Nokia N9, Ελλάδα θα έρθει το μοντέλο με τα 64GB σε τιμή 629 ευρώ

Η αλήθεια είναι ότι “τρομάξαμε” τις προάλες που είδαμε στην ιστοσελίδα του Πλαίσιο το 64άρι Nokia N9 να κοστίζει 699 ευρώ και το 16άρι 629 ευρώ. Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μόνο το μαύρο Nokia N9 64GB με τιμή 620-630 ευρώ.

Το Nokia N9 64GB έρχεται Ελλάδα τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου και θα υπάρχει διαθεσιμότητα για όλους. Όποιος θέλει να αγοράσει το Nokia N9 θα το βρει, δεν θα υπάρξουν “ελλείψεις”.

, Nokia N9, Ελλάδα θα έρθει το μοντέλο με τα 64GB σε τιμή 629 ευρώ

Nokia N9
Λειτουργικό σύστημα: MeeGo 1.2 Harmatann
Επεξεργαστής: TI OMAP 3630 1 GHz και GPU PowerVR 530
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.9 ίντσες, AMOLED, 16:9, 854×480 pixels, 16.7 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, Dual LED flash, video 1280×720 HD
Δεύτερη κάμερα: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, NFC, micro SIM
Μπαταρία: 1450 mAh
Διαστάσεις: 116.45×61.2×7.6-12.1 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannischania

Τσάμπα πράμα.

FiL

Όποιος προλάβει !

stelios GR

κριμα που τετοιο κινητο και τετοιο ui το “καινε” με τις αποφασεις τους εκει στην νοκια…..πρεπει να ειναι πραγματικα πολυ καλο…..

versavel

Ομορφο,αλλα τα specs ειναι ιδια με του ανταγωνισμου. Επισης εχει μικρη μπαταρια,και για την Ελλαδα πολυ ακριβη τιμη,απο την στιγμη που με λιγοτερα λεφτα παιρνεις καλυτερο. Ηδη η ΝΟΚΙΑ εχει χασει πολυ εδαφος στα ακριβα smartphones,ειδικα στις ηλικιες 25-35. Δεν θα πουλησει..

hayatevo9

πολύ ακριβό μου φαίνεται όταν στην ίδια τιμή παίρνεις 2 διπυρήνα LG optimus 2x -τα είχε πριν από λίγο καιρό προσφορά το public

Panos

Τοσα μυαλα εκει στην νοκια και ουτε ενας δεν σκεφτηκε να φερουν και το 16αρι σε χαμηλοτερη τιμη για να χτυπησουν των ανταγωνισμο..

Stavros

Καταπλητικο κινητο αφηστε τα ειρωνικα σχολια προβατακια και βγαλτε τα apple γυαλια σας… δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τον ανταγωνισμο… πιαστε ενα στα χερια σας ασχοληθητε λιγο με το meego και θα αναθεωρησετε….

sofoklas

64gb, amoled cbd(καλυτερη απο του sgs2), και το πιο γρηγορο και πιο δυνατο λειτουργικο. Αψογη ποιοτητα κατασκευης, καμερα με φακο carl zeiss, σημα και ηχος με την ποιοτητα της Νοκια. Αυτο το κινητο παιζει χωρις αντιπαλο και ας μην εχει ενα εκατομμυριο εφαρμογες και με 5000 εφαρμογες καλυπτομαι απολυτα.

versavel

Φιλε sofokla,καλοπροαιρετα σου λεω οτι αυτο το:”το πιο γρηγορο και πιο δυνατο λειτουργικο. Αψογη ποιοτητα κατασκευης, καμερα με φακο carl zeiss, σημα και ηχος με την ποιοτητα της Νοκια”,πρεπει να το δουμε στην πραξη,αφου ερθει το κινητο,και αφου μας το πουνε αυτοι που θα το παρουν. Μακαρι να πεσω εξω,δεν απαξιω την ΝΟΚΙΑ. Μεχρι τον Ιουλιο ειχα το Ν95,και τωρα εχω το HTC Desire HD,και υπαρχει χαωδης διαφορα. Μακαρι οι Φινλανδοι να με κανουν να ξαναγυρισω,αλλα δυσκολο πια..Μονο ο Carl Zeiss δεν φτανει..:)

enigma

Aν κρίνω από το 4αρι με 32gb έχει παραπάνω και ότι το 4s το υπολογίζουν στα 850+ τότε τιμολογιακά είναι τίμιο….Αν είχε μέχρι 100euro διαφορά με το 16gb θα έπρεπε να το εισάγουν και αυτό….

