Nokia N9 64GB, Καλύφθηκαν ήδη οι προπαραγγελίες

Εδώ και τρεις μέρες η Nokia δέχεται προπαραγγελίες (για την τοπική αγορά) για το Nokia N9. Όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της φιλανδικής εταιρείας καλύφθηκε ήδη ο αριθμός για το μοντέλο των 64GB. Διόλου άσχημα για ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα MeeGo, για το οποίο ακούγονται και γράφονται πάρα πολλά σχετικά με την μελλοντική του υποστήριξη από την Nokia.

Έτσι λοιπόν έμεινε μόνο το μοντέλο με τα 16GB, για προπαραγγελίες για τους Φιλανδούς. Mε αυτούς τους ρυθμούς πολύ σύντομα αναμένεται να καλυφθεί ο αριθμός των προπαραγγελιών και στην μικρότερη έκδοση του Nokia N9. Η τιμή του Nokia N9 θα κυμανθεί στα 550 με 600 ευρώ.

Μακάρι βέβαια να συνεχίσει να υποστηρίζεται ώστε να δουμε μελλοντικά και άλλες συσκευές με το λειτουργικό σύστημα MeeGo.

, Nokia N9 64GB, Καλύφθηκαν ήδη οι προπαραγγελίες

Πηγή

Marios1508

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas P.

Eμφανησιακα ειναι πολυ ωραιο!!

Timotheos

Καλημέρα. Το τηλεφωνο ειναι απίστευτο. Απο οποια πλευρα και αν το δει κανεις. Σε περιπτωση που δεν παει καλα το πειραμα με τα windows τοτε θα σου πω αν θα τρέχουν ολοι τους να κρυφτούν πισω απο το Meego. Αναφέρομαι φυσικα στη νοκια. Το κινητο οπου και να εμφανιστεί, θα πουλήσει. Ακόμα και σημερα που τα πραγματα εχουν ξεφύγει με τα χαρακτηριστικά των κινητών.

iceman

εχω το n8. να το ανταλαξω με το n9; τι λετε;

Timotheos

Φιλε iceman, Εχω και εγω το ιδια απορία μεσα στο κεφαλι μου. Ωστόσο ομως το ν8 ειναι και αυτο τρομερο και φοβερο στο συνολο του. Ασε που απο αποψη κάμερας εντάξει δεν εχει αντίπαλο. Λοιπον. Εγω σου προτείνω να περιμένουμε λιγο και οι 2 να παρουμε και το Belle να το δουλέψουμε λιγο αφου ετσι και αλλιώς μας το δινουν που μας το δινουν ας εκμεταλλευτούμε το ν8 οσο μπορουμε περισότερο.

iceman

θα συμφωνησω μαζι σου! ξερεις αν καποια στιγμη το symbian θα υποστηριξει flash 10? να αναπαραγεται μεσω του video player του κινητου μας και οχι μονο απο τη διαχειρηση αρχειων! ενας συναδελφος μου εχει samsung gallaxy s2 και εμφανιζει ολες τις μορφες βιντεο!

costis

είναι πολύ ωραίο κινητό, με έξυπνες λειτουργίες και περιμένουμε από τον Κώστα hands-on! Αλλά ρε παιδιά δεν ειναι λίγο πολλά τα 6 κατοστάρικα???

ΙΩΑΝΝΗΣ

iceman & timotheos και εγω εχω Ν8 και θελω πολυ μα παρα πολυ Ν9 αλλα το Ν8 θα το κρατησω δεν το δίνω με τιποτα και με την ανανεωση συμβολαιου θα πατω και το Ν9

παντως το Ν9 εχει γινει sold out στην φινλανδια και φανταζομαι οπου παρουσιαστει !!!!!!!!!!!!!!!!!

αγγελος

αντε να ερθει και απο εδω για να το παρω και εγω..!! 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, πραγματικά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι φρόνιμο να αγοράσει κάποιος αυτό το μοντέλο. Εντάξει για αλλαγή θα είναι καλό, όλο Android και Android. Είμαι σίγουρος ότι όποιος το αγοράσει θα το παντρευτεί.

Giwrgos

Είναι ότι καλύτερο έχει βγεί ποτέ μέχρι τώρα σε smartphone.
Θα μου πείς σιγά τα αυγά κάθε μήνα βγαίνει και ένα καλύτερο…
Ωστόσο το σιγκεκριμένο κινητό πέρα απο την όποια υπεροχή σε τεχνικά χαρακτηριστικά,
θα είναι και… ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!

