Nokia N9, Αναμένεται Ελλάδα με τιμή 600 με 700 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες που καταφθάνουν στο Techblog το smartphone Nokia N9 με το λειτουργικό σύστημα MeeGo, αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας με τιμή που υπολογίζεται στα 600 με 700 ευρώ. Η τελική τιμή θα καθοριστεί από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας που διαθέσει το Nokia N9 μέσα από το δίκτυό του. Αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 600 ευρώ.

Το Nokia N9 κυκλοφορεί στην Ελλάδα το Δεκέμβριο. Σύντομα το hands-on video από το TechblogTV – πάνω από 500 ελληνικά βίντεο τεχνολογίας και 3.256 συνδρομητές.
Κάνε subscribe και εσύ!

, Nokia N9, Αναμένεται Ελλάδα με τιμή 600 με 700 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanassis

Οσο με συναρπαζει εξωτερικα τοσο με ανησυχει το meego

σάκης

Να υποθέσω ότι την τιμολόγηση την έκανε ο Έλοπ, για να πιάσει πάτο το N9 :-p

Γιώργος

Πανέμορφο τηλέφωνο πραγματικά! Μια ένσταση μόνο : τα χρήματα οιυ ζητάει είναι πάρα πολλά.Αν είναι να συγκρίνω , με 600 ευρώ που ζητάει , παίρνεις κορυφαίο 2πύρηνο Android phone και σου μένουνε και ρέστα.Κατά τα άλλα , αν ήταν φθηνότερο δεν θα με πείραζε που δεν θα έχει ανάπτυξη το λειτουργικό του και θα το σκεφτόμουν να το αγοράσω γιατί είναι κουκλί.

thanassis

ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ: για οσους σκοπευουν να το παρουν απο ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ να σιγουρευτειτε πρωτα οτι υποστυριζει τα Ελληνικα , το καλυτερο είναι να ειναι multilanguage το MeeGo, γιατι αλλιως δεν θα μπορειται να γραφεται με ελληνικους χαρακτηρες..το προβλημα διορθωνεται αν το πας στο Nokia Care με ~20 eurο αλλα αν περνει τελικα αναβαθμισεις και το κανεις τοτε θα χασει παλι τους ελληνικους χαρακτηρες..!

Το θεμα ειναι σοβαρο γιατι να δωσεις 600euro (παραεισαγωγη σιγουρα λιγοτερα) και να μην μπορεις να σχολιαζεις στο Techblog δε λεει……

(τα περισσοτερα φορουμ απαγορευουν την χρηση greeklish, αλλα πιστεψτε με επειδη μου εχει συμβει το παραπανω ειναι κριμα να δωσεις τοσα χρηματα αλλα να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο σου οπως θελεις..)

Techfan

@thanassis

Κάθε λειτουργικό που σέβεται τον εαυτό του, έχει στο μάρκετ και την ελληνική έκδοση του πληκτρολογίου , ακόμα και αν τα μενού δεν είναι ελληνικά (βλέπε wp7 πριν το mango).

Σχετικά με το κινητό, ακόμα και αν υποστηρίζεται από τους προγραμματιστές… αφού είναι νεκρό λειτουργικό θα έπρεπε να ρίξουν τουλάχιστον 100 ευρώ την αρχική του τιμή πώλησης.

@Γιώργος έχεις δίκο, αφού ο ανταγωνισμός είναι πάντα μεγάλος στα high end κινητά 😉 .

Προσωπικά, δεν θα το έπερνα ακόμα και αν το έβρισκα με 399 ευρώ… Προτιμώ τα android/wp.

thanassis

στο Οvi Market για τα symbian δεν υπηρχε σιγουρα!!!!

Οι γλωσσες που μεχρι τωρα ηταν διαθεσιμες στα Nokia κινητα καθοριζοταν απο τo product code καθε συσκευης και καθε συσκευη ειχε κωδικο αναλογα με την αγορα που θα διατιθοταν.

ετσι αν εγω αγοραζα ενα κινητο απο καταστημα στην ρουμανια ή στην ελλαδα που ομως το κανει παραεισαγωγη απο ρουμανια αναμεσα στις 8 συνηθως γλωσσες που μπορω να διαλεξω (εστω και μονο ως γλωσσες γραφης ) δεν θα βρισκοταν η ελληνικη….