George S

Τι να τον κάνω τον γα@@το φακό και την Amoled όταν φορά ένα λειτουργικό με ημερομηνία λήξης;

psilos

θα προτιμούσα να φέρουν και με τα 16 gb και το ΜΠΛΕ χρώμα που είναι το πιο όμορφο από τα 3 χρώματα……….κρίμα και είμαι fan της nokia……θα πουλούσε πολύ περισσότερο πιστεύω αν είχαμε 2 επιλογές αγοράς……

Πανος

το κακο ειναι οτι σημερα το ν9 φαινεται να μην διατιθεται καν στην Ελλαδα. Η Ελλαδα δεν ειναι πια στη λιστα διαθεσιμοτητας και ετσι μαλλον δεν το βλεπω να ερχεται !!!

Πανος

δες το mynokiablog και τα λεμε

Πανος

https://mynokiablog.com/2011/10/13/more-countries-for-n9-availability-nokia-n9-official-availability-list-updated/
εγω μαζι σου ειμαι και ηδη το ψαχνω εξω, αλλα πουθενα τα 64αρι

Nickolas

@ Πάνος
To mynokiablog δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση απο την Nokia, απλά αναφέρει οτι στην ιστοσελίδα της Nokia δεν υπάρχει πια αναφορά στην Ελλάδα. Πάντως για 64GB μνήμη που δε βρίσκεις σε άλλο κινητό (πλην του iPhone 4s το οποίο όμως μάλλον θα κοστίζει κοντά στα 900 ευρω) η καινούρια τιμή δεν ακούγεται και τόσο εξωφρενική, γι αυτούς που έχουν να τα σκάσουν φυσικά.

Πανος

να σας πω παιδια, ερθει δεν ερθει καπου θα το βρουμε. Το πιο σπουδαιο ειναι να το υποστηριξουν εστω με ελληνικο qwerty αν οχι με ελλ. μενου για να ειναι λειτουργικο! Τα υπολοιπα γινονται….

Γιωργος

τρομερο το design της συσκευης… παλι καλα που θα χρησιμοποιηθει οπως φαινετα για το nokia 800…..αντε να το ανακοινωσουν γρηγορα!!!!

Xaris

H Cbd Amoled είναι καλύτερη από τη Super Amoled Plus??

Karma

Πάνο για ρίξε ένα βλέφαρο στο Πλαίσιο γιατί εγώ βλέπω και 16άρι 630 ευρώ και 64άρι στα 699 ευρώ …

Εγώ από αυτά που έχω δει και έχω ακούσει, το κινητό είναι το καλύτερο της αγοράς … Οθόνη τέλεια σε όλα, αυτονομία φοβερή και ένα τόσο καλοστημένο λειτουργικό που το Android θα θελε 4πύρηνο στα 3,2Ghz για να το φτάσει … Το SwypeOS είναι απ΄οτι βλέπω το πιο απλό και γρήγορο λειτουργικό … ΄Εχουν ανέβει ήδη εφαρμογές, στο OVI Store, συγκεκριμένα το μάτι μου έπιασαν κάτι όμορφους emulators ….

Η Nokia, η ίδια που έδωσε αναβάθμιση στο 5800 πριν λίγο καιρό, είπε πως θα το υποστηρίξει … Ξέχωρα το Maemo 6 είναι ένα θαυμάσιο λειτουργικό, φτιαγμένο για να κάνει μία συσκευή χειρός, υπολογιστή … Το Maemo 5 αυτό έκανε στο n900, το οποίο μετάνιωσα πολύ που δεν αγόρασα …. Μόνο του μειονέκτημα η έλλειψη ελληνικού πληκτρολογίου η οποία θα καλυφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα από την κοινότητα, όπως έγινε και στον προκάτοχό του .. Ο διάδοχος όμως δεν μου γλιτώνει, μακράν το καλύτερο κινητό της αγοράς για μένα, κρίνοντας από την εμπειρία χρήσης ….

