Nokia N8, Ασημί, Μαύρο και Πράσινο τώρα, Μπλε και Πορτοκαλί αργότερα

Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Νομεβρίου, ξεκινάει η επίσημη διάθεση του Nokia N8 στην Ελλάδα (ίσως να έχουν φτάσει ήδη μερικά κομμάτια στα καταστήματα). Cosmote, Vodafone και WIND βρίσκονται επί ποδός πολέμου για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση που μαθαίνω ότι υπάρχει, το βλέπω βέβαια και από εδώ, από τα σχόλιά σας.

Σε πρώτη φάση, θα κυκλοφορήσει στα δύο κλασσικά χρώματα Ασημί και Μάυρο αλλά και στο ιδιαίτερο Πράσινο (λαχανί). Σε επόμενη φάση, μάλλον μετά τις γιορτές, το περιμένουμε και σε Μπλε και Πορτοκαλί. Η τιμή του αναμένεται να διαμορθωθεί κάπου στα 500 ευρώ (499-505).

, Nokia N8, Ασημί, Μαύρο και Πράσινο τώρα, Μπλε και Πορτοκαλί αργότερα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

ακριβο πολυ…αλλα για τα υπολοιπα κινητα αρκερτα φθηνο

Michael

Συμφωνώ… Αν κόστιζε περί τα 400€ θα ήταν άριστο value for money…

giannis

δεν ξέρω αν θα το αγόραζα για να πώ την αλήθεια.Πάντως η τιμή του είναι πολύ ανταγωνιστική και σαν ναυαρχίδα δεν ξέφυγε στα 600 και 700 ευρώ(στα οποία δεν θα είχε και τύχη).Αν το έπαιρνα πάντως θα το ήθελα στο μπλέ

GeorgeSot

κωστα δεν ηρθα ρε συ εχτες στο workshop επειδη τελευταια στιγμη το βρηκα σε ενα καταστημα βονταφον, οποτε εκει που ημουν ετοιμος να ξεκινησω για γκαζι πηγα να το αγορασω απο πειραια. Το αγορασα στα 499 εκλπηκτικη τιμη σε σχεση με αυτα που προσφερει για την κατηγορια του και αν λαβουμε υποψιν τον ανταγωνισμο….
ελπιζω να ερθω στο επομενο workshop

fanis

πολυ καλο αν κ λιγο ακριβο…το μαυρο βεβαια…θα ψαχτω για να το παρω γιατι εχω το Χ6 και γουσταρω πολυ το symbian γιατι ειναι ευκολο…

ΓΙΑΝΝΗΣ

χτες που το ειδαμε στο workshop (thank u Κωστα και πάλι), ψιλοαπογοητεύτηκα. το περίμενα πως και πως αλλά κάτι με χάλασε. δεν ξέρω, ίσως το symbian. Η τιμή του είναι ΟΚ για αυτά που προσφέρει. Πιστεύω ότι αν είχε android θα “χτύπαγα” 2 χρώματα!!!!!! τελικά μάλλον θα πάω για SE X10.

Fadasma

@ΓΙΑΝΝΗΣ μην πάρεις ericsson γιατί θα απογοητευτείς ΚΑΙ από το android έτσι όπως το έχουν καταντήσει. πάρε κάτι σε samsung ή HTC

Michael

ΟΚ, ναυαρχίδα σύμφωνοι. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι η Nokia έχει μείνει αρκετά πίσω στο θέμα “ναυαρχίδα” στα smartphones. Δε θα ήταν καλύτερα να ταράξει τα νερά με ένα κόστος λίγο κάτω από τον ανταγωνισμό??? Έτσι, για να δώσει και ένα δέλεαρ στους καταναλωτές να το επιλέξουν έναντι π.χ. του Desire HD?? Εμένα προσωπικά μου αρέσει, και αν επέλεγα smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμών θα το επέλεγα ακόμα και με τα 500€ γιατί μου αρέσει πολύ το Symbian. Αλλά στην εποχή της πλύσης εγκεφάλου από τα Android και iOS, μόνο με value for money θα έκανε το χτύπημα η Nokia. Και για να μην έχει χασούρα (που δεν πιστεύω να έχει ακόμα και στα 400€ αν το πούλαγε, αφού το κόστος παραγωγής στην Ασία είναι ελεϊνά μικρό), θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή στην επόμενη ναυαρχίδα της (π.χ. Ν9) αφού έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον N8…. δεν ξέρω, απλά την άποψή μου λέω.

Fotis

@Michael
Αν δεν κάνω λάθος το Ν8 είναι Made In Finland και όχι China όπως μερικά μερικά. Τουλάχιστον ήταν αυτό που πήρα στα χέρια μου εγώ. Αυτό και μόνο για μένα αποτελεί τεράστιο δέλεαρ για αγορά. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι ένα 50€ φτηνότερα θα μπορούσε να το βάλει. Όχι ότι με χαλάει η τιμή του γι’αυτ’α που προσφέρει.

Michael

@Fotis
Ευχαριστώ για την πληροφορία! Πραγματικά δεν ήξερα ότι βγάζει και μοντέλα made in Finland η εταιρία ακόμα. Είχα ακούσει κάπου τελευταία ό,τι παράγει και στην Ασία… Αν είναι όλα Finland τότε είναι καλά τα 500… αν και συμφωνώ μαζί σου για τα -50€!

basilhs

uparxei sto plaisio sto the mall opios thelei na to dei.egw emeina kana misawro kai to xeirizomoun polu kalo paidia pragmatika na pate na to deite

Marios Basileiou

Θα ηθελα να το δω απο κοντα παντως….Δεν γινοταν να εβγαινε και το Desire τοσα χρωματα..

dimpiaggio

παιδια πηρα το Ν8 και ειναι απιθανο!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν ειχε λιγο πιο γρηγορο επεξεργαστη θαταν τελειο…
αλλα και παλι μια χαρα ειναι….
και προπαντων κομπλε σε ολα του.

h.n.s

μεγαλη αποτυχια . το ν8 μου πεθανε σημερα το πρωι

FarmaS

Γτ ρε μαν τι σου επαθε ? εγω το εχω απο αρχες Νοεμβριου στα χερια μου κ δουλευει αψογα!!

NikosVolos

Vlachakis,hands-on του Ν8 μηπως υπαρχει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.