνο όμως που θα ήθελα να ακούσω και να δω απο την Νοκια, είναι κάποια ταμπλετα με το νέο λειτουργικό. Καιρός δεν είναι!!!???

Anastasios

το leak αυτο μοιαζει ψευτικο. Υπαρχει καινουργιο πιο πειστικο:
https://www.wpcentral.com/nokia-windows-phone-8-images-another-new-screen-bezel-leak-out

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.