Ετοιμάζεται ο αντικαταστάτης του Nokia N8 [επιβεβαιώθηκε]

Δια στόματος του Vice President της Nokia κ. Eric Bertman επιβεβαιώθηκαν οι φήμες των προηγούμενων ημερών που ήθελαν τη Φινλανδική κατασκευάστρια εταιρεία κινητών να παρουσιάζει τον αντικαταστάτη του Nokia N8 μέσα στο επόμενο έτος. Να σημειώσουμε ότι το Nokia N8 είναι ίσως το καλύτερο camera phone σήμερα οπότε μπορούμε να καταλάβουμε σε τι επίπεδο θα φτάνει η κάμερα του αναβαθμισμένου μοντέλου.

, Ετοιμάζεται ο αντικαταστάτης του Nokia N8 [επιβεβαιώθηκε]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας

Για μένα αν φοράει symbian και αν όπως φημολογείται θα έχει 1 ghz επεξεργαστή, 512 ram, οπτικό ζουμ και 800Χ480 ανάλυση (σε 3,5 διαγώνιο), σίγουρα θα είναι το επόμενο κινητό μου (έχω ήδη το n8).

gadgetfreak

Μαζί σου φίλε Νοκια Ν8 FTW!

pgetsos

εννοειται παω για αγορα !

οπτικο ζουμ ???? :w00t:

Γιωργος Μ

η nokia παει καπως να ξαναμπει στην αγορα γιατι κακα τα ψεματα σε σχεση με τις αλλες εταιρίες ειχε μείνει πισω για αρκετο καιρο…..

iceman

εχω αυτο το μπλε της φωτογραφιας! αυτο που του λειπει πραγματικα ειναι παραπανω ram, ο επεξεργαστης δεν ειναι ασχημος. αυτο φανηκε με τις αναβαθμισεις σε anna και belle καθως η μνημη απο την εγκαταση εφαρμογων των λειτουργικων λιγοστεψε και φαινεται στο boot του κινητου και την εκινηση των εφαρμογων. επισης δεν μπορω να καταλαβω την επιλογη της καινουργιας εκδοσης του καταστηματος νοκια να αποθηκευει τα θεματα που κατεβαζεις στη μνημη του τηλεφωνου χειροτερευοντας την κατασταση. επισης μπορειτε να προτεινετε ενα καλο antivirous (απο καταστημα νοκια) ή δεν χρειαζεται;

iceman

επιτελους το καταστημα νοκια αναβαθμηστηκε και πλεον τα θεματα που κατεβαζεις εγκαθηστουντε στην μνημη μαζικης αποθηκευσης 🙂 δεν ξερω παιδια για εσας, παντως προσωπικα πιστευω οτι το κινητο αυτο οχι μονο εχει πολλα ψωμια ακομα μα ειναι και ενα απο τα best seller ανετα…..

Πάνος

«Να σημειώσουμε ότι το Nokia N8 είναι ίσως το καλύτερο camera phone
σήμερα»
Αν υπάρχει κάτι πέρα από κάθε αμφισβήτηση είναι ότι το Ν8 είναι το καλύτερο camera smartphone εκεί έξω, οπότε το «ίσως» που αναφέρεται στο άρθρο είναι περιττό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.