Nokia N9, Ξεκινάει το ταξίδι του στην αγορά

Ξεκίνησαν οι πρώτες παραδόσεις του Nokia N9 στα καταστήματα ανά τον κόσμο. Η Nokia αναφέρει ότι τα πρώτα τεμάχια βρίσκονται καθ’ οδόν και έδωσε τις επίσημες τιμές στη δημοσιότητα. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα το Nokia N9 θα έχει τιμή 600 με 700 ευρώ.

Συγκεκριμένα οι τιμές που έδωσε η Nokia χωρίς φόρους είναι 480 ευρώ το μοντέλο με τα 16GB και 560 ευρώ. Εκτιμώ ότι στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει μόνο το Nokia N9 με τα 64GB.

, Nokia N9, Ξεκινάει το ταξίδι του στην αγορά

Nokia N9
Λειτουργικό σύστημα: MeeGo 1.2 Harmatann
Επεξεργαστής: TI OMAP 3630 1 GHz και GPU PowerVR 530
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.9 ίντσες, AMOLED, 16:9, 854×480 pixels, 16.7 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, Dual LED flash, video 1280×720 HD
Δεύτερη κάμερα: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, NFC, micro SIM
Μπαταρία: 1450 mAh
Διαστάσεις: 116.45×61.2×7.6-12.1 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Πανέμορφο, αν και πανάκριβο….. (για μένα δλδ)

αγγελος

λιγο ακριβω μα θα το δω απο κοντα και θα αποφασισω..:)

Biggy

Xaxaxaxaxaxaxa 600/700 € Nokia !!!!!!????? ουτε για πλακα…!!!

giannischania

Βεβαια στην Ελλάδα επειδη είμαστε ματσο θα φέρουν μονο το ακριβο μοντέλο των 64 gb.

Γιαννης

Καλο αλλα ειναι ενα λειτουργικο το οποιο δεν εχει ακομα εφαρμογες δεν θα εχει υποστηριξει μιας και δεν προκειται να βγει αλλο με τετοιο λειτουργικο…. κριμα!!!

ΜπλάκΓούλφ

@Biggy Η nokia είναι απο τις πιο αξιόλογες μάρκες στην αγορά των κινητών, και δημιουργεί τα πιο στοιβαρά και προσεγμένα κινητά.. Εγώ άνετα θα τα έδινα στους Σουηδούς (αν τα είχα 😛 )

Kostas P.

Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο 🙂

Giwrgos

2 μηνων ενοικιο!

Giannis

Μόνο που οι Σουηδοί είναι Φινλανδοί τελικά.

ΜπλάκΓούλφ

@Giannis χαχα γράψε λάθος…

Ceron

Αρχιζουμε τις οικονομιες (H)

Βικέντιος

αμα κάποιος είναι αφελής και θέλει να πάρει το 64gb επειδή αυτό του πλασάρουν ας το πάρει,αλλά αμά το ψάξει κανείς πιστεύω οτι μπορεί να βρεί και τις άλλες εκδόσεις είτε απο δώ,είτε απο εξωτερικό

spiros

600-700 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναρκωτικά παίρνουν εκει στην NOKIA

Sotiris

Τελικα εκει στην νοκια δεν βαλαν μυαλο με το -41% τζιρο … θα στροσουν τωρα
που ερχετε μεγαλυτερη κατρακυλα και θα το δειτε … εκτος και κανουν πλακα τοτε
εχω να πω οτι κανουν πολυ κακογουστα αστεια 🙂

Nikos K.

Ακριβό….Αν το είχε με 2gb μνημη θα το έπαιρνα..Στην αναλογη τιμη βεβαιως..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

λεμε ακριβο και ακριβο, πιστευω ο καθενας πεπει να μιλαει για την τσεπη του. δλδ στο iphone δεν εχει κριση η ελλαδα και τα σταζουμε τα 650αρια ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες σε αυτα που λεμε.
τελος αν μερικοι νομιζουν οτι θα πεσει για να το παρουν κανα 300αρι, μην γελιεστε δεν ειναι sgs που τωρα κανει 250.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Sold out θα γινει και εδω οσο για το ανα αξιζει ενα Nokia 600 & 700 ευρω ως κατοχος θα πω ναι τα αξιζει πολυ περισσότερο απο τα αντιστοιχία apple,samsung,htc κ.τ.λ.

