Nokia N9, Αναμένεται Firefox με flash player support

Το Adobe flash μπορεί να πεθαίνει όμως αργεί ακόμα η πλήρη εξάληψή του από το ίντερνετ και χρησιμοποιείται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το Nokia N9 με το λειτουργικό σύστημα MeeGo δεν υποστηρίζει flash player στο browsing όπως δεν υποστηρίζουν και τα Windows Phone και μπορεί κάποιους να μην σας απασχολεί κάποιους άλλους όμως τους καίει.

Για τα Windows Phone δεν μπορούμε να κάνουμνε τίποτα μιας και η ομάδα ανάπτυξης τους είναι ταγμένη στο HTML5, όμως για το Nokia N9 κάτι θα γίνει μιας και από ότι ακούγεται θα κυκλοφορήσει για αυτό ο Firefox που θα υποστηρίζει flash player.

Για να πως την αλήθεια σε κάποιο άρθρο του Techblog για το Nokia N9 κάποιος φίλος είχε σχολιάσει σχετικά για Firefox στο N9 αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς…

, Nokia N9, Αναμένεται Firefox με flash player support

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
γεωργιος

Ας μπουν πρωτα Ελληνικα στο Ν9 και υστερα την παλεβουμε εμεις οι τριτοκοσμικοι Ελληνες κατα την γνωμη των Φιλλανδων, με Flash player και mozila. Ακομη συζηταμε για ΝΟΚΙΑ επειτα απο αυτα που λενε οι Φιλλνδοι για την χωρα μας;

Johny ταξιδιωτης

Ελληνικα θα αξιωθουν να βάλουν?

dpeponis

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς flash player……..:p

thanost

για το Ν9 ηδη κυκλοφορει ο firefox ο οποιος ειναι ετοιμος απο προηγουμενο μοντελο βασισμενο σε λινουξ (Ν900 νομιζω). οπως υπαρχει κ εφαρμογή για ραδιόφωνο και πολλά άλλα….

FarmaS

Βρε ας βαλουν ελληνικα, αλφαριθμητικο πληκτρολογιο + Τ9 κ ολα τα αλλα ας μην γινουν καμια φορα

Nick

Και Ελληνικά θα βάλουν και ειδική προσφορά θα μας κάνουν εμάς τους Έλληνες λόγω κρίσης να το αγοράζουμε με …”κουρεμένη” τιμή.

μιχαλης

@georgios,σκυλος που γαυγιζει δε δαγκωνει.επιπλεον δε το λενε οι φιλανδοι αλλα ενα στελεχος της κυβερνησης… Νοκια ν9 = love….

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

εγω παντος μολι το κατεβασα απο nokia store και παιζει μια χαρα, η προηγουμενη εκδοση απο το ν900 μου κολλουσε απιστευτα, αυτη πεταει

nokia rulez……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.