οσοι λοιπον σκοπευεται να μην 6-7 εκατοσταρικα για να το παρεται αλλα γυρω στα 5 που θα κανει εξω φροντιστε να σιγουρευτειτε οτι το λειτουργικο υποστυριζει τα ελληνικα μεσω του Market Place που θα εχει….

thanassis

*να μην δωσετε 6-7…..

sorry εφαγα το ρημα….

frastgr

σχετικά με την τιμή, ας μας πούνε τέλος πάτντων τι είδους ναρκωτικά παίρνουν εκεί στη Νοκια για να μας φύγει η απορία που έχουμε εδώ και κάμποσο καιρό????!!!!! Είναι σοβαροί οι άνθρωποι; μπα μάλλον όχι …. ααααα έτσι εξειγήται το όλο θέμα!!!!!!

leonidas samaras

πολλα τα λεφτα αλλα εγω θα το παρω καποια στιγμη!

costis

ελα παιδιά ήμαρτον! κινητάρα αλλά είπαμε 700 ευρώ? δεν είναι λιγο πολλά? μαζευουμε και λεφτά για μεταπτυχιακό…

sofoklas

500 με 550 ευρω το 16 γιγα και 120 ευρω παραπανω το 64 γιγα

ΙΩΑΝΝΗΣ

τι να τον κάνει τον διπύρηνο όταν έχει ταχύτητα μεγαλύτερη από τα διπύρηνα android δείτε κάποια βίντεο που κυκλοφορούν και μιλάνε για αυτονομία σε αναμονή μέχρι και πέντε μέρες όχι μόνο τα αξίζει απλός το κινητό είναι από άλλο πλανήτη είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

versavel

Πανακριβο. Η ΝΟΚΙΑ θελει να μην υποτιμησει η ιδια τον εαυτο της,και το βγαζει σε τιμη των υπολοιπων ανταγωνιστων,αλλα ξεχναει οτι εμεις ‘αμερικανακια’ δεν ειμαστε πια..Αν του εβαζε τουλαχιστον μια καμερα Carl Zeiss 15mpx τοτε ισως κατι θα εκανε.

Nickolas

Έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα η Nokia μάλλον θα βγάλει προς διάθεση λίγα κομμάτια, σε ξένο site διάβασα για 92.000 παγκοσμίως. Αν τελικά ισχύει αυτό είναι προφανές οτι θέλουν να σπρωξουν τα windows phone και έτσι διακαιολογειται και η υψηλή τιμή.

iceman

καθε νοκια smartphone που κυκλοφορει ειναι λιγο ακριβο στην αρχη μα με λιγη υπομονη η τιμη του μετα χαμηλωνει! υπομονη λοιπον! μαλλον για αρχες 2012 μαζι με το symbian belle το βλεπω να ερχεται…..!

KostasHD2

ειμαι fan των wp7 αλλα ειναι αρκετα καλο απο ολες τις αποψεις..ισως να εχουν την τιμη τοσο ωστε να το προωθήσουν σαν κατι απιστευτα καλο οπως iphone

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ακουσα δυστηχως οτι δεν θα εχει ελληνικο μενου και πληκτρολογιο για αρχη τουλαχιστον (βλεπε Ν900). μακαρι να κανω λαθος

dimitris

Οταν ειναι για ΝΟΚΙΑ 600-700 ευρω ειναι παρα πολλα και ας ειναι οτι καλυτερο θα κυκλοφορει, ενω οταν προκειται για iPhone, ολα καλα… Πολλα ειναι ετσι κι αλλιως 600€ για ενα κινητο, ακομα και αν φτιαχνει καφε, αλλα εδω στην Ελλαδα κοιταμε μονο την μοστρα… Γι’αυτο εχουμε γεμισει Mercedes και BMW αλλα βρακι δεν εχουμε να φορεσουμε….

ΙΩΑΝΝΗΣ

σε επικοινωνία με το τηλ της Nokia 0080044144300 μου απάντησαν ότι

1) η συσκευή αναμένεται στα μέσα οκτωβρη (2011)
2) εάν είναι ελληνικής εισαγωγής θα είναι στα ελληνικά
3) δεν θα υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα

μάλιστα για το τελευταίο με βάλανε στην αναμονή και μου απάντησαν ακριβός το εξής:

ότι από την Nokia δεν υπάρχει κάτι για περιορισμένη διαθεσιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.