mixtri

Εδώ δίνουν 650Ε για iphone 4…και λέτε ότι το Ν9 είναι ακριβό; αχαχαχαχα! Επιπλέον είναι once time buy device. Την αγοράζεις και δε περιμένεις το Ν9-01 μήπως έχει καλύτερο σήμα ή την επόμενη έκδοση του android χωρίς να μαγειρεύεις τις ROM…
Σοβαρευτείτε. Για ΝΟΚΙΑ μιλάμε. Όχι για κινέζικα και αμερικάνικα κινητά.

Magnus

Εγώ πάντως δεν ξέρω αν θα το αγοράσω. . .Μου αρέσει 100% αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να μην υπάρχει καθόλου υποστήριξη (και ειδικά σε αυτές τις τιμές -δεν μου περισσεύουν κιόλας). Είναι το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι. . .
Κατά τα άλλα ήταν το όνειρό μου ένα κινητό που να είναι αυστηρά αφής (όχι με κουμπί για “πίσω”, μενού κ.α.). Θα ήθελα τη γνώμη σας. . .

Υ.Γ.
Φοβάμαι μην καταλήξει σαν το N900 που (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα) πήγε σαν πρόβατο στη σφαγή.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μολις το αγορασα απο ebay (Δανια), θα μου το στειλουν την πεμπτη, οποτε λογικα σε μια εβδομαδα θα ειναι εδω, μολις ερθει θα σας πω και τα δικα μου σχολια!!!!!!

πληροφοριακα 680€ τα 64GB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Android Nokia Nokia Android Smartphones

Nokia, φήμες για επιστροφή με Android smartphone

H Nokia πριν μερικούς μήνες πούλησε το τμήμα συσκευών στη Microsoft η οποία με τη σειρά της θέλησε να ξεφορτωθεί το brand της Nokia και το έκανε πριν από λίγες μέρες. Όμως, σύμφωνα με (ανεπιβεβαίωτες ακόμη) πληροφορίες η φιλανδική εταιρεία που ήταν κυρίαρχη στην αγορά των κινητών, δεν φαίνεται να αποχωρεί έτσι απλά.

Smartphones Jolla Nokia N9 Sailfish OS

Sailfish OS, Το λειτουργικό του Jolla στο Nokia N9

Το Sailfish OS έκανε επίσημα την εμφάνιση του με το smartphone Jolla, το οποίο κυκλοφόρησε σε περιορισμένα αντίτυπα στην Φινλανδία πρίν λίγες μέρες ωστόσο δεν έχουμε ακόμη νέα σχετικά με την διάθεση του σε άλλες αγορές. Tο Sailfish OS εντωμεταξύ βρήκε τον δρόμο του για το… Nokia N9, χάρη στην ευρηματικότητα και στις ικανότητες ορισμένων […]

Software MeeGo Nokia Symbian

Nokia, Τέλος στην υποστήριξη MeeGo και Symbian

Δεν προκαλεί εντυπώσεις, αλλά είναι πλέον γεγονός ότι η Nokia αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξη του MeeGo και του Symbian από την 1η Ιανουαρίου 2014 και έπειτα. Οι developers θα συνεχίσουν να κερδίζουν χρήματα από τις εφαρμογές που έχουν προς πώληση στο Ovi Store και μετά από εκείνη την ημερομηνία, αλλά δεν θα μπορούν να […]

Smartphones MeeGo Smartphones

Nokia Lauta, Θα βρισκόταν στα χέρια σου εάν…

Εάν η Nokia δεν είχε δώσει τα χέρια με τη Microsoft και δεν είχε γίνει ο νούμερο ένα partner κατασκευαστής smartphones με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone το παρακάτω μοντέλο με κωδική ονομασία Nokia Lauta θα βρισκόταν σήμερα στα χέρια όσων αγάπησαν το MeeGo OS και θέλανε ένα Nokia N9 (TechblogTV) με πλήρες συρόμενο πληκτρολόγιο […]