Κρίμα που δε θα το αποκτήσω ποτέ αφού το να περιμένει κανείς ότι θα πέσει η τιμή του θα είναι απο πολύ δύσκολο έως απίθανο!

ΙΩΑΝΝΗΣ

γιατί υπάρχει κάνεις που θα πάρει αυτό το super smart κινητό και θα θέλει να το αποχωριστεί

Εχω ξανα πει οτι το Ν9 με Meego Harmattan δεν ειναι DOA και οτι την τελευταια λεξη θα την πει ο τελικος καταναλωτης

tasos

πολυ αργησε , θα βγει κ το ιφον 5, οποτε ολη η προσοχη θα ειναι εκει.

Zafiris

Το θέλω τρελά το n9..
Μακάρι να έρθει Ελλάδα το φθινόπωρο.

Timotheos

παιδια ψυχραιμία. Το κινητο αρέσει σε όλους. Αλλα η αληθεια ειναι αυτη που διατύπωσε ο cVlachakis. Οποιος απο μας το παρει θα το παντρευτεί.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

και γιατι να μην το παντρευτει? που ειναι το κακο? επειδη μας εχουν βαλει στο τρυπακι καθε 3 και λιγο παρε αλλο, βαλε αυτο κανε εκεινο, για να πουλανε οι εταιριες!!!! Εξαλου το εχω ξαναπει αν το αγκαλιασουν οι developers δεν σε νοιαζει τι θα κανει η νοκια. Λες και στο κατω κατω πριν 2-3 χρονια καναμε update στα κινητα μας!!!!, στο φιναλε το οτι τα βγαζουν τουμπανα τα κινητα(εννοω διπυρινα,κτλ) μας χρησιμευει σε κατι? ενα android πχ ειτε ειναι galaxy mini ειτε GSII και το λιωσεις θα σου κανει αναγκαστικο κλεισιμο εφαρμογης, δεν πα να το εχεις με την 2.3.3 αν θελει να φαει κολημμα θα το φαει.

ΙΩΑΝΝΗΣ

και ξανα λεω υπαρχει κανεις που α δωσει τετοια κινηταρα για να παρει τι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konstantine X

Ημερομηνία κυκλοφορίας για Ελλάδα έχουμε Κώστα? Έχω ένα nokia N95 black & λέω να το αντικαταστήσω μ’αυτό…!

Kostas P.

Ποσο μου αρεσει αυτο το κινητο!!

κοκος

στην αμερικα το δινουν απο 890 εως 1000 δολαρια

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, δεν γνωρίζω πότε θα κυκλοφορήσει το Nokia N9 στη χώρα μας. Έχω μάθει ότι αυτές τις ημέρες έχει κυκλοφορήσει εσωτερικά και στη Nokia Ελλάδος μια από τις τελικές-σταθερές εκδόσεις του λειτουργικού. Να κάνω μια πρόβλεψη ότι θα έρθει μέσα στον Οκτώβριο-Νοέμβριο;; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.

fred

Αντε να δουμε κ κανενα hands on

nikos

πιο belle και πιο μελλε.. αν ειναι δυνατον να νομιζουμε πωσ το λειτουργικο τησ νοκια ειναι λειτουργικο,, νεκρο μπορει ειχα ν8 , c7 ε 7, ολα καινουργια του κουτιου και τα πουλησα με την μια.,. δεν αντεχα ουτε λεπτο.. ακουω πιο πανω για flash 10??? τι λετε ρε παιδια εδω ο επεξεργαστησ τουσ ηταν με το ζορι στα 680 και σεισ μου λετε για φλασ???? ποση ωρα εκανε να φορτωσει ενα απλο βιντεο στα 480p. λεσ και τι αλλο θα εκανε,. και να θελα πανω απο 480p ο flashlite δεν εβλεπε…:DDDDD,, χωρια που αργουσε πιο πολυ και απο υπολογιστη με windows 98,,.

iceman

κανεις λαθος φιλε νικο! εγω εχω στο n8 μου video αναλυσης 1280×720 και ανοιγουν και τρεχουν τουμπανο…. καλο θα ηταν να τα βλεπαμε στο μενου των βιντεο και οχι μονο στη διαχειρηση αρχειων αν και με καταληλη μετατροπη τα βλεπεις και εκει με την ιδια αναλυση και -ενοειται- ποιοτητα…. μαλλον βιαστηκες να δωσεις – χωρις να τη μαθεις πρωτα….- μια συσκευη απαιχτη(n8)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.