Γιωργος

μηπως (λεω μηπως) το παρακανετε μερικοι με τις φοβεροτρομερες ικανοτητες του meego???? δεν κυκλοφορησε καλα-καλα το κινητο….πραγματι φαινεται καλογραμμενο αλλα μενει να δουμε για bugs κτλ (εχουμε ηδη αναφορες οτι πού και πού ζοριζεται)….μην ξεχναμε επισης οτι σε θεμα innovation δεν προσφερει τιποτα που δεν εχουμε δει σε android/symbian/ios και το app store ειναι αδειο (και δυστυχως ετσι θα μεινει)

Πανος

karma το ειδα το πλαισιο, αλλα “αναμενεται συντομα” και οχι διαθεσιμο

Karma

Πάνος, αυτό είναι το θέμα, να δεις ότι “αναμένεται” για Ελλάδα, άρα θα το πάρουμε ….

Γιώργο εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, εννοείται όποιος αγαπά πάει και το δοκιμάζει, να το πιάσει και να το χαρεί όσο θέλει .. Για bug από την άλλη δεν γνωρίζω, αλλά το βρίσκω και άκρως λογικό για συσκευή προπαραγωγής …

Πανος

karma ευχομαι να βγεις αληθινος
Ευχαριστω

tasos

βρε παιδια γιατι αργει τοσο πολυ να ερθει ελλαδα?τι παιζεται?τοσο δυσκολο τους ειναι να το διανεμουν μεσα σε αυτο το μηνα?απαραδεκτοι πληρως οι ανθρωποι.αφου αν θυμαμαι καλα η nokia ειχε πει οτι οι συσκευες θα κυκλοφορουν σε μικρο χρονικο διαστημα απο την παρουσιαση τους.εδω εχουν περασει 4 μηνες και τιποτα.αφηστε που δεν υπαρχει τουλαχιστον ενα dummy να το δουμε πως ειναι πουθενα.σε κανενα μαγαζι.κριμααααα!

md03582

ανυπομονουμε για νοκια με windows phone, το πιο απλο γρηγορο και αξιοπιστο λειτουργικο και ελπιζουμε σε λογικες τιμες.. (το htc titan χτυπησε 600αρι..) το n9 υπερβολικα ακριβο. ακλαφτο θα παει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Android Smartphones Nokia

Η Nokia θα ανακοινώσει νέο smartphone στις 4 Αυγούστου

Μέσα από το λογαριασμό της στο κινέζικο Weibo η Nokia ανακοίνωσε και επίσημα πως θα παρουσιάσει νέο smartphone στις 4 Αυγούστου.

Smartphones Android Smartphones HMD Global Nokia

Nokia: Δοκιμάζει πρωτότυπο για flagship και χωρίς notch;

Μια Nokia ναυαρχίδα χωρίς notch φαίνεται ότι δοκιμάζει η HMD Global σύμφωνα με το Nokia Power User. Προηγουμένως, είχε ακουστεί ότι μία από τις ναυαρχίδες που δοκιμάζει η HMD Global θα έρχεται με notch, αλλά πηγές του NPU αναφέρουν ότι ένα από τα πρωτότυπα που είδαν δεν είχε notch.

Smartphones HMD Global Nokia Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Pro: Με διπλή κάμερα και Android Oreo;

Μια λίστα με τα χαρακτηριστικά του Nokia 8 Pro ήρθε στη δημοσιότητα, η οποία δείχνει ότι η νέα συσκευή θα αποτελέσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του Nokia 8 Sirocco που είδαμε στο MWC 2018 στη Βαρκελώνη.

Smartphones Android Smartphones MWC 2018 Nokia

Nokia 4: Με το Snapdragon 450 τελικά στο MWC 2018;

Νέες πληροφορίες θέλουν το Nokia 4, ένα mid-range smartphone να ενσωματώνει το Snapdragon 450 για SoC και να ανακοινώνεται στο MWC 2018.